Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    


                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online


PSI: ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ...

ΘΑ ΣΑΣ "ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ" ΑΓΡΙΑ.



Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης.
Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την ομαλή έκβαση του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα. Μέσα σε επόμενα τέσσερα 24ώρα και έως το βράδυ της Πέμπτης που εκπνέει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ιδιωτών πιστωτών στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων κορυφώνεται η αγωνία καθώς το αποτέλεσμα θα αποτελέσει κριτήριο για την απόφαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης οι οποίοι θα συνεδριάσουν μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή.
Στην κυβέρνηση είναι συγκρατημένη η αισιοδοξία για μια επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας .
Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές ο στόχος που θεωρείται αυτή τη στιγμή επιτεύξιμος είναι το ποσοστό συμμετοχής να κινηθεί μεταξύ 75% και 90%.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από κυβερνητικές πηγές αυτή την εβδομάδα
όλο το βάρος πέφτει στην ολοκλήρωση του PSI χωρίς ...απρόοπτα και είναι ενδεικτικό πως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά τις Βρυξέλλες και τη Σύνοδο Κορυφής βρέθηκε στην Φραγκφούρτη έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Στην κυβέρνηση εκφράζουν την ικανοποίηση τους από το κάλεσμα που απηύθυνε το IIF στους ιδιώτες πιστωτές να συμμετάσχουν εθελοντικά στο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους.
Παράλληλα όμως η ελληνική πλευρά στέλνει και προειδοποιητικό μήνυμα προς τους ομολογιούχους πως αν η διαδικασία δεν στεφθεί με επιτυχία οι επόμενες κινήσεις θα είναι “επώδυνες” για τους κατόχους ελληνικών ομολόγων.
Προς την κατεύθυνση αυτή ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ κ. Πέτρος Χριστοδούλου σε συνέντευξη στους New York Times εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ποσοστό συμμετοχής αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ...επόμενη ημέρα σε περίπτωση αποτυχίας.
Όπως είπε είναι νωρίς να υπάρχει αίσθηση για το ποσοστό συμμετοχής στο PSI ωστόσο πρόσθεσε πως είναι βέβαιος ότι στο τέλος της ημέρας οι επενδυτές κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων θα συμμετάσχουν εθελοντικά.
“Είμαστε κοντά στον στόχο για καθολική συμμετοχή” σημείωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια υπογράμμισε πως αν το PSI δεν προχωρήσει η επόμενη κίνηση θα είναι ακόμη πιο επώδυνη για τους ιδιώτες πιστωτές καθώς δεν θα υπάρχουν τα κίνητρα του υφιστάμενου προγράμματος.
Ο κ Χριστοδούλου συμπλήρωσε ότι πρέπει να υπάρξει ισονομία δηλαδή δεν μπορεί σε ένα επενδυτή να υπάρξει απομείωση 70% και σε άλλον να πληρωθεί στο άρτιο το ομόλογο που κατέχει.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως το βράδυ της Πέμπτης κλείνει το βιβλίο προσφορών και θα γνωρίζουμε πόσοι από τους επενδυτές οι οποίοι κατέχουν ομόλογα συνολικής αξίας 177 δις ευρώ που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής. Εξ΄ αυτών ομόλογα αξίας 60 δις ευρώ βρίσκονται στα χαρτοφυλάκια ελληνικών τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή των εγχώριων τραπεζών και των ταμείων θα είναι καθολική.
Από τις επαφές που έχουν γίνει και με ξένους επενδυτές θεωρείται πως η συμμετοχή θα ξεπεράσει το 75%.
Από εκεί και πέρα και ανάλογα με το τελικό ποσοστό θα αποφασισθεί αν θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs) οι οποίες καθιστούν υποχρεωτική τη συμμετοχή στο “κούρεμα” και της μειοψηφίας.
Το ζητούμενο είναι η απομείωση του ελληνικού χρέους (μαζί με το “κούρεμα” των ομολόγων που διέπονται από βρεταννικό και ιαπωνικό δίκαιο) να φθάσει τουλάχιστον στα 100 δις ευρώ για να μην προκύψει χρηματοδοτικό κενό για την Ελλάδα το οποίο θα πρέπει να καλύψουν οι χώρες της Ευρωζώνης .
Έκκληση στους ιδιώτες πιστωτές να συμμετάσχουν στο PSI απηύθυνε το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συνεδρίασε το Σάββατο στη Ζυρίχη.
Σε σχετική ανακοίνωση του IIF διατυπώνεται η ισχυρή στήριξη του Ινστιτούτου στην προτεινόμενη λύση αλλά και η έκκληση προς τα μέλη του να συμμετάσχουν στο PSI, με την υποσημείωση ότι η τελική απόφαση αφορά αποκλειστικά τους ομολογιούχους.
Το IIF τονίζει ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της ανταλλαγής θα συμβάλλει αποφασιστικά στην εξυπηρέτηση της χρηματοδότησης της Ελλάδας και θα βοηθήσει τη χώρα να προχωρήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στην οικονομική της ανάκαμψη.


Πηγή:www.imerisia.gr

108 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους ,καλή βδομάδα .

Κάντε τον κόπο και διαβάστε μόνο του τίτλους των άρθρων από δίπλα ,πάει λάλησε τελείως ο άνθρωπος .

THE JUNIOR είπε...

βρυκολακα!

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/kZFPLyu3-D0

μπαρμπαλιας είπε...

Δευτέρα 05 Μαρ 2012 - 07:53 ντεφαουλτέ κρεντί IP: XXX.129.255.121
Την Παρασκευή 9 Μαρτίου η Ελλάδα σε credit event, θα πληρωθούν τα CDS... To PSI+ δεν θα πετύχει εθελοντικά, όμως θα επιτευχθεί το 66,66% και θα ενεργοποιηθούν τα CACs για τα GR ομόλογα ύψους 177,4 δισ - καλημερα .παιδες μεχρι την Πεμπτη βραδυ εβεντάρουμε,κοινως φουνταρουμε...αλλα αν δεν; γιατι δεν βασταμε μια πισωκολητη;που λεει κι ο Χατζατζαρης ...

πηγα πρωτα απο ΒΝ και πηρα τη δοση μου...
κλμ Γιαννη μου με τα γκαζια σου...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ να χαίρεσαι και τον εγγονό σου διάβασα ότι περπάτησε .

μπαρμπαλιας είπε...

ελα Γιαννη ευχ .ναι εκανε τα πρωτα βηματα και δεν τον μαζευουν

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Γιαννη,Λιακο,Μικρε..η εβδομαδα του credit event ηρθε! ( εμας δεν μας νοιαζει βεβαια).

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΤΟΝ ΤΟΝ PICOLO. XAXA

Βουλγαρία στους μισθούς,Αίγυπτος στη κυβέρνηση;Ποιοι και γιατί επιμένουν στο “πραξικόπημα” στην Ελλάδα;

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=12712

Απειλεί με αγωγή ο Βορίδης τον Καρατζαφέρη

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=128856&catID=11

Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με 155-170 έδρες – Το 10% της δύναμής της έχασε η ΝΔ σε 1 μήνα!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35891&Itemid=139

Οι Έλληνες επιστρέφουν στα ελληνικά προϊόντα

http://www.prionokordela.gr/oikonomia/oi-ellhnes-espitrefoun-sta-ellhnika-proionta/

«ΟΚ» της τρόικας στο πακέτο βοήθειας.Διαβάστε τον πίνακα αξιολόγησης για τις prior actions

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=446782

Θ. Πάγκαλος: «Βλέπω συνεργασία ΠαΣοΚ – ΝΔ και μετά τις κάλπες»Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναμένει ισχυρά τα δύο μεγάλα κόμματα και επιτίθεται για άλλη μία φορά στην Αριστερά

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=446751&h1=true

“Άγκελα Μέρκελ το παρακάνεις!”

http://www.protothema.gr/

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Ξεχάστε την Ελλάδα. Η Πορτογαλία θα καταστρέψει το Ευρώ

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που η Πορτογαλία έπαιζε κάποιον αποφασιστικό ρόλο στα παγκόσμια πράγματα. Η Συνθήκη Tordesillas, που μοίρασε το 1494 τον μη ευρωπαϊκό κόσμο μεταξύ Πορτογαλίας και Ισπανίας, ίσως και να ήταν η τελευταία συνεισφορά της χώρας στην παγκόσμια ιστορία, άσχετα αν δεν είχε αίσιο τέλος.
Σήμερα όμως, η χρονιά που διανύουμε μπορεί να είναι αυτή κατά την οποία η Πορτογαλία επανέρχεται δριμεία στην παγκόσμια σκηνή.
Πως; Ανατινάσσοντας το ευρώ!


Η Ελλάδα έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει, και αυτό κοστολογήθηκε ήδη από τις αγορές. Στην ίδια όμως μοίρα βρίσκεται και η Πορτογαλία, με κάπως μεγαλύτερο φυτίλι. Διολισθαίνει προς στάση πληρωμών, και όταν το κάνει, αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα στο ενιαίο νόμισμα, και στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, σημαίνοντας την απόλυτη καταστροφή τους.
Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Πορτογαλία παραπαίει. Τον περασμένο Μάιο χρειάστηκε διάσωση. Τα σπρεντς της ξεπέρασαν το κρίσιμο όριο του 7%, και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ και την ΕΕ, όπως είχε κάνει και η Ελλάδα.
Η συνταγή που της επιβλήθηκε ήταν παρόμοια με αυτήν της Ελλάδας: αυξήσεις φόρων, περικοπές δαπανών, μειώσεις μισθών, και κάποιες θεσμικές μεταρρυθμίσεις. Η χώρα, που αποτελεί μια από τις φτωχότερες της ΕΕ, με κατά κεφαλήν εισόδημα $21.000 (μικρότερο από αυτό της Ελλάδας), αναγκάστηκε να στοχεύσει στο να μειώσει το έλλειμμά της στο 4.5% το 2012, και στο 3% το 2013.
Πως τα πάει άραγε; Όπως και η Ελλάδα. Δηλαδή, καθόλου καλά.
Η ελληνική οικονομία προβλέπεται να μειωθεί κατά 6% φέτος, και ακολουθεί και η Πορτογαλία. Σύμφωνα με την Citigroup, η οικονομία της Πορτογαλίας θα συρρικνωθεί κατά 5.7% το 2012, και ακόμη 3% το 2013.
Η αύξηση των φόρων διαλύει την οικονομία της. Μια μελέτη του πανεπιστημίου του Πόρτο, αποκάλυψε πως η σκιώδης οικονομία, που δεν πληρώνει φόρους, αυξήθηκε πέρσι κατά 2.5%, και σήμερα αντιστοιχεί στο 25% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας της χώρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Οι πορτογαλικές επιχειρήσεις δεν έχουν δυνατότητα επιβίωσης, πληρώνοντας τους υψηλούς φόρους που τις έχουν επιβληθεί.
Το αποτέλεσμα είναι να μην πετυχαίνονται οι στόχοι μείωσης του ελλείμματος. Ήδη, η κυβέρνηση άλλαξε τον στόχο της, προβλέποντας έλλειμμα 5.9%, αντί για 4.5%. Αν πάρουμε το παράδειγμα της Ελλάδας, θα δούμε και άλλες τέτοιες προσαρμογές προς τα πάνω. Η οικονομία μαραζώνει, οι εισπράξεις φόρων μειώνονται, και ο περισσότερος κόσμος στρέφεται προς την μαύρη οικονομία, προκειμένου να επιβιώσει. Παράλληλα, αυξάνονται και τα ελλείμματα.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Από την πλευρά της, η ΕΕ απαιτεί ακόμη περισσότερη λιτότητα, κάτι που επιταχύνει την συρρίκνωση της οικονομίας. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. Κανένας δεν γνωρίζει πως μπορεί η χώρα να βγει από αυτόν.
Η Standard & Poor’s έχει ήδη υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, και έπεται συνέχεια. Τα σπρεντς ανεβαίνουν. Πριν από μερικές μέρες ξεπέρασαν το 14%. Αναμένεται περαιτέρω αύξηση. Τα αντίστοιχα ελληνικά βρίσκονται στο 33%. Σίγουρα, εκεί θα καταλήξουν και τα πορτογαλικά.
Η ελληνική κρίση, μπορεί να ήταν ιδιάζουσα περίπτωση. Όχι όμως η πορτογαλική. Εκεί δεν υπήρξε κάποια παραποίηση στοιχείων. Δεν υπήρχαν τερατώδη ελλείμματα. Μάλιστα, πριν από το 2008, η Πορτογαλία είχε έλλειμμα κάτω του 3% του ΑΕΠ της, και σαφώς μέσα στα όρια που όριζε η ευρωζώνη. Δεν υπήρχε δημοσιονομική ανευθυνότητα. Απλά, δεν μπορούσε να συναγωνιστεί τις ισχυρότερες οικονομίες, μέσα στα πλαίσια του ενιαίου νομίσματος. Και έτσι τώρα, η Πορτογαλία βυθίζεται σε μια άνευ προηγουμένου ύφεση. Η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί χειρότερα και από την Ελλάδα.
Η ελληνική κυβέρνηση δανείζονταν τεράστια ποσά, τα οποία και σπαταλούσε ανεύθυνα. Οι Έλληνες καταναλωτές όμως, όπως και οι επιχειρήσεις, ήταν σχετικά συγκρατημένοι. Όχι όμως και οι Πορτογάλοι. Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας Διακανονισμών, το συνολικό πορτογαλικό χρέος αγγίζει το 479% του ΑΕΠ, ενώ το αντίστοιχο ελληνικό είναι 296%. Άρα, μιλάμε για €783 δισ, και όχι για €703 δισ που είναι το συνολικό ελληνικό χρέος.
Οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι περισσότερο εκτεθειμένες απέναντι στην Πορτογαλία, από ότι στην Ελλάδα. Συνολικά, είναι εκτεθειμένες κατά $244 δισ, συγκρινόμενα με τα $204 δισ της Ελλάδας.
Τι πρόκειται να γίνει; Η Ελλάδα σίγουρα θα χρεοκοπήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Έτσι, η πίεση θα μεταφερθεί στη Λισαβόνα. Έχει τα ίδια ακριβώς προβλήματα, και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό. Αν η Ελλάδα δεν μπορεί να ξοφλήσει τα χρέη της, γιατί να μπορεί η Πορτογαλία;
Θα υπάρξουν λοιπόν δυο συνέπειες:
Πρώτον, θα πληγεί ανεπανόρθωτα το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης. Το μεγαλύτερο μέρος του πορτογαλικού χρέους, βρίσκεται στα χέρια της Γαλλίας και της Γερμανίας. Ένα μεγάλο μέρος του ιδιωτικού χρέους, που είναι περισσότερο από το αντίστοιχο δημόσιο, βρίσκεται στα χέρια της Ισπανίας, οι τράπεζες της οποίας είναι ήδη στα κόκκινα. Θα μπορέσουν να αντέξουν τη χασούρα; Μάλλον όχι.
Δεύτερον, θα πληγεί το ευρώ. Μια χρεοκοπία εντός της νομισματικής ένωσης, είναι μια ατυχία. Κάθε οικογένεια έχει το μαύρο πρόβατό της. Αν υπάρξει όμως και δεύτερη χρεοκοπία, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Δεν ισχύει πια η δικαιολογία, ότι φταίνε κάποιες ανεύθυνες κυβερνήσεις. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να θεωρούμε το ευρώ, ως δυσλειτουργικό, και ως εργαλείο που σπέρνει τον όλεθρο σε ολόκληρη την ήπειρο!
Μια χρεοκοπία της Πορτογαλίας θα πυροδοτήσει εξόδους από την ευρωζώνη, και ίσως κατάρρευση της.
Εδώ και πέντε αιώνες, η Πορτογαλία απέχει από την διαμόρφωση του παγκόσμιου γίγνεσθαι. Η αναμονή όμως τελείωσε. Τώρα, όλα δείχνουν πως επανέρχεται στο προσκήνιο, με έναν κρίσιμο ρόλο για την παγκόσμια οικονομία.
Matthew Lynn

Forget Greece; it’s Portugal that’ll destroy euro

http://www.marketwatch.com/story/forget-greece-its-portugal-thatll-destroy-euro-2012-01-25?siteid=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A%20marketwatch%2Ffinancial%20%28MarketWatch.com%20-%20Financial%20Services%20Industry%20News%29

Γεράκι είπε...

καλημερα στα μαχιμα παιδια του ΧΑ!!!

Michalis είπε...

kalimera ke kali vdomada se olous

Michalis είπε...

kalimera ke kali vdomada se olous

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα και Ευρώπη

http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/118531/o-katotatos-misthos-se-ellada-kai-eyropi

Δύο εκατ. ευρώ κόστισαν οι φωτοτυπίες της Διαμαντοπούλου

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/118527/dyo-ekat-eyro-kostisan-oi-fototypies-tis-diamantopoyloy

Ο Γιώργος φεύγει, τι θα κάνει μετά…

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/118529/o-giorgos-feygei--ti-tha-kanei-meta

Μεγάλο αφιέρωμα του CNN: Πως «μαράθηκε» η δημοκρατία στην Ελλάδα!

http://www.mediagate.gr/Media-Plus/item/17565-Megalo-afieroma-toy-CNN-Pos-marathike-i-dimokratia-stin-Ellada

Εύθραυστη επιστροφή στην αισιοδοξία «βλέπει» έρευνα της Metron Analysis

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112828833

«Οι μισθολογικές περικοπές βοηθούν στη μείωση της ανεργίας μέσω προσλήψεων»

http://www.24h.gr/section/politiki/oi-misthologikes-perikopes-boithoun-sti-meiosi-tis-anergias-meso-proslipseon

Αλήθεια, η τρόικα ξέρει για το κούρεμα ;

http://www.24h.gr/section/apopseis/alitheia-i-troika-xerei-gia-kourema

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
ΜΠΑΡΜΠΑ να χαίρεσαι τον picolo και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

Νίκη είπε...

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Για τις καταθέσεις στην Ελβετία Επιμέλεια: Κώστας Συμεωνίδης 04.03.2012
«Κυνηγώντας τα δισεκατομμύρια των Ελλήνων» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της Die Zeit που σημειώνει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας για μια φορολογική συμφωνία, έχουν μείνει στάσιμες. (…) Ούτε οι Έλληνες ούτε οι Ελβετοί αντιτάσσονται στη συμφωνία – η αντίσταση προέρχεται από τις Βρυξέλλες. Η Κομισιόν έχει ήδη εκφραστεί αρνητικά για την υφιστάμενη φορολογική συμφωνία της Ελβετίας με τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με την Επιτροπή, τα κράτη μέλη της ΕΕ υπερβαίνουν τις αρμοδιότητές τους, όταν κλείνουν με την Ελβετία διμερείς συμφωνίες με δική τους πρωτοβουλία. Μέχρις ότου αυτές οι συγκρούσεις αρμοδιοτήτων ξεκαθαρίσουν, σταματούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας».

Γεράκι είπε...

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου η Ελλάδα σε credit event, θα πληρωθούν τα CDS...απορώ πως επενδυετε ρε στο ΧΑ διαβάζοντας τετοια αρθρα...χαχαχα..

michele είπε...

Ε ποτε θα επενδυσουμε γερακι,οταν θα παει στο θεο??

michele είπε...

Aν δεν μπουκαρεις τη βδομαδα του credit event ποτε θα μπουκαρεις.Η προσοχη εστιαζεται στο ΠΟΥ.

Γεράκι είπε...

παλι κάτω βλέπω σήμερα όμως...μας μπουγελώνουν πάλι..

michele είπε...

μπα,σταγονες ειναι αυτα..αργοτερα βλεπουμε.. 2,8 ο τζιρος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κι από μένα.

Αλεξανδρος είπε...

Καλημερα σε ολους

michele είπε...

Καλημερα παιδες..ερχεται το κρεντιτε ντεφαουλτε που λεει κι ο Λιακος..

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα

φσ είπε...

2η δοκιμή του 739.αν δεν αντέξει,άμεσα 730-735 και αν δεν κρατήσει ...τότε 710-714

μπαρμπαλιας είπε...

ντεφαουλτέ κρεντί εβεντέ...και τα μυαλα στα ορη και στα βουνα.κλμ σε ολους τους φιλους .Βασιλικη ευχ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε συ Τάσοοοοοοοοοοο εσύ δεν μας είχες ζαλίσει Παρασκευοσαββατοκύριακο με ΜΑΡΦ & Κυπρου?
Ο "κύριος" Βγενόπουλος τι θα κάνει?
Ή ήταν παπαγαλία πάλι για ξεφόρτωμα?

Michalis είπε...

ante na erthi ke i triti ipovathmisi na telionoume pedes...
logika tha iparxi mia periodos me elipsi reustotitas apo tin agora...
mexri na teliosoune ke oi AMK
ke meta vlepoume

ΠΑΝΟΣ είπε...

...γιατί αν ήταν "μάγκες" όπως υπονοούσες θα πηγαίνανε τώρα κόντρα στην αγορά και την πτώση. Και με αυτόν τον τζίρο πολύ πιο εύκολο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε μπάρμπα τι όροι είναι αυτοί που μας λες, κάτι από πυγμαχία και άρση βαρών μου θυμίζουν...

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μου εγω δεν τα γνωριζα...σερσε λα Πετραν...

michele είπε...

Καλη βδομαδα,Νικο,Πανο.Συνονοματε αν μιλας για μας εχουμε ηδη την 3η υποβαθμιση απο Moody's το βραδυ της παρασκευης.Τι εμεινε??? κρεωιτε δεφαουλτε που λεει κι ο Λιακος..

ΠΑΝΟΣ είπε...

...δεν έχεις άδικο μάθαμε ακόμα και τα σιντιά στρίγκερς...συγγνώμη τα cds triggers ήθελα να πω...

πεδηά απο κηπρο είπε...

έχουν βγάλει εδω και μέρες τους παπαγάλους να διαφημίσουν την πραμμάτεια ...τώρα δεν... βιάζονται,θα σχίσουν τα καλσόν και θα λερώσουν το κόκκινο φουρώ τους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή εβδομάδα Μικέλε και σε όλους ξανά, άντε πες πες θα την κάνουμε καλή, θα βγεί και ο ήλιος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τα τα παδηα τα δικά μας...

Michalis είπε...

sinomate emine i oloklirosi tou PSI.. anavathmisi pistoliptikis ikanotitas...
2)ekloges...
3)AMK ton trapezon...
4)iditikopiisis

ke vlepoumeeeee

oso gia ta CDS..
ixane ke oi FT arthro pou kaustiriazane egxorious...
pou klene giati den plirothikane ta CDS..

Γεράκι είπε...

με τόσο σύνεφο απο πάνω?χμμμ...παντου συνεφία έχει..

αυτόματος τηλεφωνητής είπε...

έσπασε προς τα κάτω το 30 RSI ο οτε,αρχίζω να τον παρακολουθώ για αγορά εντός 3μέρου από δω και μπρος

τραδερ είπε...

από τράπεζες μόνο στη ευρομπανκ βλέπω αγοραστές για την ώρα

michele είπε...

ρε αυτοματε,επειδη σε συμπαθω ιδιαιτερως,χαθηκαν τοσα χαρτακια ??

michele είπε...

αυτα που ειπες συνονοματε,μας πανε μεχρι τον Σεπτεμβρη..μεχρι τοτε θα εχουν γινει διαφορα πανω -κατω

Michalis είπε...

sinomate
ego den sou ipa gia entelos vraxiprothema..
alla kapos pio mesoprothesma..
pou tha dosoune megaliteres apodosis theou thelontos..

tin thermi mou kalimera ston kathigiti mistirio pou apousiazi:)

alexandra είπε...

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους. Μπαρμπαλιά μαραθωνοδρόμο να τον καμαρώσεις τον μικρούλη.

michele είπε...

δυσκολη μερα για τον καθηγητη ,πεθαμενο το trading..Μιχαλη ενδιαφεουσα η σεζον..απ ολα εχει ο μπαξες

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους τους φίλους . θα συμφωνήσω με τον ΜΙΚΕΛΕ 10:37 π.μ. 100%

καθηγητης Μυστηριος είπε...

ΔΙΟΝ και ΣΑΡΑΝΤΗΣ ..εμησ τα λαιγαμε

καθηγητης Μυστηριος είπε...

....και ΔΕΗ γλυκοκοιταζω εδω στο 3,38 και κάτω..καλημερα σ ολους

καθηγητης Μυστηριος είπε...

μ αρεσουν κι οι σωληνες κι ο ΟΤΕ πλεον εδω κατω

michele είπε...

oopsss βρηκες trading κυριε καθηγητα??? χαχα για ψαρεμα ειναι σημερα.Στη θαλασσα ομως

καθηγητης Μυστηριος είπε...

και ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

alexandra είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ...!!!‏

Π.....δες & παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια…

Από το supercomments.gr, μέσω "press-gr"Σύζυγος υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει υποψήφια με τη ΝΔ!...

Υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Φωτεινή Αραμπατζή, σύζυγος του υφυπουργού Υποδομών και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη.
Η κρούση στην Φωτεινή Αραμπατζή η οποία είναι... δημοσιογράφος και στέλεχος στα τοπικά μέσα των Σερρών που ανήκουν στην οικογένεια της έγινε πριν από λίγο καιρό, αλλά η συμφωνία έκλεισε πρόσφατα, μετά την διαγραφή από την ΝΔ και των τριών τοπικών βουλευτών της (Καρυπίδης, Λεοντιάδης, Κόλλια-Τσαρουχα)
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την υποψηφιότητα Αραμπατζή, φιλοξενεί το «Πρώτο Θέμα». Το ζευγάρι, πάντως βρίσκεται σε διάσταση κι έχει ήδη υπογράψει για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου γεγονός που θα τους διευκολύνει να κάνουν την προεκλογική τους εκστρατεία από διαφορετικά στρατόπεδα.

μαθητης που γελαει είπε...

Εισαι για πολυ γελιο δημοσθενη.ακου λεει σαραντη με 2000 κοματια,τα οτε στο 4 .8 τα ξεχασες.χοχχο βλεπω οτε 1.8 τωρα αφου μηλισες

καθηγητης Μυστηριος είπε...

μαθιτα μου ..μηλισες παλη...δεν ξαναρχεσαι απ εδο να μαθοις τουλαχιστων να γραφοις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημερα σε ολη τη παρεα.

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη ..υπνος βαθυς και παλι..ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ πανω απο το 1.22 ειναι καλος,αλλα πεθαμενα πραγματα,μονο ο Ρουμπας παιζει σημερα και φυσικα το Ινκατακι καλο!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη σήμερα είναι για βόλτα... μόλις βγει ο ήλιος βέβαια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Για βολτα αφου βγει ο ηλιος και μετα τις τοποθετησεις χαχαχα

Γεράκι είπε...

κατι ξεπροβαλε..εννοω για τον ήλιο...πανε λιγο να μαζεψουν και τα εξω αλλα δυσκολευονται

michele είπε...

δεν ειχε που να παει και..γλυστραει..

κοπιπαστε είπε...

2η δοκιμή του 739.αν δεν αντέξει,άμεσα 730-735 και αν δεν κρατήσει ...τότε 710-714

5 Μαρτίου 2012 11:10 π.μ.

κοπιπαστε είπε...

τα σχίσανε τα καλσόν οι μαρφινοπαπαγάλοι...όποιος προλάβει τώρα..μη σπρώχνεστε ρεεεεεεεε

Γεράκι είπε...

βλέπω οτι αφήνεστε για κάτω...γιατι ρε παίδες ενώ οι έξω τα πάνε καλύτερα...

michele είπε...

να δουμε το 733 πως θα συμπεριφερθει ,ειναι ενδιαφερον νουμερο ετσι κι αλλιως το χρηματιστηριο μεταξυ 625 και 760 εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα.Μονο οι μεμονωμενες μετοχες

michele είπε...

725 και 760 ηθελα να πω

Γεράκι είπε...

μπήκα στην DBΚ..ειχε καλο σετάρισμα για intraday..για να δουμε πως θα εξελιχθει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μην ανησυχείτε, είναι ο δεξιός ώμος τώρα που πάει χαμηλότερα

Γεράκι είπε...

πλεον η απέραντη στασιμοτήτα..εδω κουνιεται τίποτα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτά που κουνιούνται Αντώνη δεν γράφονται δημοσίως...

Γεράκι είπε...

χαχαχαχα...με εστειλες!!!

michele είπε...

προς το παρον το 733 κρατησε ..να εχουμε να λεμε δηλ χαχα

Michalis είπε...

triplo pato o ote sto 2.20..
gia na doume

Γεράκι είπε...

σιγα σιγα πρασινιζω...ομορφα...μαζευουν ακομη περισσοτερο οι εξω..

pedi apo kypro είπε...

eftixos prolava kai phra kypr sta 0,39

ΤΑΣΟΣ είπε...

MIKELE geia σου φιλε. ο τρελοτασος ξαναμηλαει και λεει μαρφιν

pedi apo varosi είπε...

ke marfin sta 0,19 xexexe

xasou apo do είπε...

Ο/Η ΤΑΣΟΣ είπε....vre arximalaka to stop loss einai sto 3%, exasan ta lefta tous osoi parasirthikan kai agorasan giati ta edosan...voulose to epitelous

Γεράκι είπε...

ο αμερικάνος σε ανοδικό κανάλι..βοηθάει ευρωπέους..τα ντόπια κρέατα?

ΤΑΣΟΣ είπε...

χαχαχ.κοκοκο.ΑΠΟ -8 την παρασκευη στο +10%ΧΑΧΑ..ΣΤΟ -5 ΗΤΑΝ 1 ΩΡΑ..ΧΑΧΑ ΕΣΥ ΣΤΟ +10% ΑΓΟΡΑΣΕς??ΕΜΕΙς ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ -7%%ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

michele είπε...

ηρεμα....

Γεράκι είπε...

σβου..σβου Mic..

Γεράκι είπε...

πουλησαμε DBK για intraday..ισως εχει παραπάνω αλλα δεν πειράζει..

Αλεξανδρος είπε...

Εγω θα το πω και αν θελετε το ξεχνατε,η καλυτερη τεχνικα εικονα στο ταμπλο ειναι της DIONIC,εως το τελος της εβδομαδας θα εχει δωσει ΑΡΙΣΤΟ σημα εισοδου,χεχεχε ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧ

koitate poios milaei είπε...

arxikaragiozis eisai esu pou vazeis kosmo na agorazei arxiapateones typou vgeno

giannhs kon είπε...

Mην φοβάστε τίποτα έφτασε και τοποθετήθηκε νέου τύπου δίχτυ ύφασμα, επένδυση & στρώμα ενσωματωμένο

Γεράκι είπε...

σε πρόλαβε ο αμερικάνος γιαννη..χαχαχα..ολοι μάζεψαν εξαιτίας του..να δουμε εαν βοηθήοσυνε περεταιρω οι ειδήσεις..

giannhs kon είπε...

Το δικό μας είναι καλύτερο χαχαχαχ

πελατης είπε...

ρε ΤΑΣΟ πιασε ενα γαλακτομπουρεκο

michele είπε...

Μπα Αλεξανδρε ασχολεισαι και με τετοια χαρτια??? χαχα

Αλεξανδρος είπε...

ΚΑΖΑΝΤΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ....

michele είπε...

ε δικος μας ανθρωπος εισαι..πρεπει να ασχολεισαι με ολα χαχα

Γεράκι είπε...

φοβάμαι οτι οι πλάτες του αμερικάνου επιδρουν πάλι..έκανε ανοδικο μπραφ και ολοι μάζεψαν..το θεμα ειναι θα κρατήσει?

michele είπε...

πλακα στην πλακα το 733 λειτουργησε εστω και μ αυτα τα χαλια..

Αλεξανδρος είπε...

μου ηρθε στο μυαλο ενα ρητο,οι αγορες ανεβαινουν με λεφτα και πεφτουν απλως και μονο με το βαρος του ,με αυτους τους ογκους μην περιμενετε τιποτα

michele είπε...

αντε παλι στο 733...οι αγορες ανεβαινουν με λεφτα και πεφτουν με χαρτια..χαχα το εσπασε το 733 αντε να δουμε τιποτα ενδιαφερον σημερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μολις αρχισαν οι κεραυνοι (του καιρου)αρχισε και το χαα τα δικα του

Γεράκι είπε...

φανταστειτε να μας πουν μέσα στο καλοκαίρι ότι έχουμε λειψυνδρία..χαχα..θα βαράμε το κεφάλι μας..

Γεράκι είπε...

κοκκινο...κόκκινο παντου!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΧαΧα καλό του Αντώνη με το νερό. Θυμάμαι ένα καλοκαίρι το είπαν κι αυτό και ανέβασαν το νερό (ενώ είχε ξεσκιστεί να βρέχει τον χειμώνα) ... με την δικαιολογία ότι έβρεχε παντού εκτός από τους ταμιευτήρες. Τους είχαν σκεπασμένους φαίνεται...

Γεράκι είπε...

για ολα ειναι ικανοι...συσωρευει ο sp..δινουμε προσοχή γιατί δίνει τον ρυθμό..

Γεράκι είπε...

εαν προσεξα καλα, μάζεψε λίγο η ΕΤΕ..

michele είπε...

και η ΑΛΦΑ μαζευε..

Γεράκι είπε...

ένα ειναι το πολυεθνικό μωρό...NBG..οι άλλες ειναι για εσωτερικη κατανάλωση...

Γεράκι είπε...

αδυναμια λιγο ο sp..τραβαει αρκετα χαρτιά κάτω..

michele είπε...

ρε τον καλπινη..τι εχουν να δουν τα ματια μας

Γεράκι είπε...

μπουμ..πάνω..καλά νέα..

Γεράκι είπε...

την ξεβράκωσαν την ΕΤΕ ρε..?