Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ...

                                                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                           
    Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 785,02 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ ...
με ανοδο 1,13% και εντυπωσιακο τελικο γυρισμα απο το -3,39% των 749,99 μον,μετα και τις προθεσεις της Γερμανιας για ΜΗ αναβολη της βοηθειας για μετα τις εκλογες και οτι μεταξυ 22/2-9/3  θα υπαρξουν οι προσφορες για το psi+.
O ΔΤΡ  αντεδρασε αμεσα και απο το -5,27% στις 405,07 μον εκλεισε τελικα στο +5,27% στις 449,13 ολοκληρωντας μια απο τις πιο καλες ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ εντος 24 ωρων τα τελευταια χρονια.  Η ΠΕΙΡ ηταν καλυτερη απο ολες τις τραπεζες κατα τη διαρκεια της συνεδριασης ( υποχωρησε μονο μεχρι το -1,96%) για να κλεισει τελικα στο 0,5620 με αποδοση+10,2%.Ιδιο ποσοστο και για την ΕΥΡΩΒ στα 1,08 ευρω. Σταθερα καλη η ΕΕΕΚ με κερδη 2,04% ενω και η ΜΙΓ απο τον FTSE 20 εκλεισε με κερδη 4.67% στα 0,4260.Απο κει και περα ο ΟΤΕ ηταν ο χειροτερος απο τους μεγαλους με -3,33% στα 2,61 ευρω ( αφου πρωτα επιασε  το χαμηλο της 20/12 /2011) ,αρνητικος και ο ΜΥΤΙΛ -2,65% στα 2,94 ευρω,αμεταβλητος ο ΟΠΑΠ στα 6,60 αλλα με πολυ χαμηλο ενδοσυνεδριακο στο -5,15% στα 6,26.
Γυρισε τουμπα η ΚΡΕΤΑ απο τον mid cap στο -17,48% ,αρνητικη και η ΕΥΔΑΠ στα 3,70 με χαμηλο ογκο συναλλαγων και -2,63.Τα ΕΛΚΑ καλυτερα του δεικτη αυτου με ανοδο 5,77% στα 1,65 ευρω και η ΙΝΤΚΑ με +5,44% στα 0,2520 ευρω.
Απο  την περιφερεια συνεχισε η ΒΙΟΚΑ με +8,71% και καλο ογκο ,καλα και τα ΠΛΑΚΡ με αποδοση +4,3% στα 4,12 ευρω
Οι ξενες αγορες ο dax ιδιατερως ειχαν αρνητικο ξεκινημα αλλα τωρα βρισκονται καλυτερα -0,17 ο δεικτης της Φραγκφουρτης  καθοιτι οι ειδησεις σε επιπεδο επιδοματων ανεργιας και εναρξης κατοικιων στην αλλη πλευρα του Αντλαντικου ηταν καλυτερες του αναμενομενου .DOW αυτη την ωρα στις 12.844 μον με ανοδο 0,5%

26 σχόλια:

Αλεξανδρος είπε...

Σε οτι αφορα την ΤΑ το κακο ειναι πως οτι βλεπουμε εμεις βλεπουν και αυτοι αρα....Δεν θα ξεχασω τα svlk ολοι τα περιμεναν πανω απο 0,70, ειδατε τι εγινε..

ΑΡΤ είπε...

καλα ρε Αλεξ...θα με τρελανεις ?
θα περιμενω να ακουσω τους λογους που σε οδηγησαν να αγορασεις στα ψηλα και να πουλησεις σημερα...

michele είπε...

εγω επειδη θα απασχοληθω λιγο με τη δουλεια και το σχολιο..παραθετω το χτεσινο μου σχολιο μετα τη συνεδριαση:
Blogger Ο/Η michele είπε...

κατι για χαρακες ακουσα..ολα αυτα εγω τα βλεπω ασκησεις πανικου.Φυσιολογικα μια διορθωση θα ερχοταν εδω μεχρι το τελος της εβδομαδας.Ηρθε ομως με ΠΑΝΙΚΟ.Και επειδη καποιοι οπως λεγαμε χτες ειναι ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ,πρεπει να μπουνε,υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο...οποτε θα κοιταμε τεχνικα τι γινεται..και ΛΙΑΚΟ οταν υπαρχει ΠΑΝΙΚΟΣ τα πετανε ολα απο πανω τους οι πανικοβλημενοι.Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΙ τα παιρνουν Αυτο θα φανει απο αυριο..

15 Φεβρουαρίου 2012 7:03 μ.μ.

dim είπε...

Οσωληνας εχει διαμετρο 0,71cc σημερα,μεγεθος ακαταλληλο για τα νουμερα που αρεσουν στο φιλο του ΠΘ...

Αλεξανδρος είπε...

Αρτ δεν υπαρχει λογος,κακιστες αποφασεις σε σειρα,επαναλαμβανω με δικη μου ευθυνη μονο,παντως θα τα γραψω

michele είπε...

το βραδακι αναρτηση απο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ..τα λεμε αργοτερα

PS είπε...

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός Νέα στοιχεία για την ατιμωρησία που διασαλεύει κάθε έννοια δικαίου στη βαριά «άρρωστη» φορολογική διοίκηση της χώρας μας αποκαλύπτει η zougla.gr. Ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι, άλλοι εν ενεργεία και άλλοι συνταξιοδοτημένοι, οι οποίοι είναι υπόδικοι ή κατάδικοι για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος υπηρετούν κανονικά στη θέση τους. Ορισμένοι μάλιστα εξ’ αυτών έχουν προαχθεί και ανελιχθεί σε ανώτατες θέσεις της κρατικής μηχανής παρά το γεγονός ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έχει πέσει βαρύς επάνω από το κεφάλι τους. Το οξύμωρο και συνάμα σκανδαλώδες της υπόθεσης είναι ότι οι εν λόγω κύριοι που έχουν «ανοικτές παρτίδες» με την ελληνική Δικαιοσύνη είτε δεν έχουν ελεγχθεί, είτε έχουν «αθωωθεί», από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του υπουργείου Οικονομικών. Το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό και οφείλει να απασχολήσει τον κ. Αργύρη Κουτσιλιέρη, Γενικό Διευθυντή της Οικονομικής Επιθεώρησης. Αποτελεί προκλητικότατη παρανομία το γεγονός ότι οι εν λόγω υπόδικοι και κατάδικοι υπάλληλοι όχι μόνο δεν έχουν τεθεί σε αργία αλλά ούτε καν μετατέθηκαν σε άλλες υπηρεσίες! Κακουργηματικές διώξεις Στις 14 Μαΐου 2012 στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Εφετών Θεσσαλονίκης θα καθίσουν πέντε εφοριακοί υπάλληλοι, κατηγορούμενοι για κακουργηματική απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Πρόκειται για τους: Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη, Θεόδωρο Τεξακαλίδη, Μαρία Στογιάννου, Νικόλαο Χριστοφορίδη και Ολυμπία Τσέπη. Άπαντες υπηρετούσαν στη Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης το διάστημα 1999-2001 όταν από τα δημόσια ταμεία εκταμιεύθηκαν 1.379.366.691 δραχμές τα οποία δόθηκαν στην εταιρεία-φάντασμα V.G.I. «Ιnternational Φωτογραφικά Α.Ε.» την οποία εκπροσωπούσε ο κ. Γιώργος Οικονομίδης. Για την ιστορία ο κ. Οικονομίδης σήμερα κρύβεται, κάπου, στην Νότια Αφρική όπου απολαμβάνει τη «λεία» του. Τόσο ο κ. Χαραλαμπίδης (πρώην προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης) όσο και οι τέσσερις συνάδελφοί του προσυπέγραψαν –σύμφωνα με το κατηγορητήριο που υπογράφει ο αντεισαγγελέας Εφετών, κ. Βασίλειος Χαλντούπης- τις 27 αποφάσεις επιστροφής Φ.Π.Α. γνωρίζοντας ότι «οι ενδοκοινοτικές παραδόσεις που αφορούσαν ήταν εικονικές». Παρόλα αυτά άπαντες παραμένουν στον κρατικό μηχανισμό, πλην της κυρίας Στογιάννου η οποία πρόλαβε και συνταξιοδοτήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Στογιάννου έχει πρωτόδικη καταδίκη 15 ετών για ανάμειξή της στην υπόθεση της ΝΗΜΑ Α.Ε, ενώ η κυρία Τσέπη έχει καταδίκη επτά ετών. Δείτε το κατηγορητήριο Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η υπόθεση της V.G.I. ήταν γνωστή στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ από 2001 όταν απόρρητο έγγραφο από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας έχει εισπράξει 1.4 δις δραχμές."---όσα δάνεια και αν πάρουμε,όσο και να κόψουν από μισθούς και συντάξεις,ποτέ δεν θα μας φτάνουν τα λεφτά,όσο συνεχίζεται το παρτυ στο ΥΠΟΙΚ .Και μην πει κανείς πάλι ότι φταίει μόνο το 4-4-2 ...διότι το ταμείο είναι ΜΕΙΟΝ 360 δισ ευρώ.Και έπεται συνέχεια.

Michalis είπε...

kalispera xana
ti kanoume?
sinomate ola kala?:)

michele είπε...

ολα καλα συνονοματε,καλο παιγνιο σημερα απο τα χαμηλα..

Michalis είπε...

sinonomate sigoura
imouna se meetings oli mera...
ola kala...
pano apo ola igia:)
ta leme argotera..
efiga
afino igia

Στεργιος χαλκιδα είπε...

σπερααααα.τι χαμπαρια μανγκες; εγω χαλαρααααα.CHILL OUT MUSIC.
http://www.youtube.com/watch?v=TBBD2A2EeBk&feature=fvwrel

μπαρμπαλιας είπε...

ρε παιδια το λαβατε το μειλ της Νικης;;;ειναι να τρελαθεις...ακομη και η κουφαλα ο Κωσταντοπλος ο σοσιαλ-αρχιληστης διοριζει στην βουλη ...κιου Πετσαλνικους υπογραφει...και ο χονδρος υπογραφει στο ΥΠΟΙΚ να πληρωθει το ζαγαρρρρ...λπν θελουνε καψιμο;;;"η μαλλον γιατι φωναζουμε για τον γερμανο,αντι να του πουμε ελα και παρτους το κεφαλι...ο Κωσταντοπλος κι ου Πετσαλνικους ...και και τοσοι ολοι ντενεκεδες...

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

MICHELE TO MAIL TO ΕΙΔΕΣ ;

ΕΕ: Κοντά σε deal για Ελλάδα τη Δευτέρα

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/680412/Article.aspx

μπαρμπαλιας είπε...

επειδη ταχω παρει ...ξερει κανεις μειλ της τροικας να το στειλουμε;;;;

michele είπε...

παιδια τα ειδα τα mail θα τα σχολιασουμε το βραδακι..

michele είπε...

γεια σου χαλαρε Στεργιε με τις chill out μουσικες σου

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ή ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, "ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ".

Στεργιος χαλκιδα είπε...

πω πω πω στην τσιτα εισαστε ολοι.χαλαρωστε ρε γιατι "κουκου" γιοκ.θα παθετε τιποτα.Το λοιπος γεια σας και χαρα σας.(και μια μυγα στην ουρα σας)

Στεργιος χαλκιδα είπε...

αντε ακουστε κι αυτο μπας και σωθητε απο το εγκεφαλικο. http://www.youtube.com/watch?v=_yey6vKSnH0&feature=related

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . YouTube http://youtu.be/_3TjhyXMdGE

dim είπε...

Μικελε στειλε μου και μενα το mail.

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η dim είπε...
Μικελε στειλε μου και μενα το mail.

...θα φρικαρεις...διορισε στη βουλη ο πεθαμενος Κωσταντοπλος...υπαλληλο...και βασταει και γραφειο ο ντενεκες...Σουμπλέ σκιστους

μπαρμπαλιας είπε...

Ανώνυμοι με... επώνυμες καταγγελίες

Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ

«Από εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες, αποτελείται η Ελλάδα, οι οποίοι από την εποχή της μεταπολίτευσης και μετά λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το καυστικό μήνυμα, διάρκειας περίπου δέκα λεπτών, που στέλνουν μέσω διαδικτύου οι Anonymous.

«Βουλευτές και υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ, κατακρεούργησαν το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που ποτέ δεν έγιναν ή πραγματοποιήθηκαν με υπερτιμολογήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι Anonymous αναφέρονται στα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε όλα τα κόμματα με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο και δεν παραλείπουν να καυτηριάσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, τους νεόπτωχους, τους λαθρομετανάστες, την κατάργηση του φοιτητικού ασύλου αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. «Η χώρα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν πουληθεί» σημειώνουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους και διερωτώνται τί κατόρθωσαν στα τόσα χρόνια διακυβέρνησης οι τρεις «μεγάλες» οικογένειες που ανέλαβαν την πρωθυπουργία.
Αναφορικά με την ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη οι Anonymous δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ισχυρά ελληνικά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα «ποντάρουν» στην χρεοκοπία της χώρας διότι έτσι τα κέρδη τους θα εκτοξευτούν στα ύψη. Κλείνοντας το μήνυμά τους, προτρέπουν τους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν να ψηφίζουν τους ληστές πολιτικούς οι οποίοι τους τάζουν μια θέση εργασίας γιατί πολύ απλά, θέσεις εργασίας πλέον…δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

*για την αναπαραγωγή από το lobbystas.gr@blogspot.com

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Το παρατράβηξα λίγο σήμερα με τους φίλους και έπεται συνέχεια εντός αυτή τη φορά με τους δικούς μου ανθρώπους.
Τελικά βλέπω ότι έκλεισε πράσινο, όπως έγραψα στις 4.21 και μου...βγήκε. Μακριά από μένα ιδιότητες όπως του προφήτη και του μάγου. Μόνο ένας έχει αυτό το χάρισμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλησπέρα και στον ανηψιό που πέρασε. Μη σε νοιάζει δεν παθαίνουμε τίποτα εμείς, γερά κόκαλα.

michele είπε...

Συμφωνα με την Die Welt ανταλλασουν τα ελληνικα ομολογα η ΕΚΤ και οι κεντρικες τραπεζζες με νεα..θετικη εξελιξη,οπως και η ειδηση του Bloomberg οτι το Eurogroup προσανατολιζεται σε μειωση επιτοκιων στα δανεια προς την Ελλαδα.
Εν τω μεταξυ εν μεσω τσικνισματος παιζει και η ΜΠΑΟΚΑΡΑ