Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                    
                                                       Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online.. 

ΠΟΙΕΣ EΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ?..
του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Ο συνομιλητής μας είναι ένας πετυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας, με έντονη ανάμιξη στα κοινά και βαθειά γνώση της αγοράς. Στην ερώτησή μας γιατί δεν απορροφώνται κοινοτικοί επενδυτικοί πόροι, μάς απαντά:  «Πρέπει να είναι τρελλός κάποιος για να επενδύσει στην Ελλάδα. Ποιος θα αποφασίσει στις σημερινές συνθήκες να μπλέξει με την δημόσια διοίκηση και μετά να τρέχει να σωθεί… Οι άνθρωποι είναι άσχετοι και, σε τελευταία ανάλυση, σκοπός τους είναι η υπονόμευση της εθνικής οικονομίας και όχι η έξοδός της από την κρίση». Υπερβολές; Μάλλον όχι και ιδού γιατί. 

Οι κυρίες Μαρία και Πέννυ Βλάχου, οι οποίες πέρυσι βραβεύθηκαν με το βραβείο «Στέλιος Χατζηϊωάννου», ίδρυσαν πριν τέσσερα χρόνια την εταιρεία Φέροικος στην Κόρινθο με αντικείμενο την εκτροφή, παραγωγή και διάθεση σαλιγκαριών. «Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη δραστηριότητα αυτή, τα πήγαινε-έλα στην δημόσια διοίκηση κράτησαν έξι μήνες. Ένα από τα προβλήματα ήταν αυτό της κατάταξης της δραστηριότητάς μας. 

Τελικά, κατετάγη στις κτηνοτροφικές δραστηριότητες, δηλαδή μαζί με τα πρόβατα. Ένα άλλο πρόβλημα προέκυψε με το πέρασμα από την ατομική επιχείρηση στην ομόρρυθμο εταιρεία. Σκεφτήκαμε κάποια στιγμή με την αδελφή μου να τα παρατήσουμε, αλλά δεν θέλαμε να παραδοθούμε αμαχητί…», μάς είπε η κ.Μαρία Βλάχου. Μία κυρία πολύ μορφωμένη, παθιασμένη με αυτό που κάνει, όπως και η αδελφή της. Ίσως δε αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας τους, αλλά και της υπομονής τους να αντιπαρατεθούν στο αδυσώπητο και παμφάγο γραφειοκρατικό τέρας.

Παρεμφερής είναι και οι εμπειρίες του κ. Γ.Κολιόπουλου, ενός νέου και δημιουργικού Κρητικού επιχειρηματία που με χίλια γραφειοκρατικά βάσανα, αλλά χάρη στην φαντασία του και το ηλεκτρονικό εμπόριο, κατάφερε να τοποθετήσει ελληνικό ελαιόλαδο με την επωνυμία «λ» στο πολυκατάστημα Χάρροντς του Λονδίνου. Πωλείται δε με 300% προστιθέμενη αξία και όχι χύδην στην Ιταλία, όπως, για λόγους ευκολίας, γίνεται συνήθως από τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς.

Όμως, πέρα από τις επενδύσεις, η ελληνική γραφειοκρατία είναι εμπόδιο και στην απαιτούμενη εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. Το γραφειοκρατικό και δαιδαλώδες σύστημα των τελωνειακών ελέγχων απαιτεί από τους Έλληνες επιχειρηματίες διπλάσιο χρόνο από αυτόν που χρειάζονται οι Ευρωπαίοι ανταγωνιστές τους, για να προβούν σε εξαγωγές προϊόντων. Όπως καταγράφεται στην δεύτερη έκθεση της Task Force, πριν προβούν σε εξαγωγή οι οικονομικοί φορείς υποχρεούνται να συμπληρώνουν περίπλοκα και δύσχρηστα έντυπα και ενίοτε πρέπει να αποταθούν μέχρι και σε 10 διαφορετικά υπουργεία και 30 υπηρεσίες! Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει και μάλιστα βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος μέχρι το τέλος του έτους.

Τα προβλήματα στο κομμάτι των εξαγωγών δεν περιορίζονται μόνον στις προ του εκτελωνισμού και στις ίδιες τις τελωνειακές διαδικασίες. Μείζον και διαχρονικό πρόβλημα των εξαγωγικών επιχειρήσεων, το οποίο έχει οξυνθεί λόγω της κρίσης, παραμένει η καθυστέρηση στην επιστροφή του ΦΠΑ, η οποία, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Ομάδα Δράσης, φθάνει και τα δύο έτη! Από την άλλη πλευρά, οι ασφαλίσεις εξαγωγικών πιστώσεων που υποβάλλουν οι Έλληνες εξαγωγείς δεν γίνονται πάντα δεκτές από τους αντισυμβαλλόμενούς τους σε άλλα κράτη μέλη. Σήμερα δε δεν γίνονται δεκτές ούτε οι εγγυήσεις. Πέρα από την γραφειοκρατία, οι Έλληνες επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν και πολύ σοβαρά προβλήματα εμπιστοσύνης στις συναλλαγές τους –γεγονός που αποτελεί πρόσθετο πλήγμα στις δραστηριότητές τους, καθώς και στην οικονομία της χώρας.

Μία οικονομία η οποία, επιπροσθέτως, πλήττεται στο εσωτερικό της και από τους εχθρούς των ανοικτών κοινωνιών, αλλά και από ανεύθυνα μέσα μαζικής επικοινωνίας τα οποία λένε ό,τι τούς κατέβει και πιστεύουν ότι πουλώντας «προστασία» θα κερδίσουν τηλεθέαση και υψηλές κυκλοφορίες. «Το αντιεπιχειρηματικό πνεύμα είναι ο χειρότερος εχθρός της ανάπτυξης στην χώρα σας», μάς έλεγε προσφάτως στην Ιταλία ένας νεαρός Αμερικανός επιχειρηματίας που επί ματαίω προσπάθησε να ιδρύσει μία εταιρεία start-up στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας –για να καταλήξει στην γειτονική μας χώρα, όπου οι διαδικασίες για να ιδρυθεί η εταιρεία του απαίτησαν πέντε εργάσιμες ημέρες.

Αυτές και άλλες καταστάσεις οδήγησαν έναν, φιλέλληνα κατά τα άλλα, Γάλλο συνάδελφο, τον Ζαν Κατρμέρ, να δηλώσει σε συνέντευξή του ότι «το πραγματικό πρόβλημα στην Ελλάδα πάει πολύ πιο μακρυά από την κρίση δημοσίου χρέους και τις μακροοικονομικές επιπτώσεις της. Κατά κύριο λόγο, η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολιτιστικό πρόβλημα, που την διαφοροποιεί από την δυτικοευρωπαϊκή αντίληψη για την ανάπτυξη». Αυτά υποστήριξε ο Γάλλος συνάδελφος και η άποψή του έχει όλο και περισσότερους οπαδούς στους ευρωπαϊκούς κύκλους λήψεως αποφάσεων.

Βέβαια, κάποιος θα μπορούσε να επικαλεσθεί αρκετές εξαιρέσεις στην πιο πάνω γενίκευση του Ζαν Κατρμέρ. Πολύ φοβούμεθα, όμως, ότι οι τελευταίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Και ο κανόνας αυτός μάς λέει ότι στην μεταπολεμική Ελλάδα –περισσότερο δε στη μεταπολιτευτική– δημιουργήθηκε μία κρατικοδίαιτη μεσαία τάξη η οποία, παρά κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις, στερείται πρωτοποριακού επιχειρηματικού πνεύματος, απεχθάνεται τις αλλαγές και συνήθισε να επιβιώνει δια της κομπίνας, της αρπαγής και της διαφθοράς που αφειδώς προσφέρει η κρατική εξουσία. 

Μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα, υπό τις συνθήκες που περιγράψαμε, είναι η αφύπνιση των πιο ζωτικών δημιουργικών δυνάμεων που διαθέτει η χώρα, οι οποίες ωστόσο θα συναντήσουν απέναντί τους σθεναρή αντίσταση μιας ορισμένης συντεχνιακής και επικίνδυνης κοινωνίας, η οποία θα προτιμήσει να παρασύρει στην συντριβή της και όλους αυτούς που σήμερα θεωρεί εχθρούς της. Επενδύσεις, λοιπόν, ναι, είναι απαραίτητες. Όμως, από ποιους θα γίνουν; Πότε; Σε ποιους τομείς; Την απάντηση στα ερωτήματα αυτά η ιστορία είναι αυτή που θα αναλάβει να μάς δώσει…

πηγη: www.europeanbusiness.gr

250 σχόλια:

1 – 200 από 250   Νεότερο›   Νεότερο»
ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. Εγώ θα κάνω σεφτέ σήμερα?
Φοβερή η χθεσινιβραδυνή κουβέντα σας και δείχνει πόσο ανεβασμένο επίπεδο έχει αυτή η γωνιά που πρέπει να είναι μοναδική στον χώρο.

michele είπε...

Kαλημερα ,καλημερα! αστα Πανο,τι real estate,χρηματιστηριο,πολιτικη..ολα στο παιχνιδι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τα μικρά που είχαν την τιμητική τους χθες, αν δεν συνεχίσουν και σήμερα και από εβδομάδα θα είναι πάλι μια αναλαμπή και τίποτα άλλο.
Δηλαδή στο τέλος θα πιστέψουμε ότι βρίσκεται κάποιος "τρελός" και τα κινεί μια μέρα έτσι για την πλάκα του ή επειδή τα έχει πάρει από την ακινησία τους και βέβαια δεν μπορεί αυτό να γίνεται κάθε μέρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέλε, πράγματι ακόμα και για τον χρυσό που ξέχασες, ήταν μια ολοκληρωμένη συζήτηση επιπέδου

michele είπε...

Μπραβο, ξεχασα το χρυσο,που ασχοληθηκε ο Δημος..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε παιδιά τώρα που έχει ησυχία, επειδή το ακούω συνέχεια αυτό το «διαφημιστικό» με το νερό, όπου έχουν επιστρατεύσει ως και την γυναίκα του χρεοκοπημένου εκδότη και τον μάγειρα... τι ρόλο παίζει? Δεν έχω κάνει τον κόπο να μπω και να διαβάσω "για το νερό", αλλά κάτι μου βρωμάει πολύ. Ακούω σιγά - σιγά να γίνονται και διάφορες συζητήσεις στο ραδιόφωνο. Καμιά μη κυβερνητική οργάνωση από τις γνωστές ? Ξέρουμε βέβαια όλοι ότι φέτος ξεσκίστηκε να βρέχει... και δεν ξέρω, ίσως αυτό περιμένουν οι απατεώνες για να βάλουν καμιά χοντρή αύξηση. Τόσο ανώμαλοι και φορομπήχτες είναι. Για την ώρα για να συμβάλλω κι εγώ λίγο στην καμπάνια και μια που δεν είμαι «διάσημος» για να βγω στη τηλεόραση, θα δηλώσω από εδώ μέσα.
ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΟ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.
Βρε ουστ από δω…
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Kαλημερα Νικολα, Πανο τωρα πιανει καλοκαιρακι να πλενεσαι πιο συχνα χαχχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο από Φάληρο.
Γι' αυτό λες δεν με πλησιάζει κανείς Μικέλε? Τώρα το κατάλαβα ρε γμτ χαχαχα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλού κακού κατέβασα ένα Lexotanil πρωί-πρωί......
Νομίζω ότι θα βάλουμε κράνος ,σήμερα !!!
Μία καλημέρα σε όλους και κουράγιο στο Δημοσθένη (φίλε τα πέρασα 2 χρόνια και σε καταλαβαίνω ....)

δημοσθενης είπε...

XA: Προβλέψεις για... νέφωση

Τα σύννεφα στις ευρωαγορές και διαφαινόμενη η ολοκλήρωση της ανοδικής κίνησης στην Wall υποχρεώνουν τους βραχυπρόθεσμους παίκτες σε οπισθοχώρηση. Κλειδί οι 295-300 για τον Ftse 20 και τα 2,35 ευρώ για την Εθνική.Η δεύτερη ματιά και προσεκτικότερη παρακολούθηση των όσων συμβαίνουν λ.χ. στην Πορτογαλία, την Ισπανία ή την Ιρλανδία αλλά ακόμη και κάποιες ασθενείς ενδείξεις από Ολλανδία και Γερμανία φαίνεται να επενεργούν ανασχετικά στις αγορές.

Εάν σε αυτά προσθέσουμε τις εκκρεμότητες, τις παθογένειες που διατρέχουν την ελληνική οικονομία, κοινωνία και αποτυπώνονται-προεξοφλούνται στο χρηματιστηριακό ταμπλό εξηγείται η αναδίπλωση (κυρίως) των βραχυπρόθεσμων παικτών.

Η εμφανής αδυναμία του Ftse 20 να υπερβεί τις 320 (πόσω μάλλον τις 350 μονάδες) θεωρήθηκε ισχυρή τεχνική ένδειξη υποχρεώνοντας αρκετούς να χαμηλώσουν τον πήχη.

http://www.euro2day.gr/ase/market_comment/151/articles/687417/ArticleMarketComment.aspx

δημοσθενης είπε...

καλημερα σε ολους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου βρε Παύλο, που χάθηκες τόσο καιρό? Όλοι περνάμε διάφορα λούκια... απλά πρέπει να μην το βάζουμε κάτω

δημοσθενης είπε...

«Αναμένουμε μια συνεδρίαση με παρόμοια χαρακτηριστικά σήμερα», σημειώνει στο πρωινό της σχόλιο η Marfin Analysis.

Οι παίκτες της αγοράς έχουν υιοθετήσει συνολικά στάση αναμονής, με κάποιο σκεπτικισμό σε ό,τι αφορά το θέμα της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Τα κέρδη από τα μέσα Μαρτίου δεν έχουν χαθεί εντελώς και το χρηματιστήριο εξακολουθεί να βρίσκεται σχεδόν 3% υψηλότερα σε επίπεδο μηνός, σημειώνει η Eurobank EFG Equities.

Σκηνικό αδυναμίας με αναιμικούς όγκους, βλέπει και η Proton.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=13903&subid=2&pubid=112839329

Γεράκι είπε...

καλημέρα κ πάλι..πως κ σήμερα είχαμε καθυστέρηση στην ενημέρωση των θεμάτων?...mic..ειναι καθοδόν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δήμο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Hawk

δημοσθενης είπε...

γεια σου Πανο

michele είπε...

Hawk ειχε ανεβασει ο Αλεξ τη ΜΕΤΚΑ αργα το βραδυ και επιτηδες αργησα την πρωινη αναρτηση

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα και στον Πάνο ...

δημοσθενης είπε...

0,5025 ο μεσ κιν 5 ημ κυπρου και 0,5330 ο μεσ κινητ 22ημ

michele είπε...

Αρχισαν τα αλουμινια και τα σιδερα..

Γεράκι είπε...

ρε Δήμο..πως θυμάσαι τα νούμερα? εγω θα επρεπε να κοιτάξω 10 φορές την οθόνη για νατα αντιγράψω εδώ...κ τόσα πολλα μάλιστα..

δημοσθενης είπε...

2,4050 και 2,48 οι αντιστοιχοι της ετε

δημοσθενης είπε...

1,39 και 1,4050 οι αντιστοιχοι της αλφα

michele είπε...

Mπραβο στο ΕΠΙΛΚ και στη εταιρεια και στους μεγαλομετοχους για τη συμπεριφορα του χαρτιου

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα... Το ticker μου έχει πρόβλημα ή όντως δεν έχουμε κάνε ούτε 1 μύριο τζίρο...?

michele είπε...

1.640 δεν εχει προβλημα το ticker σου χαχα Καλημερα Καρα

Michalis είπε...

Το διεθνές οικονομικό περιοδικό «Global Finance» ανέδειξε την Τράπεζα Κύπρου ως τον καλύτερο τραπεζικό οργανισμό της Κύπρου στην κατηγορία των Ανεπτυγμένων Αγορών των βραβείων «World’s Best Banks».

Η νέα διεθνής βράβευση της Τράπεζας Κύπρου έγινε στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού «World’s Best Banks Awards 2012», ο οποίος διοργανώνεται από το διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό. Νικητές των φετινών βραβείων ήταν οι τράπεζες που κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους σε ανταγωνιστικές αγορές, επιτυγχάνοντας ενισχυμένα αποτελέσματα και θέτοντας παράλληλα, τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

Η επιλογή των καλύτερων τραπεζικών οργανισμών σε 27 χώρες, έγινε από τη συντακτική ομάδα του «Global Finance», σε στενή συνεργασία με ομάδα τραπεζιτών, οικονομικών αναλυτών και άλλων στελεχών του διεθνούς χρηματοπιστωτικού τομέα. Εξετάστηκε αριθμός αντικειμενικών κριτηρίων, όπως ο ρυθμός ανάπτυξης του ενεργητικού, η κερδοφορία, η γεωγραφική κάλυψη, η δημιουργία στρατηγικών σχέσεων, η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, καθώς και ο σχεδιασμός και η προσφορά καινοτόμων τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Αλεξανδρος είπε...

Καλημερα σε ολους,αδειαστε τις τσεπες σας να το χειραγωγησουμε εμεις σημερα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Κλείδωσε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ
Παράνομος ο τζόγος μέσω internet cafe
Με ρύθμιση που απαγορεύει τον στοιχηματισμό κάθε είδους στα Internet cafe κλείνει η κυβέρνηση ένα νομοθετικό παραθυράκι που είχε μείνει ανοιχτό και οδήγησε κάποιες εταιρίες στη λειτουργία ιδιόκτητων πρακτορείων υό τη βιτρίνα των on line caffe. Με αυτό τον τρόπο προφυλάσσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στη χώρα.
http://www.sofokleousin.gr/index.php?cat=12
Καλημέρα σας

Νίκη είπε...

Ο/Η giannhs kon είπε... Καλημέρα σε όλους τους φίλους .
Παιδία προβληματισμένους σας διάβασα χθες μην τρελαίνεστε η πάνω θα πάει η κάτω. χαχαχαχα Σοβαρά τώρα και εγώ πιστεύω ότι έχει ένα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τρόμαγμα .Όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην χάσουν την φήμη των άπληστων τα ΛΑΜΟΓΙΑ
Το δίχτυ επιθεωρήθηκε και δείχνει να αντέχει χαχα …. καλή σας μέρα.
23 Μαρτίου 2012 7:25 π.μ.

Ο/Η hawktrader είπε... Καλημέρα Γιάννη..Ωραιο το διάγραμμα του Αλέξανδρου... νέα υψηλότερα χαμηλά κ σχετικά σταθερα υψηλά.. οδηγεί στο συμπέρασμα για διάσπαση αργά η γρήγορα κ πιθανόν για άνοδο. Παρατηρώ πολλές μετοχές έχουν bullish σχηματισμούς..δεν νομίζω να είναι τυχαίο...
23 Μαρτίου 2012 8:28 π.μ.

Νίκη είπε... Καλημέρα Γιάννη , hawk , καλημέρα σε όλους.
Απίστευτο: Η ΔΕΗ εισπράττει χαράτσι που έχει καταργηθεί με νόμο!
http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=33294&artTitle=apistefto_i_dei_eisprattei_charatsi_pou_echei_katargithei_me_nomo
23 Μαρτίου 2012 9:40 π.μ.

hawktrader είπε... Καλημέρα Νίκη..τι συγκινητικές στιγμές..μόλις μπήκα στο Ζtrade μετά απο πολυ πολύ καιρό..κλαψ...ας ελπίσουμε οτι αυτην την φορά θα αυγατίσουν τα χρηματα μου..η επένδυση μου..
23 Μαρτίου 2012 9:48 π.μ.

Καλημέρα και πάλι.

Hawk , από καρδιάς σου εύχομαι να πολλαπλασιαστούν επί όσο επιθυμείς.

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλους.

michele είπε...

Αλεξανδρε παρε κανα σιρεοαλουμινοκαλωδιο και ασε τη χειραγωγηση χαχαχα ο ΔΙΟΝης παιζει που λεει κι ο φιλος μου ο μπαρμπας

michele είπε...

Kαλημερα Αλεξανδρα και Νικη και Βασιλικη .Οι τρεις χαριτες της ελευθερης γνωμης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους επόμενους και ειδικά στις κυρίες μας, άπασαι παρούσαι σήμερα. Ωχ θα με κράξουν τώρα...

Αλεξανδρος είπε...

ε αμα παιζει ο ..Διονης να το δουμε τεχνικα χοχοχο

Νίκη είπε...

michele καλόοοοο χαχαχα

alexandra είπε...

Ανενόχλητο έφτασε μέχρι Τήνο-Μύκονο το "Koca Piri Reis" ψάχνοντας (;) για ... πετρέλαιο!

Συνεχίζει τις έρευνες για πετρέλαιο ανενόχλητο στο Αιγαίο το "Koca Piri Reis" εντός της υφαλοκρηπίδα μετά από την χτεσινή του είσοδο στα ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Χίου και Μυτιλήνης. Αυτή την ώρα το πλοίο βρίσκεται δυτικά της Ικαρίας στην μέση του Αιγαίο και πλέει με ταχύτητα 6,7 κόμβων... μας την πέφτουνε και οι Τούρκοι, άντε να χαιρόμαστε τον κρατικό μηχανισμό μας βρε...

Γεράκι είπε...

ευχαριστω Νίκη..ελπίζω να διαβάζει ο Θεός της τύχης κ των αγορών..(ποιος ειναι άραγε?)

karaefthimiou23 είπε...

Έχω τοποθετήσει ήδη τις πωλήσεις μου σε ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ,αν πάνε σήμερα εκεί καλώς...

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή 23 Μαρ 2012 - 11:22ρε τι ...γλυκια που εναι η ΕΞΟΥΣΙΑ.... IP: XXX.177.45.109
μονο ΑΡΕΣΤΑ(στον αδμιν) σχολια παρακαλω,η ...πλεμπα μονο σβου,ας προσεχατε,Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ειναι εδω(στο βν)

karaefthimiou23 είπε...

Στην ΙΝΚΑΤ βέβαια είναι λίγο αισιόδοξος ο στόχος για σήμερα,στο 0.84.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα.
προσοχη στον πολυ καλο ΟΠΑΠι...θα τον ξεφορτωσουν οπως χθες

michele είπε...

Καρα,απο τωρα πουλας στο Ινκατ???χεχε

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους τους φίλους . Καλημέρα κορίτσια.

Μέσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ χαχαχ

karaefthimiou23 είπε...

Ναι Μιχάλη,τα μισά εκεί στο 0.84 και αν θέλουν τα παιδιά μπας και τα ξαναπάρω στο 0.66-0.70 και τα υπόλοιπα κοντά στο ευρώ.Να παντελονιάσω και το κατιτίς.

karaefthimiou23 είπε...

Δεν είναι πολλά,μη φανταστείς,ούτε 15.000 τεμάχια δεν έχω.

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη,σε βλεπω ετοιμο τι θα χειραγωγησουμε??? Ανωνυμε ( με την ΙP που βλεπω) η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν σχολια που σκοπο εχουν να ενοχλουν ειτε εκει,ειτε εδω ,ειτε οπουδηποτε στο διαδικτυο..

michele είπε...

Καρα το χθεσινο ψηλο ( που δεν ηταν τυχαιο διαγραμματικα) δεν το βλεπω να το περναει σημερα,θα κουρασει τους βιαστικους να φυγουνε..

alexandra είπε...

Καλημέρα Γιάννη, Πάνο. Μικ παρεξηγούνται μερικοί κι αυτό μές το πρόγραμμα είναι. Δεν μπορεί να ικανοποιούνται όλες οι απόψεις.

alexandra είπε...

Μικ η ΚΥΠΡ 0,512 είχες αν σπάσει το 0,513 θα ανέβει αν δεν κάνω λάθος..έτσι είναι?

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΚΕΛΕ Τι έχουμε να χάσουμε Καλημρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι είναι Μιχάλη αλλά είπα μήπως υπάρξει κανένας πρόθυμος όπως χθες:)

Γεράκι είπε...

long σε ING, intraday ομως, λογω σχηματισμού κεφάλι/ώμους..θα μας κάτσει? το stop loss σε ετοιμότητα..

michele είπε...

Καλα κανεις Καρα,ποτε δεν ξερεις και μενα μ επιασε στον υπνο το ψηλο χτες ,ημουνα σε meeting.Αλλα δεν τρεχει και τιποτα.Αμα ειαι "εγκλωβισμενος" προς τα πανω χαχα δεν σε νοιαζει..
Αλεξ το παλευει το 0,513 δεν ειναι ευκολο,κατι παει να κανει

δημοσθενης είπε...

772,70 ο μεσος κινητος 5 ημ γενικου δειτη...ωραια μπαλα παιζουν τα λαμογια..και οι δυο κατευθυνσεις φανταζουν πιθανοτατες...

δημοσθενης είπε...

τραπεζες και εχαε , κατω απο μεσους κινητους ακομα και των 5 ημερων

δημοσθενης είπε...

πλην κυπρου και ελλαδος που ειναι ελαφρα πανω απο τον 5αρη, αλλα κατω αρκετα απο τον 22αρη τους

δημοσθενης είπε...

οπαπ-ινλοτ-μοη-ελπε αρκετα πανω απο τον 22αρη του2......τενεργα-βιοχκο-μετκα-γεκτερνα-οτε-μυτιλ-φφγκρπ-εεεκ-τιτκ-μπελα-φρλκ παλευουν με τον 22αρη τους

δημοσθενης είπε...

δεη-ελλακτωρ ελαφρα κατω απο τον 22αρη τους

michele είπε...

κατι πρεπει να κανουμε με αυτον τον 22 αρη Δημο χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το έβαλα από εκει στις 11.37 και φυσικά ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ χωρίς απάντηση. Μια σκέψη ήταν, μήπως και μας αφήσει ήσυχους από εδώ τουλάχιστον ο γνωστός παπαγάλος που έχει αποθρασυνθεί τελευταία.

Παρασκευή 23 Μαρ 2012 - 11:37 ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ IP: XXX.205.231.40 Πολύ συγκινητικό το "γλύψιμο" του φίλου μου ΤΑΣΟΥ στις 10.38 σε σένα Δημήτρη όπως και η απάντησή σου. Έλα όμως που το σοβαρό προσωπείο του καταρρίπτεται όταν μπαίνει δίπλα με την ίδια ΙΡ που γράφει εδώ, την γνωστή 91. 132.114.145 και γράφει πολλά σαν αυτό το δείγμα που ακολουθεί: ************* Ο/Η Κολοκοτρωνης είπε... ΑΔΕΡΦΗ ΚΡΥΦΤΗΚΕς.ΠΑΝΟ ΕΣΥ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ************** Δεν μου πέφτει λόγος, ούτε ασχολούμαι αλλά μια υπενθύμιση μια στο τόσο δεν βλάπτει. Φίλος με το φίδι δεν πιάνεσαι. Δεν πειράζει, καλύτερα ρουφιάνος με τα φίδια παρά φίλος, γιατί δεν ξέρεις πότε θα σε δαγκώσουν. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Αυτά για να τα συνδυάσουμε με το σχόλιο του ανώνυμου φίλου στις 11.26. Παρένθεση ήταν και δεν θα ξαναγίνει. Επιστροφή στα δικά μας τώρα.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Δημοσθένη πώς πάει;

Money είπε...

Να θέσω ένα ερώτημα προς ψήφιση;
Προς τα που θα είναι η νέα μεγάλη κίνηση που ετοιμάζεται;

δημοσθενης είπε...

ΤΚ κατω απο το 772,75 προσωπικα δεν ακουμπαω, ειδικα τραπεζοχαρτα

δημοσθενης είπε...

παυλο, ολα παιζουν ακομα (48ωρο)

Παύλος απο Πάτρα είπε...

OK Δημοσθένη .....

Αλεξανδρος είπε...

ΤΚ λευκο μπορω να ριξω?

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρο, το λευκο ειναι ακυρο..χαχα

Γεράκι είπε...

το λευκο πάει με την πλειοψηφία...καθαρά δημοκρατικά μιλάμε..χεχε

alexandra είπε...

Σφίζει από ζωή σήμερα το χαα.

Αλεξανδρος είπε...

που θα παει ντεεεε

δημοσθενης είπε...

367 τραπ δεικτη.... 1,33 αλφα ...2,33 ετε αποτελουν κομβικο σημειο

δημοσθενης είπε...

αλεξανδρα αυτο οφειλεται στο οτι ελλοχευει κινδυνος χωσιματος...χωρια οτι σημερα ειναι και παρασκευη

δημοσθενης είπε...

...εχουμε και τριημερο πτωτικο σχηματισμο

Αλεξανδρος είπε...

πωπω τι παιχτες ειναι αυτοι στη Γεκ ,το ριχνουνε ποντο ποντο και καθε φορα βαζουν 10000 απο πανω δηλαδη το μισο ογκο της ημερας να τους βαρεθεις και να φυγεις,η χαρα του market maker σημερα

alexandra είπε...

Δήμο ήδη στη ευρωβ αυτό γίνεται.

THE JUNIOR είπε...

καλημερα ,καλα που πουλησε τελικα ο μεγας μεγιστος χθες,αλλα λεω να παρω εγω σημερα την εθνικουλα για να εχω κατι να με τρωει το σ/κ.

δημοσθενης είπε...

ανοιγμα γδ 766,77..δεν θα δοκιμασει με την παραδοσιακη βολτα προς τα εκει ? ...τοτε θα κρινουμε

δημοσθενης είπε...

Μικρε καλημερα ...μΑγιστρος το σωστο

alexandra είπε...

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού ! ΒΙΝΤΕΟ απο το ιστολόγιο του Alex Jones.....

http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_9547.html

δημοσθενης είπε...

367 τρ δεικ..2,33 ετε ...1,33 αλφα

μπαρμπαλιας είπε...

ο μικρος ειπε την ποιο ωραια ....ναχω κατι να με τρωει σ/κ...μπραβο παιχτη μου

μπαρμπαλιας είπε...

...το ...βουνο ...ψιλοκουνιεται;;'Η ιδεα μου ειναι;;

karaefthimiou23 είπε...

Καιρό έχω να διαβάσω γραπτό του στρατηγού Αρτάβανου.Γνωρίζεις κανείς αν είναι τουλάχιστον καλά?

Money είπε...

Βλέπω μια άρνηση να πείτε αυτό που σκέφτεστε. Άρα μάλλον είστε για κάτω αλλά φοβάστε να το πείτε.
Σωστά ή λάθος;

δημοσθενης είπε...

ΤΚ νομιζω οτι εγω ημουν σαφης

Money είπε...

Ο μόνος. χιχι

δημοσθενης είπε...

κι εγω τον εχω χασει τον στρατηγο..εχω χασει και ολα τα τηλεφωνα των φιλων εδω πλην Πανου...στρατηγε χτυπα μου κανα τηλεφωνο

karaefthimiou23 είπε...

ΤΚ πάνω θα πάει,είμαι σαφής:)

giannhs kon είπε...

ΤΚ ΠΑΝΩΩΩΩΩ

μπαρμπαλιας είπε...

ΤΚ ...βλεπω παούρα μεν ...απροθυμια πωλητων δε..

ΑΡΤ είπε...

Βρισκομαι στην εντατικη
μου λενε δεν γλυτωνω...

ΑΡΤ είπε...

πατε στα 3 την ετε
να βγαλω τ' οξυγονο....

χαχαχα....

Αλεξανδρος είπε...

αν πρεπει να πω κατι,πανω θα παει

Megas Magistros είπε...

ΜΙΚΡΕ εύχομαι να σου βγει η ΕΤΕ.

Προσωπικά όταν μπαίνω για 1 - 2 ημέρες κάπου και βλέπω ότι δεν μου βγαίνει παίρνω ένα maximum 10% χασούρα και την κάνω.

Γεράκι είπε...

εάν αποδεχτούμε την επιρρόη απο έξω...και επειδή δεν βλέπω πολυ ακόμα να κρατα το ραλλυ κ θα έχουμε μια κάποια διόρθωση (η επόμενη εβδομάδα κρίσιμη) τότε ίσως παρασύρει/επηρεάσει και μας...εκτός κ εάν αυτό λειτουργήσει ανάποδα για μας..

Αλεξανδρος είπε...

γεια σου αρτ

δημοσθενης είπε...

αν βαστηξει το 367 τρ δεικτη, το 1,33 αλφα και το 2,33 ετε, πιθανοτατα να δικαιωθειτε..κατα τη γνωμη μου ομως, θα πρεπει να δοκιμασουμε επιπεδα κατω απο το ανοιγμα..και εκει θα δειξει...προς το παρον δοκιμασε το 767,50 οπου παλαιοτερο προσφατο υψηλο και στηριξα..ισως να τους αρκει

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας ...βλεπεις τη δικια μου;;;σαρωνει..

Αλεξανδρος είπε...

βραχυπροθεσμα βεβαια γιατι μετα...

karaefthimiou23 είπε...

Έλα βρε στρατηγέ και με κοψοχόλιασες:)

δημοσθενης είπε...

γεια σου Αλεκο λεβεντη, το καλυτερο παιδι παντα με γελιο

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΚ απάντηση με 8 εκ τζίρο στη 1 το μεσημέρι? Άλλο πράγμα τώρα οι ευσεβείς πόθοι του καθενός.

Αυτό της Αλεξ δεν το σχολίασε κανένας. Κολλημένοι όλοι στο σήμερα.
Λοιπόν αυτό ξεκίνησε ήδη στην Ελλάδα . Μια γενιά χαμένη που μάλλον δεν θα κάνει παιδιά, χωρίς να φταίει βέβαια μόνο η ισοπέδωση που είναι σε εξέλιξη. Είναι και άλλα βαθύτερα αίτια που έχουν σχέση με τη εποχή μας. Ευτυχώς που πρόλαβα τουλάχιστον και είδα ΕΝΑ από την κόρη μου.

giannhs kon είπε...

Άντε να ρευστοποιήσουν τα ξένα να τα χώσουν εδώ χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη πάντα αισιόδοξε χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε παω στοιχημα...θα το κοψει το ταληρο..σημερα

giannhs kon είπε...

Τι να κάνω βρε ΠΑΝΟ λεφτά για φάρμακα δεν τους δίνω με τίποτα χαχαχα

michele είπε...

Eπανηλθα.Επανω το βλεπω εγω.Ο λογος ειναι ο εξης:Κατω μπορει να παει μονο για εκφοβισμο ( μεσω της αβεβαιοτητας του τραπεζικου συστηματος).
Τωρα βεβαια για μενα υπαρχουν μετοχες,δεν υπαρχουν δεικτες,καθως φαινεται να ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ αρκετα μη τραπεζικα μεγαλα η μικρα.

τελωνειακος με πανω απο 4 εκ ευρω είπε...

εγω μια φορα, δεν ανησυχω για τιποτε

Ανώνυμος είπε...

ναι,ναι πάνω θα πάει...ΜΙΑ στο εκατομμύριο,με 9m τζίρο και αυξημενο ποσοστό πωλητών στον 20άρη,τραπεζες ολοένα και πιο κατω,πλην δεη-ΕΕΕΚ-ελπε-μοη-οτε τιτκ όπου υπερτερούν οι αγοραστές για την ώρα,ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.Τοσο ευθραυστη εικόνα είναι ικανή να οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση στις δημοπρασίες.

michele είπε...

Λιακο κοντα εκει που σου ειπα μπουμπουνα την να υπαρχει ρευστοτητα.Αποψη μου.

δημοσθενης είπε...

dma ..ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΤ ΣΤΟ -3,65% ΞΑΦΝΙΚΑ ??? μας παιζουν με dma

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά τα λες Γιάννη. Γερά νεύρα χρειάζονται μόνο ή βόλτα με αυτό τον τζίρο.
Τα προεδρόχαρτα ξεφούσκωσαν κιόλας?
Αλλά και ο άλλος όμιλος ελάχιστα πράγματα παρά το καλό ξεκίνημα...

michele είπε...

Ανωνυμε δεν διαφωνω με την αποψη σου,εγω δεν μιλαω για σημερα,ετσι καταλαβα την προταση του Θαναση.Και αν θελεις βαλε και τ ονομα σου ειναι περιεργο να θελω να απευθυνθω σε σενα και να σε φωναζω ανωνυμε.

Γεράκι είπε...

τα παρακάτω θα δώσουν τον ρυθμό...
New Home Sales
[Report][Star]10:00 AM ET

Ben Bernanke Speaks
1:45 PM ET

Εάν δεν είναι καλά, θα έχουμε διόρθωση σήμερα γιατί πολλοι δείκτες και βαριά χαρτιά τρώγονται..αντιστροφα τότε θα κρατήσουν τα κέρδη ακόμη μια μέρα..

Γεράκι είπε...

ρε Δήμο, DMA ποια ονομάζουμε? το βλέπω κάπου συχνά κ δεν το έχω πιάσει..

Michalis είπε...

Toso o proigoumenos ipourgos ikonomikon tis kiprou kikis kazamias.. oso ke o kenourgios vasos sharlis..
amisthi douleuane/douleoune ke ton mistho tous ton xarizane stin kivernisi...

δημοσθενης είπε...

προγραμμα αυτοματοποιημενων ταυτοχρονων αγορων η πωλησεων (οπως πριν) οταν καποιος δεικτης γραψει συγκεκριμμενο νουμερο

δημοσθενης είπε...

με αυτο τον τροπο, ζωγραφιζουν ημερησιο διαγραμμα και φυσικα χειραγωγουν τεχνικα την αγορα

δημοσθενης είπε...

στην προκειμενη περιπτωση, στο 770,00 γδ ενεργοποιηθηκαν πωλησεις

Νίκη είπε...

Παρασκευή 23 Μαρ 2012 - 11:44 ΣΑΚΗΣ IP: XXX.178.181.34
ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΝ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ.
http://freeforumstocks.blogspot.com/

Ετοιμαστείτε για την επίθεση των … ΣΑΚΗΣ

michele είπε...

Δημο πες του και για τις κασετες χαχα

Γεράκι είπε...

θενκς...

michele είπε...

Επισης εδω και τρεις μερες ανεβαινουν τα spreads,εφτασαν απο 1595 στις 1827 μον.Και γιατι δεν το χωνουνε???

δημοσθενης είπε...

Αντωνη, αυτο το καταλαβαινεις οταν "αναβουν" ταυτοχρονα μαζικες εντολες που ανεβαζουν η κατεβαζουν σημαντικα τον δεικτη (π.χ γενικο η τραπεζικο) και μπορεις να βγαλειςτο συμπερασμα π.χ οτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν θελουν τον γδ πανω απο 770

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκη μας τον 178 μην τον φοβάσαι είναι καλό παιδί ο πρώην Μάριος χαχα.
Τον άλλο τον γύφτο που τον σβήνουμε συνέχεια να φοβάσαι με το 132.

Γεράκι είπε...

οταν ξαφνικά κοκκινίζει το σύμπαν..

alexandra είπε...

Κάντε κι ένα μουσικό διάλειμα...

http://www.youtube.com/watch?v=vfnGTDJ52qs

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν γίνεται να βάλουν λάθος πρόγραμμα μια φορά και να πατήσουν το κουμπί για αγορές στο 770 ρε γμτ?

δημοσθενης είπε...

μουσικο διαλλειμα..τα παντα προσφερει το σαιτ..χαχα ..μεχρι και γυφτους για να γελατε..χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ο πωλητής στην ΙΝΛΟΤ είτε απεργεί προς το παρόν είτε ολοκλήρωσε τις πωλήσεις του.

michele είπε...

Δημο,τον θυμασαι που ανοιξε ο ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ??? ΧΑΧΑ δεν προλαβαινα να παταω κουμπια παο τη χαρα μου

δημοσθενης είπε...

κακο μαντατο η μεγαλουτσικη εντολη πωλησηςστο 2,99 του οτε...στο 3,00 ο μεσ κιν 5 ημ του οτε..στο 2,55 ο μεσος κιν 22 ημ...μεγαλη η διαφορα

δημοσθενης είπε...

καρα 0,70...0,73 ινλοτ ..οτι σπασει

Νίκη είπε...

Μικέλε εκατόν τόσες χιλιάδες. Τα ψιλά δεν τα θυμάμαι καλά από την χαρά μου.

δημοσθενης είπε...

ινλοτ 0,7160 μεσ κιν 5 ημ και 0,66 ο μεσ κιν 22ημ

michele είπε...

114 θυμαμαι εγω Νικη ,αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γι αυτο ρωτησα το Δημο..

δημοσθενης είπε...

ουτε κι εγω θυμαμααι καλα μικελε..καπου εκει πανω απο 100 η 130 χιλιαδες..τι ηταν κι αυτο..κοψοχολιασα οταν σκεφτοντουσαν να ακυρωσουν ολες αυτες τις συναλλαγες

Νίκη είπε...

Συγγνώμη. Θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες για μένα. Μια και τώρα… άστα να πάνε.

δημοσθενης είπε...

οτε πηρες Νικη που σου στειλα μαντατο ?

δημοσθενης είπε...

366,98 ο τραπεζικος δεικτης

michele είπε...

χαχα κανονικα ετσι επρεπε να γινει αλλα αντε να βρεις ακρη τοτε χεχε.Αφου για λογους ιστορικους επαιξα λιγο μαζι του εκει στα 0,15-0,22 λιγο πριν βγει εξω.Οριακα ξεμπουκαρισα χαχα.Δυο μερες πριν βγει ,θελει και τυχη η ζωη

δημοσθενης είπε...

must η τυχη παντου μικελε

Νίκη είπε...

Όχι Δημοσθένη. Δεύτερη φορά που δεν σε άκουσα, μια όταν είπες πούλα και έδωσα μόνο τα μισά, και μια τώρα που είπες αγόρασε. Και χτυπάω το κεφάλι μου. Με ειδοποίησε η μικρή όταν το έγραψες αλλά δεν γινόταν. Σ’ ευχαριστώ πολύ.

δημοσθενης είπε...

νασαι καλα Νικη , δεν πειραζει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια γωνιά με ήλιο για να κοιμηθείς είναι σήμερα. 11 εκ στις 2 η ώρα.
Ότι θέλουν κάνουν σήμερα στην ΙΝΚΑΤ.
Ξαναπλησιάζει το 770 χαχα

Money είπε...

Οπότε η πλειοψηφία λέει επάνω βραχυπρόθεσμα. Άντε να δούμε.

Michalis είπε...

dimo 51.3 to simio pou theloume na perasome simera etsi?

michele είπε...

ξαναπροσπαθει συνονοματε..

Michalis είπε...

molis to egrapsa xanaprospathi e?:)

alexandra είπε...

Συμβαδίζει με το ΧΑΚ. Εχω μειώσει αισθητά τη χασούρα της κυπρ.Μακάρι να ανέβει.

Γεράκι είπε...

θα με παρει ο ύπνος χαζευοντας την ING..ΑΝΤΕ μωρη κοπέλα μου..

δημοσθενης είπε...

αντωνη πεσε και βαλε ξυπνητηρι στις 16:15..προσεχε μην με ξυπνησεις νωριτερα

δημοσθενης είπε...

ξυπνα με μονο αμα αναγγελθει σημερα καμμια αμκ τραπεζης...

Γεράκι είπε...

επειδή έχω πλέον πρόσβαση..απλα αναφέρω κ ας το δουν οι ειδικοι..η ΕΤΕ σχηματιζει falling wedge στο μισάωρο, φερνοντας την γραμμη στήριξης απο το γκαπ της Δευτέρας...βρίσκεται επίσης σε σωστό μήκος για κινησούλα προσπάθειας διάσπασης..Ο στοχαστικός ακόμα δεν έχει κάνει την κίνηση του..(Προσοχή: βλέπω με 15 λεπτά καθυστέρηση)

Money είπε...

Με την ευκαιρία του διορισμού Σαχινίδη ως Υπουργού Οικονομικών, θα σας πω πως το παλικάρι είναι πολύ μπασμένο. Για να σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα, όταν αποφασίστηκε η είσοδός μας στο δρόμο του ΔΝΤ τρεις άνθρωποι το ήξεραν. Ο ΓΑΠ, ο ΠΑΠ και ο ΣΑΧ (για να μην αδικήσω κανένα). Είναι ο άνθρωπος των τρικανών στην Ελλάδα, αν το αντιληφθήκατε. Άντε και εις ανώτερα.

Γεράκι είπε...

τον δουλευω πολυ αυτόν τον σχηματισμό κ πεφτει αμέσως το μάτι μου σε αυτο...

Money είπε...

Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς σχηματισμό παρακολουθείς; Αν θέλεις βέβαια.

δημοσθενης είπε...

εγω παρακολουθω τον σκυλο μου να ειναι ξαπλωμενος στον ηλιο και να ροχαλιζει

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Παιδες τζίρος στο ΧΑΑ χωρίς ΣΑΡ δεν γίνεται!! χαχαχα..

Γεράκι είπε...

δεν έχω κάτι να κρύψω...χαχαχα..σχηματίζεται ο παρακατω..http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:chart_analysis:chart_patterns:falling_wedge_revers

Γεράκι είπε...

δεν με αφήνει το Ζ να το αποθηκευσω..

michele είπε...

..μονο οταν ερχομαι εγω μου την πεφτει ο παπαρας και δεν μ αφηνει σε ησυχια.Αλλα τον αγαπαω

Γεράκι είπε...

λέω τώρα..λέω..εάν έκλεινε στο μισάωρο πάνω απο τον ΕΜΑ 10 (για πιο safe) κ παρέμενε μέσα στον σχηματισμό...υπο φυσιολογικές συνθήκες θα έχτιζα θέση..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκτός από τους τρεις ίσως ήταν μέσα στο κόλπο και ο ΛΟΒ, έδωσε ρέστα τότε το παλικάρι ως Υπουργός Εργασίας...24 ώρες το 24ωρο στο πόστο του και φανατικός υποστηρικτής...

τελωνειακοσ με πανω απο 4 εκ. ευρω είπε...

παιδια μην ανησυχειτε για τιποτε

τελωνειακοσ με πανω απο 4 εκ. ευρω είπε...

ολα πανε ρολοι...εσεις θα πλερωνετε, κι εμεις θα κονομαμε

Michalis είπε...

dimo o skilos sou exi tin kaliteri zoi apo olous mas

δημοσθενης είπε...

παει να σπασει τη γραμμη τασης ημερ διαγραμματος

δημοσθενης είπε...

μαμ, τσιτσι, κακα και νανι Μιχαλη

δημοσθενης είπε...

με κυπρου-οτε-μυτιλ-τιτκ η κινησουλα αυτη

Γεράκι είπε...

αυτο εννοω...

http://img40.imageshack.us/img40/7530/etey.jpg

δημοσθενης είπε...

αλφα-ετε σταθερες αναμενουν τις κλωτσιες

δημοσθενης είπε...

συνηθως, την παρασκευη, οσο απογευματιαζει, το ξυλο πλησιαζει

δημοσθενης είπε...

αν δεν κανουν συντομα κινηση προς τα πανω, θα τους τα δωκουν ολοι κατω

Michalis είπε...

dimo kalitera den tha vriske..
exi ke megalo xoro gia na kani ke tin iliotherapia tou..
ahahaah
pesmou..
tou xanaferes skilitsa?
i apo tote tipota?:)

δημοσθενης είπε...

τζιρος για κλαμματα...που βεβαια σημαινει και οτι "οτι θελουν κανουν τα ΠΕΔΙΑ ευκολα" αλλα οχι και ανεξοδα ειδικα στα τραπεζικα

δημοσθενης είπε...

τιποτε μιχαλη..πολυ γερος πλεον για τετοιες χαρες

δημοσθενης είπε...

Παρασκευή 23 Μαρ 2012 - 14:49 periergos IP: XXX.73.63.240
ποιός μας είχε πρίξει ΤΑ @@ ότι αν πληρωθούν τα ασφάλιστρα θα ανέβαινε μετά το χαα...ποιός?? ποιός? και τώρα πάλι τουμπεκί ψιλοκομμένο..

ο dwk είπε...

769,34 769,62 769,21 769,53 ...μέριασε βράχε να διαβώ!

Michalis είπε...

kala re file, viagra gia skilia den exi?:) ahahahahahha

δημοσθενης είπε...

μέριασε βράχε να διαβώ, εστω χωρις τη παραγκα ?

Αλεξανδρος είπε...

σημαντικη αυξηση σημερα του yield του ελληνικου ομολογου,ωχχχχχχ

δημοσθενης είπε...

ο ΜΑΓΩΣ θα ξερει κανα ματζουνι

Γεράκι είπε...

σε συνέχεια του διαγραμματος που ανέβασα..τρυγύρω απο το ίδιο σημέιο έρχονται άλλες 3 γραμμές στήριξεις..χμμμ....εγω απλά λέω τι βλέπω χωρίς να σκέφτομαι άλλες παραμέτρους..trade what you see, no what you think...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γύρισα από τις δουλειές μου. Πόσο πολύ πρέπει να έχετε βαρεθεί σήμερα.
Τεράστιος τσίρος!!!
Αντώνη καλωσόρισες καλή τύχη και καλά κέρδη.

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους......

Αλεξανδρος είπε...

ρε τη φριγγο ,καλο σημειο για μειωση θεσης σημερα,δεν βγαλατε και λιγα εε??

pantelis είπε...

Τι περιμνεουν σημερα???? Απο τις ποιο βαρετες-υπουλες μερες χρηματιστηριακα...

Γεράκι είπε...

http://img440.imageshack.us/img440/5420/eteu.jpg

απλά δεν έχουμε όγκους..εαν καποιος απο σας θέλει να βοηθήσει ..να βάλει ένα χεράκι..χεχεχε..

michele είπε...

δεν πουλαμε πριν το 200αρη στα 5,08 ισως κανα ποντακι πιο κατω Αλεξ

δημοσθενης είπε...

κλμ..περιμενουν την κινηση ..

Γεράκι είπε...

καλησπέρα ρε παντελή...

Γεράκι είπε...

ανοίγουμε..ας πάμε να ασχοληθούμε με σοβαρά πράγματα πλέον..χαχαχα...

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ...ακολουθω τας γραμμας και τας υποδειξεις...

Αλεξανδρος είπε...

μεγαλειωδης η κινηση του προεδρου 24ωρης διαρκειας χεχε

δημοσθενης είπε...

μια τακτικη ειναι ν αγορασει κανεις στις δημοπρασιες, ΕΑΝ αυτες προκειται να δωσουν κλεισιμο 775-776....ΑΛΛΩς, ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΣΣΑς ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΤΑ ΚΛΩΣΣΟΠΟΥΛΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Δημο,αφησες τιποτε στον αερα;;; "η ιδεα μου ειναι;;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 250   Νεότερο› Νεότερο»