Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    


                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online


ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ 
     ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...

Τις αλλαγές αλλά και τις νέες ρυθμίσεις που εισάγονται στο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου. To σχέδιο νόμου υπερψηφίστηκε επί της αρχής, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ.


Αλλαγές:


1. Σε αυτοδίκαιη αργία τίθεται πλέον ο υπάλληλος που: α) διώκεται ποινικά για αδικήματα με έντονη κοινωνική απαξία (πχ δωροδοκία, υπεξαίρεση, ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας, παραπτώματα σχετικά με την παιδική πορνογραφία), β) στερήθηκε την προσωρινή του ελευθερία ύστερα από πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια απόφαση ποινικού δικαστηρίου ή ένταλμα προσωρινής κράτησης και γ) του επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης ή της προσωρινής παύσης άνω των 6 μηνών μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση (Α103 παρ. 1 ΣΝ).


2. Σε δυνητική αργία, πέραν της περίπτωσης που έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για αδίκημα το οποίο μπορεί να επιφέρει την έκπτωση από την υπηρεσία και προκειμένου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος εφόσον έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο, τίθεται επίσης ο υπάλληλος που: α) διώκεται πειθαρχικά για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, β) υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εναντίον του για άτακτη διαχείριση, οι οποίες στηρίζονται σε έκθεση της προϊσταμένης αρχής ή του αρμόδιου επιθεωρητή και γ)εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και ήρθη η προσωρινή κράτηση ή αντικαταστάθηκε με προσωρινούς όρους (Α104 παρ. 1 ΣΝ)


3. Συνέπειες αργίας: καταβάλλεται το 1/3 ή 1/4 των αποδοχών (Α105 παρ. 2 ΣΝ)


4. Θέσπιση μεγαλύτερης κλιμάκωσης στις πειθαρχικές ποινές:


α) του προστίμου είναι οι αποδοχές έως σε 12 μήνες


β)της προσωρινής παύσης μπορεί να φτάσει μέχρι τους 12 μήνες


γ) του υποβιβασμού μπορεί να φτάσει τους δύο βαθμούς (Α109 ΣΝ)


5. Αυξάνονται τα χρονικά όρια παραγραφής


Α) 7 έτη (από την ημερομηνία διάπραξης) είναι η παραγραφή για τα παραπτώματα:


α) της άρνησης αναγνώρισης Συντάγματος/δημοκρατίας


β)της παράβαση καθήκοντος κατά τον ΠΚ


γ)της απόκτησης οικονομικού οφέλους


γ)της σοβαρής απείθειας


δ)της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων


Β) 10 έτη συνολικά είναι η παραγραφή για τα παραπάνω παραπτώματα μαζί με τη διακοπή λόγω κλήσης σε απολογία ή λόγω παραπομπής στο πειθαρχικό.


Γ) 5 έτη (από την ημερομηνία διάπραξης) είναι η παραγραφή για τα λοιπά πειθαρχικά παραπτώματα


Δ) 7 έτη συνολικά ήταν η παραγραφή για τα λοιπά παραπτώματα μαζί με τη διακοπή λόγω κλήσης σε απολογία ή λόγω παραπομπής στο πειθαρχικό (Α112 ΣΝ)


6. Συντομεύονται οι προθεσμίες ολοκλήρωσης:


Οι προθεσμίες ολοκλήρωσης της πειθαρχικής διαδικασίας και της έκδοσης πειθαρχικής απόφασης γίνονται 2 μήνες από την κλήση σε απολογία ή 4 μήνες από την παραπομπή ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου.


Το πειθαρχικό συμβούλιο μπορεί πλέον να αποφασίζει την άμεση εκτέλεση και της ποινής της προσωρινής παύσης (Α141 ΣΝ)


7. Αυξάνεται ο χρόνος διαγραφής:


Α) 8 έτη είναι ο χρόνος διαγραφής της πειθαρχικής ποινής του προστίμου


Β) δεν διαγράφονται ποτέ οι πειθαρχικές ποινές της (οριστικής και) προσωρινής παύσης, καθώς και του υποβιβασμού (Α145 ΣΝ)


8. Μη συμμετοχή αιρετών υπαλλήλων στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.


(Όταν το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο επιλαμβάνεται υπόθεσης που αφορά υπάλληλο Περιφέρειας, στη σύνθεσή του μετέχει προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Αττικής. Συγκροτείται τρίτο τμήμα του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου για τις πειθαρχικές υποθέσεις των υπαλλήλων των δήμων και των νπδδ αυτών (Α 146 Α ΣΝ)


9. Η καταδικαστική πειθαρχική απόφαση παράγει για τον υπάλληλο που δεν υπηρετεί πλέον, σοβαρές δυσμενείς συνέπειες σε οικονομικό επίπεδο αφού κάθε πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου μετατρέπεται, ανάλογα με τη βαρύτητα, σε ποινή προστίμου αποδοχών έως 12 μηνών με δυνατότητα επιβολής και διοικητικής κύρωσης(Α113 παρ. 2 ΣΝ).


Νέες ρυθμίσεις:


1. Αποκλειστικός προσδιορισμός των πειθαρχικών παραπτωμάτων και όχι ενδεικτική αναφορά αυτών ώστε, σύμφωνα με τον κ. Ρέππα, να διασφαλίζεται ο υπάλληλος από αυθαίρετες κρίσεις και να επικρατεί ασφάλεια δικαίου.


2. Αναμόρφωση του καταλόγου των πειθαρχικών ποινών με πρόβλεψη νέων (στέρηση του δικαιώματος συμμετοχής σε διαδικασία επιλογής προϊσταμένων οργανικής μονάδας από 1-5 έτη, αφαίρεση της άσκησης των καθηκόντων προϊσταμένου οργανικής μονάδας).


3. Θεσμοθετείται η δυνατότητα επιβολής, επιπλέον της πειθαρχικής ποινής, διοικητικής κύρωσης 3.000 -30.000 ευρώ ή 10.000-100.000 ευρώ (όταν πρόκειται για παραπτώματα με οικονομικό αντικείμενο).


4. Τίθεται για πρώτη φορά ως όριο η χαμηλότερη πειθαρχική ποινή που μπορεί να επιβληθεί για πειθαρχικό παράπτωμα (π.χ. για το παράπτωμα της σοβαρής απείθειας δεν μπορεί να επιβληθεί ποινή χαμηλότερη του υποβιβασμού).


5. Εισάγεται ειδική ρύθμιση για το παράπτωμα της απόκτησης οικονομικού οφέλους ώστε η παραγραφή να αρχίζει από την ημερομηνία που ο πειθαρχικώς προϊστάμενος έλαβε γνώση της πράξης.


6. Ως προς την έκδοση πειθαρχικής απόφασης προβλέπεται ρητά η υποχρέωση των μελών του πειθαρχικού συμβουλίου που μειοψηφούν ως προς την ενοχή του διωκόμενου θεωρώντας τον αθώο, να ψηφίσουν ως προς την ποινή, αποκλείοντας την περίπτωση παροχής από αυτούς λευκής ψήφου ή της αποχής τους από τη δεύτερη ψηφοφορία.


7. Σύσταση των πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων ως διακριτών οργάνων με αποκλειστική αρμοδιότητα την άσκηση πειθαρχικής εξουσίας στους δημοσίους υπαλλήλους. Συμμετοχή σε αυτά ανώτερων δικαστικών λειτουργών και μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.


8. Μη συμμετοχή αιρετών υπαλλήλων στα πειθαρχικά συμβούλια. Οι προϊστάμενοι διευθύνσεων που μετέχουν σε αυτά δεν προέρχονται από τις υπηρεσίες που υπάγονται στην αρμοδιότητά τους.


9. Δυνατότητα σύστασης κοινών πειθαρχικών συμβουλίων για κάποιους φορείς ώστε να εξοικονομηθούν πόροι.


10. Υπαγωγή και του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.


πηγή: www.naftemporiki.gr

136 σχόλια:

Money είπε...

Καλημέρα σας. Να και κάτι θετικό του μνημονίου. Ελπίζοντας σε αλλαγή νοοτροπίας λοιπόν.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
με ενα μπερδεμενο αρθρο του Πετραν...θα ,αλλα δεν θα...επειδη κλπ και στο τελος ραλι ...αλλα

Όλα σχεδιάστηκαν έγκαιρα για να οδηγήσουν την χώρα στην χρεοκοπία ενώ είχε προηγηθεί μια ιστορικών διαστάσεων λιτότητα – Όλες οι κινήσεις του κράτους με τα CACs είναι ενοχικές – Προσοχή στο ράλι του ΧΑ και των τραπεζών μετά το PSI+

Michalis είπε...

kalimera se olous

Money είπε...

Προς άπαντες.
Συνεχίζεται και κάνετε το ίδιο λάθος με τον κ. Λεωτσάκο. Όπως αυτός είναι μονόπλευρος, είστε πια και εσείς. και δεν αφήνεται τον εαυτό σας να βλέπει και την άλλη μεριά.
Δυστηχώς σας λέω ότι σε πολλά έχει δίκιο και ότι το μέλλον μας δεν είναι καλό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΤΚ εσύ τι νομίζεις ότι γίνεσαι τώρα;

ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΣ.

Ρε μπας και σου 'κανε πλύση εγκεφάλου o Λεωτσάκος;

Ανώνυμος είπε...

Είδες ρε ΤΚ τι έκανες με την απαισιοδοξία σου πρωί- πρωί, χάλασες όλων τη διάθεση.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα.Ελευθερη γνωμη δεν ειναι εδω?? να πω και γω τη δικη μου.Ο ΠΕΤΡΑΝ εχει πολλες φορες σωστο ρεπορταζ.Αλλα 1) παρουσιαζει το ο,τιδηποτε σε short μορφη, 2) οποιοδηποτε ραλλυ προς τα πανω θελει προσοχη 3)νομιζει οτι οι ξενοι θα ανεβασουν το ελληνικο χρηματιστηριο 4)δεν πληροφορηθηκε εγκαιρα το ραλλυ των τραπεζων 5) δεν ξερει απο χρηματιστηριο.Εγω παντως τον παρακολουθω .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Πέραν του ποιος έχει δίκιο ή όχι για το μέλλον της χώρας (που όλοι δεν το βλέπουμε καλό) η αναφορά και μόνο στον ΠΛ μου χαλάει όλη τη διάθεση. Γιατί αυτά που κάνει και λέει (άσχετα με το αν είναι ή όχι σωστά) έχουν μόνο ένα σκοπό, την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και επιδιώξεων μέσω της χρεωκοπίας της χώρας που την έχει αναγάγει σε όραμα ζωής πλέον.

michele είπε...

Γιατι ,δεν δικαιουται ο Θανασης να ειναι απαισιοδοξος??? Επισης θελω να πω οτι οι περισσοτεροι απο μας ,βλεπουν την αγορα αναλογα με το πως ειναι τοποθετημενοι.Εχουν αγορασει?? δεν θελουν ν ακουν απισιοδοξες αποψεις.Ειναι εκτος αγορας? περιμενουν πιο κατω?? δεν βλεπουν τιποτα θετικο.Ανθρωπινο ειναι.Αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .Αγαπητέ ΤΚ εφόσον γνωρίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ μας ότι δεν είναι καλό για άλλη μια φορά σαν λαός ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΤΥΧΕΡΟΙ γιατί μπορούμε να το αλλάξουμε.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΛΥΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

Γεράκι είπε...

καλημέρα..μπλα μπλα...ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε το παρόν όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί οσο περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια και εικασίες το μέλλον..θα επαληθευτούν οι κακές κασάνδρες πανευκολα...

michele είπε...

Καλως τον Γιαννη .Συμφωνω μαζι σου.Επισης θελω να πω οτι δεν πιστευω οτι περαν τριων ανθρωπων ξερει κανεις πως μπορει να πηγαινει το psi.O Πετρος χτες εβλεπε συμμετοχη 66-75,σημερα βλεπει 75-80.

Π,Θ είπε...

αλφα............

Γεράκι είπε...

βητα........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και μια και πιάσαμε την κουβέντα, προσωπικά δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ πια διανύοντας την 6η μου δεκαετία (στο τέλος μάλιστα) να ακούω άλλο για καταστροφές κλπ γιατί όλη μου την ζωή ΑΥΤΑ ακούω. Η πατρίς εν κινδύνω, στενωποί, τούνελ κλπ παπαριές για να κάνουν τη δουλειά τους εδώ και σαράντα χρόνια αυτοί που κυρίως φταίνε για το χάλι της χώρας. Και στο κάτω κάτω τι χειρότερο να μας περιμένει? Δεν είδαμε τις 600 μονάδες? Δεν φτάσαμε στον πάτο, δεν έφτασε το χρέος στον ουρανό?
Γιατί πρέπει να υπάρχει και κάτι χειρότερο? Το χειρότερο για μένα από εδώ και πέρα είναι ο θάνατος της χώρας και των κατοίκων της και αυτό είναι που δεν θέλω να το αποδεχθώ. Με τίποτα. Και δεν πιστεύω ότι θα γίνει. Άρα δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν άλλο.
Φυσικά τα είπε και ο Μικέλε πιο πάνω πως σκέφτεσαι, ανάλογα αν είσαι μέσα ή έξω από την αγορά κλπ και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

...ΓΑΜΑ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ ακριβώς έτσι είναι ,και πολλοί μπορεί να είναι τρεις .Καλημερα ΠΑΝΟ Καλημερα HAWK

giannhs kon είπε...

ΔΕΛΤΑ

michele είπε...

ΔΙΟΝ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν φτάνει που μας δουλεύει ο Hawk για τις τιμές των μετοχών εδώ, σε σχέση με τους έξω, πόσο πρέπει να πάνε επιτέλους για να είναι ευχαριστημένοι μερικοί?
Στο μηδέν? Μηδένια που λέει και ο μπάρμπας?
Μιλάω μόνο για τον χώρο αυτό εννοείται (ΧΑΑ) και για τιμές χαρτιών που αξίζουν.

Γεράκι είπε...

μαζί σου Πάνο..Καλήμερα Γιάννη..άντε μέχρι το ΩΜΕΓΑ έχουμε δρόμο ακόμη...πως ανοιξατε..οι εξω δυσκολευονται...

πελατης είπε...

Π.Θ πιασε μια τουλουμπα

Γεράκι είπε...

μας το χάλασες mic...κάηκες..!!!!

Π.Θ είπε...

ΟΤΕ ΛΕΝΕ 1.8 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και ένα τρίγωνο Πανοράματος για τον ΑΡΤ που χάθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Π.Θ. Χ-------ε δεν εχουμε ΟΤΕ.

ΑΡΤ είπε...

εδω ειμαι Πανο και σας παρακολουθω...Καλημερα σε ολους

Γεράκι είπε...

χαχαχαχαχαχαχα..

Γεράκι είπε...

κοκκινιλα οι ευρωπεοι και συνεχιζουν με νεα χαμηλα...

Π,Θ είπε...

DHMOSUENH ΤΡΕΧΑ ΑΛΦΑ.ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙς..........

πελατης είπε...

Π.Θ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα ΑΡΤ, έτσι μπράβο να δίνουμε και ένα παρών...

giannhs kon είπε...

11:11 π.μ. ΠΑΝΟ δεν πειράζει ας μας πειράζουν εδώ θα έρθουν τα λεφτά από τα ξένα σε λίγο καιροοοο .χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι να μπορούσα να πω κι εγώ ΣΩΛΚ, αλλά που θα πάει θα ξυπνήσει σύντομα πιστεύω.

ΑΡΤ είπε...

11:27 π.μ....Εχουμε δυο αυτια και ενα στομα και με αυτην την αναλογια πρεπει να τα χρησιμοποιουμε...

ΦΣ είπε...

Πέρισυ τέτοια εποχή:1747-13%=1520και η συνέχεια 1520+11%=1680....φέτος 837-13%=730.και η συνέχεια 730+11%=810.Αν λοιπόν δεν χαθεί το 730 είμαστε για τουλάχιστον 11% πάνω σε 1η φάση αν επαληθευτεί η περισυνή κίνηση.Χαιρετώ άπαντες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Γιάννη να έρθουν εδώ.
Φουλάρουν προς τα κάτω αυτοί (καιρός ήταν) αρκεί να διαφοροποιηθούμε εμείς βέβαια.

giannhs kon είπε...

ΚΑΙ δυο ώμους και ένα κεφάλι χαχαχαχα Καλημέρα ΣΤΡΑΤΗΓΕ. Πες μας και για αυτά τη βλέπεις??

νικος φαληρο είπε...

χαιρετιζω ολες τις φιλες και τους φιλους

ΑΡΤ είπε...

στους ωμους και κεφαλια ειδικευονται ο Μικελε και ο Διεθνης...ας μιλησουν αυτοι Γιαννη...καλημερα

michele είπε...

Γεια σου στρατηγε μου και Νικολα..ειμαστε στο δεξιο ωμο κυριοι..γεια σου Φωτη. Περιμενουμε που θα παει ο δεξιος ωμος λοιπον.Μετα θα σπασει η γραμμη λαιμου του σαμπουαν και θα παμε 1020-1040.

ΑΣΧΕΤΟς είπε...

μΙΚΕΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΧΟΧΟΧΟ

ΑΡΤ είπε...

γεια σου ρε Μικελε...ο ενας ο ωμος απο την μαγκια γερνει ? χαχαχα

michele είπε...

χαχα ειναι κουτσαβακης!τι κανει η επισημη στρατηγε,δεν εχει πολλες ορεξεις..χεχε

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Ιδανικοί συνένοχοι
Δημοσιευμένο στις 5 Μαρ 2012 | OTHERS | Συντάκτης: Ελένη Τζατζιμάκη

Η σιωπή, η απραξία συνιστούν συνενοχή. Και συνενοχή ύπουλη, υπόγεια, από αυτές που μπολιάζουν το κακό, μη αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη. Χειρότερη από εκείνη των ψυχρών εκτελεστών του Κοινοβουλίου που δοσιλόγησαν στεντόρεια και σίγουρα με το αζημίωτο.
Γίναμε, από εργαζόμενοι, θεληματατζήδες. Από έθνος, αποικία. Από «περήφανοι απόγονοι», μοιρολογίστρες. Από κυρίαρχοι, καταντημένοι. Από φλογισμένοι Βαλκάνιοι, διακονιάρηδες Ευρωπαίοι, από έθνος με παράδοση, έθνος της κατάδοσης. Λαός εκπορνευμένος. Για την συνέχεια..
http://www.koutipandoras.gr/?p=16621

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Kάνω λάθος η ΣΩΛΚ έχει κάνει 1500 τεμ!!!??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν κάνεις λάθος Κώστα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρά τα λέει η Ελένη...είναι γεγονός ότι έχουμε (είχαμε? θα δείξει) ξεφύγει και ζούμε σε έναν κόσμο πλασματικό. Θα ξαναγίνουμε ο λαός που ξέραμε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξαφνικά γκάζωσε η μηχανή...

Γεράκι είπε...

τι λετε ωρε παληκάρια? 1500 ολόκληρα τεμάχια? Πάω να αγοράσω κανενα σωλήνα απο το παντοπωλειο απέναντι μήπως και βοηθήσω τον τζίρο...

Γεράκι είπε...

μην την ματιάσω την ΕΤΕ..και σειρά έχει η αμερικάνα αδερφή της..

THE JUNIOR είπε...

Καλησπερα,σε ολους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΛΕΣ οι τράπεζες γκάζωσαν εκτός από τις δύο που πρόπτεινε ο παπαγάλος. ΤΥΧΑΙΟ?

michele είπε...

Καλησπερα μικρε,προχωρανε οι προκηρυξεις και οι διαγωνισμοι,ολα τα ανακαλυπτεις βλεπω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μικρέ (μεγάλε όπως σε λέει ο ΦΣΚ)

Γεράκι είπε...

κοντρα στο ρευμα σημερα...μπραβο ρε παιδιά..βαράτε στο ψαχνό...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι έγινε με την ΙΝΚΑΤ? Δεν βρίσκουν κομμάτια?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τι ρεύμα Hawk. Φουσκώνει το ποτάμι έξω.

michele είπε...

Ειπε ο δεξιος ωμος να ανασηκωθει σαν κι αυτον του Μητσοτακη χαχα..Ηawk αλλο τα ξενα ,αλλο η παραγκα ..Πανο τα κομματια στα καλα χαρτια,βγαινουν ψηλα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΕΕΚ ΕΛΠΕ ΟΛΠ επιμένουν ακόμα κάτω.
Κάτι πάει να γίνει και με τον τζίρο σήμερα. 25 εκ. σε τρεις ώρες.

michele είπε...

μεχρι 2.55 η ΕΤΕ,μεχρι 1.19 η ευρωβ,αντε 1.56 η ΑΛΦΑ

michele είπε...

415,19 O Τραπεζικος .Σημειο εισοδου,αλλα πρεπει να μας πεισει οτι το περναει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημερα σε ολους
Τραπεζοκεντρικη ανοδος σημερα.

Γεράκι είπε...

πολυ κακή ημέρα έξω πάντως...νεα χαμηλά..χαμός..

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

MPRABO π.θ για ΑΛΦΑ.αντε πιασε τωρα κανενα καφεδακι ξερεις εσυ.

michele είπε...

ελα μεσα ρε Ηawk χαχα,αν και σε βλεπω nbg με κεεεερδηηηηηηηη

Γεράκι είπε...

ναι ναι...το μωρο σήμερα θα κάνει άλμα..και θα έιμαι πάνω της γατζωμένος..χαχαχα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ΜΑΡΦ μέχρι που, δεν μας είπες Μικέλε? χαχαχα

michele είπε...

Μολις ξεπερασαμε τον χτεσινο ημερησιο ογκο..χμμμμ

michele είπε...

Αδυναμη τη βλεπω Πανο..σε σχεση με τις υπολοιπες

Γεράκι είπε...

όλοι κάνετε trading? ή χαζευτε την καλή άνοδο σας?

michele είπε...

Και τα δυο Ηawk ,εσυ τι αναγκη εχεις,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ξερεις οτι θα εχεις κερδη χαχα,η ΕΤΕ κινειται πανω απο την αντιστασητων 2.55..

michele είπε...

αμα λεει κι ο Πετραν οτι εμφανιστηκαν οι ξενοι..

Γεράκι είπε...

premarket ειναι στο 3.20 ενω εγώ θέλω ενα 3.35..αρα έχω ακόμα χρόνο μπροστά μου.Θεωρώ σήμερα θα είμαι στα λεφτά μου..το κρίσιμο θέμα..κρατάμε ή όχι..?εγω συνεχίζω να είμαι θετικός...

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα μωρα...

Γεράκι είπε...

κοιτα να δεις που ισραηλινοι θέλουν κ επιμένουν στον πόλεμο..τι ειναι αυτοι ρε..?

michele είπε...

ο πολεμος ειναι εδω Hawk δυομιση χρονια πολεμο εχουμε..καλησπερα Λιακο..γινεται μια μινι αποκομιδη κερδων τωρα το 760 ειναι βραχος..οπως και το 725.

Γεράκι είπε...

μάλλον έχουν υπερστοκαρει και θέλουν να ξεφορτώσουν...ή να πάρει μεγαλύτερη αξία ο Λεβιάθιαν...

Γεράκι είπε...

αντε ρε ΜΤ!!!!!!!!!!!!δώσε λίγο ακόμα!!!!

THE JUNIOR είπε...

Ξερετε την αγαπη μου στις κατασκευες,να σας ενημερωσω λοιπων οτι πλεον ο αβαξας με το 0,89 εσπασε τους χαρακες.

Γεράκι είπε...

πλάκωσα και οι αμερικάνοι αγοραστές για την μικρή αδερφή..έτσι να χαρούμε λίγο κ εμείς οι ξένοι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δείχνουν να ξυπνάνε και οι σωλήνες... ανέβασαν λίγο όγκο σε σχέση με τα χθεσινά χάλια πάντοτε

THE JUNIOR είπε...

Τα καλωδια εχουν την δευτερα "θεμα" για τις κυκλαδες θα ενημερωθουν απαντες.

michele είπε...

Μικρε πανω απο 0,90 και ογκο θελουμε..οι χαρακες θελουν επιβεβαιωση..εχει κανει πολυ λιγα σημερα ,αλλα εχει και τα περιθωρια ο rsi ειναι στο 63

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου εληφθη οπως βλεπεις.Μικρος κλσ ευχ για την απαντηση.

michele είπε...

ενημερωσε μας Μικρε..αν και εκει εχουμε μπει μακροπροθεσμως δεν δινουμε,μονο παιρνουμε..παρακαλω καποιον να μου πει τι ΔΕΝ κινειται με καλωδια..

Γεράκι είπε...

για intraday μέσα σε DBK & MT..πάλι κρεμόμαστε απο τον αμερικάνο βέβαια..για να δουμε...καλα είμαστε όμως τώρα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τρένο... η άνοδος των τραπεζών!
Γύρισε η εικόνα στο ταμπλό κι αυτό λόγω τραπεζών. Ο λόγος δεν είναι άλλος, σύμφωνα με την αγορά, από την εξαίρεση που έχουν από το PSI τα ομόλογα των προβληματικών ΔΕΚΟ, αφού το επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι υπάρχουν νομικά προβλήματα που δεν επιτρέπουν το κούρεμα στα ομόλογα αυτά.
http://www.reporter.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/item/197065-Treno-h-anodos-twn-trapezwn
Καλησπέρα σας.

Γεράκι είπε...

σε μικρο ανοδικο τεμπο ο αμερικανος..με το βλεμμα στo XA..χαχα..πλακα κανω...ας κρατησει λιγο ακομα να καταπρασινισουν τα χαρτια μας..

ΤΑΣΟΣ είπε...

RE paidia αυτος ο δημοσθενης με το σαραντι που ειναι??ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ πες αλφα ....ΒΗΤΑ ΓΑΜΑ....ΧΙΧΧΙ..ΑΡΕ π.θ χουνερια που ττου κανεις..μικελε την καλησπερα φιλε.πολυ καλος εισαι

michele είπε...

Μεχρι και η ΔΕΗ παει να γυρισει πανω απο το 3.51!! Ευτυχως καποιοι ηταν τυχεροι και δεν πουλησαν το πρωι..στο 760 φτασαμε για να δουμε/βοηθαει και το αναψυκτικο,ξερει η παραγκα

michele είπε...

Η ΕΥΡΩΒ μολις ξεπερασε τον ογκο και των 2 προηγουμενων ημερων.

dwk είπε...

Καλή σας ημέρα. Στο κρίσιμο 760 ακριβώς! Κ23, Michele παρακαλώ την άποψη σας.

michele είπε...

Bαλια καλα εισαι?? χανεσαι και συ σαν τον στρατηγο..ποιος ξερει τι μαγειρευετε χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ λεβέντη πσιτ... γιατί δεν λες κάτι και για τον ΟΤΕ που σου είπαν για 1,80, δεν σε βολεύει?
Έφαγες πολλά σβου από εκεί σήμερα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Βάλιααααα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μια χαρά είμαι Μιχάλη. Γιουβετσάκι έχει το μενού σήμερα... χαχαχα
Γεια σου Πάνοοοοο

Αλεξανδρος είπε...

Μεχρι και η ΔΕΗ παει να γυρισει πανω απο το 3.51!! Ευτυχως καποιοι ηταν τυχεροι και δεν πουλησαν το πρωι..
XMMMMMMMM

Αλεξανδρος είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Αλέξανδρε.
Βάλια πότε θα πάμε για κοψίδιααααα?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο όποτε κανονίσετε εγώ είμαι μέσα όπως ξέρεις, εκτός απ' αυτό το ΣΚ που θα πάω Πήλιο. Γεια σου Αλέξανδρε

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα Βαλια.χάθκαμε

michele είπε...

Dwk .το 760 ειναι σημαντικο σημειο,οπως και του 310 του ftse ,καθως και το 414 του τραπεζικου που φαινεται οτι το κραταει..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεια σου Μπάρμπα. Έμπλεξα με τις δουλειές και χάθηκα απ΄όλους.

Αλεξανδρος είπε...

γεια σας Βαλλια και Πανο,αν εχει καλο φαι φωναξτε με

Γεράκι είπε...

πούλησα μερικά κομματια στο 3.36 (nbg)(αυτα που ειχα αγορασει χτες για να κατεβασω τον μ.ο)...μια χαρα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα είσαι μέσα Αλέξανδρε, αλλά γενικά δεν βλέπω συμμετοχή. Τελικά θα πάω μόνος προς Σαλαμίνα μεριά φαίνεται

michele είπε...

Αντε πεινασα με αυτα και με αυτα..Καλησπερα Αλεξανδρε γιατι χμμμμμμμ ??? χαχα 3.51 η ΔΕΗ..Πανω απο 2.55 η ΕΤΕ, ξεπερνανε τους ημερησιους στοχους καθοτι περασαμε το 760.. 1.18 το γιουρομπανκ

michele είπε...

το βουβαλι θα το προλαβουμε???

ΤΑΣΟΣ είπε...

ALFA BHTA GAMA........XAXA ARE GELIA PRVΙ ΠΡΩΙ.......Ο Π.Θ.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΧΟΧΟΧΟ.ΤΡΕΞΕ ΠΑΡΕ ΑΛΦΑ......

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Και αλφα 1.57 την ξέχασες Μιχάλη

ΤΑΣΟΣ είπε...

ΜΙΚΕΛΕ ΒΛΕΠΕΙς ΕΤΕ 2.8-2.9 ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΧΙΧΙΧ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.+20% Η ΑΛΦΑ.ΑΡΕ Π,Θ

michele είπε...

ναι εχεις δικιο Βαλια ,ωραιο φαγητο εχεις σημερα

dwk είπε...

Ευχαριστώ Michele.Αν το περάσει; Και η …περιφέρεια τι;

Γεράκι είπε...

βουτια εξω..μεγαλη μάλιστα...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Τι κάνετε βλέπω πάνε καλά οι μετοχές. Μικελε Βάλια με το ωραίο γιουβετσάκι και όχι μόνο Μπαρμπαλιά και σε όλους τους άλλους εύχομαι καλά κέρδη...άντε να βρεθούμε καμιά φορά αλλά όχι αυτό το σ/κ γιατί θα λείπει η συμπάθεια μου..

ΠΑΝΟΣ είπε...

0,315 η ΜΑΡΦ. Μικέλε είσαι μεγάλη γάτα, τα καλά πρέπει να λέγονται. Καλό μεσημέρι.

michele είπε...

Η περιφερεια θα παιξει...αργοτερα dwk,πρωτα να σταθεροποιηθει το κλιμα και μετα θα εχουμε γλεντια..
Ηawk θα σου δωσει..η nbg

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΦΙΛΕ
ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΧΑΣΑ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΕ...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Hawk δεν πειράζει που πέφτουν οι έξω
αν έχεις πάρει τη σωστή θέση.
Καλώς τον Captain. Που χάθηκες;

dwk είπε...

Και πάλι ευχαριστώ. Καλό απόγευμα σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ..ΧΑ ΧΑ

Michalis είπε...

xeretizo ke ego:)
ti kanoume?

michele είπε...

Α ρε Captain μολις μυριστηκες φαγητο ,εμφανιστηκες τι μου κανεις?? καλο απογευμα dwk..

michele είπε...

Eλα ρε μεγαλονησος..τρυπανε τα τρυπανια εκει στην ΑΟΖ??

Γεράκι είπε...

μεγάλο ξεβράκωμα...ενω οι ντοπιοι απτοητοι...

Ανώνυμος είπε...

καλά είμαι μικελε πιστεύω για λίγες μέρες να με φιλοξενήσετε στα σχόλια σας.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ . ΜΥΤ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 3 EUR ? ΒΑΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,80 ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΔΩ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain προτέρημα στα χρηματιστήρια η υπομονή. Μέχρι να πιάσει την τιμή που θέλω για ν' ασχοληθώ μαζί του
παίζω με τις ακατανόμαστες αερόφουσκες. Αν δεν την πιάσει πάλι
και δω ότι φτιάχνει η συμπεριφορά του, θα αγοράσω ακριβότερα. Δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Michalis είπε...

sinonomate ola kala
xalara:)

Michalis είπε...

sinonomate ola kala
xalara:)
ola ipo elexo

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο βρε Βάλια ... εγώ δεν έχω υπομονή και γι αυτό είμαι χαμένος στο Χ.Α για πιες αεροφουσκες λες ?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Michali.
Captain για την αλφα και την ευρωβ.
με σχετικά γρήγορες κινήσεις και σφικτό sl αν δεν μου βγει

Ανώνυμος είπε...

μονο για σημερα και στο κλεισιμο θα βγω . εχεις τα best bank

Michalis είπε...

mia xara vasiliki
esi pos ise?

michele είπε...

Να δουμε τι κλεισιματακι θα κανουμε..φαινεται οτι θελουν επαφη με τας τιμας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εγώ μάλλον θα μείνω μέσα σήμερα, αφού αύριο το πρωί θα δω την έναρξη της συνεδρίασης. Η επιλογή μου δεν αποτελεί προτροπή διακράτησης για κανένα.
Πολύ καλά Μιchali. Αν είχαμε και λίγο ήλιο θα ήμουνα ακόμη καλύτερα.
Βαρέθηκα τη συννεφιά και τη βροχή.