Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΧΑΑ  ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


KΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 725
                                                                                                    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ  ΣΧΟΛΙΑ 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ MICHELE
Στις 734,88 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

σε μια πολυ ενδιαφερουσα συνεδριαση ,με ενδοσυνεδριακο χαμηλο στις 726,5 στο -1,01 % και τελικο κλεισιμο στο +0,13% με ογκο 46,3 εκ ευρω.
Πρωταγωνιστης και παλι ο τραπεζικος κλαδος με μεγαλη μεταβλητοτητα,  6,58% ενδοσυνεδριακη διακυμανση  και ωραια κλεισιματα των τραπεζων ιδιως της ΑΛΦΑ που ειχε τελικα κερη +5,19%.Προβληματισε λιγο το κλεισιμο της ΕΤΕ  -0,43% στα 2.29 κατω απο την στηριξη των 2,32 ευρω.Αρνητικος πρωταγωνιστης το ΤΤ  με απωλειες 4,23% στα 0,68 ευρω.
Ο FTSE 20  εκλεισε οριακα θετικος στις 296,02 μον ,με τα ΕΛΠΕ στο +2,75% στα 5,24 ευρω και τη ΜΙΓ στο 1,81% στα 0,3380.ΕΕΕΚ και ΜΥΤΙΛ  αμεταβλητες.
Στον mid cap  ΙΝΤΚΑ πολυ καλη με κερδη 3,86% και καλη εικονα σε ολη τη διαρκεια της συνεδριασης, ΣΙΔΕ +2,46% στα 1,25 ευρω,συνεχιζει τις καλες της εμφανισεις καλη και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ με ανοδο 1,9% στα 1.07 ευρω.
Τελικη εικονα καλη με ανοδικες 81 και πτωτικες 64 ,αν αναλογισθουμε  οτι για μεγαλο μερος της συνεδριασης μετα τις 15.06 η αγορα ηταν σε αρνητικο προσημο και φλερταρε με την στηριξη των 725 μον.
Στις ξενες αγορες με θετικο προσημο ανοιξε ο DOW ,αυτη τη στιγμη στο +0,82% στις 13.066,38 ενω ο DAX φαινεται να κλεινει προς τα υψηλα ημερας +1,36% στις 6996 μον

124 σχόλια:

michele είπε...

Οπλαρχηγε καλο το κλεισιμο ,μπορουσε και καλυτερο..

michele είπε...

δεν ηταν καλο το κλεισιμο της ΕΤΕ,πολυ καλο της ΑΛΦΑ..

Κολοκοτρωνης είπε...

ετσι ειναι παλληκαρι μου ..θελαμε ελαχιστο κλεισιμο πανω απο το χθεσινο και οσο πιο κοντα στο σημερινο ανοιγμα μας (736,60)..κλεισαμε αναμεσα...καλο απογευμα παιδες

dim είπε...

Γεια σου Θοδωρε..

Money είπε...

ωραία φωτό

Ανώνυμος είπε...

Που βρήκες Michele την foto αυτή ? με είχες τραβήξει από το απέναντι βουνό που είχες αναρριχηθεί πρώτος θυμάσαι ? τι μου θύμησες όταν ήμουν νέος ..

dim είπε...

Μικελε τι λες για Αλφα?

Κολοκοτρωνης είπε...

dim το αγαπημενο χαρτι των τρειντεραδων παλληκαρι μου

michele είπε...

Πρωταθλητης στις αναρριχησεις ησουνα george??? θαναση ,ναι ωραια νομιζω αντιπροσωπευτικη της συνεδριασης χαχα
DIM ωραιο γυρισμα εκανε μου αρεσε,μελετα και το χτεσινο εβδομαδιαιο που αναρτησαμε της αλφα

Κολοκοτρωνης είπε...

mIKELE αναρτησε ΑΝ θες, το διαγραμμα του γενικου δεικτη απο τοτε που ξεκινησε η ανοδος (11/1/12) για να δουν οι φιλοι οτι ΔΕΝ εχει κανει ποτε ΤΡΙΑ συνεχομενα μαυρα κερια...εχει κανει δυο φορες ΔΥΟ ΜΑΥΡΑ ΚΕΡΙΑ και την τριτη μερα (σαν σημερα δηλαδη)εκανε γυρισμα απο τα χαμηλα μερας με κλεισιμο αρκετα ψηλοτερα (σαν σημερα δηλαδη) και με καλη συνεχεια διημερη την πρωτη φορα και την δευτερη, χωσιμο στα ψηλα μερας..

Κολοκοτρωνης είπε...

..αυτα για να καταλαβουν οτι θελει ΜΕΛΕΤΗ το χρηματιστηριο και ότι ΜΑΓΟΙ δεν υπαρχουν

michele είπε...

Ωραια το βραδυ,θα το αναρτησω με το συγκεκριμενο σχολιο που κανεις !

Κολοκοτρωνης είπε...

εξηγησε τους και τι σημαινει TRS (Total Return Swap) που ΦΗΜΟλογειται οτι η παραγκα εχει συναψει με μεγαλα σπιτι, με σκοπο να ανεβασουν τις τιμες των μετοχων των τραπεζικων τους χαρτιων, εν οψει ΑΜΚ και σχετικα ψηλοτερων τιμων αυτων...το TRS εξασφαλιζει τα σπιτια, οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα χασουν λεφτα...επαναλαμβανω ΦΗΜΟλογουνται αυτα περι TRS...

michele είπε...

Xαχα αυτα να τα πεις στον φιλο σου τον Πετρο..εχασε το ενα ραλλυ ( που δεν μπηκαν οι ξενοι)..αμα ΙΣΧΥΕΙ κι αυτο ,που βεβαια γινεται πλειστακις ( το κανουμε και μεις εδω με μικρα χαρτια,οι επιχειρηματιες της περιφερειας) τοτε..θα σκυλιασει

Κολοκοτρωνης είπε...

αρ μετοχων ΑΛΦΑ περ. 500 μυρια......
αρ μετοχων ΕΤΕ περ. 2Χ500 μυρια (ενα δις)...

dim είπε...

Δηλαδη, να αγορασουμε στη φημη και να πουλησουμε στην ειδηση στρατηγε μου?

Κολοκοτρωνης είπε...

+5,20% η ΑΛΦΑ....-0,43% η ΕΤΕ....

Κολοκοτρωνης είπε...

..κολλησα παλι παιδες..αποχαιρετω..

dim είπε...

Ρε στρατηγε την κανεισ τωρα που αρχιζεις τα ωραια?Καλο απογευμα...χα χα

Κολοκοτρωνης είπε...

κρανος απαραιτητο γιατι στο 808 που σηματοδοτουσε bull market φαγαμε πορτα τρεις φορες...621 ιστορικο χαμηλο +30% που σηματοδοτει bull market, χρειαζομασταν ΤΡΙΑ κλεισιματα πανω απ αυτο..απο το διαγραμμα που θα βαλει ο μικελε θα δειτε ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ καναμε δυο κλεισιματα πανω απο το 808 γενικου δεικτη, ΑΛΛΑ και τις τρεις φορες ΔΕΝ καταφεραμε να κανουμε ΤΡΙΤΟ κλεισιμο πανω απο αυτο...και ετσι φθασαμε στο 715 double bottom οπου εγινε προσπαθεια σταματηματος του ΧΩΣΕ γκουερβο...καλο απογευμα...αφηστε με να φυγω

νικος φαληρο είπε...

κε michele ο χθεσινος ογκος στην ΚΥΠΡ χαρακτηριζεται ως ογκος αντιστροφης;
Εχει τετοια χαρακτηριστικα η συμπεριφορα της χθες και σημερα;

Κολοκοτρωνης είπε...

Μικελε, για να τους διευκολυνεις να καταλαβουν αυτο το τελευταιο, βαλτους μια οριζοντια γραμμη στο 807,50 που είναι το +30% πανω απο το ιστορικο χαμηλό μας, για να το δουνε..γεια παιδες

νικος φαληρο είπε...

κε Κολοκοτρωνη τι λετε κι εσεις;

Κολοκοτρωνης είπε...

για την ακριβεια,(ιστορικο χαμηλο 11/1/2012) 621,71 + 30% = 808,223

dim είπε...

Στρατηγε πρεπει να ιδρυσεις την χρηματιστηριακη λογοτεχνια χα χα...Καλο απογευμα και παλι χα χα...

Κολοκοτρωνης είπε...

Νικολα Φαληρο...ειχαμε ατυχημα στην Κυπρου...δεν ειχαμε προβλεψει οτι θα κανανε υποβαθμιση της κυπρου... αναμενομενη μεν, αλλα η στιγμη που εγινε αλλαζε λιγο τα πραγματα...εν αναμονη πλεον να επιβεβαιωσει τα χαμηλά της στο 0,5130...το σημερινο 0,5160 μπορει να θεωρηθει double bottom (αν το βαστηξει βεβαια) αν αυριο κινηθει εντονα ανοδικα...ΙΠΟΜΟΝΕΙ κι εσυ, μαζι μας..χαχα..(εξ αλλου το χαρτι φθηνο ειναι εκει κατω)...

Κολοκοτρωνης είπε...

μακαρι να το χωσουνε να φορτωσουμε γερα

Κολοκοτρωνης είπε...

τωρα μπορουσα να μην απαντησω στον ευγενεστατο Κυριο Νικο Φαληρο...ετσι μπλεκω και δεν μπορω να ξεκολλησω μαμωτο

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω κε Κολοκοτρωνη για την απαντηση σας.καλο βραδυ να εχετε.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαμία αξιολόγηση του Χ.Α. σήμερα, αλλά τον Σεπτέμβριο,
Δεν πρόκειται να βγει καμία ανακοίνωση σήμερα από τον οίκο FTSE για την Ελλάδα, σχολιάζουν πηγές από το Λονδίνο και το Χ.Α.
Πρόκειται για μία εσωτερική ενημερωτική συνάντηση των στελεχών του διεθνούς οργανισμού. Στο τέλος Μαρτίου αναμένεται ενδιάμεση αξιολόγηση που πάλι είναι ανοικτό το αν θα δημοσιοποιηθεί, αφού θα ασχοληθεί με τα βήματα που έχει κάνει το Χ.Α. ως προς τον εκσυγχρονισμό του. Η οριστική αξιολόγηση αναμένεται, όπως κάθε χρόνο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
http://www.reporter.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/item/197523-Kamia-axiologhsh-toy-Ch-A-shmera,-alla-ton-Septembrio

Κολοκοτρωνης είπε...

dim..φιλε μου ελπιζω να σε διασκεδασα...χαχα..σ ευχαριστω μια φορα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Tελευταίος και καταϊδρωμένος, καλησπέρα και από μένα. Ήταν απόλαυση σήμερα να διαβάζεις τα σχόλια.
Not bad πάντως και σήμερα και αναμονή μαζί με αυτούς που ψώνισαν κι εγώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν υποψιαστώ ότι αυτός που κρέμεται είναι ο George θα πεθάνω χαχα

ΜΑΡΙΝΑ είπε...

XAXAXAXAX kaloooo

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο τους ξεφυγες με τη μηχανη;;;χαχαχαχχχχχχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μαρίνα. Πιο πολύ παίζει πάντως να έπεσε με αλεξίπτωτο και να κρεμάστηκε από το δέντρο, κάτι σαν σκοινί διακρίνεται πιο πάνω.

ΜΑΡΙΝΑ είπε...

καλησπερα κυριε Μπαρμπαλια και κυριε Πανο, μηπως ειναι ο σορταρισμενος ΜΑΓΩΣ στο 1,43 ετε και 2,49 εχαε κοντρα σ ολους ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα μας έκαναν ρεζίλι αυτοί οι δύο, ευτυχώς δεν ήταν από τον τομέα εμπορίου και τα ονόματά τους μου είναι άγνωστα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι αυτό παίζει Μαρίνα και είναι έτοιμος να πέσει, μην κοιτάς που κάνει φιγούρα στο ένα χέρι και καλά...

μπαρμπαλιας είπε...

σας,μας ,ξαναθυμιζω το σχολιο του Γελανταλι...οτι κατι τρεχει με την ΑΛΦΑ...και φυσικα οχι η σχεση της με την ΕΥΡΟ..με μπερδεψε λιγο το χθεσινο -12%...αλλα τελικα δεν μπορουν να κρυφτουν απο το ταμπλο.ειτε το θελουμε ειτε οχι οι τραπεζες ειναι το χαα στην πατριδα μας

μπαρμπαλιας είπε...

Τι «κρύβει» το διάγραμμα της Alpha Bank…

Μετά και τη χθεσινή εκθετική κίνηση της μετοχής στο 1,55 ευρώ, ενισχύονται οι εκτιμήσεις διορατικών παικτών πως η Alpha Bank κρύβει είδηση(*).
(*)Προφανώς και δεν αναφέρονται σε ενδεχόμενη αναθέρμανση των επαφών με τη Eurobank και βεβαίως σε καμία περίπτωση στην προοπτική στρατηγικής συνεργασίας με τον συγκεκριμένο όμιλο.

μπαρμπαλιας είπε...

Alpha Finance: Τα top picks του 2012







ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Real Time ΧΑ

Λογιστικές
Καταστάσεις

Ανακοινώσεις ΧΑ

Τεχνική Ανάλυση

Ιδέες της Ημέρας

Κεφαλαιοποιήσεις

Πακέτα

Εύρεση Συμβόλου






του Γιώργου Α. Σαββάκη
Δημοσιεύθηκε: 14:50 - 13/03/12 | Τελ. Ενημ.: 15:18 - 13/03/12

«Είναι το ποτήρι μισογεμάτο ξανά;» είναι το ερώτημα των αναλυτών της Alpha Finance στο ειδικό report Investment Perspectives για την ελληνική αγορά μετοχών.

Οι κορυφαίες επιλογές τους είναι οι τίτλοι των: ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΛΠ, ΕΥΔΑΠ, Motor Oil, Μυτιληναίος και Τέρνα Ενεργειακή.

Οι συστάσεις για τις μετοχές top picks είναι outperform και οι τιμές στόχοι διαμορφώνονται σε: ΟΤΕ 4,6 ευρώ ανά μετοχή (+99% περιθώριο ανόδου), ΔΕΗ 13,6 ευρώ ανά μετοχή και 300% περιθώριο ανόδου, ΕΥΔΑΠ 5,5 ευρώ και 39% περιθώριο ανόδου, Τέρνα Ενεργειακή 3,4 ευρώ και 100% περιθώριο ανόδου, ΟΛΠ 27 ευρώ και 147,7% περιθώριο,Motor Oil 10 ευρώ και 90% περιθώριο ανόδου και Μυτιληναίος 7,9 ευρώ και 115% περιθώριο ανόδου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μόνο να μην κάνει κανένα -12 πάλι αύριο μπάρμπα και αλλάξεις γνώμη χαχα. Στα σοβαρά τώρα... δυστυχώς έτσι είναι γιατί για την ώρα δεν υπάρχει διαφοροποίηση και διάχυση, αυτές δείχνουν τον δρόμο. Εγώ ακόμα περιμένω την ημέρα που θα παίξει το ΧΑΑ κόντρα στις τράπεζες.

michele είπε...

Θα γραψω και γω το top pick να δουμε ποιες θα πανε καλυτερα

michele είπε...

..αλλα οχι τωρα,εν ευθετω χρονω

μπαρμπαλιας είπε...

για τις παραπανω επιλογες πρεπει να βλογησουμε το Μικελε που απο καιρο φωναζει λιμανια,νερα...αλλα ποιος τον ακουει...

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

PS είπε...

Ο «Γολγοθάς» του επιχειρηματία ξεκίνησε από το 2005. Ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας «Kandia's Castle», είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να επεκτείνει τη μονάδα του αλλά η υπόθεση της χρηματοδότησης-ενίσχυσης μέσω αναπτυξιακού προγράμματος, στο οποίο είχε ενταχθεί, έμενε επιμελώς στο συρτάρι.

Τελικά, όπως αναφέρει, ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Ανάπτυξης προκειμένου να τον βοηθήσει, τον παρέπεμψε στους δύο συλληφθέντες, αφήνοντας όμως υπονοούμενα ότι μόνο με χρηματισμό θα «ξεπάγωνε» η επιδότηση που αιτούνταν. «Έγιναν δύο ραντεβού στο γραφείο του. Μου ζήτησε το 4% αλλά τελικά καταλήξαμε στο 2,5%, επί του ποσού που ήταν προς έγκριση, δηλαδή 120.000 ευρώ».---Άρχισε η ανάπτυξη...ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ...πάμε πάνωωωωωω

Γεράκι είπε...

χαιρεται...μια χαρα αδελφια μου...μια χαρα...και ένα σουπερ δώρο απο την HPQ που περιμενα να ξυπνήσει κ το κανε σήμερα..η NBG μαζευει στο 3.08 και μένουμε στον σχηματισμό μέσα...μπραβο..

PS είπε...

18:59ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ «Β-» ΑΠΟ ΤΗ FITCH

Γεράκι είπε...

μας αναβάθμισε η Fitch...χαχαχα..κρατηθειτε!!!!

michele είπε...

Περναει και απο τη δικη μας ταινια των ειδησεων πανω .Η ταχυτης του Piraeus και του blog ειναι παροιμιωδης χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Νίκο.
Φ. περίμενε να παίξει και το ΕΣΠΑ και τότε θα δεις ανάπτυξη. Ειδικά τώρα με την Αννούλα. Ήδη κάνει τουρνέ στο εξωτερικό για να φέρει επενδύσεις.

PS είπε...

για να σας προλάβω...my top picks are ...ΕΛΦΚ & ΕΥΡΩΣ , είδατε ότι αν θέλω ξέρω από μετοχές;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα δικά μου ΜΑΙΚ και ΤΒΑΝΚ πάντως για να μαθαίνεις

PS είπε...

και πού να δείτε πόσο γρήγοροι γίναμε στην ...κιθάρα χαχα,θα ανεβάσω βιντεάκι σε λίγες μέρες

Αλεξανδρος είπε...

να γραψω και εγω τα pick θειο Μιχαλη? χοχοχο/Το ειδες δεν εγραψα top,pick μονο

michele είπε...

θελουμε βιντεακι το γιο! Αλεξ γραψε ,γραψε και pick και top και bottom..

Γεράκι είπε...

ρε λετε να αγορασω κ άλλες nbg?;έχει ήδη σχηματίσει hammer..πωπω..με κολάζει η άτιμη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ταμείο των δημοσιογράφων πάει στα δικαστήρια την ΤτΕ και το Δημόσιο για το κούρεμα των αποθεματικών του που τα είχαν επενδύσει σε ομόλογα (χωρίς να τους ρωτήσουν?)
Αλήθεια τι έγινε με το ΕΒΕΑ και τις κατηγορίες του Μίχαλου για το ίδιο θέμα? Τον βλέπω μπλεγμένο τον Προβατόπουλο, τον δολοφόνο με το παιδικό πρόσωπο, αν και εδώ είναι Ελλάδα και δεν πρόκειται να γίνει ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα από το white hourse. Με την άφιξη μου επιβεβαιώνω το ότι η Fitch αναβάθμισε και τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε B από C

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλύτερα πάρε το σφυρί σε αυτοκίνητο Hawk, πάει παντού και θα είσαι και in

Γεράκι είπε...

χαχαχα..ωραιος ο Πάνος..αγορασα και άλλες NSC...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς το άσπρο άλογο. Καλό νέο αν δεν είναι πλάκα.

Black Stallion είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕ?

Black Stallion είπε...

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΠΛΕΟΝ

THE JUNIOR είπε...

Ο κοντομηνας εβγαλε τα οπλα του αφου δεν τσαμπαρατε ιντραλοτ πριν με αβαξ καντε τραμπα με ιντρακατ.

Ανώνυμος είπε...

Νίκη-ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ-hawktrader-michele-Αλεξανδρος-Piraeus 2012-νικος φαληρο-μπαρμπαλιας-ΒΑΣΙΛΙΚΗ-dim-Captain-TK-George A-Κολοκοτρωνης η δημοσθενη Συγχαρητήρια σε όλους για την ενημέρωση που έχετε και το χιούμορ. Και οι 14 είστε υπέροχη.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . Παιδιά σήμερα σας διάβαζα αλλά δεν γινόταν να γράψω
Ήσασταν απόλαυση φοβερή ΟΜΑΔΑ κουνούπι δεν πέρναγε .

Αλεξανδρος είπε...

Μια νεα γραμμουλα στο metastock,long στον Μυτιλ απο 2,80

Γεράκι είπε...

με κάνετε να κοκκινίζω..στον Δήμο..ίσως ξέχασες ακόμα 20 ονόματα..χαχα..γυριζει λίγο ο sp...παέι να βρει τον 200αρι στο λεπτο..

Αλεξανδρος είπε...

sl το 2,60 Ε ΚΑΙ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη το ίδιο είπα κι εγώ πιο πάνω.

White Horse να είσαι καλά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αλέξανδρε, βλέπω αλλαγή στις προηγούμενες εκτιμήσεις... εκείνο τα 1,70 τελείωσε πλέον?

Γεράκι είπε...

η ομάδα φυσάει...ο ένας για όλους και όλοι για μένα...στο 3.10$ η ελληνική φοράδα μου στον αμερικάνικο ιππόδρομο....

Αλεξανδρος είπε...

Οχι Πανο καθολου!!!!

dimitris ns είπε...

καλησπέρα κι από εμένα παίδες! πως τα βλέπετε τα νέα? έχουμε και συνέχεια στις 8.30 στο Αμέρικα...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΠΑΝΟ άπαικτoi χαχαχ

Θα ήθελα να βάλω έναν αστερίσκο στο μήνυμα του George A στις 4,22 σήμερα για τις 280 μονάδες του 20αρη. Πιστεύω ότι μάλλον θα το κάνει πρώτα κα μετά για πάνω .
Αν έχετε την καλοσύνη να το ξανΑτσεκάρετε όσοι τα έχετε καλά με τα υποκύματα. Ονόματα δεν ΛΕΩ μην ξεχάσω και κανέναν και παρεξηγηθώ χαχαχαχ

dwk είπε...

Χαρούλες βλέπω! …τι σου κάνει ένα C---B! Cutty Sark θα με βάλεις και μένα please???

Αλεξανδρος είπε...

απλα εχουμε την επιβεβαιωση ενος νεου επιπεδου στηριξης που εαν περασειτα 280,πολλαπλες αντιστασεις θα δωσει μια ανιδραση για μερικες ημερες ,σεναριο συμβατο με την αναβαθμιση και πιθανη κινηση των τραπεζων,οταν χαθει το 2,60 τοτε βλεπουμε

μπαρμπαλιας είπε...

συνεχεια βλογαει τα γενια του...αν του ειχαν κατσει και οι 500 μοναδες...

Αναβαθμίζει το νέο ελληνικό χρέος κατά 7 βαθμίδες η Fitch σε Β- με σταθερό outlook - Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος χρεοκοπίας και μετά το PSI+ - Πλήρης επιβεβαίωση του bankingnews.gr

dwk είπε...

Σου φώναζα καθώς έφευγες: γύρνα πίσω hawk το ανεβάζουμε! michele "απόψε θέλω αποδείξεις και ονόόόματα!"

Γεράκι είπε...

Κύριε Μπαρμπαλία..παρατηρώ μια ιδιαίτερη αδυναμία μέχρι εθισμό στον μπρατσαρά...χαχαχα...

Γεράκι είπε...

ναι το διάβασα, dwk, αλλά έπρεπε να την κάνω..τα πηγατε μια χαρα..για να δούμε εαν το κρατησουμε όμως..σε λίγο η ανακοινωση απο αμέρικα..άρα ας είμαστε λίγο μαζεμένοι..

ΤΑΣΟΣ είπε...

σε ολα εχει πεσει μεσα ο ΠΛ ,,να τον ακουτε....

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ αυτά περί ΑΛΦΑ που πάει το μυαλό σου ??

Καλησπέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ εάν απάντησες σ εμενα για το 280 μ Εγώ νομίζω γύρισμα σε μια η δυο μέρες προς 280 και μετά ένα ταξιδάκι για το 470 του 20αρη TI LESS??

dwk είπε...

Βρε συ …αυτός ήταν που είδα μέσα στο πηγάδι;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Αλέξανδρε κατανοητό.
ΤΑΣΟ παπαγάλε πήγαινε καμιά βόλτα αλλού και αυτά να τα γράφεις κάτω από τα άρθρα του ΠΛ αφού συμφωνείτε απόλυτα

Γεράκι είπε...

εγω ξέρω οτι έχει γυρίσματα για το ΡΟΚΥ 13..δεν ασχολείται με μας..

δημοσθενης είπε...

για σου φιλε τασω εχοι δηκιο ο ΤΑΣΟΣ να το ακουτε το ΠΛ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη ήταν για μένα και αφορούσε τον ΜΥΤΙΛ από 2,60 εως 2,80 το σχόλιο του Αλέξανδρου

δημοσθενης είπε...

ΤΑΣΟ πηρες κε συ ΣΑΡΑΝΤΗ ?..κεγο πηρα 80 κομματια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη μου στο 280 έχεις βάλει το γερό το δίχτυ; χαχαχα
Μην ξεχνάς ότι την Παρασκευή έχει τριπλή λήξη παραγώγων.
Καλησπέρα Πάνο

giannhs kon είπε...

OK ΠΑΝΟ
Καλησπέρα HAWK τα έχεις φύλαξει τα playmobil

Γεράκι είπε...

ρε παιδια τουλάχιστον παίρνετε κάποιο μεροκάματο για όσα λετε? για τις υπηρεσίες που προσφέρετε?..μια χαρά αντιδρούν οι αγορές..μια κάτω..μια πάνω..είμαστε στα ίσια μας...

giannhs kon είπε...

Όχι ΒΑΣΙΛΙΚΗ μου στο 300 είναι τοποθετημένο για να κάνουμε και λίγο τραμπολινο χαχαχα

Γεράκι είπε...

ναι τα έχω φυλάξει..κ πλέον τα περνάω σιγά σιγά στον ανηψίο μου ο οποιος είναι σε ηλικια να τα εκτιμήσει...οταν πηγαινουμε για δώρα στα καταστηματα..εκει περνάω τον περισσότερο χρόνο μου (διαδρόμο)...αιώνιος έφηβος/παιδι..αδυναμίες..

Κολοκοτρωνης είπε...

ΤΑΣΟ ...θα σε αλειψω με μελι, θα σε γεμισω πουπουλα και θα σε αμολησω αναμεσα σε καμμια 200 κυψελες που εχω στο κτημα...χαχα

Γεράκι είπε...

RALLY O S&P!!!! Μιμηθείτε τον ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεράκι είπε...

πολύ μαλθακός είσαι ρε Κολοτρώνη μου...περίμενα κάτι πιο προχωρημένο...χεχεχεχε

giannhs kon είπε...

Και εγώ HAWK χιχιχιχ έπαιξε και ο γιος μου με αυτά !!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι η ώρα του παπαγάλου ΠΘ ...πήγε πρώτα από εκεί (προσέξτε που απευθύνεται στον Πέτρο στις 19.53 και το ... καραεφτιμιου στις 20.11.
Τόσο κολλημένος αλλά και τόσο ΒΛΑΚΑΣ που νομίζει ότι μπορεί να μας δουλέψει και ότι είμαστε μικρά παιδιά. Ποιος άλλος γράφει έτσι?

Γεράκι είπε...

νομιζω αρκετά σας κράτησα συντροφία..θα τα πουμε ίσως λίγο αργότερα..έχει κ μπαλίτσα..ίσως φάμε κ καμμία μεριδούλα...ξερετε τωρα...μιλάμε (δηλ γράφουμε)

giannhs kon είπε...

Κολοκοτρωνη Να τον πάω μια γρήγορη βόλτα χαχαχαχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ μας

Κολοκοτρωνης είπε...

οχι βρε Γιαννη..με ποιον θα γελαμε μετα..προς Θεου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστός Κολοκοτρώνη χαχα γι αυτό και δεν τον σβήνουμε τόση ώρα.
Να δεις τώρα που σε λίγο θα βγει με το όνομά μου και το 205 για να μου κάνει αντίποινα χαχα

Κολοκοτρωνης είπε...

Πανο σε εχει κανει πασιγνωστο ο καραγκιοζης με τον καλο πουχει στον εγκεφαλο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Κ. Κολοκοτρώνη καλησπέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα ντε ...και δεν είμαι από αυτούς που ψάχνουν δημοσιότητα, αλλά δεν μπορώ και να μην απαντήσω μερικές φορές που το παρατραβάει.

Μαρια Λουιζα είπε...

Βασιλικουλα μας καλησπερα ..παρε με τλφ

Κολοκοτρωνης είπε...

καλησπερα Βασιλικη

Κολοκοτρωνης είπε...

βρε καλα κανεις , αλλαξε του τα φωτα του φαντασμενου μαγου

Γενναίος Κολοκοτρώνης δευτερότοκος του Θ.Κ. (dwk) είπε...

Καλησπέρα Βασιλική. Με συγχωρείς που παρεμβαίνω αλλά το όνομά του είναι Θ. (θεόδωρος) Κολοκοτρώνης!!! Το ξέρω καλά.

michele είπε...

Ρεσιταλ δινετε παλι παλιοπαιδα..

Κολοκοτρωνης είπε...

ΤΑΣΟ...αλειψου λαδι και θαρθω βραδυ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα δευτερότοκε του Θ.Κ. (dwk) το ξέρουμε ότι το όνομα του είναι θεόδωρος, το Κ σήμαινε Κύριε.

michele είπε...

Eτοιμαζω ΓΔ απο Δεκεμβρη για να φανουν οι απογευματινες παρατηρησεις του οπλαρχηγου.Μην με ενοχλειτε χαχα

dwk είπε...

Αστειάκι ήταν (από ότι καταλαβαίνω …λίγο κρύο…)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

dwk σε πειράζω και γω αλλά μάλλον δεν βγήκε σωστά. Δεν πειράζει την άλλη φορά

Κολοκοτρωνης είπε...

μην στεναχωριεσαι dwk, δεν υπαρχει προβλημα φιλε, η Βασιλικη ειναι ενταξει, δικια μας

Money είπε...

Michele έχεις email. Αν θες το ανεβάζεις.

dw k είπε...

Το’ χα πάρει και …προσωπικά! Καθότι Θεό(dw)ρος και γω! (το k όχι …Κολοκοτρώνης!)

michele είπε...

Παιδες αναρτησα το γραφημα που λεγαμε το απογευμα.Θαναση παω να το δω και θα φροντισω να το ..χωσω εντος ολιγου.