Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    


Athens Rethink from Mozaikonline on Vimeo.
                                                                                 
                                                                                                                                                                    
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online.. 

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ..
Την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, βάσει μιας νέας κυκλοφοριακής οργάνωσης που θα αποτρέπει τη διαμπερή κυκλοφορία και θα ενθαρρύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών από το τραμ μέχρι τα Ανω Πατήσια, προβλέπει το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα «Re-think Athens, Ξανα-σκέψου την Αθήνα», που παρουσίασε το Ιδρυμα Ωνάση

Πρόκειται για μια πολύπλευρη παρέμβαση στην καρδιά της πόλης, που εκτείνεται από τη λεωφόρο Αμαλίας έως την οδό Πατησίων και έχει ως άξονα την οδό Πανεπιστημίου, η οποία παραδίδεται στο τραμ, τους πεζούς και στο ποδήλατο. Όπως εξήγησε ο καθηγητής αρχιτεκτονικής Παναγιώτης Τουρνικιώτης, στόχος, είναι «όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στο κέντρο μόνο για όσους θέλουν να πάνε σε αυτό».

Το Ιδρυμα Ωνάση χρηματοδοτεί τις δαπάνες για τον διαγωνισμό και για όλες τις μελέτες (περιβαλλοντική, τοπογραφική, συγκοινωνιακή) που θα πρέπει να εκπονηθούν μέχρις ότου το έργο δημοπρατηθεί.
Ο διαγωνισμός για την αναζωογόνηση του ιστορικού και διοικητικού κέντρου της Αθήνας, που φιλοδοξεί να ενώσει τον αρχαιολογικό περίπατο, τα δύο Μουσεία (Αρχαιολογικό και Ακροπόλεως), να τονώσει την εμπορική ζωή, αλλά και να ενθαρρύνει την επιστροφή των κατοίκων στην καρδιά της Αθήνας, θα εξελιχθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο, θα είναι ανοιχτός διαγωνισμός αρχιτεκτονικών ιδεών και θα επιλεγεί ένας μικρός αριθμός 6- 8 μελετητών, οι οποίοι θα διαγωνισθούν στο επόμενο στάδιο, από το οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος μελετητής του έργου. Επίσης θα δοθεί βραβείο καλύτερης οραματικής, αλλά όχι υλοποιήσιμης, ιδέας.

Το έργο θα τελειώσει, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς σε 1,5 -2 χρόνια μετά τη δημοπράτηση. Ο διαγωνισμός περιγράφεται ως ευρωπαϊκός, αλλά βάσει των υπαρχουσών συμφωνιών και συμβάσεων μεταξύ των ευρωπαϊκών και μη ευρωπαϊκών χωρών, είναι στην ουσία διεθνής.

Πρόεδροι των δύο κριτικών επιτροπών, μία σε κάθε στάδιο, είναι αντίστοιχα ο Αντονυ Βίντλερ, πρύτανης του Cooper Union School of Architecture στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, και ο Petre Cachola Schmall, διευθυντής του Μουσείου Αρχιτεκτονικής της Φρανκφούρτης (DAM).

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχει ο δήμαρχος Αθηναίων μαζί με Ελληνες και ξένους θεωρητικούς της αρχιτεκτονικής διεθνούς κύρους, που θα ορισθούν με κοινή συναίνεση του Ιδρύματος Ωνάση και του ΥΠΕΚΑ, ενώ θα συμμετέχουν επίσης και Ελληνες εικαστικοί, καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών.

Σημειώνεται ότι για το έργο αυτό συμπράττουν τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Μεταφορών, ο Δήμος Αθηναίων, η Περιφέρεια Αττικής, το Αττικό Μετρό ο ΟΑΣΑ και ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας.

Όπως ανέφερε κατά την παρουσίαση του έργου ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνης Παπαδημητρίου, «η πρόκληση είναι, επιτέλους εμείς οι πολίτες να αντιδράσουμε θετικά, με μία "μεταμόσχευση": να ξαναφτιάξουμε την πόλη μας ξεκινώντας από την καρδιά της, από το κέντρο της».

«Δεν εγγυούμαστε εμείς ότι ο διαγωνισμός δεν θα μείνει στα χαρτιά, όπως τόσες άλλες μελέτες. Όμως πιστεύουμε ότι η δική μας και δική σας πίεση και παρουσία θα το εξασφαλίσει», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος.
Μιλώντας στην ίδια εκδήλωση, ο πρωθυπουργός, Λ. Παπαδήμος χαρακτήρισε «επείγουσα ανάγκη και κορυφαία προτεραιότητα» τη διάσωση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. «Είναι διάχυτη η αίσθηση ότι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε πορεία απαξίωσης και γι' αυτό οφείλουμε να το προστατεύσουμε. Το οφείλουμε στους πολίτες της Αθήνας που το επίπεδο της ζωής τους υποβαθμίζεται μέρα με τη μέρα», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση για τη χρηματοδότηση και διοργάνωση ευρωπαϊκού αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, για την ανασυγκρότηση του κέντρου με άξονα τη λεωφόρο Πανεπιστημίου.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για ζωτικό έργο για την Αθήνα, καθώς με άξονα την Πανεπιστημίου, η οποία θα μετατραπεί σε φιλική προς τον πεζό και τον ποδηλάτη λεωφόρο, συνδέονται τα μουσεία με το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, με τελικό αποτέλεσμα τη δημιουργική αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που δοκιμάζεται σκληρά, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Εκτίμησε ακόμη ότι πρόκειται για «μια πρωτοβουλία ζωής για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο», μια επιχείρηση πραγματικής αναζωογόνησης, αλλά και απόδοσης, όπως είπε, στην Αθήνα «της θέσης που της ανήκει, ανάμεσα στις ιστορικές μητροπόλεις της Ευρώπης».

Πηγή:www.naftemporiki.gr



110 σχόλια:

Γεράκι είπε...

πολυ καλημέρα σας...άλλη μια ηλιολουστη ημέρα..υπομονή πλησιάζει το ΣΚ...

George είπε...

Καλημέρα στον hawktrader και σε όσους ξυπνήσουν αργότερα .. Βλέπω το ΧΑ μετά το κλείσιμο τότε έχω χρόνο και πάμε κάθε μέρα κάτω εννοώ ( τράπεζες).. Μικελε βλέπω και άλλον συμπατριώτη ...και εσύ μην γράφεις Αίγιο δεν είσαι από εκεί είσαι από πιο ωραίο μέρος 10 κμ από Αίγιο ....

ΑΡΤ είπε...

καλημερα...

http://www.youtube.com/watch?v=js3t51n3EQc

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα .ΑΡΤ μας ξυπνησες πρωινιατικα...μακαρι να εχουμε και συνεχεια.

χθες βραδυ απο εκει τα παιδια δωσανε ρεστα...μεχρι να ξαναμπουν οι γνωστοι αγνωστοι και να τα κανουν γιαλια-καρφια

μπαρμπαλιας είπε...

athens rethink...by moz κλπκλπ
για να γινει ετσι το κεντρο της αθηνας θα φανε...θα φανε...θα ξαναματαφανε...αμην

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ομπάμα, Δεκέμβριος 2009

"Το χρηματιστήριο έχει αρκετές διακυμάνσεις ημέρα με την ημέρα. Εάν ξοδέψεις όλο το χρόνο σου ανησυχώντας για τις διακυμάνσεις, πιθανότατα θα διαμορφώσεις εσφαλμένη μακροπρόθεσμη στρατηγική".

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Μια καλημέρα, για άλλη μια δύσκολη μέρα ......

δημοσθενης είπε...

Τι βλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές
Το θέμα της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών θα συνεχίσει να «βαραίνει» στο ελληνικό χρηματιστήριο και σήμερα, με αποτέλεσμα να αναμένεται αδύναμο ξεκίνημα

"Η" Online 22/3 09:36 Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
Eurobank
Euroxx
Εθνική Χρηματιστηριακή
ProtonΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MARKETS

Εντονες πιέσεις στις τράπεζες
Ρευστοποιήσεις κερδών στο Χ.Α.

Οι ανησυχίες επιστρέφουν στην Ευρωπεριφέρεια
Τα ομόλογα άσκησαν πτωτικές πιέσεις στο ευρώ
Ενισχύθηκε η τιμή του πετρελαίου
ΧΑ: «Ανάσα» μετά το 6ήμερο ράλι
Wall: Χτύπησε ταβάνι το ράλι;
περισσότερα »
Το θέμα της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών θα συνεχίσει να «βαραίνει» στο ελληνικό χρηματιστήριο και σήμερα, με αποτέλεσμα να αναμένεται αδύναμο ξεκίνημα.

Χθες, ο γενικός δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 1,83%, με τον τραπεζικό κλάδο να χάνει 5,24% και τον ΟΠΑΠ 3,61%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε σε 40 εκατ. ευρώ.

Μικτά πρόσημα επικράτησαν στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ οι αμερικανικοί δείκτες υποχώρησαν λόγω των ασθενέστερων του αναμενομένου στοιχείων για τις πωλήσεις υφιστάμενων κατοικιών.

Σήμερα, οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν από χαμηλότερα επίπεδα, με τους επενδυτές να αναμένουν, μεταξύ άλλων, τα τελευταία στοιχεία για τις αιτήσεις χορήγησης επιδόματος ανεργίας στις ΗΠΑ.

«Αναμένουμε αδύναμο ξεκίνημα και στην εγχώρια αγορά», σημειώνει στο πρωινό της σχόλιο η Proton.

michele είπε...

Καλημερα σε ολους,ειδικα στον Παυλο απο Πατρα που βλεπω μετα πολυ καιρο..george στο Αιγιο γεννηθηκα γι αυτο το εγραψα ετσι..

μπαρμπαλιας είπε...

...και εγω εις τας Πάτρας....

michele είπε...

Λιακο του Πατραικου κολπου δηλ ,ωραια.Μια και το θυμηθηκα,καλημερα και στο Μακη την Παοκαρα.Αρχισε και η αγορα εε?? δεν το ειχα καταλαβει χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα...

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Παυλο

δημοσθενης είπε...

καλημερα στη παρεα

δημοσθενης είπε...

2,42 και 2,5050 οι μεσ κινητοι 5 και 22ημ ετε

δημοσθενης είπε...

τελικα ο γδ εγραψε το 763 που επρεπε...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλά κέρδη σε όλη την παρέα.

δημοσθενης είπε...

γεια σου Βαλια

karaefthimiou23 είπε...

Καλά,αυτή η Διαμαντοπούλου χάθηκε να πάει σε άλλη χώρα να βρει επενδύσεις...?Τι κακό είναι αυτό,όλοι παρακαλάνε τους γερμαναράδες ως επαίτες,όλοι προσκυνημένοι...

Γεράκι είπε...

οσο περναει η ωρα κοκκινιζουν πιο εντονα οι εξω...

michele είπε...

Ρε συ Καρα,αυτοι ειχαν το σχεδιο,οδηγησαν τη δουλεια,αυτη θα παρουν και τα περισσοτερα.Ειπαμε,leaders της Νεας Ευρωπης γινονται,με τους δορυφορους τους

δημοσθενης είπε...

οδηγος, το 2,42 της ετε και η αντιδραση της κυπρου απο το 0,47
...η εεεκ εκλεισε το γκαπ που ειχε στο 14,23

δημοσθενης είπε...

ο οτε βασταει,η ευρωβ βασταει το 0,90
...η εεεκ αμεσως με το που εκλεισε το γκαπ σαλταρισε...αντιδραση

μπαρμπαλιας είπε...

Βαλια να παω στις μαίστρες;;;;

δημοσθενης είπε...

ο οπαπης καλος

karaefthimiou23 είπε...

Όχι Μιχάλη,δεν θα το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί.Οι Γερμανοί θα πληρώσουν πολύ ακριβά,πανευρωπαικώς,αυτό τους το σχέδιο...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ναι Μπαρπα. Γρήγοραααα

Γεράκι είπε...

δημο μειλ στο 3000..θενκς..

δημοσθενης είπε...

3,76 ο μεσ κιν 22ημ της δεη

michele είπε...

Mακαρι Καρα ,αλλα ειμαστε στην αδυναμη πλευρα τωρα,δεν ξερω αν μπορουμε να διαφεντευουμε τις τυχες μας..το αναψυκτικο που λεει κι ο συνονοματος Κυπριος μια χαρα τραβαει..

μπαρμπαλιας είπε...

η "ρεαμπιλιτι" ειναι +15%

δημοσθενης είπε...

Αντωνη το ειδα..θα σου απαντησω καποια αλλη στιγμη, καθως υπαρχει καποιο προβλημα προς το παρον

michele είπε...

Hawk mail στο 300 μπορει στο 3000 δυσκολο το βλεπω χοχο

δημοσθενης είπε...

0,5050 και 0,5350 οι μεσοι κινητοι 5 και 22ημ της κυπρου

Michalis είπε...

Σφραγίζεται η συμφωνία Κινέζου - Hermes

Ο κύβος ερρίφθη για τη συμφωνία του Κινέζου επιχειρηματία Γιάνγκ Κι με την Hermes Airport σε σχέση με την επένδυση μαμούθ στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας, με την υπογραφή κατ’ αρχήν συμφωνίας.

Ο υπουργός Συγκοινωνιών, Ευθύμιος Φλουρέντζου, δήλωσε πριν από λίγο στη StockWatch ότι θα συνομολογηθεί συμφωνία με τον επιχειρηματία πριν αυτός αναχωρήσει από την Κύπρο. Ο κινέζος επιχειρηματίας αποδέχθηκε ως χρονικό πλαίσιο για μίσθωση της γης τα 19 χρόνια.

«Ακολούθως» διευκρίνισε ότι «η συμφωνία/ αίτηση θα υποβληθεί στην κυβέρνηση για να μελετηθεί και να δώσει την τελική έγκριση».

Στη συμφωνία θα υπάρχει πρόνοια για επέκταση της χρονικής περιόδου στα 50 χρόνια η οποία, όπως εξήγησε ο κ. Φλουρέντζου, «θα μελετηθεί σε κατοπινό στάδιο», εντούτοις, είπε, « θα πρέπει να ακολουθηθούν διαδικασίες δημόσιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος που να συνάδουν με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς».

http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=150265

Γεράκι είπε...

χαλαρά...θα στο ξαναθυμίσω απο βδομάδα..

δημοσθενης είπε...

το "φτιαξανε" το μαγαζι με συνοπτικες διαδικασιες...πανω απο τον 22αρη οι :
ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΜΟΗ-ΜΥΤΙΛ-ΤΕΝΕΡΓΑ-ΕΕΕΚ-ΟΠΑΠ-ΙΝΛΟΤ-ΕΛΠΕΜΠΕΛΑ-ΕΧΑΕ-ΟΤΕ με τη σειρα που αναγραφονται...παλευουν πανω στον 22αρη οι : ΜΕΤΚΑ-ΤΙΤΚ-ΒΙΟΧΚΟ-ΦΦΓΚΡΠ

δημοσθενης είπε...

2,9550 Ο ΜΕΣ ΚΙΝ 22ΗΜ οτε και... πολυ μακρια ο μεσ κιν 5ημ στο 2,53 !!!! πολυ πολυ μακρια !!!!!!!!!! θελει προσοχη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Slow Motion.

δημοσθενης είπε...

772,75 ο μεσος κιν 5 ημ γεν δεικτη

δημοσθενης είπε...

παιδες σας αφηνω γιατι εχω καποιο προβλημα

THE JUNIOR είπε...

καλημερα ,στους χαρακες ,στα κερια και τις ΛΑΜΠΑΔΕΣ,τους ποιητες και στους μεσα-εξω

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μικρέ

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλους. Μικ τέλειο το βιντεάκι. Πιστεύω να πραγματοποιηθεί όπως το έχουν σχεδιάσει και το κέντρο της Αθήνας να ξαναζήσει στιγμές απείρου κάλους.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Μικρε...ταειπες ολα

alexandra είπε...

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας φοβάται να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις του Μεσολογγίου...
Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του το 2005, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δεν θα τιμήσει με την παρουσία του τον εορτασμό της 186ης επετείου της ηρωικής εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι.

Η άρνηση του Κάρολου Παπούλια να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις προφανώς οφείλεται στη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας και του αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί σε μερίδα της κοινής γνώμης για το πολιτικό σύστημα με ακραίες εκδηλώσεις αγανάκτησης...

michele είπε...

καλημερα ΜΙΚΡΕ,καλημερα Αλεξανδρα.Ειδα οτι πηγαν ολοι εκει να δουμε αν ποτε γινει κατι,θα ηταν ευχης εργον.Μεσα στη μιζερια καλο ειναι να κοιταμε και καποιες αξιεπαινες προσπαθειες

alexandra είπε...

Βίζα σε 48ωρες για να σώσουν τον τουρισμό

Προσπάθεια να ενισχύσει τη βαριά βιομηχανία του τουρισμού καταβάλει το υπουργείο Εξωτερικών επιδιώκοντας την επιτάχυνση των διαδικασιών χορήγησης βίζα σε πολίτες χωρών στις οποίες καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Από τις κατά τόπους διπλωματικές αρχές ζητείται η εξέταση των αιτημάτων για βίζα να ολοκληρώνεται εντός 48 ωρών το πολύ και να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που προκύπτουν από τη χορήγηση θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων και από τις δωρεάν θεωρήσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Αλεξανδρος είπε...

Πολυ καλη ,για την ωρα,η συμπεριφορα της ΜΕΤΚΑ κατω απο την αντισταση της,την οποια δοκιμαζει για τεταρτη !!φορα σε 7 περιπου μηνες.

μπαρμπαλιας είπε...

παντως ο ΜΥΤΙΛ ξεφουσκωσε...δε βλεπω δυναμεις για ...ταξιδι

karaefthimiou23 είπε...

Έλα η ΙΝΚΑΤ...ΜΑΡΙΝΑ που είσαι σήμερα?

Αλεξανδρος είπε...

Εχει μεχρι τα 3,10 δυο γραμμες τασης,τις οποιες αν ξεπερασει σε μια-δυο μερες θα παει να δοκιμασει την αντισταση του στα ,περιφημα πια,3.44

Αλεξανδρος είπε...

η πρωτη εκ των δυο ειναι μακροπροθεσμη και πολυ καλα ορισμενη,γιαυτο η θα διασπαστει αμεσα,το πιθανοτερο σεναριο λογω κατασκευης της γραμμης, η θα εχουμε ντραβαλα

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξανδρε δεν θα παει...θα γυρισει στο γνωστο δρομολογιο

karaefthimiou23 είπε...

Σκούπα σάρωσε την ΙΝΚΑΤ,ρε τι γίνεται...

Αλεξανδρος είπε...

Για μενα φιλε Μπαρμαλια πρωτο σεναριο αυτη τη στιγμη ειναι οτι θα παει,και αισιοδοξο δεν με λες...

karaefthimiou23 είπε...

Μεγάλοι όγκοι σε ΙΝΤΚΑ και ΙΝΚΑΤ,ο Όμιλος πήρε για τα καλά μπροστά...

Αλεξανδρος είπε...

ωχ η ΙΝΚΑΤ τρελαθηκε!!

Γεράκι είπε...

τι έγινε ρε παιδιά ? μην λέτε τέτοια..κ δεν παρακολουθω Live..

karaefthimiou23 είπε...

Εγώ να δεις Αλέξανδρε:)

Αλεξανδρος είπε...

το αναψυκτικο κολησε ευτυχως το εδιωξα σε πολυ καλη στιγμη

Αλεξανδρος είπε...

μπραβο καρα,αντωνη +28,50!!!!

michele είπε...

Λειπω και ξεκινησαν τα ινκατακια? Χοχο

Αλεξανδρος είπε...

στενο ευρος διακυμανσης και σημερα,αυτο καποια στιγμη θα πρεπει να δωσει κινηση,ερχονται και εκλογες,ισως η τελευταια προσπαθεια των τραπεζων εν οψει

Γεράκι είπε...

28,50? δεν πιστευω με 1000τεμ...χαχα..μισα εσύ κ τα υπόλοιπα ο καρά..χοχο..πρόλαβε κάποιος να τσιμπήσει κάτι ή ήταν καρφωτές?

karaefthimiou23 είπε...

Βγήκε σκούπα γερακοεπενδυτή,τη σάρωσε με 14.000 τεμάχια.Συνολικά έχει κάνει 34.080,φαινότανε από νωρίς όταν κάποιος έβαζε γορές 14.000 τεμαχίων στο 0.615.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Διάφορα προβληματάκια χτες και σήμερα.
Τέλος πάντων.
Πλήρης απαξίωση μέχρι πριν από λίγο. Με 12 εκ. μέχρι τις 1,30΄ τι να πεις? Τώρα κάτι πάει να γίνει και θα δούμε στην συνέχεια. Αν και το χώνουν ξανά. Η ΙΝΚΑΤ κλείδωσε για λίγο και ξαναγύρισε.

μπαρμπαλιας είπε...

τι περιμενες Πανο;;ετσι ξεφοτωσανε λιγο στα ψηλα...

ο dwk είπε...

το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ...

michele είπε...

Γινανε 13500 τμχ εκει ψηλα,παραμενουμε μεσα τεχνικο σημειο τα 0,7880 με πετυχαν σε meeting.Ειμαστε φτηνοι τωρα ξεκιναμε

ο dwk είπε...

Καλημέρα σας. Σώώώώώώπα! Κατάφερα και μπήκα!

michele είπε...

Ελα ρε dwk ποιητη, στην ΙΝΤΚΑ για τους βραχυπροθεσμους ο 200αρης 0,2780

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας ...παντα αισιοδοξος...δεν το βλεπεις οτι δεν παει;;μονον εφοσον και αν ...

karaefthimiou23 είπε...

Στην ΙΝΚΑΤ εάν περάσει το σημερινό υψηλό,ο στόχος είναι το 0.99-1.00.Για ΙΝΤΚΑ έτσι και φύγει από τον 200άρη που έγραψε ο Μισέλ,πάμε για τα προηγούμενα υψηλά και μετά 0.36 και 0.46.

karaefthimiou23 είπε...

Σαν σκούπα τα ρουφάνε στην ΙΝΤΚΑ:)

michele είπε...

Ποιο δεν παει Λιακο δεν σε καταλαβα,για την ΙΝΚΑΤ,ΙΝΤΚΑ μιλουσα εγω

ο dwk είπε...

Γεια στο στόμα σου Κ23!!!

μπαρμπαλιας είπε...

γιαυτα Μικε μου συμφωνω...κανουν κινηση.

THE JUNIOR είπε...

ΕΝΑ ΑΒΑΞΑΚΙ ΤΡΕΧΕΙ,ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...........το πηραν οι ιδιοκτητες απο το χερι και που θα το πανε.

karaefthimiou23 είπε...

Μεγαλειώδης η κίνηση του Άβακος,σκούπιζαν οι ιδιοκτήται και γεύονται τώρα τους καρπούς των...

karaefthimiou23 είπε...

Στα της αγοράς γενικότερα,οι μάφιες σήμερα κρύβουν καλά τις κινήσεις τους και μάλλον όπως το συνηθήζουν άλλωστε θα δώσουν κάποιο ξαφνικό ξεπέταγμα στις επόμενες συνεδριάσεις.

μπαρμπαλιας είπε...

σμπαθάτε με αλλα να τον χαιρεσθε τον αβακα...μεγαλειωδης κινηση με 5000 κομ....πηγαινε να πουλησεις 1000 ...θα στα παρουν οπου και οταν...γνωστος ο παιχτης και μακρυα απο μενα

michele είπε...

και τεχνικα δειχνει αποτομη κινηση στενευουν τα κοζα..ο τζιρος χαμηλος λογω τραπεζων..ο ΑΒΑΞ μια χαρα παει αν πλησιασει τη ΓΕΚ θα του..ξαναξεφυγουμε χαχα

michele είπε...

Αντε να πουλησουμε ντεεεεε

μπαρμπαλιας είπε...

Δήλωση - βόμβα του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών De Jager - Δεν αποκλείεται και νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους στο μέλλον
6 λεπτά πριν

...αρρχησανε οι δηλωσεις...και περιμενουμε να παμε σαν την αργεντινη...πατάτες

michele είπε...

Αυτη η HOL βαρελι διχως πατο κι αλλη αυξηση χρειαζεται.Ακου 3εκ ιδια κεφαλαια..φορτωσε και το ΙΝΚΑΤακι μας ο Σωκρατες

michele είπε...

το intaday διαγραμματακι ειναι ακριβως αναποδο απο χτες..

Αλεξανδρος είπε...

ευχαριστω mike

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜ ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ.

ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΜΗ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ.

Γεράκι είπε...

ανοίγουμε σε λίγο..τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα σήμερα..πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζει προς τα πάνω...?έλα ντε..

PS είπε...

ΙΚΑ: Δεκάδες ανασφάλιστοι λαθρομετανάστες σε βιοτεχνίες ενδυμάτων
NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 15:27

Εκτύπωση
Αποστολή
Φυλάξτε το
Μέγεθος
Ακούστε το

Δεκάδες ανασφάλιστους λαθρομετανάστες εντόπισε σε βιοτεχνίες φασόν η Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) κατά τη διάρκεια εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί.

Κατά πληροφορίες, οι εν λόγω βιοτεχνίες διακινούν μεγάλες ποσότητες έτοιμων ενδυμάτων χωρίς παραστατικά και όπως διαπιστώθηκε απασχολούν δεκάδες αλλοδαπούς - που βρίσκονται παράνομα στη χώρα- σε χώρους με κλειδωμένες σιδερένιες πόρτες και κάμερες παρακολούθησης.

Πιο συγκεκριμένα σε έφοδο της Υπηρεσίας, με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, παρουσία εισαγγελέα και με τη συμμετοχή ΣΕΠΕ και ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι τρεις επιχειρήσεις στα Κάτω Πατήσια απασχολούσαν 62 ανασφάλιστους λαθρομετανάστες. Όλοι τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

Στη Νέα Ιωνία, επίσης, επιχείρηση-βιοτεχνία φασόν απασχολούσε είκοσι ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν και αυτοί στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

Σε όλες τις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν αρχικά πρόστιμα άνω των 10.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, θα επακολουθήσει ουσιαστικός έλεγχος, σε συνεργασία των τριών Υπηρεσιών (ΕΥΠΕΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΣΔΟΕ και ΣΕΠΕ) και θα εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες σε βάρος των υπευθύνων των παρανομούντων επιχειρήσεων.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ ----δεν το ήξερα....να πάρω όρκο;

ο dwk είπε...

15,35΄ για τα 20 μύρια…
Κρατάνε για το τέλος;

michele είπε...

Δεν αποκλειεται dwk ,ειναι η ιδια μερα σαν την χτεσινη αλλα απο την αναποδη

michele είπε...

Αντε καινουργια βολτα για την ΙΝΚΑΤ δεν υπαρχει αλλο ενδιαφερον σημερα..καλα κανω εγω και βαζω φωτο παραλιεεεεςςςςςςς

Γεράκι είπε...

αγόρασα λίγες ΑΑPL...go with the winners..

michele είπε...

φτηνο χαρτι πηρες χαχαχαχα

Megas Magistros είπε...

Είπα και ελάλησα. Οι Κύπριοι θα τον πάνε 30% πάνω από την τιμή που θα γράφει η ΓΕΚΤΕΡΝΑ.

Αλήθεια ρε Κουβαρά τα 300.000 που πήρες χθες και καλά τι τράμπα ήταν???

Μεταξύ σας φαντάζομαι για να δοθεί η αίσθηση ότι κάτι τρέχει....

Megas Magistros είπε...

Τα ίδια κολπάκια τα έχει κάνει αρκετές φορές ο Αβακας και έχει δώσει κέρδη πέριξ του +1€ μέσα σε λίγο διάστημα. Και μετά χώσιμοοοοοοο.

michele είπε...

Παντα γινοντουσαν και θα γινονταιο αυτα μαγιστρε..ειπαμε μολις τον πλησιαζει θα ξαναφευγει η ΓΕΚ χαχα.
Την διαφορα μεταξυ του χαρτιου με ΟΓΚΟ μεγαλο ( μπορω να μπαινοβγαινω) και του πιο σφιχτου την βλεπουμε μεταξυ ΙΝΚΑΤ και ΙΝΤΚΑ.Ποιος να εχει ΙΝΚΑΤ εγω και κατι φιλοι μου χαχα

michele είπε...

Γεμισε την Αθηνα διαφημισεις Ο Τηλεμαχος ΜΙΚΡΕΕΕΕΕΕΕ

Megas Magistros είπε...

Χαρτιά Σωκράτη δεν έχω ακουμπήσει ποτέ μου. Αφήνω σε άλλους την χαρά.

:)))

michele είπε...

Εγω να δεις που τον βριζω τοσα χρονια ( για πολλους λογους).Αλλα το ινκατ,το καλυτερο χαρτι του δηλ, το τιμω και με τιμα.

michele είπε...

Αντε βρε σαμαρι να πουλησουμεεεεεεεε

michele είπε...

Δωσαμεεεεεεεεεεεεε

michele είπε...

Για να μην το παιζω μυστηριος ,επαιξα ΚΥΠΡ ,να κλεισει το gap απο πανω ευκολο trading ..

Michalis είπε...

sinonomate
sintoma prosexe min tin trexis apo piso:)

michele είπε...

Eγω δεν τρεχω πισω απο χαρτια,εχω χαρτια που τρεχουν χαχα.Γιατι "δουλευα" τις ασχημες εποχες

Michalis είπε...

axaxaaxxa:)
se kali meria sinonomate:)
kalo afto:)

δημοσθενης είπε...

PROSEXETE

michele είπε...

ΔΑΗΜΟ ΠΑΙΔΕΣ καινουργια αναρτηση πανω