Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΕΕΚ

                                                                                    .

... ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΕΕΕΚ   
                 

 Παρατηρουμε το γραφημα της ΕΕΕΚ ,της μετοχης με την μεγαλυτερη βαρυτητα στον FTSE 20 και στον γενικο δεικτη.Η κεφαλαιοποιηση της ισουται με την αντιστοιχη της ΕΤΕ-ΔΕΗ-ΑΛΦΑ-ΟΤΕ και ΠΕΙΡ.
  Kατα τη διαρκεια του 2011 κινηθηκε και αυτη εντονα πτωτικα κατω απο την πτωτικη trend line G1 με αποτελεσμα να υποχωρησει κατα 50% απο τα 22,1 της 1ης Φεβρουαριου μεχρι τα 11,1 της 29ηςΝοεμβριου.
Εκτοτε ξεκινησε ( προηγουμενη του υπολοιπου ΧΑΑ) την ανοδικη της κινηση δημιουργωντας την ανοδικη γραμμη τασης G2 η οποια δημιουργει  την σφηνα G1-G2.
Η θεση που ειναι η μετοχη ειναι πολυ σημαντικη καθως ειναι ετοιμη να διασπασει ανοδικα τη σφηνα κατι που θα θεσει ως ελαχιστο στοχο την περιοχη των 16,70 ευρω οπου διερχεται η γραμμη λαιμου Β. Επικυρωση της διασπασης αυτης θα σημανει θετικη εξελιξη για ολο το ελληνικο χρηματιστηριο.Σε περιπτωση υποχωρησης της μετοχης κατω απο τα 14 ευρω,η κινηση ακυρωνεται μεχρι νεωτερας ,με πρωτο στοχο της υποχωρησης της τα 13.55-13.60 ευρω.

35 σχόλια:

michele είπε...

Nα προσεξουμε επισης οτι η μετοχη βρισκεται πανω και απο τον κμο 30ημ και απο αυτο των 200 ημ.Σε διασπαση του 200αρη απο τον 30 αρη,θα εχουμε και ετερο αγοραστικο σημα για τη μετοχη.

Αλεξανδρος είπε...

πολυ κατατοπιστικο γραφημα

michele είπε...

Αλεξ τι κανεις??Αμα φυγει αυτη θα "τραβηξει"το συστημα.Απο Δευτερα θα φανει

Αλεξανδρος είπε...

Φιλε εχω ενα γραφημα λιγο διαφορετικο για την Κυπρου που δειχνει οτι ισως αυριο ειναι σημαντικη μερα,το μαναριζω δυο τρεις μερς τωρα θα στο στειλω με mail να μου πεις τη γνωμη σου

michele είπε...

οκ παω να δω..

Γεράκι είπε...

ΠΩΠΩΠΩ..Χριστουγεννα έχουμε? Πράσινο χαρτοφυλάκιο...η αγαπημένη ομάδα όλων μας, συνειδητά ή όχι, έχει πάρει κεφάλι κ στον 2ο αγώνα..είμαστε καλοφαγωμένοι ερχομενοι απο ενα απο τα καλύτερα κουτουκια των Ν.Προαστείων (Αμφιάλη)...Τι άλλο να ζητήσεις???????????????????????????????????????????????????????????????????
Ίσως ακόμη μια παρόμοια μέρα αύριο κ πάει λέγοντας...χεχεχε..

michele είπε...

Hawk ολα καλα.Αλλα αυτο το αγαπημενη ομαδα ολων μας,ελεοοοος...χαχα.Αλεξανδρε πολυ ενδιαφερον το γραφημα αλλα προς τα που λες να παει???

Αλεξανδρος είπε...

προς τα πανω ντεεεεε

michele είπε...

ναι τωρα διαβασα και το σχολιο σου.Ακριβως οτι σκεφτομουνα! χαχα.

Αλεξανδρος είπε...

απλα πρωτα πρεπει να ξεφορτωθει τη σφηνα,μια δυο συνεδριασεις και μερα παει ως την αντισταση,ναι ακομα και γω προς τα πανω το βλεπω ,αλλα για λιογες μερες, μην το παρακανουμαι.ΧΑ ακου αγαπημενη ολων!! ΧΑ

Γεράκι είπε...

ΧΑΧΑ...3 λεπτα για την αντίδραση του πρώτου βάζελου...χαχα..περιμενα πιο γρήγορα..ήταν τεστ...η ΕΕΕΚ έτοιμη να εκραγεί!!! οποια αντίσταση σπάσει πρωτη...εάν μάλιστα έχει κάνει κάποιο καλό σετάρισμα ο στοχαστικός..ήδη έχεις ξεκινήσεις να χώνεις...(όλα αυτά σε φυσιολογικές συνθήκες...)

Αλεξανδρος είπε...

ΤΙ εγινε μα τα ΕΛΠΕ σημερα τι ογκος ηταν αυος?

michele είπε...

Τα ΕΛΠΕ γυρισαν εδω να κλεισουν το gap της 29ης Αυγουστου.Ο πολυς ογκος εγινε το πρωι με ανοδικες τασεις.Μετα εκοψε και στο τελος το χωσανε.Παντως εκανε το double bottom και μαλλον ειναι ογκος αντιστροφης παρ οτι το κερι δεν ηταν καλο.Οταν γυριζουν και τα αλλα χαρτια οπως εγινε το μεσημερο απογευμα με τις τραπεζουλες χωσανε αυτο να πανε στα ..τραινα, you Know

karaefthimiou23 είπε...

ΕΕΕΚ,μακράν η καλύτερη σε απόδοση μετοχή του 20άρη από το 2009 έως σήμερα και ίσως και από το 2007.

Αύριο θέλουμε απελεύθερωση της αγοράς από τον βρόγχο των παραγώγων και κίνηση δυναμική και πειστική.Πολλές μετοχές και δείκτες συσσωρεύουν κοντά στα υψηλά τους.

michele είπε...

Καρα ,ετσι τα βλεπω κι εγω,αλλωστε και στα συμβολαια δεν το ηθελαν πολυ κατω γι αυτο και η βδομαδα αυτη θα ηταν μια η αλλη.Ετσι εβλεπα εγω τουλαχιστον

karaefthimiou23 είπε...

Η μεγαλειώδη βαρύτητα που έχει αποκτήσει εδώ και καιρό η ΕΕΕΚ στη στάθμιση του ΓΔ είναι η απόδειξη ότι στο ΧΑΑ κουμάντο κάνουν οι Αμερικανοί κι αυτό είναι ένα μήνυμα στην υπόλοιπη οικονομία που γερμανοκρατείται εδώ και δεκαετίες.

Αυτό ας το κρατήσουμε για τα ερχόμενα χρόνια και για γεωπολιτικούς λόγους.

Γεράκι είπε...

καλό βράδυ μάγκες...τα λέμε άυριο....

michele είπε...

Kαλο βραδυ Hawk ..kara και οι γερμανοι θα παιξουν και οι αμερικανοι.

Αλεξανδρος είπε...

ΜΙΚΕ η αγαπημενη σου ΕΥΔΑΠ μια χαρα μου φαινεται

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη θα δούμε εάν οι Γερμανοί θα έχουν την δύναμη που έχουν σήμερα.Το θέμα είναι ότι χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία το 2010 να ανεξαρτητοποιηθούμε ως κράτος μετά από 600 χρόνια σκλαβιάς αλλά δυστυχώς οι Εφιάλτες σ'αυτή τη χώρα είναι ακόμα πολλοί.

michele είπε...

Αλεξ η ΕΥΔΑΠ δεν αρεσει γιατι δεν τρεχει.Αλλα ειναι σαφως εδω και αρκετο καιρο ( προσφεροταν ανετα στα 2,80) μια ανετη επενδυτικη επιλογη.Καρα ,δεν ειχαμε ευκαιρια το 2010,ειχαμε προδοσια.Διοτι εσκεμμενα οδηγηθηκαν εκει τα πραγματα οταν λες οτι παρουσιαστηκε ευκαιρια.Επομενως αυτη την ευκαιρια δεν γινοταν να την εκμεταλλευτουμε.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη το 2010 το έδαφος ήταν πρόσφορο να έριχναν τον ΓΑΠ σε μια νύκτα αλλά στο κόλπο δεν ήταν μόνο αυτός,δυστυχώς...

michele είπε...

Θα βγουν σιγα σιγα μερικα απο αυτα Καρ,αν και ειμαι λιγο αντιθετος με τις θεωριες συνομωσιες.Αυτα που ειπε ο Προβοπουλος σημερα μου αρκουν.Οχι οτι δεν τα ηξερα.

karaefthimiou23 είπε...

Επίσης,μετοχή βαρόμετρο για το τι μέλλει γενέσθαι τα ερχόμενα χρόνια στην Ελλάδα ήταν και είναι η ΙΝΤΚΑ.Θέλω να δω πού θα καταλήξει ο Κόκκαλης,είναι αδιανόητο μια τέτοια εταιρεία με τεράστια τεχνογνωσία να ξεφτιλίζεται έχοντας 28 μύρια κεφαλαιοποίηση.Κάτι θα παιχθεί εδώ.

michele είπε...

Καρα εχει περιθωρια,αλλα αυτη η εταιρεια οταν τελειωσε η σχεση με το δημοσιο ,εξεπνευσε..δεν αξιζει βεβαια τα 28 εκ ,αλλα ..

michele είπε...

Δεν πειραζει.Του χρονου για τελικο,η αγαπημενη..

karaefthimiou23 είπε...

Η σχέση της με τη Γερμανία ήταν το μυστικό και ο ΟΤΕ το μέσον.Από τη στιγμή που απεκατεστάθη η σχέση Ζήμενς και ελληνικού δημοσίου,ουσιαστικά εξαγνίστηκε και ο Κόκκαλης και αναμένουμε το επόμενο βήμα του.

michele είπε...

Mην ελπιζεις πολλα,εγω τα ελεγα και για ΙΝΛΟΤ η οποια παιρνει εργα με χαμηλα μικτα κερδη..και γραφει και οτι θελει στις ανακοινωσεις της.Αν τελειωσει και η σχεση της με τον ΟΠΑΠ αν λεω...παπαλα κι αυτη.

karaefthimiou23 είπε...

Ναι όντως,χωρίς τον ΟΠΑΠ θα καταντήσει Centric.

michele είπε...

και πολλα λες..

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη καληνυχτώ,εις αύριον τα νεότερα...

ΒΑΖΕΛΟΣ είπε...

ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙ(ΓΙ)ΑΓΚΡΑ.

michele είπε...

Kαληνυχτα Καρα.Ες αυριον.Βαζελε,δυσκολη η ευρωπη ,δεν εχει ΕΠΟ εκει..

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΝΑΙ, ΜΙΧΑΛΗ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟ ΧΑ ΧΑ.
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=dBuzDvD68M8

michele είπε...

Καληνυχτα Δημητρη με το απαραιτητο βιντεακι χεχε