Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΕΛΣΤΡ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ  ΕΛΑΣΤΡΟΝ...

Παρατηρούμε την κίνηση της μετοχής εντός του μεγάλου μπλε καναλιού κατά την διάρκεια όλου του 2011.Ο τίτλος επι τρίμηνο κινήθηκε στο κάτω μέρος του καναλιού και πέριξ της γραμμής D γύρω απο τα 0,4 ευρω. Μετά τη συσσώρευση και ταυτόχρονα με την υπόλοιπη αγορά κινήθηκε έντονα ανοδικά και σε 10 συνεδριάσεις εξήλθε του καναλιού κινούμενη όντος του καναλιού EG .
Η μετοχή βρήκε αντίσταση στην γραμμή λαιμού S φτάνοντας το 100% απο τα χαμηλά της.
Στην παρούσα φάση , φαίνεται να στηρίζεται στην πράσινη neck line F, πάνω απο την οποία κινούνται οι κμο των 30 και 200 ημ.
Επιβεβαιωθεισης της στήριξης και κατόπιν επικυρωμένης διάσπασης του κμο 200ημ η μετοχή θα κινηθεί στην μεγάλη γραμμή λαιμού Η , πέριξ των 0,8 ευρώ, όπου είναι και η έξοδος του ανοδικού καναλιού EG.
Οποιαδήποτε υποχώρηση της μετοχής δεν θα πρέπει να την βρει κάτω από τη ζώνη συσσώρευσης πέριξ των 0,50 ευρώ..Να σημειωθεί η ανοδική διάσπαση του κμο 200ημ απο αυτόν των 30 ημ σήμα αγοραστικό για τη μετοχή.

31 σχόλια:

michele είπε...

H μετοχη ιδιαιτερα στα χαμηλα της ειχε μικρη εμπορευσιμοτητα.Φυσικα 5-10.000 κομματακια ,ανετα τα μαζευες.Αλλα ποιος να περιμενει ετσι τρεηντεραδες μου???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Oι τρεηντεράδες δεν ασχολούνται με την μετοχή, για να δούμε τώρα οι πιο μακροχρόνιοι τι πουλιά θα πιάσουν.

michele είπε...

απο πουλια δεν ξερω,αλλα κερδη θα πιασουν και πολλα μαλιστα.Προσωπικη αποψη, ειδικα οσον αφορα μετοχικες αξιες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όπως το είπες, πολλά κομμάτια έγιναν από 0,57 και πάνω.
Απορία τα 18.710 τεμ στο 0,59 ήταν πακέτο? Γιατί δεν βλέπω αντίστοιχους πωλητές ή μήπως δεν τα βλέπω όλα?

Αλεξανδρος είπε...

xmm H nbg δεν μας τα λεει καλα

spooky είπε...

Καλησπέρα σε όλους
Φίλε Μικέλε βλέπω οτι παρακολούθησες την σημερινή κίνηση της μετοχής και ανέβασες αμέσως το διάγραμμά της με τον σχολιασμό σου.Αυτό κάνει την δουλειά σου,ακόμη πιο πολυτιμη για μας τους μαριδαίους.
Η μετοχή έχει προταθεί πριν λίγο καιρό και απο τον ΔΝ ,με πολύ καλά λόγια για το θεμελιώδες κομμάτι.Μπορεί να μην είναι ακόμη ο καιρός της(κυκλικότητα,κρίση οικοδομής κ.α.),αλλά μια βόλτα απο το € 0,50 εως το € 0,75 θα μπορούσε να μας πάει.

michele είπε...

Οχι Πανο,ειχαν βγει πωλητες και τα πηρε ενας.Μια πραξη.
Ηawk 3.06 ειναι.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ 3.

Γεράκι είπε...

παρατηρώ οτι πολλά χαρτιά έχουν κοινή συμπεριφορά..μιλαω για το ΧΑ..η NBG στρογγυλοκάθεται στον εμα50αρι..αρα περιμένουμε κάτι τις επόμενες ημερες...

michele είπε...

Spooky ναι ειναι απο τις μικρες που παρακολουθω..εχει δικιο ο ΔΝ θεμελιωδως για τη μετοχη.Η λογιστικη της αξια ειναι πανω απο 2 ευρω ,αλλα ειναι θεματα που θα τα κοιταμε οταν ..ηρεμησει το συστημα.Μπορω να πω εδω οτι απετρεψα το φιλο ΔΝ καποια στιγμη.με τεχνικους ορους,μεσα στο 2011 αν δεν γυρισει πανω απο 0,80 να μην ξαναμπει η να μην ασχοληθει.Ο ΔΝ επειδη ειναι ΚΥΡΙΟΣ το θυμαται και το εχει αναφερει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Μικέλε. Καλησπέρα και στους Αλέξανδρο spooky και Hawk

Γεράκι είπε...

γεια σου Πάνο..2 φορές τεσταρε τον ΕΜΑ50 με απολυτη επιτυχια και μάλιστα κλεινει σχεδον απο πανω με ουρα απο κατω..πολυ καλο αυτο...δεν εχει τπτ κριθει..αλλα κινουμαστε σε τεντωμενο σχοινι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Aυτό με το ΕΛΣΤΡ και τον ΔΝ το θυμάμαι.
Βέβαια θυμάμαι ότι έγραψε από εκεί και για τα ΣΩΛΚ, που ήταν ένθερμος παλιά, ότι έχει φύγει. Και όντως βολοδέρνουν καιρό τώρα.

michele είπε...

βολοδερνουν στα 0,70..βαση εκκινησης για καινουργιες πολιτειες εκτος συγκλονιστικου απροοπτου.

Γεράκι είπε...

και το καλυτερο έμεινε στο τέλος..ωραιο ωριαίο κλείσιμο και μάζεψε λίγο παραπάνω στο 3,08$...μια χαρα θα ελεγα...τωρα ειναι η σειρα σας..η αμερικανα τα πηγε καλα...

VassilisS είπε...

Καλησπέρα και από μένα.
Τι κανετε παίδες

michele είπε...

Καλως τον VAS ,εδω ανεβασαμε ενα μικρο,τα αλλα τα εχουμε μαθει απ εξω χαχα τι ΓΔ, τι ΔΤΡ, τι ftse

Γεράκι είπε...

καλησπέρα vas

VassilisS είπε...

το είδα Μιχάλη. Οπως λες και εσύ καλά θα πάει αλλα έχουμε μέλλον μπροστά μας. Εμένα μου καλοαρέσει ο ΑΒΑΚΑΣ καλο θα ήταν να τον δεις τεχνικά σε κα΄ποια φάση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Vas, όλα καλά.

michele είπε...

Θα τον κοιταξω,του ριχνω ματιες δηλ αλλα εχει καλη συμπεριφορα τελευταια.Βεβαια ειναι μετοχη ηρεμη που θελει χρονο για να αποδωσει.

VassilisS είπε...

Πάντως παρακολουθω ότι ο Ιωάννου αγοράζει συνεχώς πολύ καιρό τώρα. την προσέχουν την μετοχή. Για το PSI τι λέτε? πως τα βλέπετε τα πράγματα

Γεράκι είπε...

καλό βράδυ..πάμε να ξεκουράσουμε την κορμάρα μας..θα τα πουμε αυριο κάποια στιγμη...βάλτε πλάτη στην ΕΤΕ..μην ξεχαστείτε..bye

VassilisS είπε...

Καληνύχτα Χωκ Αυτή η ΕΤΕ να δούμε πότε θα βάλει πλάτη ...

michele είπε...

Σου χρειαζεται ξεκουραση Hawk αλλα εβαλες πλατη στο nbg και τη δικαιουσαι.Ο Ιωαννου αγοραζει,δεν παιρνει τιποτα σπουδαια τμχ αλλα ειναι ενα δειγμα.Το psi το βλεπω 75% και πανω.Λιγο αισιοδοξος αλλα μελεταω και τα δεδομενα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Hυawk.
Στην άλλη πλευρά μπήκαν ήδη τα αυριανά άρθρα και κυριαρχεί το θέμα του PSI. H Ελλάδα και το ΙΙF εκβιάζουν απροκάλυπτα λέει ο ΠΛ. Ο Βενιζέλος περιμένει συμμετοχή κοντά στο 90%, αλλιώς θα ενεργοποιήσει τα CACs.
Για να δούμε.

VassilisS είπε...

ΑΠό την μία σκέφτομαι ότι δεν έινα δυνατόν να έχουν γυρίσει τον κόσμο ανάποδα γι' αυ΄το το PSI Και να μήν έχουν διασφαλίσει τουλάχιστον το 75% ΑΠό την άλλη βέβαια έιναι και ΄τοσο δυνατά τα συμφέροντα για τα CDs.. Και εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος για αρκετά πάνω από 75 %

michele είπε...

Η αληθεια ειναι οτι πεφτει εκβιασμος και ετσι πρεπει.Αλλωστε η θεμοθετηση των CAC'S ηταν μια απειλη,κραδαινω το πιστολι δηλ.Τωρα καποιοι που θα συμμετασχουν στο PSI ειναι και εκδοτες των cds και πρεπει να πληρωσουν σε περιπτωση credit event.Mυλος.

VassilisS είπε...

Ελπίζω κάποτε να τα θυμόμαστε όλα αυτά ως μιά επόχή έντονης οικονομικής εκπαίδευσησ !!!
Καλό βράδυ παιδια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Vas.
Τέσσερις μέρες έμειναν για να δούμε τι θα γίνει, υπομονή και ψυχραιμία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα και από μένα και καλό ξημέρωμα. Αύριο μια καλύτερη μέρα.

michele είπε...

Kαληνυχτα παιδες.Εγω αργω..