Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ   ΗΜΕΡΑ


                                                        ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                            
  Καθημερινό σχόλιο Μιchele
 Στις 749,32 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...
τελευταια ημερα της εβδομαδας,με ανοδο 0,2% και πολυ μικρο τζιρο στα 35,4 εκ ευρω.Ηταν μια συνεδριαση διερευνητικη τεχνικα "αμηχανη" οσον αφορα την κατευθυνση και εν αναμονη της επομενης εβδομαδας οπου και θα κριθουν πολλα για την περαιτερω πορεια της.
Ο ΔΤΡ συνεχισε ανοδικα με +1,21% στις 403,95 μον,εχοντας σαν στοχο τις 414 μον η υπερβαση των οποιων θα ειναι θετικος αγωγος για ολη την αγορα. Εντυπωσιακη η ΜΑΡΦΒ η οποια μετα τις διαψευσεις πηγε μεχρι το -5,92% στα 0,3020 ,εκλεισε και το gap και επεστρεψε δυναμικα για να κλεισει με κερδη +5,92% στα 0,34 ευρω.Αξιοσημειωτη η ΕΤΕ που εκλεισε λιγο πανω απο την αντισταση της στα 2.44 ευρω.
Απο τις υπολοιπες μετοχες του FTSE 20 η καλυτερη επιδοση απο το ΦΦΓΚΡ με ανοδο 3,49% στα 8 ευρω,η ΕΕΕΚ με +1,68% στα 14,5 ευρω ,ενω με θετικο προσημο εκλεισαν ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΟΠΑΠ και ΜΥΤΙΛ. Χειροτερη επιδοση απο τον ΤΙΤΚ -4,83% στα 14,37 ευρω μετα τα ασχημα αποτελεσματα του 2011.Για πρωτη φορα απο το 1958!! δεν θα διανειμει μερισμα η κραταια αυτη εταιρεια.
Εντυπωσιασε η ΚΡΕΤΑ για αλλη μια φορα απο τον δεικτη FTSEM με αποδοση +16,7% στα 0,6220 ευρω η ΔΙΟΝ με +6,79% στα 0,1730 καλη και η ΙΝΤΚΑ στα 0,2310 με ανοδο 3,59% μαζι με την μικρη ΙΝΚΑΤ που ειχε κερδη 8,90% στα 0,5750.
Ακρως εντυπωσιακη η ΦΙΕΡ μια ημερα μετα απο την επιστροφη της απο την κατηγορια της χαμηλης κυκλοφοριακης ταχυτητας με ενδοσυνεδριακη διακυμανση 56% με τελικα κερδη 27% στα 0,1270 και 15.870 τμχ.
Αισιοδοξος δηλωσε για το προγραμμα της βοηθειας στην Ελλαδα και για την τελικη εκβαση του PSI+ o πρωθυπουργος Λ.Παπαδημος.
Αυτη την ωτρα σε ελαφρα αρνητικο εδαφος κινουνται οι δεικτρες των μεγαλων χρηματαγορων ,ο μεν DOW στις 12.955 μον με πτωση 0,2% ο δε DAX με -0,26% στις 6924 μον.
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους .

125 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ειμαι περίεργος το αφεντικό ΣΑΡ σε τι τιμή αγόρασε σήμερα?

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σας ευχομαι και καλο Σαββατοκυριακο με υγεια.Τα ξαναλεμε απο την Δευτερα πρωτα ο Θεος

michele είπε...

Kαλο Σαββατοκυριακο Νικο,ΚΩΣΤΑ καλη εταιρεια,αλλα σαν μετοχη λιγα πραγματα ,κριμα

Νίκη είπε...

Ανοίγει λογαριασμούς και κατάσχει καταθέσεις το ΥΠΟΙΚ
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012 - 11:39 Πηγή:www.capital.gr
Σε κατασχέσεις καταθέσεων φορολογούμενων που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο προχωρά το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό προκύπτει από απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κυρίου Κώστα Aϊβαλιώτη αναφορικά με την κατάσχεση μικροποσού από τραπεζικό λογαριασμό οφειλέτη του δημοσίου.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρει στην απάντησή του ότι η νομοθεσία χαρακτηρίζει το δημόσιο ως δανειστή στην περίπτωση ύπαρξης ληξιπρόθεσμων χρεών φορολογούμενων και βάσει των διατάξεων του Κώδικα Έισπραξης Δημοσίων Εσόδων μπορεί να προχωρά σε κατασχέσεις εις χείρας τρίτων. Στους τρίτους περιλαμβάνονται και οι τραπεζικές καταθέσεις.

Νίκη είπε...

Μετέωρες οι πανελλαδικές λόγω… χαρτιού
Dealnews Πρώτη Δημοσίευση: Παρασκευή, 02. 03. 2012 - 09:42

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε μαθητές και γονείς η είδηση ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 βρίσκονται στον «αέρα» μετά το φιάσκο με τα σχολικά βιβλία, καθώς η έλλειψη χαρτιού καθιστά δύσκολη την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο διαγωνισμός για την προμήθεια χαρτιού ναυάγησε και η διάλυση του Οργανισμού Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων στο τέλος Μαρτίου στερεί από το υπουργείο Παιδείας τον παραδοσιακό μηχανισμό κάλυψης των κενών.

michele είπε...

Το κανουν και οι τραπεζες αυτο Νικη,αν εχεις ληξιπροθεσμες οφειλες και εχεις λογαριασμο στην ιδια τραπεζα και βρουν λεφτα,βαζουνε χερι

michele είπε...

Μηπως εχει να κανει με αποτελεσματα καθηγητη μυστηριε,ο Σαραντης??? γιατι και τεχνικα εκοψε κατω..

alexandra είπε...

Νίκη και όχι μόνο. Οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ έχουν να πάρουν τα μηχανογραφημένα έντυπα των ενσήμων από το 2009 δεν υπάρχουν λεφτά για αγορά χαρτιού. CHAOS.-

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

δεν ξερω μικελε

Νίκη είπε...

Μικέλε Αλεξ τι να πω; Καλά να πάθουμε; Ντροπή μου. Δεν φταίμε όλοι. Καλησπέρα κύριε καθηγητά.

alexandra είπε...

Κύριε Καθηγητά Μυστήριε τα σέβη μου...

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

γεια σας κοριτσια και σ ολους..συγχωρειστε με αν δεν χαιρετω αλλα προσπαθω ν απεξαρτηθω και γραφω μονο αμα βλεπω κατι

alexandra είπε...

Κατανοητό κύριε καθηγητά αν όμως κάτι σοβαρό πέσει στην αντίληψή σας είτε θετικό είτε αρνητικό να ανταποκριθείτε εγκαίρως ώστε να μας προστατέψετε γιατί σας έχουμε ακούσει πολλές φορές και έχετε αποτρέψει πολλά κακά.

Γεράκι είπε...

πουλήσαμε ΕΑ περίπου με +4%..μακάρι να είχα παρει περισσότερα κομμάτια..θα έκανα πάρτυ σήμερα..σε αναμονή η HPQ η οποία μας κρέμασε τις προάλες αλλα hedgarame και την φεραμε σε λογικά επίπεδα..η PEP μας έχει βγάλει την παναγία..δεν θα ξαναπιω ποτε pepsi..

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ απο 23/9/11 μεχρι σημερα, εχει συσσωρευση μεταξυ 1,90 και 2,17 με δυο εξαρσεις προς τα πανω (2,33 και 2,40) και αλλες δυο προς τα κατω(1,45 και 1,47)...εκλεισε στα ορια(!!) με -10% ...υπαρχει προφανως πωλητης..εχετε το υπ οψιν απο βδομαδα για bottom fishing

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

νομιζω Αλεξανδρα οτι ετσι πρωτοξαναγραψα στις 29/2 οταν εκανε double bottom στο 715 ο γενικος δεικτης

alexandra είπε...

Μουσικό διάλειμα .....
Bruno Mars....Just the way you are..
http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&feature=related

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

double bottom στο 715 και double top πλεον στο 755/756 ..οτι σπασει

michele είπε...

καθηγητα μου ο ΣΑΡ μονο για ευκαιρια για κανα γρηγορο μπορει να προσφερθει,οταν τελειωσει ο πωλητης ,προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε μου..υπνος βαθυς ..

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

ωραιο Αλεξανδρα..ιδιαιτερα τα λογια

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

Μικελε..μονο για γρηγορα μιλαω εγω
..ευκολα θα δωσει το 2,10 ισως και το 2,17 με λιγη υπομονη, μολις τελειωσει ο πωλητης

alexandra είπε...

Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να κάνει double top

Γεράκι είπε...

τον bruno, τον "χώνουν" σε κάθε μουσικη εκδήλωση όπως mtv awards κτλ να αναλαμβάνει τα αφιερωματα για τις προσφατως αποθανούσες τραγουδιστριες..όπως η emy και witney..

michele είπε...

Εννοειται Καθηγητα μου ,ο λυκος τωρα θα αλλαξει ?? χαχαχα

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

να το σπασει εννοεις Αλεξανδρα το double top (διπλη κορυφη δηλ δυο φορες επιασε το υψηλο αυτο και δεν μπορεσε να το σπασει)

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

Αντωνη ριξε μια ματια στο κοριτσι που παιζει στο βιντεο αυτο..να παθεις τραλαλα...η απολυτη ομορφια

alexandra είπε...

Να το σπάσει και να πάει και παραπάνω

alexandra είπε...

Να το κάνει γυαλιά καρφιά

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

εαν το σπασει Αλεξανδρα(756), επομενος στοχος το 796/797 γδ

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

χαχαχα Αλεξ... καλο

alexandra είπε...

Εχουμε καιρό να δούμε το 830

alexandra είπε...

Βιάζομαι εγώ, σωστά να ανεβαίνει σιγά σιγά

alexandra είπε...

Ανοίξτε volume....http://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU&feature=branded

Νίκη είπε...

Κύριε καθηγητά όσο μας διαβάζεις απεξάρτηση μην περιμένεις. Γι’ αυτό αποδέξου την εξάρτηση, όπως κάνουμε όλοι, για να είσαι κι εσύ ευχαριστημένος αλλά και εμείς. Αν θέλεις μια δικαιολογία έχεις. Την μεγάλη βοήθεια που θα μας προσφέρεις μαζί με τον Μικέλε και τα άλλα παιδιά. Και κάτι άλλο, οι αξιόλογοι άνθρωποι όπως είσαι εσύ, δεν δίνουν σημασία στους ηλίθιους που ίσως είναι ένας πανηλίθιος.

alexandra είπε...

Πέστα Νίκη

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

χαρτια που δεν απεχουν ανω του +10% απο τα χαμηλα τους και θελουν προσοχη πολυ...ΟΤΕ(ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ)...ΕΛΠΕ(5,50#5,11)...ΜΟΗ(5,35#4,89)...ΜΥΤΙΛ(2,73#2,53)....ΕΠΙΣΗς ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ τιτανα ΛΟΓΩ ΑΣΧΗΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κυπρου ΛΟΓΩ ΑΜΚ(0,5350-0,5250-0,5050)....

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

μετοχες που σημερα κλεισανε πανω απο το ανοιγμα τους : ΜΑΡΦΒ-ΦΦΓΚΡΠ-ΕΕΕΚ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ πανω στο ανοιγμα του...
κοντα στα ανοιγματα του κλεισανε ετε-οπαπ-εχαε-ινλοτ

michele είπε...

Βαρτια χαρτια αυτα καθηγητα μου,που να πανε...

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

Νικη, οπως παντα εχεις δικιο, αλλα σπαω πολυ πλακα με τον ΜΑΓΩ και μου προσφερει απλοχερα ευχαριστηση κατα τις μοναχικες στιγμες μου μπροστα στην πλατφορμα του χαα..

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

Μικελε εσενα που σ αρεσουν οι επικινδυνες αποστολες εχε το νου σου και στο ΔΙΟΝ γιατι πολυ το κρατησανε κατω...μονο για κομμαντο

ΤΑΣΟΣ είπε...

δημοσθενη αυτα θα τα ειχες βγαλει με την ΚΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ σημερα.ακου λεει σε επιπεδα αγορων αλλα προσεχουμε και ολας.ε τι το λες μετα.ΜΙΚΕΛΕ την καλησπερα μου.ΚΑΛΗ Η ΚΡΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ Η ΜΑΡΦΙΝ.σου ειπα μικελε στο μαγαζι μας στελνουν καλες πλη.

alexandra είπε...

Ο ΜΑΓΩΣ ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη χαχα.. Καλό βράδυ πάω σινεμά Μεθυσμένο Ημερολόγιο (Rum Diary) Johnny Depp

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

επι 47 συνεδριασεις το κρατησανε ψηλα (1,36-1,53) για να το χωνουνε γλυκα γλυκα ...σημερα συμπληρωσε 39 συνεδριασεις στα χαμηλα(0,15-0,38)...

ΤΑΣΟΣ είπε...

ετσι ειναι ακριβος ΝΙΚΗ.καποιοι διασκεδαζουν εδω και 2 χρονια με κατι μομεντουμ ανοδικα καθοδικα,

michele είπε...

Ωραιος ο Johnny Aλεξ,καθηγητα μου το εχω εδω και μια βδομαδα στο στοχαστρο,ξερω και τι αξιζει αλλωστε...
Μαγε,το ματι το δικο μου δεν χρειαζεται πληροφοριες,αυτα ειναι για αλλους..

michele είπε...

Ερχεται η ωρα του καθηγητα..εκανε και fake σπασιμο του double bottom..αλλα εμεις βγαινουμε οταν πρεπει δεν μενουμε μεσα περιμενοντας πληροφοριες χαχαχα

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

βρε ΜΑΓΕ αν περιμενα εσενα να μου πεις ποτε να μπω στην ΜΑΡΦΒ θα ταχα χασει ολα απο το 99 ..

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

αυτη ειναι και η διαφορα μας ΜΑΓΕ μου...εσυ χωρις πληροφορηση, εισαι για τα ΜΠΑΖΑ...ασε που η πληροφορηση σου ειναι πολλες φορες για τα σκουπιδια

ΤΑΣΟΣ είπε...

MA ayto λενε κατι φιλαρακια σου.τα εχεις χασει ολα.ειδικα τα δυο τελευτεα χρονια.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ μας.ΜΙΚΕΛΕ ποιο ματι ??αν περιμεναν με το ματι..

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

..δεν μας ειπες οι 5000 μοναδες αργουν ακομα ? τα σορτ ετε στο 1,43 τα ξεχασες ??? η μηπως τα 2,50 της διον που σας ζεματισε ο ΓΙΑΝΝΑΚΙ ???
ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ σορτ ΕΧΑΕ ΣΤΑ 2,49 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "κοντρα σε ολους " χαχαχα
...θελεις και να μας συμβουλευσεις κιολας...πιασε μια τυροπιτα τωρα

michele είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ τασο,που βλεπει πριν απο σενα αυτα που σε πληροφορουν αφου εχουν αγορασει..ασε που δεν σου λενε ποτε να πουλησεις

ΤΑΣΟΣ είπε...

Εδω εισαι διχασμενος εαν μπεις στον σαραντη δημοσθενη.μετα ολοι προφητες γιναν αν σπασει αυτο και αν.που να μπεις εσυ .ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ??γελασαμε.εμεις μηλαμε πριν ανοιξει,αλλα εσυ τοτε ακομα ψαχνεις τα μομεντουμ,οταν κλεινουν καλος εισαι να κανεις αναλυση.ξεκουρασου παλι.και σκεψου τι εχεις παθει εδω και δυο χρονια απο ΠΛ ΠΘ

Νίκη είπε...

Τάσο άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις. Πραγματικά είσαι διασκεδαστικός. Καλή σας νύχτα.

michele είπε...

Ακου τυροπιττα χαχαχα

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

ρωτα το μπαμπα σου να σου εξηγησει τι σημαινει "διχασμενος" γιατι θα μας τρελλανεις εσυ...

Καθηγητης Μυστήριος είπε...

ΜΑΓΕ, αν εχεις ουμπαλα, φερε πινακιδια για ΜΑΡΦΒ των τελευταιων τριων ημερων...αγορες πωλησεις..να δουμε ..αλλα εσυ δεν τολμας να δειξεις τη φατσα σου και μονο απο παραμυθια της Χαλιμας ξερεις.

ΤΑΣΟΣ είπε...

ΜΙΚΕΛΕ εσυ εισαι ενταξει.οκ το εχεις το ματι.κανενα θεμα.τωρα το αλλο ΜΙΚΕΛΕ για το που θα πουλησουμε αστο.μην κολας .0.4 και καταληξει 1.5 ειχαμε πει.τωρα αν ο δασκαλος περιμενε το 2.5 και τα αλλα που λεε για 1.43 ετε εγω ξερω οΤΙ ο Π.Θ ηταν ξανασορτ στην ετε απο τα 5 μεχρι το 1.3.καλα δεν συζητω απο τα 25 σορτ ετε στα 5.και στην ΚΥΠΡΟΥ τα παιδια του ζωγραφιζαν και ζωγραφιζουν,κοντρα στα φαν φουν και σε κατι φλορακια

ΤΑΣΟΣ είπε...

δημοσθενη ελα στην γλυφαδα στο LIS na σου δειξω εαν εχω ουμπαλα και τα πινακιδια.μετα της 22΄00 LIS glyfada zisimopoyloy.

δημοσθενης είπε...

πολλα λες φαντασμενε καραγκιοζη

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ... Ούτε να γράψεις σωστά δεν μπορείς (MA ayto λενε) μάλλον είναι από την πολλή μα@@@@@α. ποτε ήξερες από μετοχες,μονο λάσπη ξέρεις να ρίχνεις και στο ΒΝ και εδώ με διάφορα ΙP.και ακόμα μια ιστοσελίδα είχες με καλούς συνεργάτες και αυτή την εκλεισες.τελικα πρέπει να είσαι η πολλή απροσάρμοστος η βλάκας η καραγκιόζης. εσύ διαλέγεις.

michele είπε...

εγω εχω πινακιδιακι απο ΜΑΡΦΒ με 20% κερδος ..καλο απογευματακι/Εγω αγαπητε 3 χρονια τραπεζα δεν πηρα,τωρα βεβαια επειδη θελω κερδακια ευκολα να φορτωνω τα μικρα μου κι αλλο, μου την κανουνε την χαρη...α το ινκατακι προσεξε/

ΤΑΣΟΣ είπε...

προσεχε εγω δεν βριζω,προσεχε γιατι αυτα καντα στο Π.Λ π.θ Η σε οποιν αλλον θες .σε εμενα κομενα αυτα δημοσθενη.την τρελα και την ψυχασθενεια σου αλλου,εγω σε περιμενω γλυφαδα στο μαγαζι.τωρα εαν εσυ τα εχεις ολα δεν σου φτεναι οι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟΥΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ 2200 ΣΤΟ LIS . ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ.

ΤΑΣΟΣ είπε...

τρελε σε αφηνω τωρα παω στο μαγαζακι μου,συν εχισε εσυ τωρα να διασκεδασεις τον κοσμο,το ξερεις καλα

δημοσθενης είπε...

ΕΣΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙς ...και το παρακατω για τα φλωρακια ποιος τογραψε στις 7:12 μ.μ. ??? ...."και ζωγραφιζουν,κοντρα στα φαν φουν και σε κατι φλορακια"....εσυ αλλη δουλεια δεν κανεις απο το να αυτοδιαφημιζεσαι και να προσβαλλεις τους παντες..παριστανεις τωρα και τον θιγμενο !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕρΙΜΕΝΩ BABY

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα είδα κι εγώ 66 σχόλια και λέω κάτι δεν πάει καλά...και η εξήγηση βρέθηκε.... ο καθηγητής και ο ΤΑΣΟΣ χαχα. Τυρόπιτα και καφέ γρήγορααααα

δημοσθενης είπε...

το ατομο δεν ειναι καλα..πρωτα ονομαζει φλωρακι(τον Μιχαλη/κυπρο) και οταν εξ αιτιας αυτου, του ειπα "πολλα λες φαντασμενε καραγκιοζη", λεει "εγω δεν βριζω"...αντε συνεννοησου μετα μαζι του...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε έχει πολλές προσωπικότητες και ανάλογα με ποια βγαίνει πράττει.
Α, ανάλογα και την ΙΡ... με το 205 είναι ο χειρότερος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραιες οι επιλογές της Αλεξ.
Τις προάλλες είχε βάλει από εκεί Adele Set fire to the rain για τις κυρίες αλλά δεν φάνηκε να συγκινείται καμία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα ένσημα του ΙΚΑ (επειδή έχω κι εγώ) ότι τυπώθηκε σε τρίμηνα είναι μέχρι το 3ο τρίμηνο του 2009. Απο εκεί και πέρα απλά δεν υπάρχουν άλλα. Κανένας κίνδυνος, είναι μηχ/να και βρίσκονται αμέσως. Και για την θεώρηση βιβλ. υγείας δεν εκδίδονται πλέον τα γνωστά αυτοκόλλητα. Η θεώρηση γίνεται στα τοπικά ΙΚΑ, πας μόνο το βιβλιάριο (θέλει 90 ένσημα του περασμένου χρόνου αν θυμάμαι καλά).

Ανώνυμος είπε...

Α ΒΡΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΕ ΠΑΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ. ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.! ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΧ ΚΟΡΙΝΘΟ ΧΑ ΧΑ ΠΑΩ ΣΤΟ LIS ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ -ΑΡΗΣ-

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΡΗ θέλω καρμπυρατέρ και είμαι μέσα ακόμη. Από βδομάδα πιστεύω να τελειώσει. Βόλτα μόνο με το αυτοκίνητο αύριο. Στο LIS πρέπει να πάμε όλοι. Εγώ είμαι μέσα (χωρίς πλάκα τώρα)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα (για μένα) πήρα λεωφορείο αν είναι δυνατόν!!! Μετά από πολλές δεκαετίες. Από το 74 έχω δικό μου δίκυκλο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η άλλη απόλυτη ξεφτίλα, η YAMAHA θέλει κάπου 600 € για ολόκληρο και 125 μόνο για την φούσκα (είναι υποπίεσης). Σε μονοκίλυνδρο 225 που δεν ξέρω πόσο μπορεί να πουληθεί σήμερα. Δεν τους τα δίνω. Θα βρω ανταλλακτικά μόνος μου.
Για τέτοια χώρα μιλάμε. Κανείς έλεγχος. Το αφεντικό μου να μην πω τι κάνει. Είναι ερωτευμένος τρομάρα του. Τον έκραξε μέχρι και το Βιετναμ προχτές.

Ανώνυμος είπε...

άρε μια transalp με 2000 eur μεταχειρισμένη και απροβλημάτιστη και ανταλλακτικά για μια ζωή Φωτογραφία αναμένεται
HONDA TRANSALP

Βριλήσσια
HONDA TRANSALP 650 cc, μοντ. '01, συναγερμός, μπαγκαζιέρα, τιμή 2.000€

€ 2.000
1 χλμ.
2001

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δικιά συ είναι Άρη?

επωνυμος είπε...

γενηκα ήστε θεοπαλαβοι εδο μεσα,αλλα αρχηγο χριζω την τασουλα.προηγειτε με δηαφορα....στηθουσ

Ανώνυμος είπε...

οχι την εχουν στην ΧΕ. ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ .ΤΑ ΛΕΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACECONTROL.. MΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΑ ΠΟΡΤΑ.ΧΑ ΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχεις άδικο επώνυμε αλλά μας αρέσει. Για την Τασούλα επαυξάνω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σου είπα να πάμε παρέα αλλά δεν ακούς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΩΡΕΙ

ψυχίατρος είπε...

ουτε εγω θα μπορεσω σημερα,ετυχε κατι απροσμενο,που να σας τα λεω...

Money είπε...

Σχετικά με το ΧΑΑ και σε συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων σχολίων.
Η αγορά στα σημεία που περίπου περιμέναμε έκανε την αντίδρασή της η οποία μέχρι στιγμής είναι φυσιολογική. Τα ερωτηματικά αρχίζουν από εδώ και πάνω. Βραχυχρόνια οι πιθανότητες είναι αυξημένες να συνεχίσει ανοδικά. Όμως αν δεν περάσει το 325-330 τότε τα πράγματα ζορίζουν πολύ. Ο τρόπος που ανεβαίνει είναι σαν να ψυθιρίζει πως δεν θα τα περάσει. Οπότε προσοχή

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΩ ΜΟΝΟς ΣΤΟ ΤΡΕΛΟ ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ ΧΑ ΧΑ

Money είπε...

Ουσιαστικά τίνω να συμφωνήσω με το παρακάτω site:http://greekelliottwaves.wordpress.com/2012/02/25/gd-24-feb12/#comments
ότι δηλαδή υπάρχει ακόμη μια πτωτική κίνηση.

Money είπε...

Μάλιστα για πιο εύκολα, αν κάποιος παρακολουθεί τον δείκτη Macd θα διαπιστώσει πως η άνοδος γίνεται με πτωτικό Macd, κάτι που παραδοσικά δεν φέρνει άνοδο διαρκείας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Θανάση με τα τεχνικά σου.
Πιο πολύ από τις δηλώσεις του κάθε παπάρα εξαρτιόμαστε παρά από τα άλλα.

ψυχιατρος είπε...

Θανο δεν προλαβα να δω τον μακντι γιατι πεθανε η γυναικα του δεσπότη μας σημερα και επρεπε να παω...

PS είπε...

η πραγματική φτώχια θα πέσει στην Ελλάδα όταν αποδημήσουν εις Κύριον οι σημερινοί συνταξιούχοι, εργαζόμενοι στις "χρυσές" δεκαετίες του '70-'80-'90.
1.-οι μισθωτοί εμφανίζονται ως η πλουσιότερη ομάδα του πληθυσμού αφού δηλώνουν 14.400 ευρώ
2.-οι συνταξιούχοι έρχονται δεύτεροι με 11.873 ευρώ
3.-στη τρίτη θέση είναι οι έμποροι, βιοτέχνες και επιτηδευματίες με 10.440 ευρώ (57% κάτω απο το αφορολόγητο)
4.-ελεύθεροι επαγγελματίες με 9.057 (73% δηλώνει κάτω απ το αφορολογητο) Το 73% των δηλωθέντων εισοδημάτων από ελεύθερους επαγγελμα¬τίες βρίσκεται κάτω από το αφορολόγητο όριο των 10.500 ευρώ και μόλις το 0,6% από αυτούς, δηλαδή 2.500 άτομα, δηλώνουν εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ.
5.-οι εισοδηματίες με 3.911 ευρώ (86% κάτω απο το αφορολόγητο)
6.-οι γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς με 2.455 ευρώ
Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα φορολογικά έσοδα ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ελλάδα μειώνονται σταθερά και από το 21,8% του ΑΕΠ που ήταν το 2001 έπεσαν στο 19,6% το 2004 και σήμερα είναι στο 19% του ΑΕΠ, γεγονός που αποδίδεται στη παράλυση των φοροελεγκτικών μηχανισμών και στη ραγδαία εξάπλωση της φοροδιαφυγής.
υπάρχει το μαύρο χρήμα, Γιατροί ΕΣΥ, πολεοδομίες κα. Στο τομέα των υπηρεσιών, κυρίως διασκέδασης, τα κέντρα ειναι "χρεωμένα" σε αντίστοιχους εφοριακούς και ο νοων νοειτω.. Γι αυτό και αντέδρασαν οι εφοριακοί οταν καποιος υπουργός, πριν δυο περιπου χρόνια, προτεινε στα κλιμάκια να υπάρχουν και απο αλλες Δημόσιες υπηρ. (Πανεπιστημιακής μόρφωσης).---απο το καπιταλ.Εμ έτσι εξηγείται ότι ο καθε εφοριακός κάνει τραπεζι σε καλό μαγαζι για καμμια εκατοστη στη γιορτή του...πληρωνει κατι παραπάνω,αλλα το ευχαριστιέται...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν ο βουλώσουν όλοι και έχουμε καλά νέα ή καλύτερα καθόλου νέα θα ανέβει ο δείκτης και θα γίνει ανοδικός και ο μάκης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα πεθάνω με μια απορία και δεν πρόκειται να την λύσει κανείς. Πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν (ζούσαν αν θέλετε) με 200 - 800 € τον μήνα. Όλοι ξέρουμε πόσα θέλει μια οικογένεια. Αυτή την απορία δεν την είχε ποτέ ένας υπουργός οικονομικών, ένας βουλευτής, κάποιος επώνυμος τέλος πάντων που ανακατεύεται με τα κοινά? Από εφοριακό δεν περιμένω απάντηση όπως βλέπετε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ψυχίατρε ο δεσπότης ήταν παντρεμένος με πολιτικό γάμο?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η Ελλάδα διατρέχει σοβαρό κίνδυνο όσο αμφισβητείται το σχέδιο διάσωσης - Η φαρσοκωμωδία της ISDA δεν πείθει τα CDS πρέπει να πληρωθούν – Η τάση στο ΧΑ είναι καθοδική και οι αναλαμπές πρόσκαιρες στις τράπεζες – Στo 6974% ο Μάρτιος 2012….


Ο άνθρωπος από την άλλη πλευρά δεν παίζεται, έχει φτάσει σε σημείο απροχώρητο. Δεν υπάρχει κάποιος ..ψυχίατρος να τον βοηθήσει αφού ο εισαγγελέας κωφεύει?

PS είπε...

χαχα,επιτέλους κάποιος το πρόσεξε,αστείο από το χωριό αυτό,ο μπακάλης-πειραχτήρι έτσι είπε στη γριούλα και την γύρισε πίσω ενω πήγαινε στην εκκλησία,όπου θα ερχόταν ο δεσπότης...

PS είπε...

Διαβάζω ότι μεγαλύτερες εισηγμένες(εεε,τιτκ κ.α) θα δηλώσουν ζημίες δισεκατομμυρίων,και ερωτώ:ποιός τελικά πληρώνει φόρους σ'αυτή τη χώρα;Δυστυχώς τα στοιχεία μιλούν πολύ καθαρά.

Αλεξανδρος είπε...

Καλησπερα σε ολους,σε λιγο ΟΤΕ

PS είπε...

Πάνο,για 2.280 ΕΤΗΣΙΟ εισόδημα από ε.ε τι λες,τα κουτσοβολεύει;Όταν 150-200ε μηνιαίως είναι μόνο τα κοινόχρηστα,και το κράτος δεχόταν σωρηδόν τέτοιες δηλώσεις,τι περιμέναμε να συμβεί;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλέξανδρε, πιστεύω εσύ να είσαι πιο ομιλητικός από τον Θανάση χαχαχα

Money είπε...

Συγνώμη αλλά αν περίμενα να ζήσω από το ΧΑΑ μέσα από τις δηλώσεις του κάθε παπάρα όπως λέτε, τότε θα είχα πεθάνει προ πολλού.
Εμένα μου αρκούν τα τεχνικά για να ζω αξιοπρεπώς. Τις δηλώσεις τις αφήνω για όσους ξέρουν να τις αποκρυπτογραφούν. Εγώ παραμένω άσχετος επί του θέματος.

Αλεξανδρος είπε...

Πανο συμφωνω με τον Θαναση

Money είπε...

Τουλάχιστον ο δεσποτας παιδιά είχε; Για τα γεράματα, ξέρεις. Αν και μπορεί να είχε κανά δισεκατομύριο σε αντιστάθμισμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Piraeus 2012 έτσι είναι. Αν έπιαναν την φοροδιαφυγή και είχαμε 10-15 δισ. έσοδα παραπάνω τον χρόνο και υπήρχε μια σωστή διαχείριση δεν θα φτάναμε ως εδώ. Απλά πράγματα για κάθε άλλη χώρα εκτός της δικιάς μας.

ΦΣ είπε...

"Έρευνα πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του πρώην προέδρου της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ, στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών για το αν παρανόμως δέχθηκε δώρα όταν ήταν πρόεδρος.

Εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα, Γιούργκεν Λέντεκελ, ανέφερε ότι δεν είχε εκδοθεί ένταλμα και ότι ο Κρίστιαν Βουλφ ήταν «συνεργάσιμος». Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. " ---ρε πλάκα,κατασχέθηκε Η/Υ,ενώ εδώ οι συλληφθέντες μεγαλοοφειλέτες αφήνονται ελεύθεροι,χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ,αλλά μετά μας φταίνε οι Γερμανοί για όλα...

ΦΣ είπε...

20 δις ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΛΑΠΕΝ ΦΠΑ χάνονται/τρώγονται ετησίως,διάβασα σήμερα

Αλεξανδρος είπε...

Σε γενικες γραμμες,θα αναφερω την αποψη μου το ΣΚ πιο αναλυτικα,ειμαστε στην αρχη ενος wave entry στο εβδομαδιαιο.Παμε δηλαδη για κατω.Τουλαχιστο αυτο βλεπω εγω αλλα μπορει να κανω και λαθος,δεν θα ειναι και πρωτη φορα αλλωστε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό έλειπε να μην συμφωνήσετε εσείς οι δύο τεχνικοί μου.
Εγώ δεν ζω από το ΧΑΑ πάντως και αν εσείς το κάνετε μέσω ΤΑ σας βγάζω το καπέλο.
Μη μου πείτε όμως ότι οι ειδήσεις δεν επηρεάζουν τις αγορές και τότε τα τεχνικά πάνε περίπατο γιατί θα τρελαθώ.
Τι λένε όλοι? Να ακούσουμε πρώτα τις ειδήσεις, να δούμε τα ξένα, και ΜΕΤΑ να δούμε το άνοιγμα και να αποφασίσουμε.

Γεράκι είπε...

ενα ειναι γεγονός...ενα διαγραμμα μπορει να μεταφραστει τόσο bear όσο και bull...το μονο που σε διασφαλίζει ειναι η τακτική/σύστημα σου...άρα σύμφωνω και εγώ με τον Αλεξ κ ΤΚ αλλα και διαφωνώ...

Αλεξανδρος είπε...

Πανο οχι εγω δεν ειμαι σε θεση να ζησω απο το ΧΑΑ δεν ειμαι τοσο καλος ,ο ΤΚ ομως τα καταφερνει,καλησπερα Αντωνη MICHELE Πες ποτε να αναρτησω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τρίτος τεχνικός... αυτό δεν θα το αντέξω, εδώ δεν τα βγάζω πέρα με δύο.

Νίκη είπε...

Μια σκανδαλώδης Ηλίαση
Δημοσιευμένο στις 24 Φεβ 2012 | ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ | Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με μη κερδοσκοπικές εταιρείες που μαζεύουν σκουπίδια, με κανάλια που δεντροφυτεύουν και σκαλίζουν σχεδόν ευλαβικά κόπρανα σκύλων, και επιχειρηματίες που ανακάλυψαν ξαφνικά πως πρέπει να σώσουν τον πλανήτη.
Στους κεντρικούς δρόμους, ανάμεσα στα κόκκινα «ενοικιάζεται» που κυριαρχούν πια, πινακίδες με παλ πράσινα χρώματα, περιγράφουν το νέο μέλλον της Ελλάδας. «Φτηνή, οικολογική ενέργεια».
Στις ομιλίες του πρώην πρωθυπουργού Γ Παπανδρέου, ο όρος «πράσινη ανάπτυξη», έχει μεγαλύτερη συχνότητα και από τα «θα» που κυριαρχούν στις ομιλίες πολιτικών. Πρόκειται για ένα όραμα κοντά στα άλλα που συνέθεταν τον ζεν χαρακτήρα του; Ο πρώην πρωθυπουργός προσέφερε επίσης το κύρος του στο συνέδριο του Ινστιτούτου για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια (i4scence) στο οποίο μετέχει ο αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου. Έναν οργανισμό που προωθεί την ιδέα της πράσινη ανάπτυξης. Την ίδια περίοδο οι Τράπεζες, οι οποίες έχουν σταματήσει να δίνουν οποιοδήποτε επιχειρηματικό δάνειο, δίνουν δάνεια για πράσινη ενέργεια.
Εν ολίγοις τα χρόνια της κρίσης, η Ελλάδα έμελε να ζήσει στον παροξυσμό των πράσινων επενδύσεων. Τι συμβαίνει; Μέσα σε αυτό το νέο πολιτικό κλίμα της οικολογικής αθωότητας αναλαμβάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μετά την «πετυχημένη»|του πορεία στο υπουργείο Οικονομίας, ο κύριος Παπακωνσταντίνου έχει στρατηγικό στόχο την υλοποίηση του προγράμματος «Ήλιος» από το υπουργείο του.
Το πρόγραμμα «Ήλιος» έχει παρουσιαστεί ως ένα πρόγραμμα παραγωγής ηλιακής ενέργειας από την Ελλάδα, την οποία θα αγοράζει η Γερμανία και τα έσοδα, γύρω στα 25 δις, θα ξεχρεώνουν τμήμα του χρέους. Μια έκταση όσο η Χίος, θα στρωθεί με κάτοπτρα για να παραχθεί ενέργεια που θα μας σώσει. Πράσινη ανάπτυξη; Όχι, ένα αναπτυξιακό τρυκ που χρεώνει την Ελλάδα με ένα ακόμη δάνειο.
Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να παραχωρήσει δωρεάν τη γη για αυτήν τη δραστηριότητα για δεκαετίες. Στη συνέχεια να αγοράσει τη γερμανική βεβαίως τεχνολογία ύψους αρκετών δις. Αν υποθέσουμε πως θα μεταφερθεί η ενέργεια στην Γερμανία πρέπει να δημιουργηθούν πανευρωπαϊκά δίκτυα που στοιχίζουν πολύ περισσότερο από το κέρδος της επένδυσης. Επίσης αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τεχνολογία που να επιτρέπει την μεταφορά της ενέργειας στη Γερμανία, δηλαδή σε τόσο μεγάλη απόσταση και χωρίς απώλειες. Άρα ή Ελλάδα αγοράζει την γερμανική υποδομή, χρεώνεται και δεν μπορεί να δώσει ενέργεια στην Γερμανία. Ένα project που θα ματαιωθεί με ευθύνη των «κακών και τεμπέληδων» ελλήνων, αλλά οι Γερμανοί θα έχουν εισπράξει το καλό χρήμα.
Το επικρατέστερο σενάριο όμως δεν είναι αυτό. Η Ελλάδα θα παράγει ενέργεια για την Γερμανία, αλλά αυτή η ενέργεια θα προωθείται στην Ελλάδα. Θα αγοράζουμε ηλεκτρική ενέργεια, που παράγεται στην Ελλάδα από την Γερμανία. Σε τιμές μάλιστα που δεν θα είναι αυτές της ΔΕΗ, αλλά των επιδοτούμενων φωτοβολταικών. Θα αγοράζει δηλαδή από την Ελλάδα 0,22 ευρώ ανά κιλοβατώρα και θα μεταπουλάει στην ίδια την Ελλάδα 0,35 ευρώ την κιλοβατώρα. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει την τιμολογιακή πολιτική μονομερώς. Να καθορίζει δηλαδή πόσο θα αγοράζουμε το ρεύμα το οποίο όμως θα πουλάμε στη σταθερή τιμή των 0,22 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Η Ελλάδα υλοποιεί το πρόγραμμα μετά την άρνηση της Ισπανίας να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση ασύμφορη και σε καιρό κρίσης.
Όλα αυτά τα σπουδαία και οικολογικά βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ψηφιστούν σύντομα στην ελληνική Βουλή. Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα φέρει σε πέρας μία ακόμη ευρωπαϊκή πολιτική, για να «σώσει» την χώρα. Η Ελλάδα θα υπογράψει ένα ακόμη ασύμφορο δάνειο, και κάποιοι βεβαίως θα πλουτίσουν. Εγχώριοι κατασκευαστές, αντιπρόσωποι, dealers της πράσινης ανάπτυξης κλπ.
Όλα αυτά σύντομα και ταυτόχρονα με μία μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια για την πράσινη σωτηρία που θα τρέχει καβάλα στα πράσινα άλογα της πολιτικής. Την Ηλίαση βεβαίως θα την πληρώσουμε εμείς.

Γεράκι είπε...

παρατηρώντας ξανα κ ξανά το daily της nbg δεν μπορώ να μην δώ μια πολύ καλή ευκαιρία για trading με καλό risk/reward ratio..αυτη η pattern εχει παιξει παμπολες φορές και πρεπει να την ακολουθήσεις..αλλα όπως λεει ο Πάνος τα νέα είναι αυτά που καταστρέφουν τα καλά patterns και ξεκινάς πάλι απο την αρχή..υπομονή...ακόμα είναι valid.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε από όσο ξέρω εσύ κάνεις παιχνίδι απόψε, άρα όποτε θέλεις. Ο Μικέλε πήρε ρεπό, το δικαιούται.

Γεράκι είπε...

ουτε εγω δεν ζω..και μαγκία και σεβασμός σε όσους μπορούν..βγάζω καπέλο...

michele είπε...

Αλεξανδρε τυχαια μπηκα,ειμαι εκτος αναρτησε οποτε θες..και τωρα, καλο βραδυ!!

Αλεξανδρος είπε...

οκ σε πεντε λεπτα λοιπον

Money είπε...

Αν και αποφευγω να μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις γιατί εδώ και 16 χρόνια έχω αποκρυσταλώσει άποψη και γνώμη και δεν έχω και το σαράκι να πείσω ντε και καλά τους άλλους, θα σχολιάσω μόνο λόγω σεβασμού στα άτομα, στον χρόνο σας και στον χώρο.
Η ΤΑ δεν είναι πανάκεια. Είναι όμως ένα σύστημα. Και η ζωή έχει αποδείξει πως χωρίς σύστημα γίνεσαι ΕΛΛΑΔΑ. ντροπή μου που το λέω ως έλληνας αλλά είναι η αλήθεια. Στο θέμα μας τα πράγματα έχουν ως εξής.
Οι "αγορές" είναι ότι πιο άγριο υπάρχει στον πλανήτη από το 1486 ΚΧ και μετά.
Σε σφάζουν πριν πεις "αγά μου". Η μόνη περίπτωση να επιζήσεις είναι το σύστημα.
Τι λεει λοιπόν αυτό το σύστημα.
Λέει σε πια τιμή θα αγοράσεις ή θα πουλήσεις ανάλογα. Λεει που υπάρχει stop loss αν η κίνηση σου αποδειχθεί λανθασμένη, λέει και που θα κλείσεις την θέση σου κερδισμένα αν η κίνησή σου αποδειχτεί σωστή. Επίσης συμπληρωματικά υπάρχει και η στατιστική. Σε τι βοηθά; Βλέπεις τι γινόταν στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις και στατιστικά βγάζεις συμπέρασμα για τις πιθανότητες που υπάρχουν να ξανασυμβεί. και πως γίνεται αυτό; Επειδή οι αγορές ακολουθούν σύστημα, πάντα υπάρχει επανάληψη. Αν τα έχεις λοιπόν αυτά, βάλεις και πολύ χρόνο μελέτης, τότε σκασίλα σου τι λέει ο καθένας "παπάρας", επειδή μόλις χτυπήσει stop loss ή έρθει η τιμή που ήθελες εσύ θα κάνει;ς την κίνηση που έχεις αποφασίσει ασχέτως τις αιτίας.
Ελπίζω να έίμαι κατανοητός και να βοηθώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη, πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζεται ένα καθίκι περιωπής που θέλει κρέμασμα χωρίς δίκη και το πιστεύω αυτό που λέω.
Μαζί με το Νο 1 βέβαια, το αφεντικό του που τον έκανε υπουργό από το ΤΙΠΟΤΑ.

Γεράκι είπε...

μαζί σου ΤΚ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απόλυτα κατανοητός ΤΚ και μην τσιμπάς όταν σε πειράζουν κάποιοι αυθάδεις και άσχετοι σαν και μένα .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλά με αυτά και εκείνα...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΣ

PS είπε...

άλλοι ζουν ΑΠΟ το χαα,κι άλλοι ΓΙΑ το χαα,έχει μια μικρή διαφορά αυτό...

Αλεξανδρος είπε...

παμε επανω παιδια

Γεράκι είπε...

μικρή?..είσαι πολύ ευγενικός..χαχαχα