Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012


 ΣΑΒΒΑΤΟ με άποψη.

                                  Ο ποιητής που έφυγε ..τραγουδώντας.                                                                            

                                                               ..και καφεδάκι 
Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες..
της ιταλικής μουσικής σκηνής,εφυγε αυτή τη βδομάδα.Είχα την ευτυχία τα χρόνια που μεσουράνησε να ζω στη χώρα του. Φωνή βραχνή, τύπος αυθεντικός, κάτι ξεχωριστό στον τρόπο που τραγουδούσε και κυρίως στους στίχους του. Φανατικός του μπάσκετ , είχε περίοπτη θέση στα επίσημα της αγαπημένης του Bologna.. buon viaggio Lucio.



43 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ολη μερα...με την παρουσιαση απο τον Μικε ,του ποιητη...εμεις δεν μπορουμε να πουμε τιποτα,μονον να τον ακουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα κι από μένα πριν την κάνω.
Έγινε το αφιέρωμα όπως έπρεπε στον Lucio, σε μια μεγάλη προσωπικότητα, από ποιον άλλο, τον Ιταλό της παρέας.
Βλέπω μια φοβερή ανοιξιάτικη μέρα γι αυτό ας την περάσουμε όλοι όσο καλύτερα μπορούμε. Θα τα πούμε αργότερα.

ΦΣ είπε...

παίδες καλημέρα...να κανονίσετε να είστε ελεύθεροι στις 18/3,'εχουμε σοβαρή δουλειά,ΕΜΕΙΣ,Η ΒΑΣΗ εκλέγουμε αρχηγό...Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ είπαμε,ελάτε να μετρηθούμε...προσωπικά θα πάω και θα πιάνω στο ξύλο όποιον βλέπω μπροστά μου από δαύτους...

ΦΣ είπε...

ηγέτης χωρίς οπαδούς είναι κάτι ανύπαρκτο,σαν να λέμε μαγαζί χωρίς πελάτες ένα πράγμα....27 χρονών ο παπούτσης και μας εκπροσωπούσε ακόμα στην εφεε,η γραφική φιγούρα του αιώνιου "φοιτητή-εκπρόσωπου" ανεπάγγελτου μια ζωή,γεννημένος το 1953,άλλη μια θλιβερή περίπτωση καρεκλοκένταυρου/καταστροφέα που θέλει να μας "σώσει" για πολλοστή φορά.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Φωτη

michele είπε...

Kαλη μεσημερι ,ηλιολουστη μερα !εβαλα μια ταινια με ειδησουλες ,αν δεν σας αρεσει πειτε μου να τη βγαλω..ωραια καφεδια σημερα

michele είπε...

Διαβασα την ωραια κουβεντουλα που ειχατε χτες βραδυ με την τοποθετηση του ΤΚ με την οποια συμφωνω φυσικα.Απλα κανω καποιες προσθετες επισημανσεις: Υπαρχουν ειδησεις,τοποθετησεις,δηλωσεις που γινονται σε τετοιο χρονο και με τετοιο τροπο που δεν ενσωματωνονται στην τεχνικη αναλυση ,ισως γιατι δεν ειναι κατανοητες απο το συνολο των επενδυτων..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι. Μια χαρά είναι η ταινία με τις ειδήσεις. Φοβερή μέρα κι εδώ. Δεξιά Ελικώνας, Κορομπίλι, Παρνασσός και αριστερά η Ζήρεια σε πρώτο πλάνο και πιο πίσω το Αρτεμίσιο, αν δεν κάνω λάθος. Όλα φουλ στο χιόνι. Τον Κιθαιρώνα τον κρύβουν τα Γεράνεια. Ένας Μαίστρος στα 3-4 μποφόρ... και η συνέχεια στην παραλία.

michele είπε...

..Αργοτερα ομως φαινεται η σημασια τους.Επισης στην Ελλαδα αυτη την εποχη που βρισκεται σε μια ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ φαση για χωρα της Ευρωπης συχνα υπαρχει χειραγωγηση του συστηματος ετσι ωστε να σπανε στηριξεις αλλα για τοσο λιγο που ΣΕ πετανε ΕΞΩ.Σκοπος ειναι η εξουθενωση των συμμετεχοντων προς αγραν χαρτιων.Πχ ασχολουμαστε με τη ΔΕΗ και και αν θα παρουμε στο 3.50 η στο 4.30 ενα χαρτι που θα παει πολυ ψηλοτερα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μικέλε. Μέσα στο σύνολο των επενδυτών είμαι κι εγώ χωρίς αμφιβολία.
Επιτέλους ο ΤΚ...μίλησε! Πολύ Λακωνικός τόσο καιρό αν και βόρειος...

michele είπε...

Γεια σου ΠΑΝΟ!..Συχνα πυκνα αναφερω για την μεγαλη εικονα.ΑΝ καπιος πιασει σωστα το τι παιζεται γλυτωνει μεγαλες λακκουβες.Ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι φαινεται οτι πριν απο 2,5 χρονια την καταλαβα τη δουλεια και απεκλεισα απο το στοχο μου καποιες μετοχες που θα ειχαν εξαφανισει το χαρτοφυλακιο..πχ ΟΤΕ τον Απριλη του 2010 η μετοχη διεσπασε χαμηλο 14 ετων στα 8,5 ευρω περιπου.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ με την μετοχη πια.Το που που πηγε το ειδαμε...δεν μιλαμε για τις τραπεζες...Χοντρικα , εδω που ειμαστε το down side risk ειναι μικρο πια.Αυτο βλεπω...

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα.η ταινια πολυ καλη...αλλα εχω πραγματικο προβλημα με το χρωμα του φοντου.εψαχνα να την βρω.την τσακωσα

μπαρμπαλιας είπε...

στο ΒΝ δεν μπορω να γραψω ελληνικα .Μικε μπορεις να βοηθησεις;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ ξέρεις τώρα πως είναι τα πράγματα και πως αισθάνεται ένας "μικρός" αφού μιλάς με όλους μας.
Για παράδειγμα εμένα με την Μαρφίν εχθές. Αφού μας έχουν τρομοκρατήσει τόσο καιρό όλους μας. Να θέλω να την "διώξω" από την πρώτη μέρα και ας έχω άλλες δύο περιθώριο. Και ας έχω διαβάσει την ανάλυσή σου μόλις τρεις μέρες πριν. Τέλος πάντων που θα πάει, κάθε μέρα παίρνουμε μαθήματα (πιστεύω ΟΛΟΙ).
Τα λέμε αργότερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλησπέρα και στον μπάρμπα πριν φύγω.

Γεράκι είπε...

ψηνοντας το ωραιο μου κοντοσουβλι..σας καλησπεριζω...καταπληκτικη ημερα σημερα..ηρθα απο παραλιακη κλεινωντας μια μικρη δουλιτσα...ηπιαμε καφεδακι Βάρκιζα..κτλ..ελπιζω να ειστε σε καλη ψυχολογια...ηθικο υψηλό!!!

michele είπε...

Λιακο γιατι δεν μπορεις? αφου εδω γραφεις,κλεισε τον υπολογιστη και ξαναανοιξε τον..στην ταινια εβαλα αυτο το φοντο για να μην ειναι πολυχρωμο και βγαλουμε τα ματια μας

michele είπε...

Γεια σου Hawk με τα κοντοσουβλια σου..τι αναγκη εχεις,κομψος εισαι εσυ χαχα

Γεράκι είπε...

mic, απο Δευτέρα να δουμε το θέμα που έχω ανοίξει μέσω email..(δεν ξέρω εάν μπορεις να μου στείλεις αυτα που ζήτησα εάν δεν σε βάζω σε μεγάλο κόπο...)

μπαρμπαλιας είπε...

εδω μου αλλαζει γραμματοσειρα και γλωσσα κανονικα .απο κατω ξεξια.απο εκει negative

Γεράκι είπε...

ωχου..η ώρα των φιλοφρονήσεων...ενω εσύ έχεις πρόβλημα...ασε ρε...

michele είπε...

Ηawk θα το κοιταξω τη Δευτερα και θα σε ενημερωσω..Λιακο κανε restart

Γεράκι είπε...

θενκς mic...

μπαρμπαλιας είπε...

ok Mic tks

ΤΑΣΟΣ είπε...

marfin εκλεισε η δουλεια.ερχεται παρτυ.μικελε θα γινει χαμος.

μπαρμπαλιας είπε...

Τασο στη φημη αγοραζουμε και στο "κλεισιμο"πουλαμε.καπως ετσι δε λενε;;

alexandra είπε...

Καλησπέρα σε όλους δείτε το βίντεο θα πέσετε ξεροί από το γέλιο ....Ο Ζωνιανος για την Κριση !....http://www.youtube.com/watch?v=gwhjPuWjmcM&feature=related...το έχω ποστάρει και στο ΒΝ.
Μικ το μεσημέρι σου έστειλα e-mail ελπίζω να σου αρέσει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα. Κεντρικό του Πέτρου:

Τι θα συμβεί στις 8-9 Μαρτίου;

Δεν ξέρω τι θα συμβεί στις 8-9 Μαρτίου αλλά "με βάση πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές" * ξέρω πως τελειώνει την προσευχή του κάθε βράδυ:

....και κάνε Θεέ μου να ΜΗΝ υπερβεί το ποσοστό συμμετοχής στο PSI το 75% για να πληρωθούν τα CDS. ΑΜΗΝ.

* (Το γράφει επί λέξει οπότε αφού έχει πληροφορίες αυτός έχω κι εγώ.)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Πετράν σήμερα?
Ο Νταλάρα επειδή δήλωσε ότι πιστεύει πως το πρόγραμμα θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

3,5 εκ. ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και 1,6 εκ συν/χοι.
Ποιος φταίει που έχουμε 1 εκ άνεργους? Ποιος φταίει που σπρώχνουν στη σύνταξη τον κόσμο (με πονηρούς απώτερους σκοπούς) θέλει δεν θέλει? Ποιος φταίει που υπάρχει όργιο εισφοροδιαφυγής? Ποιος φταίει που οι αλλοδαποί είναι ανασφάλιστοι? Ποιος εξήγγειλε μείωση των εισφορών?
Απάντηση : Αυτοί που λένε ότι το ΙΚΑ απορρόφησε το 50% της κρατικής επιχορήγησης μέσα στον πρώτο μόλις μήνα του χρόνου και ότι το ύψος των επικουρικών θα καθορίζεται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με απόφαση του αρμόδιου υπουργού.
Προσχεδιασμένα όλα? Μπα, ιδέα σας...

michele είπε...

Αλεξανδρα πολυ ωραιο το mail σου ,στα υποψη ..Πανο,ολα εχουν παρει το δρομο τους.Πολλα απ αυτα,δυστυχως!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέλε. Κάποιο σχόλιο για την υποβάθμιση από την Moody's? Πως τα βλέπεις τα πράγματα από Δευτέρα?

michele είπε...

η αναμενομενη τριτη υποβαθμιση Πανο,ειναι πληρως προεξοφλημενη.Μια ειδηση εχει σημασια πιθανον ,σχετικα με τη συμμετοχη του psi ,ολα τα αλλα ειναι για τρομοκρατια..

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα

μπαρμπαλιας είπε...

αποψε κερναω..ο piccolo περπατησε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χα χα μπάρμπα άντε καλά κυνήγια τώρα που πήρε δρόμο. Η δικιά μου τρέχει κατοστάρι πλέον.

Μικέλε ευχαριστώ για απάντηση.

μπαρμπαλιας είπε...

οκ Πανο τον ειδαμε στο skype...λπν κλν τα λεμε αυριο

michele είπε...

ο piccolo περπατησε,εγινε grande!!

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα.Michele σ'ευχαριστω πολυ για ολα(ξερεις εσυ).Η ταινια με της ειδησεις ειναι πολυ ωραια και διακρινω πως καθε φορα αναβαθμιζεις το bolg σου και αυτο σε τιμα.Επισης ολε οι σημερινες σου τοτποθετησεις ειναι παρα πολυ σημαντικες και πρεπει να τις εμπεδωσουμε(προσωπικα θα τις κανω αφισα στο γραφειο μου χαχα) και συμφωφνω οτι παντα πρεπει να κοιταμε την Μεγαλη Εικονα των πραγματων στα παντα ποσο μαλλον στις αγορες.Που θα παει με την βοηθεια σας θα μαθουμε και εμεις χαχα.Καλο βραδυ σε ολους ευχομαι και καλα κερδη εννοειται

michele είπε...

Γιαννη ευχαριστω πολυ παλι,μια παρα ειμαστε θα τα λεμε,θα ανταλλασουμε αποψεις( ελευθρη γνωμη δεν ειμαστε)θα κανουμε και την πλακιτσα μας..παω να βαλω ουισκακι..

michele είπε...

*μια παρεα ειμαστε χαχα *ελευθερη αντε και δεν εχω πιει ακομα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη Γιάννη.
Ουισκάκι έτσι Μικέλε? Πουλάκι μου. Τάσοοοο πιάσε μια πέρδικα και γρήγορααααα.
Εγώ λίγο τσιπουράκι τώρα. Το μεσημέρι το μενού είχε κόκκινο κρασί.

Καλή συνέχεια σε όλους.

michele είπε...

ειμαι καλεσμενος σε φιλους και πριν δοκιμασω το ωραιο μακαρονακι κοφτο με χταποδακι του φιλου μου..