Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΛΙΓΟ ΘΑΜΠΑ..ΤΑ ΒΛΕΠΩ..ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ??
                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις  744,77 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 1,35% , σε μια συνεδριαση  με πρωταγωνιστη τον ΔΤΡ που εκλεισε στα χαμηλα ημερας ,πολυ κατω απο το ανοιγμα του και πλησιαζοντας σοβαρες στηριξεις.Αντιθετα ο ΓΔ κρατησε αρκετα κερδη και αυτο οφειλεται στις υπολοιπες μη τραπεζικες μετοχες του FTSE 20 με πρωταγωνιστρια την ΕΕΕΚ+6,4% στα 14,80 και ολες τις υπολοιπες θετικες η αμεταβλητες.
Ο ΟΤΕ  με τα 3 πακετα (5.333.000τμχ) ηταν ο ετερος πρωταγωνιστης +5.04% στα 2.50 ευρω,ενω 
ΕΛΠΕ +1,91%,ΒΙΟΧΚ +1,83% ΜΟΗ +0,73% ΤΙΤΚ +0,29% ειχαν θετικο προσημο ,ΜΠΕΛΑ και ΜΥΤΙΛ εμειναν αμεταβλητες. 
Για μια ακομη συνεδριαση καλα τα λιμανια ΟΛΠ +1,86% και ΟΛΘ +3,17% στα 11.70 ευρω,αριστη εικονα ειχε και ο ΦΡΛΚ +3,45% στα 1,50 ευρω.Συνεχιζει τις θετικες συνεδριασεις του ο ΑΒΑΞ +1,04% στα 0,97 ευρω,γυρισε και η ΔΙΟΝ ακριβως στα 0,18 ευρω με κερδη 6,51%
Σε θετικο εδαφος κινειται αυτη την ωρα ο DOW στις 13192 μον με ανοδο 0,11% καθως και ο DAX στις 7080  στο +1,2%.

177 σχόλια:

Money είπε...

Όπως τελικά είχαν ειπωθεί στο ημερήσιο διάγραμμα, που δεν ανέβηκε το πρωί. Δύσκολα τα πράγματα για την συνέχεια. 720 και 680 και μετά Λεωτσάκος ολέ. Ας ελπίσουμε σε άμεση επαναφορά.

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

δημοσθενης είπε...

καλο απογευμα παιδες

michele είπε...

Θαναση δεν χωραγε και το ημερησιο στην πρωινη αναρτηση προτιμησα το εβδομαδιαιο και το μηνιαιο που ειχαν κατα τη γνωμη μου περισσοτερο ενδιαφερον. Οσον αφορα το 720 και το 680 να μην βιαζομαστε εχουν δρομο ακομα.Η σημερινη παρατηρηση μου ειναι οτι ολα τα ΑΛΛΑ χαρτια του 20αρη εκτος τραπεζων η παρεμειναν αμεταβλητα η εκλεισαν επανω.

michele είπε...

Προσωρινα αποκλειονται τα ανωνυμα σχολια ,εμφανιστηκε παπαρας .Σε δευτερο χρονο μπλοκαρουμε και τις ΙP αν χρειαστει

Γεράκι είπε...

πωπω ήττα...που με περίμενε γυρνώντας σπίτι..τελικά τα πισωγυρίσματα της HPQ k NSC δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτό της NBG..πάλι βρίσκεται στο όριο και η εντολή πώλησης είναι προ των πυλών...

Γεράκι είπε...

τι έγινε..? Πέσατε σε κώμα?Είστε σε αναισθησία?

μπαρμπαλιας είπε...

Τετάρτη 14 Μαρ 2012 - 18:20 στεργιος χαλκιδα IP: XXX.246.217.56
μπαρμπαηλια γραψε του μικελε χρονια πολλα απο μενα.

michele..ευχες απο στεργιο.

michele είπε...

Eυχαριστω πολυ Στεργιε ,καποιοι δεν αντεχουν που ειμαστε μια ομορφη παρεα και τα λεμε σουπερ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Ντρέπεται ο μικρός να γράψει εδώ? Τέλος πάντων. Μικέλε τι ώρα θα σβήσεις τα κεράκια να πούμε το τραγουδάκι όλοι μαζί?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν τον πρόλαβα τον παπάρα, ούτε ξέρω ΙΡ αλλά ένας είναι και είναι και καντέμης. Θυμάσαι χθες το βράδυ στις 11 περίπου τι σου έγραψα?
" ...το μόνο που με προβληματίζει είναι η επιμονή του Τάσου με τις τράπεζες και ειδικά με την Κύπρου, αρχίζω και φοβάμαι ότι κάτι κακό θα συμβεί αύριο".
Καλά, ας πιάσω και εγώ κάτι και ας μην είναι για το ΧΑΑ.

michele είπε...

Πανο δεν ντρεπεται ο μικρος απλα ειχα απενεργοποιησει τα σχολια για ανωνυμους γιατι οπως εγραψα και πιο πανω καποιος εβαζε το ιδιο σχολιο πολλες φορες.Καποιος που δεν αντεχει την παρεα μας και δεν τον αντεχει κι αυτη

michele είπε...

Πανο ΤΕΛΙΚΑ η Κυπρου σημερα ειχε τις λιγοτερες απωλειες..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει εσύ το βλέπεις από άλλη σκοπιά τώρα, σημασία έχει το γεγονός σφαιρικά. Στο κάτω κάτω αυτό δεν είναι επιτυχία μετά από τόσες μέρες πτώσης... για την Κύπρου εννοώ.

Γεράκι είπε...

πάλι λίγο μαζευει η NBG πάνω απο το ψυχολογικό όριο...η HPQ μαζευει γρήγορα ενώ η NSC το παλευει αλλα δυσκολευεται...είναι μέσα ομως στο παιχνιδι κ σχηματισμό..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πρώτος και καλύτερος ο Θανάσης πάνω-πάνω με το 680 χαχα, τελικά θα μου την πει αν επαληθευτεί και δεν θα έχει άδικο εδώ που τα λέμε.
Ελπίζω να μην το δούμε πάντως.

Στεργιος χαλκιδα είπε...

σπερααα.μικελε χρονια πολλα ρε φιλε.να τα χιλιασεις.δε ρωταω ποσο γινεσαι οκ;χαχαχα
ο ανωνυμος που εκανε την αλητεια προηγουμενως, σε ενα απο ολα αυτα επεσε το ματι μου οτι εγραψε με το νικ μου πριν σβηστουν ολα μαζι.ουτε κατα διανοια να σκεφτητε οτι εκανα τετοιο πραγμα εγω ετσι;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ζωντανή σύνδεση με Aμερική ο Hawk, γεια σου Αντώνη εύχομαι να πας καλά.

michele είπε...

Στεργιε ευχαριστω για τις ευχες σου,δεν πιστευω κατι τετοιο .Αφηνω λιγο να δειτε το μηνυμα που γραφει πολλες φορες .η ΙP του ειναι 109.242.44.69. Μην με ρωτας ποσο γινομαι δεν κανει χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Στέργιε. Ρε συ όλα δικά σου είναι τα παραπάνω? Ξαφνικά τα σχόλια πήδηξαν στο 25 από το 15. Δεν ήμουνα μέσα για να τα δω τα ανώνυμα αλλά ξέρουμε ότι είσαι ΟΚ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ενδιαφέρουσα ΙΡ. Σίγουρα θα την βρούμε αν κοιτάξουμε από την άλλη.

Γεράκι είπε...

κοιτάχτε...βλέποντας την NBG..χτες έκανε νέα χαμηλά για τον μήνα...παραμένει μέσα στον τριγωνικό σχηματισμό..κρατάει επίμονα ο ΕΜΑ50 κ δεν θέλει να παραδοθεί...τώρα έχω ακόμα ένα θετικό στοιχείο να προσέξω..τον στοχαστικό...αφου έφυγε απο το επιπεδο 20 προ ημερών, πλεον κάνει πισωγύρισμα..Με δεδομένο ότι χτες έκανε χαμηλότερες τιμές αλλά εάν ο στοχαστικός ΔΕΝ κάνει νέα χαμηλά...τότε μιλάμε για αρνητική απόκλιση στοχαστικού με τιμή..στην συγκεκριμένη περίπτωση..μιλάμε για ΤΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με μεγάλα BALLS...εάν και εφόσον ο στοχαστικός δεν πλησιάζει τα χαμηλά προ ημερών..ελπίζω να καταλάβατε τι λεω..το περιεργαψα οσο πιο απλα μπορω...χαχαχα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και φυσικά Στέργιε μην ρωτήσεις ούτε εμένα που του ρίχνω κάπου 7 χρόνια του εορτάζοντα ψάρακα χαχα (ιχθύς)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν καταλάβαμε τίποτα Hawk εκτός από τον ταύρο αλλά δεν έχει σημασία συνέχισε αφού το βλέπεις θετικά.

Γεράκι είπε...

είπαμε..είμαι Long..έχω το καθήκον να βλέπω το διάγραμμα θετικά κ να βρίσκω όσα μπορώ στοιχέια ωστε να κρατηθώ μέσα..είμαι οριακά με το ένα πόδι έξω..Εάν αφορούσε αμερικάνικη μετοχή, θα ήμουν πολύ πιο άνετος αλλά όπως καταλαβαίνεις, εδω μιλάμε για ιδιαίτερη περίπτωση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός, το περιέγραψες όπως ακριβώς το αισθάνονται όλοι οι long και ειδικά σήμερα για μας εδώ μέσα που έχουμε και εμείς καθήκον (ωραία λέξη) να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο.

μπαρμπαλιας είπε...

Σκληρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή τις προαγωγές στο υπουργείο Οικονομικών. Ο Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για «πρόκληση» και κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι παραμονές των εκλογών εντείνει τη «βιομηχανία ρουσφετολογικών προαγωγών και τοποθετήσεων προϊσταμένων σε νευραλγικά πόστα του υπουργείου Οικονομικών».
«Τελευταίο κρούσμα η απόφαση της 13ης Μαρτίου, που υπογράφεται από τον κ. Π. Οικονόμου και αφορά προαγωγές και τοποθετήσεις 138 ατόμων. Έτσι, από τις αρχές του χρόνου, οι κομματικές προαγωγές και τοποθετήσεις που έγιναν από το υπουργείο Οικονομικών φτάνουν τις 800!!! Και αυτό συνιστά πρόκληση» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Πλανάται ο κ. Βενιζέλος, εάν νομίζει ότι μπορεί να επιβάλει μόνιμο κομματικό έλεγχο του κράτους» σημείωσε ο Γιάννης Μιχελάκης...........

ρε κουτολιακαΜιχελακη...γιατι δεν διαβαζεις που λεω οτι το πατσοκ θα κυβερναει για τα επομενα 30 χρονια;;;..τοσο απλα...γιατι αυτοι ξερουν

THE JUNIOR είπε...

καλησπερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μπάρμπα και ΜΙΚΡΕ

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα μικρε.
Πανο με διαβασες;;;οταν μιλαω για δημ.διοικηση...προσοχη στραβαδια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά σε διάβασα αλλά όχι και στραβάδια έχουμε φάει και εμείς πολλά καρβέλια εκεί μέσα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το άλλο το ακούσατε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό με την δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας κατ' αγνώστων για τον Καραμανλή μετά από τέσσερα περίπου χρόνια αν είναι δυνατόν!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MICHELEFISH.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΠΑΙΔΑΚΙΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με τέτοια ταχύτητα από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και δεν φοβόμαστε τίποτα.. ρε ξύλο που θέλουν όλοι.
Αυτούς και τους εφοριακούς έπρεπε να απολύσουν ΠΡΩΤΑ για να δούμε άσπρη μέρα. Που είσαι ρε Φώτη να βάλεις ένα χεράκι?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σας Γιάννη και άσπρο άλογο...

Megas Magistros είπε...

Michele εύχομαι Χρονια Πολλά πάντα με υγεια. Το νού σας στην επισημη αγαπημένη μου ALPHA. Στο €2.20 όσοι είστε φρέσκοι πουλήστε.

Η αίσθηση μου είναι ότι το deal με την ΕΤΕ έχει κλείσει, αυτή τη φορα με πολυ καλύτερους όρους για την Alpha.

Τα σέβη μου

Γεράκι είπε...

καλησπέρα στους απογευματινούς...

Γεράκι είπε...

καλώς τον Μ.Μ.!!!! δεν σε έχω ξαναδεί εδω μέσα...ή πλανιέμαι?

THE JUNIOR είπε...

"χαρακομμενοι" ο βαγγελας στα 2,59 θα το γυρισει το ματς.

μπαρμπαλιας είπε...

ρε φιλαρα Μαγιστρε...που χαθηκες καμαρι μου;;

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη ο ΜΜ ειναι επενδυτικη ευκαιρια....την πεταξε κι εφυγε;;

Megas Magistros είπε...

Παρακολουθώ τα πάντα φίλοι μου. Στο παλαιό στέκι ειχα αφήσει την τελευταια μου ανάρτηση με ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ σε χαρτιά που ΕΓΩ εχω αγορασει στις τιμες που γνωριζετε όλοι. Το μόνο που εχω διώξει προς το παρον ειναι η ΠΡΟΦ με μικτή 0.58€.

Οποτε κρίνω σκόπιμο θα παρεμβαίνω με δικά μου σχόλια.

Σας φιλώ και σας παρακολουθώ...

Ανώνυμος είπε...

O Megas Magistros ΓΡΑΦΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ

μπαρμπαλιας είπε...

μικρε θα ειναι η τριτη βολα που επισκεπτεται τον γκρεμνο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

καλώς τον Μάγιστρο... πρώτη φορά γράφει εδώ μάλλον, αλλά διαβάζει όπως φαίνεται.

Γεράκι είπε...

ειλικρινα θα ειναι χαρά μας Μάγιστρε, η συμμετοχή σου στην ομάδα μας...απο εκει κ πέρα, σε ελευθερη χώρα ζούμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε και τον Βαγγέλη ΜΙΚΡΕ πολύ μας ταλαιπωρεί και οι τεχνικοί τον περιμένουν εκεί που ξέρεις..κάτω από το 2 σίγουρα

Γεράκι είπε...

Πάνο ιμειλ..απαντάς εάν ξέρεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

οκ Αντώνη θα το δω τώρα

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ .ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ (White Horse) ΙΙΙΙΙΙΙ.

Νίκη είπε...

Ο Megas Magistros έχει φτιάξει το δικό του στέκι. «Για τους κολλημένους με το Χρηματιστήριο» όπως λέει. Όμως δεν υπάρχουν αναρτήσεις, παρόλο που έχει μέλη.
Μάγιστρε θα το ενεργοποιήσεις κάποια στιγμή;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη απάντησα μόλις.

Κύριε White Horse η Μαρίνα είναι ανεξάρτητη κοπέλα και θα βγει όποτε θέλει εκείνη.

THE JUNIOR είπε...

μπαρμπαλια να μην ρωτησω ,αφου τον περιμενα ,αλλα τωρα που ηρθε αντε να δω τι θα κανω

Γεράκι είπε...

θενκς Πάνο..σου έδωσα κ μια διευκρίνηση λόγω της λέξης "σπάνε" που χρησιμοποιήσα...ολα μια χαρα...

Γεράκι είπε...

νέα χαμηλα ο sp...και φυσικά πιεζονται εκ νέου οι long θέσεις μου...

ΑΡΤ είπε...

xaxa..ολα τα ξερεις Νικη...ποτε τα παρακολουθεις ολα ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη. Σωστό αυτό που είπες, μπαίνω κι εγώ κάπου - κάπου αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αναρτήσεις.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον ΑΡΤ, έχεις τίποτα να πεις μετά το σημερινό? Άντε μην μας την κάνεις όταν σε χρειαζόμαστε.

δημοσθενης είπε...

καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι

Γεράκι είπε...

ρε τι Μασσονια είστε εσείς...???όλοι ξέρετε για όλους..πρεπει να φυλασσόμαστε...χαχαχαχα...χαμπάρι εμείς..

MARINA είπε...

Η Μαρίνα είναι πολύ στεναχωρημένη σήμερα...παρακαλούνται οι αισιόδοξοι να της συμπαρασταθούν...

Γεράκι είπε...

Κρίμα..η nbg πάλι χάνει το 3$...η τουλάχιστον πιέζεται πολυ...δεν βοηθάνε κ οι αμερικάνοι...απο παντού μας πιέζουν κυρα NBG!!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΤ είπε...

8:22 μ.μ.....λεω να παρω την Μαρινα και να φυγουμε τρεχοντας χαχαχα

Νίκη είπε...

ΚΑΙ, αυτά τα καλά έχουν οι συνταξιούχοι Αρτ. Τ’ ακούς Πάνο; Καλησπέρα.

δημοσθενης είπε...

καλησπερίζω ιδιαιτέρως την κυρία Νικη, τον κύριο Πάνο και βεβαίως τον στρατηγό μας.

ΑΡΤ είπε...

8:25 μ.μ....γραφτηκα κι εγω μελος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς το κορίτσι μας, εμείς περιμένουμε μια ανάλυση από σένα για συμπαράσταση... αισιόδοξοι είμαστε πάντως και πιστεύουμε ότι μας δουλεύουν λιγάκι και ότι θα πάμε καλύτερα αύριο

δημοσθενης είπε...

που γράφτηκες στρατηγέ μου ;

Γεράκι είπε...

XAXA..χαχαχα...τι ΤΡΑΓΙΚΟΙ που ήμαστε..ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!...τεστ κυήσεως το οποίο προσφάτως έγινε διαγωνισμός με 0,50€/τεμ, παλαιότερα μας κόστιζε 50€/τεμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και κανεις δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!!Κανέις δεν την πληρώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα HAWK Γνωριζόμαστε διαδικτυακά από από το τέλος 2009 με τους περισσότερους εδώ και δίπλα

ΜΑΡΙΜΑΚI ποιος σε πείραξε ??

ΑΡΤ είπε...

Ο Megas Magistros έχει φτιάξει το δικό του στέκι. «Για τους κολλημένους με το Χρηματιστήριο»

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν για να σας κάνω παρέα ετοιμάζομαι οριστικά πλέον. Έλεγα να κλείσω 37 χρόνια τον Ιούλιο αλλά δεν το βλέπω.
Και ότι προσαύξηση να πάρεις με παραπάνω χρόνια (αν την πάρεις) τα λαμόγια θα την κόψουν αύριο οπότε?

Νίκη είπε...

Γεια σου Μαρίνα. Αφού έτσι καταφέρνεις να κάνεις τον λιγομίλητο ομιλητικό, σε παραδέχομαι. Χαχα

MARINA είπε...

Η ΕΤΕ Γιαννη...

Megas Magistros είπε...

Το blog το είχα φτιάξει καιρο τώρα αλλά δεν το λειτούργησα ποτέ. Ουτε θα το λειτουργήσω.

Οσοι μάγκες βασικοί μέτοχοι θέλουν να βγάλουν τις εταιρίες ΠΡΙΝ τον Ιούνιο που θα ψηφιστεί ΚΑΙ Η ΝΕΑ τροποποίηση περί δημοσίων προτασεων, τρέξτε....

Εσεις εκεί στην ΓΤΕ ακούτε η κοιμάστε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσε Hawk ξύνεις πληγές τώρα, ζώα δεν είναι απλά οικονομάνε ΟΛΟΙ μέχρι επίπεδο Γ.ΓΡ. Υφυπουργού και Υπουργού παρακαλώ και δεν μιλάει κανένας

Γεράκι είπε...

Γιάννη απαντάς σε μένα?καλά..πλάκα κάνω..μην τσιμπάς...δεν υπάρχει θέμα...εγω είμαι προσκολημένος εδω μέσα και δεν προλαβαίνω αλλου...έχω πολλά άλλα ανοιχτά μέτωπα..

δημοσθενης είπε...

ο στρατηγός κυρία Νίκη, είναι φίλος μου και δη αξιόλογος.

Ανώνυμος είπε...

αχ μαρίνα ψηλομύτα , ούτε με πρόσεξες που ρωτούσα για εσένα

MARINA είπε...

Κολοκοτρώνη...στα βουνά που συχνάζεις έχει περιποιήσεις ?

giannhs kon είπε...

ΜΑΡΙΝΑΚΙ βόλτες κάνει έχει χάσει το καπάκι του πάτου χαχαχα ΘΑ της βάλω μια φωνή να ψάξει στο 2.10 να τελειώνουμε μια για πάντα χιχιχιχ

δημοσθενης είπε...

Κύριε Μέγα Μάγιστρε, γιατί διαλέξατε ένα τέτοιο βαρύγδουπο τίτλο για όνομα σας ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να κάνει η κοπέλα κύριε Άλογο τόσοι την πολιορκούν...

MARINA είπε...

μωρέ σε πρόσεξα...αλλά δεν κατάλαβα ποιός είσαι...

giannhs kon είπε...

Ναι HAWK

Γεράκι είπε...

ωχ ξεκινήσαμε πάλι....θα με αποσυντονίσετε με τα λεγόμενα σας κ ο αμερικάνος δεν συγχωρεί λάθη...θα τα πούμε αργότερα πάλι..η NSC προσπαθεί να μαζέψει και κρατάει την στήριξη..καλό σημάδι αυτό...

Ανώνυμος είπε...

γιατι τωρα καταλαβες !!!!!!!!!!

δημοσθενης είπε...

αγαπητέ κύριε άσπρο άλογο, συγχωρήστε με, αλλά δεν τα πάω καλά με τα ζώα, ειδικά τα τετράποδα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά ο μόνος που δεν έχει και άλλο ρόλο είμαι εγώ, κάτι θα κάνω μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Γεράκι κράτα γερά τον Αμερικάνο μην σου φύγει

Νίκη είπε...

Χαχα Δεν είπα το αντίθετο Μαρινάκι μου. Κι αν με λες απλώς Νίκη θα με υποχρεώσεις.

Ανώνυμος είπε...

μαρινα δεν ξερεις τι χανεις ΧΑ ΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για το κ. άσπρο άλογο άσε, σε κατάλαβα.

Γεράκι είπε...

θέλω αρκετούς ίππους όμως...χεχεχε...για κανόνισε..

giannhs kon είπε...

ΜΙΑ ιδιαίτερη καλησπέρα στην ΝΙΚΗ μας που δεν την βρίσκει κανείς εύκολα χαχα

MARINA είπε...

σούζα τ'αλογάκι...

Spiros είπε...

Καλησπερα σε ολους τους φιλους...
Βλεπω ADR Alpha +5,35%
Λετε ο Magistros να εχει δικιο;
Παντως η Αλφα κατα το λαϊκον ρητο "μας ζαλιζε τον ερωτα".
Επιτελους ας κλεισει καποιος τις πορτες της εκκλησιας για να μην το σκασει ξανα η "νυφουλα".
Αχ Richard που εισαι;

δημοσθενης είπε...

ενημερωτικά, η νέα τροποποίηση περί απόσυρσης και δημοσίας πρότασης, περιλαμβάνει μέσον όρο τιμών δωδεκαμήνου αντί για εξαμήνου...αν γνωρίζετε μέση τιμή εξαμήνου και δωδεκαμήνου της μετοχής του οτε , ίσως καταλάβετε τι παίζει εδώ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια λέξη χρειάζομαι και το βγάζω το συμπέρασμα κ. Άλογο. Την βρήκα στο 7.59

MARINA είπε...

Ο Μικές που χάθηκε ?
που είναι η τούρτα βρε ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΜW M550d xDrive - Ντιζελάααααρα!
Τρία τούρμπο, 740 Nm ροπής, τετρακίνηση, κύρος και τεχνολογία.

δημοσθενης είπε...

Νίκη, μην μας παρεξηγήσουν..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τις έχεις πρόχειρες τις τιμές Μαρίνα?

Ανώνυμος είπε...

αν με καταλαβες στειλε μαιλ χα χα θα κάνεις λάθος λέω περιμένω

giannhs kon είπε...

ΜΑΡΙΝΑ μάλλον την έκανε . Το δικαιούται χαχαχ

δημοσθενης είπε...

πέριξ του 3,20 η μέση τιμή εξαμήνου και δεν θα σας πω την μέση τιμή 12μήνου που όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ ψηλότερα !

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ καλησπέρα σας... ΜΑΡΙΝΑ με τα πανέμορφα μάτια της φώτο σου μη μου στεναχωριέσαι.

Σήμερα οι μάγοι έφτιαξαν ένα ωραίο άσπρο κερί στον ΓΔ και στον 20άρη ένα φάντασμα,μια σκέτη κάθετη γραμμή...

Αφήστε τους να ρολάρουν τα παραγωγοδικαιώματά τους και θα λυθεί το άτι.Αν ήταν για κάτω δεν θα κρατούσαν ΟΤΕ και ΕΕΕΚ στον θεό σήμερα,θα'το χωναν πανηγυρικά...

michele είπε...

Ευχαριστω ολες και ολους για τις ευχες σας.Χαιρομαι για την επανεμφανιση και του mega magistros ,θα περιμενουμε παντα τις επισημανσεις του..Ευχαριστω και το Δημο γιατι σημερα υπηρξε ιδιαιτερα ενεργος ( οπως τις παλιες καλες εποχες) και τιναξαμε τα σχολια στον αερα// Ελπιζω να εχουμε ολη υγεια και υπομονη και μεσα απο αυτη εδω τη γωνια να περναμε καλα με την αγαπημενη μας ενασχοληση..Γι οσους "ενοχλουνται" και ενοχλουν να ειναι παντα καλα και να εχουν καλα κερδη.Εμεις ως γνωστον ΜΑΓΟΙ δεν ειμαστε.Αλλα κατα πως φαινεται ,ειμαστε ωραιοι τυποι.Απο τον Παντελη και τον Γιαννη ΑΜΠ που ειναι οι πιο μικροι μεχρι..τους πιο μεγαλους.Στα κοριτσια Νικη,Βασιλικη,Αλεξανδρα,Μαρινα,Μαρια Λουιζα ιδιαιτερες ευχες φυσικα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Χρυσοχωνίδης και ο Καμίνης θα σώσουν το κέντρο της Αθήνας. Αυτό είναι ΔΟΥΛΕΜΑ ρε παιδιά. Προεκλογικό.

δημοσθενης είπε...

αχχχχ Γιάννη

Ανώνυμος είπε...

μαρινα δεν ειμαι ΧΤ για να ειμαι σουζα χικ χιλ

μπαρμπαλιας είπε...

να τον ακουτε τον ΜΜ ...τεσταρισμενο

δημοσθενης είπε...

κύριε κ400, θα σας προέτρεπα να μελετήσετε καλά τον τραπεζικό δείκτη για να δείτε ότι έχει κι άλλο κάτω αύριο..κατά τη γνώμη μου πάντα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νάτος κι ο Μικέλε να είσαι πάντα καλά Μικέ μας

Ανώνυμος είπε...

PANO AKOMH TO MAIL

MARINA είπε...

αααχχχ καλά τα λέει η Μαρίνα...
αυτός ο τραπεζικός...

δημοσθενης είπε...

μήπως βαστούσαν οτε και εεεκ σήμερα, για να βγαίνουν αγοραστές στις τράπεζες ;

Νίκη είπε...

Πολύ καλό χιχι.. Το παράκανα σήμερα και θα χάσω την φήμη μου. χαχα Καλησπέρα και καλό ξημέρωμα σε όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κ. Άλογο το μέιλ ΕΦΥΓΕ

δημοσθενης είπε...

κύριε Μικέλε, αφήστε τις ευχαριστίες και φέρτε καμιά τούρτα και τίποτε κάσες σαμπανιες

MARINA είπε...

και μια κοπέλα να περιποιηθεί το γαλλικό μου...χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα γλυκά θα τα κεράσει όταν συναντηθούμε , άντε να δούμε πότε

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΙΛ

karaefthimiou23 είπε...

ΜΑΡΙΝΑ(σε παρακαλώ άφησε το "κύριε",κοκκινίζω) στον αεροφουσκωτικό δείκτη ενδιαφέρον θα έχει τυχόν κλείσιμο κάτω από το 367 και το 346 ενδοσυνεδριακά.Νομίζω ότι θολώνουν τα νερά στις μετοχές που έχει ο λαός.

ΜΑΡΙΝΑ γράφεις και σε κάποιον άλλο φόρουμ?Έχω την εντύπωση ότι κάπου σε έχω ξαναδιαβάσει.

MARINA είπε...

και πού ξέρεις το μαιλ μου ?

michele είπε...

Aνοιγει ματια ο ΚΑΡΑ ,γεια σου Καρα 8:48

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ ακόμα εδώ είσαι σήμερα ??

Ανώνυμος είπε...

STO 11880.. ME THN FOTO SOY

δημοσθενης είπε...

ναι γράφω σε ένα σαιτ υπέρ της σωτηρίας της καφέ αρκούδας

MARINA είπε...

καρα...ειμαι διάσημη και με ΜΠΕΡΔΑΙΒΗΣ...

http://www.youtube.com/watch?v=6hILPJk3PCY

δημοσθενης είπε...

κύριε Μικέλε, μην κάνετε τον χαζό...την τούρτα και τις σαμπάνιες..αργείτε

giannhs kon είπε...

9:01 μ.μ. ΠΑΝΟΟΟΟ ΝΑ ανοίξει λίγο και ο καιρός . ΜΠΑΡΜΠΑ ακούς ??

δημοσθενης είπε...

είδατε πόσο γρήγορα γράφω...είμαι αχτύπητη στο γράψιμο...

MARINA είπε...

χάνει και ο παοκ...θα είναι στεναχωρημένος και ο φίλος μου ο αρτ...

michele είπε...

Αφηστε τα πονηρα..Θελετε να δειτε ποσα κερακια θα βαλω πανω στην τουρτα εε???

δημοσθενης είπε...

αχχχχ στρατηγέ μου, τι σούμελλε να πάθεις πάλι σήμερα

δημοσθενης είπε...

κύριε Μικέλε, βάλε τα κεράκια κάτω από τη τούρτα..εμείς τη τούρτα να φάμε θέλουμε...χιχιχι

karaefthimiou23 είπε...

ΜΑΡΙΝΑ φαίνεται ότι με θάμπωσαν τα πανέμορφα μάτια σου,συγχώρα με...

δημοσθενης είπε...

κύριε κ400, δεν υπάρχει θέμα...θα σε συγχωρήσω αν γράφεις πιο συχνά εδώ μέσα και βοηθάς τους φίλους μου

michele είπε...

εχετε 10 λεπτα να μου ευχηθειτε( αν και το εχετε ηδη κανει) και να δειτε την ομορφη τουρτα.Καντε refresh!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα κεράκι θα βάλει ο Μικέλε και ξεμπέρδεψε χαχα

Γιάννη αμήν και πότε... μας έχει τρελάνει ο βρωμόκαιρος φέτος.

δημοσθενης είπε...

ωραία κύριε Μικέλε..και πως θα την φάμε τώρα και είναι σοκολάτα που μ αρέσει ;

karaefthimiou23 είπε...

Μικέλε Αλμπορέτο(το'πιασες το υπονοούμενο,έτσι...?)είναι μάφιες,μέχρι να δώσουν την πραγματική κίνηση θα γυρίσουν τα συκώτια σε όσους πιστέψουν στα εύκολα και γρήγορα κέρδη.
Απροπό,η ΙΝΚΑΤ κάτι μου λέει ότι λίαν συντόμως θα υπερπηδήσει το 0.71.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σοκολάτα... κι εμένα μ' αρέσει. Φάτε μάτια ψάρια...

δημοσθενης είπε...

θα πρέπει να σπάσει με διπλάσιο περίπου όγκο το 0,61 κύριε κ400..με όλο το σεβασμό

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Κ 400 καλησπέρα.... Μας εχει σπάσει τα νεύρα εκεί στο ,060, βουνό φαίνεται για να το περάσει

δημοσθενης είπε...

με 4000 ευρώ που να πάει ; ούτε μέχρι τη διπλανή πλατεία δεν πάει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κα Μαρίνα ένα λεπτό του € διαφέρουμε, πειράζει? Εσείς ξέρετε καλύτερα.

michele είπε...

Πως δεν το επιασα ΚΑΡΑ, κριμα πηγε κι αυτο το παλληκαρι αν θυμαμαι καλα το 2001! Ελπιζω να εχετε αρχισει να τρωτε γιατι σε λιγο θα ...τελειωσει

Ανώνυμος είπε...

Μας λείπει και η Βάλια από την παρέα

δημοσθενης είπε...

κύριε Μικέλε, αφήστε τα σάπια και πάρτε τη τούρτα κι ελάτε από εδώ

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/P-SMJtcTBqU

michele είπε...

Μολις φατε την τουρτα, και αφου περασει κανα μισαωρο λεω να βαλω ΚΥΠΡΟΥ γραφημα εκτος αν καποιος αλλος εχει καμμια καλη προταση

MARINA είπε...

μήπως πρέπει να πάμε πάνω ?

δημοσθενης είπε...

κύριε Μικέλε, βάλτε τραπεζικό δείκτη και ημερήσιο γράφημα τραπεζικού δείκτη, για να προσέχουν τα παιδιά αύριο..

michele είπε...

H αληθεια Μαρινα μου ειναι οτι εχω ..σχεδον ετοιμο το ΚΥΠΡ.Αλλα επειδη συμφωνω με την αποψη σας,αυριο που θα εχουμε πιο πολυ χρονο και + μια μερα συνεδριαση αυτο θα κανουμε

δημοσθενης είπε...

ότι θέλετε κύριε Μικελε

karaefthimiou23 είπε...

Η ΙΝΚΑΤ είναι έτοιμη σε εβδομαδιαίο να δώσει αγοραστικό σήμα(αναμένουμε το κλείσιμο της Παρασκευής),στο ημερήσιο συνεχίζει η θετική της εικόνα.

Κάποιοι ανάλογα την ημέρα ανοίγουν και κλείνουν τη στρόφιγγα του όγκου,μάζεμα θυμίζει.

δημοσθενης είπε...

δεν αμφιβάλλω κύριε κ400, εξ άλλου έχει κάνει πλήρη αναστροφή του προχθεσινού πτωτικού κεριού

δημοσθενης είπε...

όμως εκεί στο 0,70-0,7150 ποιός θα πρωτοπουλήσει και σε ποιόν ;

karaefthimiou23 είπε...

ΜΑΡΙΝΑ σε μηνιαίο πάμε για τρίτο διαδοχικό άσπρο κερί και λογικά θα είναι και το τελευταίο γι'αυτή την κίνηση.

michele είπε...

Οταν φυγει απο το 0,6ο το ΙΝΚΑΤ Μαρινα μου ..αντε γεια

Γεράκι είπε...

πάμε για κλείσιμο..10 λεπτα...κρατάει με νύχια κ δόντια το 3$ η nbg...δεν θέλει να φύγει σήμερα για κάτω...θα το κρατήσει?είναι δύσκολα τα πράγματα...

δημοσθενης είπε...

αντε γειά, όπως στις 10/2-13/2-14/2 και 15/2 ??

δημοσθενης είπε...

τέλος πάντων, καλή σας νύχτα κύριοι

Γεράκι είπε...

ρε Μαρίνα..έχεις φίλο χρηματιστή?ή ήσουν χρηματιστής στην προηγούμενη ζωή σου?

δημοσθενης είπε...

καληνύχτα κύριε Αντώνη..χιχι

karaefthimiou23 είπε...

Την κίνησή της από το 0.31-0.715,ενώ τη θεωρούσα ως abc(0.50-0.414-0.715)παρατήρησα ότι το 0.414-0.715 αντιστοιχεί σε 1,618 του a και με μπερδεύει λίγο διότι σπάνια ένα διορθωτικό έχει τέτοια αναλογία.

michele είπε...

Χαχα ακριβως απο δω θα γινει η εκκινηση ,που ειναι οσο και την 15/2,κοιταξε απο που ερχοταν να καταλαβεις που θα παει

Γεράκι είπε...

χαχαχα...καλό βράδυ...Λές να κλείσει στο 3.01$?? Καλό κλείσιμο η HPQ..δεν μας φοβίζει..κακό η NSC..αυριο το σκοτώνουμε εάν συνεχίσει...σχηματίζει ένα falling wedge..λίγο υπομονή..

karaefthimiou23 είπε...

Καληνύχτα ΜΑΡΙΝΑ.

δημοσθενης είπε...

τίποτε δεν αποκλείεται φίλοι μου, αλλά χρειάζονται money money money

δημοσθενης είπε...

καληνύχτα sisyfos

Γεράκι είπε...

φτου φτου μην τα ματιάσω όλα..είναι όλα σεταρισμένα στο ωριαίο..έχουν την δυνατότητα να αποδώσουν αύριο πέρα αρνητικών εκπλήξεων...Καλό σας βράδυ..Ισορρπημένο το παιχνίδι..Κοντράρει η Νάπολι..το γκολ μπορεί να έρθει εύκολα και απο τις 2 πλευρες..τα λέμε άυριο..Μιc..μην ξεχάσεις αύριο πρωι πρωι..να κλείσεις την υποχρεωση σου..χαχαχα..μην χάνουμε χρόνο!!!Καλη νυχτα και πολύχρονος πάλι..γεια σας παιδία..

michele είπε...

ΟΚ hawk ευχαριστω,μην ανησυχεις.Γραφημα τρ.ΚΥΠΡΟΥ επανω