Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

ΝYSE : XΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ
                                                       Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ PSI

    Το  PSI     λοιπόν  ολοκληρώθηκε.   Οι  Κασσάνδρες  διαψεύσθηκαν,  αλλά  μπορείτε  να  είστε   σίγουροι  ότι  δεν  πρόκειται  να  σταματήσουν.  Μόλις  προχθές  διάβαζα  κάπου    για  την  επερχόμενη  εντός  εβδομάδων  χρεωκοπία,  για  άδεια  ράφια  στα  σουπερ-μάρκετ  κλπ. Ουδείς  πρόκειται  να  ζητήσει  συγγνώμη    για  τις    αποτυχημένες προφητείες     (και  μάλιστα  με  συγκεκριμένη  ημερομηνία )  καταστροφής ,  οι  οποίες  πάντως  έκαναν  στη  χώρα  τεράστια  ζημιά.


Μερικά  πραγματάκια  που  πρέπει  οπωσδήποτε  να  θυμόμαστε


1. Επιλέξαμε  το πακέτο “κούρεμα- δανειακή” δηλ μια αμφίβολη σωτηρία από μια άμεση και βέβαιη καταστροφή. Και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά  κάναμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη (αλλιώς θα ήταν πολύ δυσκολότερη). Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχουμε είναι αυτοί που έκαναν την επιλογή να την υπερασπισθούν και να την υπερασπισθούν με πάθος Εστω ως την λιγότερο κακή επιλογή. Το “κρυφτούλι” θα είναι σκέτη αυτοϋπονόμευση.


2. Το  πακέτο   “κούρεμα+δανεικη” κατέστη αναπόφευκτο επειδή απέτυχε τραγικά το μνημόνιο 1 (και  λόγω  “συνταγής”  και  λόγω  “μάγειρα”) στο οποίο οδηγηθήκαμε από ακόμα τραγικότερους χειρισμούς της πιο ανεύθυνης και ανίκανης μεταπολεμικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης Παπανδρέου.


3. Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους μας   μετατρέπεται  πλέον  σε  χρέος  προς κράτη ( όχι  προς   στις αγορές) , πραγμα που σημαίνει ότι σε μεγάλο βαθμό γίνεται θέμα πολιτικό με ό,τι ευκαιρίες αλλά και σοβαρότατους κινδύνους αυτό συνεπάγεται.


4.Αυτό  που  κερδίσαμε  είναι απλώς  ΧΡΟΝΟΣ.  Μια  ευκαιρία    για  να  πετύχουμε.  Μια  ευκαιρία    όπως  όλες  οι  άλλες  που  αφήσαμε  ανεκμετάλλευτες.  Μια  ευκαιρία  που  θα  πρέπει  να  αξιοποιήσουμε , δυστυχώς  υπό  δυσκολότερες  συνθήκες.


5 Η ουσιαστική λύση του προβλήματος μπορεί να έρθει μόνο  απο εμάς, από τη δικιά μας δουλειά απο τη δικιά μας καλύτερη οργάνωση. Η χώρα έχει δυνατότητες τεράστιες (και δεν εννοώ τα πετρέλαια και τα χρυσάφια που μπορεί να έχει μπορεί και όχι). Θα πρέπει να τις αξιοποιήσουΜΕ. Δεν θα γίνει χωρίς κόπο και θυσίες (  ανεξαρτήτως  κυβερνήσεων-  κανείς  δεν  έχει  εύκολες  λύσεις). Αλλά… ΜΠΟΡΟΥΜΕ !


Α, ναι!   Οταν  κάτι  δεν  πάει  καλά,  ας  ξεκινάμε   το  ψάξιμο ρίχνοντας    μια  ματιά  στον  καθρέφτη  μας!




ΠΗΓΗ:firiki2010.wordpress.com.

89 σχόλια:

Γεράκι είπε...

Καλημέρα..καλημέρα..και μετά μιλάμε εμείς με τις πλατφόρμες..τους δείκτες μας...τους σουπερ υπολογιστες και τις απειρες οθόνες μας..

Michalis είπε...

kalimera ke kali vdomada

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Ο Hawk σχολίασε την εικόνα εγώ θα σχολιάσω το κείμενο. Το φυρίκι είναι Βόλου?

Γεράκι είπε...

κάτω οι ευρωπεοι...

Μίλων Φυρίκης είπε...

Αφού "σωθήκαμε" γιατί χαλάει ο καιρός;

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!!προσθεσα και μουσικη ZBIGNIEW PREISNER-- DINAH WASHINGTON για να μη λετε...

michele είπε...

Συνονοματε χτες δεν σου απαντησα μιλουσα στο skype με τον ανηψιο στην Αγγλια.

Γεράκι είπε...

ώπα..κ άλλος golden boy? κολητοι με του Καθηγητη Μυστήριου?χαχαχαχα...

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα και απο μενα...τον αβαντσαρουν και οι πετρες...τα εγραψα απο χθες.σημερα να δουμε η μπαραγκα...

Γεράκι είπε...

ξεχειλωνουν οι ευρωπεοι...

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΜΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα επί της ουσίας...η λύση του προβλήματος μπορεί να έρθει μόνο απο εμάς, ναι σύμφωνοι, να δουλέψουμε παραπάνω, να στερηθούμε... αλλά με ποια Κυβέρνηση? Αν βγάλουμε τους ίδιους ποια πολιτική θα εφαρμόσουν εφαρμόσουν? Την ίδια με προηγουμένως και με το μυαλό τους στο πολιτικό κόστος και το πελατειακό κράτος? Αν δεν μπορέσουν οι δύο ποιοι θα δεχτούν να αναλάβουν? Η αριστερά λίγο δύσκολο. Αν έχουμε τέσσερις μήνες ακυβερνησίας τι θα γίνει σε σχέση με όσα πρέπει να ψηφιστούν Τον Ιούνιο? Τα έσοδα που θα πάνε?
Άσε που θέλουν να επιβάλουν νέα μέτρα που δεν στέκονται πια με ΤΙΠΟΤΑ στον κόσμο, όπως νέα αύξηση του ΦΠΑ (δεν μας έλεγαν για μειώσεις πριν λίγο καιρό?) και νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Η άποψή του κόσμου? Τα κάνουν όλα επίτηδες για να μην βγει κανένα πρόγραμμα, κανένας στόχος και να γίνει αυτό που έχει σχεδιαστεί από καιρό σε σχέση με τον πλουτοπαραγωγικό πλούτο της χώρας.
Δεν είναι δική μου άποψη αλλά...
Κερδίσαμε χρόνο, αυτό είναι σίγουρο αλλά ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Ερμής είναι ανάδρομος Γιώργη?

michele είπε...

Καλημερα Λιακο,george μελετημενο στα αστρα σε βλεπω χεχε,οι κυπριακες θα δειξουν καλο προσωπο σημερα μου φαινεται

Γεράκι είπε...

τωρα μαζευουν οι ευρωπεοι...μαλλον πλησιαζει το τρομερο άνοιγμα μας..

George είπε...

NAI ΕΩΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

George είπε...

Καλημερα Πανο... Μικελε... εσυ τι βλεπεις χρηματηστιριακα ... ποτε θα εχουμε ανοδο στις τραπεζες τι λενε τα χαρτια σου ? Με τόσες υποβαθμίσεις που φάγαμε κάλα τα πάμε...

George είπε...

Προς νέα αναβολή για το 2013 ο φόρος υπεραξίας στις μετοχές

michele είπε...

Hρεμα ειναι προς το παρον,πολλα λεφτα χανουν οι τραπεζες με το psi αλλα το ξεραμε..εγω λεω οπως παντα να κοιταμε και αλλες μετοχες..

George είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑ... Α .. ΞΕΧΑΣΑ ΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 2 ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟ ΧΘΕΣ????ΧΑ ΧΑ

michele είπε...

george πρωτη ειδηση περναει στην ταινια απο πανω αυτο που εγραψες χαχαχα

Γεράκι είπε...

συγνώμη george..αλλα θα παρεξηγηθούμε τώρα..μην ξύνεις πληγές..σεβασμός στον πόνο του ηττημένου (χχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

michele είπε...

733 απο κατω,751 απο πανω κοιταμε

Γεράκι είπε...

πρασινίζουν οι ευρωπεοι..αντε τραβηχτήτε και εσείς..

Γεράκι είπε...

η DBK εκτινάχθηκε πάνω..τι παίζει στην ντοιτσε?

George είπε...

ΠΙΟ ???ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟ ..ΧΑ ΧΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΙΚΕΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ...

michele είπε...

Ξερω πως καποιοι θελουν να πουλησουν ,αλλα φοβουνται το γυρισμα,καποιοι θελουν να αγορασουν αλλα γενικως...φοβουνται.Πολυς φοβος.Ο μονος δεικτης που ειναι επανω ειναι ο ftse 80

George είπε...

EΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ (πως καποιοι θελουν να πουλησουν ,αλλα φοβουνται το γυρισμα,) ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Not too bad πάντως μέχρι τώρα.
Μέσα έπεσες Μικέλε, φοβόμαστε να αγοράσουμε χαχα
Η Κύπρου η μόνη που τσιμπάει.

Γεράκι είπε...

πράσινα λειβαδια έξω...

michele είπε...

ειπαμε οι κυπριακες θα ειναι οι καλυτερες,η κυπρου προηγειται για τους γνωστους λογους.Τελικα μαλλον προς το 751 τραβαμε.Την ψυχολογια των επενδυτων παιδες την ξερω καλυτερα κι απο τη δικη μου.Εγω εχω αλλοιωθει και μπερδευομαι με τον εαυτο μου χαχα

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα

alexandra είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

michele είπε...

Kαλημερα Νικολα και Αλεξ..ελπιζω συντομα να φτιαξει ο καιρος να χαιρομαστε το "καλημερα".Το πιασαμε το 751..να δουμε αν εχει διαθεση προς 760 η αναποδα..Οι μη ταπεζικες καλυτερη συμπεριφορα εδω και αρκετες μερες

alexandra είπε...

Αμήν και πότε Μικ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά υπάρχουν και πιο αισιόδοξοι από τον Μικέλε.

Το χρηματιστήριο χρωστάει μια εκτόξευση... (λόγω εκλογών)

Πηγή:www.capital.grhttp://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1436735

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο, καλημέρα Αλεξάνδρα.

Να και άλλο, από τον Στούπα, δεν το πιστεύω , δεν το πιστεύω χαχα
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1436727

alexandra είπε...

Καλημέρα Πάνο...
X.Σλέσινγκερ: "Με καλή προετοιμασία μπορεί να υπάρξει "βελούδινη" ευρω-έξοδος της Ελλάδας"

Η έξοδος μιας χώρας "με πολύ ιδιαίτερα προβλήματα", όπως η Ελλάδα, από την Ευρωζώνη "θα ήταν δυνατή υπό προϋποθέσεις και μόνο μετά την σύγκληση ομάδας ειδικών η οποία θα την προετοίμαζε και θα είχε τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο", εκτιμά ο πρώην επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας Χέλμουτ Σλέσινγκερ.

Ο κ. Σλέσινγκερ διευκρινίζει ωστόσο ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ισχύσει για ένα "κανονικό μέλος της Ευρωζώνης, καθώς θα έσπαγε ένα ταμπού και θα έφερνε διαρκή αναταραχή στην ΟΝΕ".

O πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Γερμανίας εκφράζει ωστόσο την βεβαιότητα ότι στην περίπτωση εξόδου μιας χώρας με προβλήματα, η Ευρωζώνη θα περνούσε περίοδο κρίσης, αλλά θα ανακτούσε την αξιοπιστία της. "Ίσως όχι την ίδια αξιοπιστία με το παρελθόν, αλλά πάντως επαρκή. Το ίδιο ισχύει και για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα", παρατηρεί.

Απαντώντας δε στην ερώτηση αν αισθάνεται δικαιωμένος επειδή είχε προβλέψει ότι το ευρώ θα εξελισσόταν σε ένα "ακριβό λάθος", ο κ. Σλέσινγκερ σημειώνει ότι "η ΟΝΕ ήταν μια καθαρά πολιτική απόφαση" και προσθέτει ότι "από οικονομικής πλευράς δεν εξυπηρετούσε καμμία αναγκαιότητα", αλλά διευκρινίζει ότι "τώρα, όμως η κατάρρευση της Νομισματικής Ένωσης θα ήταν καταστροφή για όλα τα μέλη της".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Σλέσινγκερ ασκεί δριμεία κριτική στην "επιπόλαιη πολιτική" της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ διερωτάται αν "οι απαιτήσεις που αναγκαστικά εγγράφει στον ισολογισμό της η Bundesbank είναι πραγματικά ισοδύναμες με τις εγγυήσεις που προσφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος για το παθητικό της" και εκφράζει την αμφιβολία του. Από τότε που οι εθνικές κεντρικές τράπεζες μπορούν να καθορίζουν οι ίδιες ποιες εγγυήσεις θα ζητήσουν από τις εμπορικές τράπεζες στις οικονομικές συναλλαγές, μερικές από τις απαιτήσεις τους μειώθηκαν ραγδαία. Με αυτόν τον τρόπο χρηματοδοτούνται τα ελλείμματα του ισοζυγίου πληρωμών των άλλων τραπεζών από την Bundesbank, ένα είδος χρηματοδότησης των γερμανικών επιχειρήσεων", δηλώνει και υποστηρίζει ότι "σχεδόν προσφέρουμε ένα κίνητρο στην Ελλάδα να κάνει περισσότερες εισαγωγές από εξαγωγές, να ζει δηλαδή πάνω από τις δυνατότητές της".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

George είπε...

To XA παραμένει σταθερά πάνω από τον ΚΜΟ των 50 ημερών. O ΚΜΟ 50 ημερών έχει διασπάσει ανοδικά τον ΚΜΟ100 ημερών και είναι πιθανή μια ανοδική κίνηση .Στηρίξεις υπάρχουν στις 750 και 725 μονάδες και αντιστάσεις στις 780 και 800 μονάδες για τον Γ.Δ.

Μίλον Φυρίκης είπε...

Καθημερινό σχεδόν θέμα συζήτησης στα καφενεία είναι ότι υπάρχουν πλήθος παρόμοιες πολυτελείς βίλες στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής, που ανήκουν τόσο σε άτομα που έχουν οικονομική επιφάνεια, αλλά και σε απλούς υπαλλήλους.

«Πώς γίνεται να εμφανίζεται γιος εφοριακού, την περίοδο μάλιστα που ήταν φοιτητής, να αποκτά... έπαυλη (!) και να μην έχουν ακόμη ανοιχτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας;» μας ρωτά με... απορία ένας κάτοικος του Βαρνάβα.

Με αφορμή πάντως την αποκάλυψη για τη βίλα της υπαλλήλου του ΙΚΑ Καλλιθέας, στον Βαρνάβα, «οργιάζουν» οι φήμες ότι σε... «αδιαφανείς συναλλαγές», μάλιστα και μέσω... offshore (!) αλλά και σε εκτεταμένες καταπατήσεις (!) δημόσιων εκτάσεων και ρεμάτων, εμπλέκονται κάποιοι επίορκοι υπάλληλοι πολεοδομίας και δασαρχείων, αλλά και γνωστοί εφοριακοί! " hmerisia----αν όμως αντί για βίλλες τα είχαν κάνει μετοχές,τι θα έβρισκαν τώρα οι ελεγκτές;ΚΑΡΒΟΥΝΑ.Αλλά τι λέω,οι μετοχές είναι μόνο για ΛΙΓΟΥΣ,σιγά μην είχαν αυτοί το μυαλό να "επενδύσουν...

michele είπε...

Για τον Πανο και περι αισιοδοξιας.Σε 4-5 χρονια στο προηγουμενο υψηλο μας.

Γεράκι είπε...

ο rsi σεταρεται , για τα βασικά χαρτια έξω, για νέα υψηλα...

Γεράκι είπε...

μια μαζευετε..κ μια ξεχειλωνετε...που το πατε?

Μίλον Φυρίκης είπε...

ΙΝΛΟΤ .Δείτε αυξημένους όγκους και συνεχή πτωτική κίνηση μετά την κορυφή της 23/1/11.Πιστεύω ότι το χαρτί είναι βαριά άρρωστο.

Μίλον Φυρίκης είπε...

Βρίσκει πάντα προθυμότατους πωλητές και ολοένα πλησιάζει τα ιστορικά χαμηλά των 0,60.Έφαγε και ένα γερό πρόστιμο στην Τουρκία,τέτοια χαρτιά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο ταμπλώ,ούτε καν να υφίστανται ως "εταιρίες" που τρώνε με χίλιους τρόπους τα λεφτά του κοσμάκη πουλώντας απατηλές ελπίδες,άποψή μου.

THE JUNIOR είπε...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ....ΑΒΑΚΟΥΛΑ

Γεράκι είπε...

δύσκολα τα πράγματα σήμερα βλέπω..οχι μεγάλη όρεξη για πολλά λόγια..αλλα δεν διακρίνω (με βάση ΕΤΕ) σοβαρούς λόγους ανυσυχίας (ακόμα..)

Γεράκι είπε...

πωπω..ποσο θα γκαπαρει προς τα κάτω η NBG???? ακουω εκτιμήσεις...-5%?-6%?...

Αλεξανδρος είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους,και καλη εβδομαδα

Γεράκι είπε...

γιατι ξύνουν τις πληγές της Ιαπωνίας μέρα με την μέρα σχετικά με το χρέος της...????...να το έχουμε στα υπόψη μας γιατί κάτι σιγοψήνεται...

michele είπε...

Kαλο μεσημερι Αλεξ..χανουνε τις στηριξεις οι τραπεζουλες,αλλα ο ογκος παραμενει χαμηλος.Μια χαρα παιζει

Αλεξανδρος είπε...

θα ειναι καλο να υπαρξει καποια αντιδραση,δεν θα ειναι καθολου καλα να ολοκληρωθει η συνεδριαση σε αυτα τα επιπεδα

Αλεξανδρος είπε...

το 740 εχει ηδη χαθει,η υπαρξη του στην οθονη ειναι τεχνικα μαγικη εικονα,το 715 ειναι το επομενο σκαλι εαν δεν εχουμε ,πειστικη απο πλευρας ογκων, αντιδραση.

Αλεξανδρος είπε...

Αλλα ενα πραγμα ειναι σιγουρο,οποιος ειναι αγορασμενος εδω σε σοβαρες εταιρειες που θα υπαρχουν αυριο δεν εχει λογο ανυσηχιας,σε λιγο θα γραφει σοβαρα κερδη.

Αλεξανδρος είπε...

γεια σου mickele,τα ειπα και ησυχασα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιατί ΜΗΛΙΣΑΤΕ και το ξυπνήσατε? Μόλις το είπατε πήδηξε στο -1,75%.
Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσει για την κατεύθυνση που θα πάρει σήμερα.

michele είπε...

Ωραια τα ειπες ,συμφωνω! εκεινο βεβαια το σοβαρες εταιρειες θελει πολλη συζητηση χαχα

Αλεξανδρος είπε...

ανυσηχιας χμμμμ νεα λεξη

Γεράκι είπε...

δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει ο αμερικάνος..το παίζει δύσκολος σήμερα...χρειαζόμαστε κάτι για φυτιλιάσουμε το ΧΑΑ..

Αλεξανδρος είπε...

μαλλον ο οτε ως εδω ηταν

Μ. Φ. είπε...

ΝΑΙ...ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ανεβαίνει το ιατρικό και η σεντρικ...

michele είπε...

ο ΟΤΕ δεν εχει ογκους περιμενει τους αλλους να δει τι θα κανει

ΜΦ είπε...

"Μαχη αναμεσα στη ΦΑΓΕ και τη ΜΕΒΓΑΛ εχει ξεσπασει για το ποιος θα ανακυρηχτει επισημως χορηγος της φετεινης παρελασης ενω σφηνα στη διαμαχη λεγετε οτι εχει μπει και πλουσιος μεγαλεμπορος ντοματας της κεντρικης λαχαναγορας του Ρεντη...
όμως, η αστυνομία θα αναλάβει τη διασφάλιση "του ενωτικού χαρακτήρα της εθνικής επετείου"-καπιταλ

Γεράκι είπε...

here goes the american...

dwk είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Το πρόβλημα στην αγορά είναι η αβεβαιότητα που υπάρχει ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών. Δεν μπαίνω στα πολιτικά, πιστεύω όμως ότι οι προσεχείς δημοσκοπήσεις θα ξεδιαλύνουν το τοπίο.

michele είπε...

Καλη εβδομαδα dwk,το χρηματιστηριο θελει συγκυβερνηση των μεγαλων

Γεράκι είπε...

η αμερική ανοίγει τώρα..

Γεράκι είπε...

μαζευει η nbg (-2,76% - 3,17$)..εδω μέσα τι κάνουμε?δεν σας βλέπω ζωντανους σήμερα..τι έγινε ρε παιδια?

Γεράκι είπε...

πάμε καρφωτοι να κλείσουμε το κάτω γκαπ...αντε να τελεωνουμε...η επόμενη κίνηση της nbg θα ειναι ανοδική διασπώντας τον τριγωνικό σχηματισμό..κανονίστε την πορεία, εσεις οι ντοπιοι...

Γεράκι είπε...

ο αμερικάνος παίρνει πολλα ναρκωτικά...δεν καταλαβαινει τι του γίνεται τριγύρω..

dwk είπε...

Το δίλημμα θα τεθεί άμεσα ξεκάθαρα και απόλυτα (μερικοί θα πουν εκβιαστικά): Ευρώπη και ευρώ / δραχμή. Γνωστά πράγματα θα πείτε. Εστιάζω στην ένταση. Σε 10-15 μέρες θα έχουμε την εικόνα. Ξεκαθαρίζω πάλι ότι δεν κάνω πολιτική τοποθέτηση. Αυτό θα γίνει από τον καθένα μας στην κάλπη.

dwk είπε...

Καλημέρα hawk. Παρ όλο που δεν καταλαβαίνω και πολλά, απολαμβάνω το πάθος σου! Είσαι ΠΡΩΤΟΣ !

michele είπε...

Ειναι trader με παθος,δεν τα εχουν αυτα οι μακροπροθεσμοι

Γεράκι είπε...

οι μακροπροθεσμοι..στυγνοι κ ασπλαχνοι...χαχαχα..

Γεράκι είπε...

καλησπέρα dwk..θα σε φωνάζω dawk..(hawk..hehehe)...αυτο το πάθος θα με φάει όμως...

Αλεξανδρος είπε...

δεν αντιδρα ακομα, ισως μεχρι τις 4,30 ξεκουνησει αλλα χλωμο

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε

Γεράκι είπε...

οπως το παμε..παει να κλείσει το κάτω γκαπ..πλησιάζει..άλλο ενα σπρώξιμο θελει..δεν θα αργησει...θα βρει στήριξη εκει?

Γεράκι είπε...

ανοίγω θέση σε NSC...

Γεράκι είπε...

Εαν παρατηρώ έχετε παράδώσει όπλα σήμερα τόσο στο ΧΑΑ όσο κ εδω μέσα..χαχαχα...

George είπε...

ΜΙΚΕΛΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΑ ΙΔΙΑ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΑΣΟΥΡΑ.......

Γεράκι είπε...

μεγαλο χαστουκι η ΕΤΕ....εκτος και εαν με γελάει το μάτι μου...(μου θυμησε το χαστουκι της nbg στο κλεισιμο της παρασκευης..)

George είπε...

ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΘΝ ΠΑΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ......

michele είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ George γι αυτο δεν λεω κατι.Εχω πει 725-760 ΕΜΕΝΑ δεν μου λεει και τιποτα..επειδη οι τραπεζες ειναι ευμεταβλητες εχω πει να ΚΟΙΤΑΜΕ και αλλες μετοχες

Γεράκι είπε...

πονηρό το ξεπούλημα στο ΧΑΑ..χωρίς να υποννοω κάτι..αφου δεν συμμετεχω μέσα...πονηρο κ το αυριανο ανοιγμα...

VassilisS είπε...

Καλησπέρα παίδες.
έχω την αίσθηση ότι πάμε στον 20αρη προ τα 280 το οποίο πρέπει να γίνει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. ΑΝ απο την επόμενη άρχίσουντ τιποτα ψιλοαναβαθμίσεις φύγαμε γερά για πάνω.

George είπε...

To XA παραμένει σταθερά πάνω από τον ΚΜΟ των 50 ημερών. O ΚΜΟ 50 ημερών έχει διασπάσει ανοδικά τον ΚΜΟ100 ημερών και είναι πιθανή μια ανοδική κίνηση .Στηρίξεις υπάρχουν στις 750 και 725 μονάδες και αντιστάσεις στις 780 και 800 μονάδες για τον Γ.Δ.

12 Μαρτίου 2012 11:39 π.μ.
AYTA EINAI TA ΠΡΩΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 735 ΠΑΜΕ 710 ????

George είπε...

ΣΤΗΡΙΞΗ 20ΑΡΙ 294...

Γεράκι είπε...

3 φορά φλερτάρει με τον ΕΜΑ50 η nbg..παπαπα..θα μας κοψοχολιασει..χαχαχα..αλλα κρατάει ακόμα...έχουμε ακόμα μια στήριξη παρακάτω στο 2,99 το οποιο εάν σπάσει..έφυγα...