Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                         ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
                                           
    Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 809,12 μον.εκλεισε σημερα ο ΓΔ..
με ανοδο 0,86%και τζιρο 112,17 εκ.ευρω, αφου πρωτα "ισοφαρισε" το τοπικο υψηλο στις 830,97 μον.Αμεσως μετα την επιτευξη του εγινε αποκομιση κερδων ιδιως στις τραπεζες,πρωταγωνιστες της ανοδικης κινησης,οποτε ο ΔΤΡ εκλεισε με απωλειες -1,42% στις 481,09 μον,20 μον πιο κατω απο τα υψηλα ημερας. Η ΠΕΙΡ με απωλειες 7,55% ειχε τη μεριδα του λεοντος στις ρευστοποιησεις,μαζι με την ΑΤΕ (-10,23%),ακολουθησε η ΑΛΦΑ -4,07% στα 1,65 ευρω.
 Η ΕΥΡΩΒ +4,54% στα 0,99 ευρω και η ΕΤΕ με +0,34% στα 2,97 κρατησαν καποια κερδη.
Το θετικο της συνεδριασης ηταν οτι εμφανιστηκε αγοραστικο ενδιαφερον για αλλους τιτλους του ftse20 και τημς μικρομεσαιας κεφαλαιοποιησης,δειγμα οτι το χρηματιστηριο αρχιζει να κινειται μετα απο πολυ καιρο σε φυσιολογικα πλαισια.
Πρωταγωνιστες στην απορροφηση χρηματος η ΒΙΟΧΚ+5,65% στα 3,55% και οι θυγατρικες της,με πρωτη τη ΣΩΛΚ +21,35% στα 0,79 ευρω,ΧΑΚΟΡ +16,31% στα 0,5920 ευρω,ΕΛΒΑ +7,56% στα 1,28 ευρω,ΕΤΕΜ+8,15% στα 0,2520 ,μεχρι και η ΣΙΔΜΑ +9,98% στα 0,6280 ευρω.
Καλη επισης και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ πανω απο το 1 ευρω,στα 1,02,καθως και η θυγατρικη της ΤΕΝΕΡΓ +6,43% στα 1,49 ευρω.Πολυ καλη η ΔΕΗ με ανοδο 7,07% στα 3,94 ευρω,φαινεται να μπορεσει να απειλησει εκ νεου τα 4 ,θετικοι ΟΤΕ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΜΥΤΙΛ,ΕΥΔΑΠ(+3,17%) ΕΛΠΕ(+2,11%) ΜΟΗ,ΟΤΕκαι ΤΙΤΚ με ανοδο 4,6% στα 14,1 ευρω.
Απο την περιφερεια ξεχωρισαν  ΠΑΣΑΛ στα 9,28 ευρω με κερδη 21,74%, ΝΙΟΥΣ με +14,34% στα 0,2790 συνεχιζει ο ΚΟΡΔΕ με +9,86% στα 0,3790 και ο ΕΛΣΤΡ με κερδη 8,57% στα 0,6210.
Τελικη εικονα ικανοποιητικη  με 106 ανοδικες και 66 καθοδικες μετοχες.
Οι 830 του ΓΔ θα αποτελεσουν επομενως ενα καλο οχυρο προς εκπορθηση ,παρα το γεγονος οτι παρατηρουνται καθυστερησεις και παλινωδιες απο  βουλευτες των κομματων που στηριζουν την κυβερνηση. Μικρες οι πιθανοτητες για αποτομη αλλαγη κλιματος στο πολιτικο πεδιο, σε μια τοσο οριακη κατασταση.Αυτη την ωρα βρισκεται σε εξελιξη η κρισιμη συσκεψη των πολιτικων αρχηγων.Ιδωμεν.
Οι ξενες αγορες αυτη την ωρα υποχωρουν οριακα ο μεν DAX στις 6749μον,με απωλειες 0,07% ,ο δε DOW στις 12.841μον με απωλειες 0,32%.

70 σχόλια:

manos1 είπε...

ELLAKTOR OLO PANO KANEI KAI OLO GYRO STO 1,40 GYRNAEI.TI BLEPETE? TA FOTA SAS

michele είπε...

Mετα το 1,47-1,48 Μανο θα ..ξεφυγει..σημερα τρακαρε στο 1,46 ,λιγη υπομονη θελει

manos1 είπε...

xilia eyxaristo mixali.1,47 les ayrio 1,55 plaka kano.pados an to kanei tha eisai to goyri mou

michele είπε...

ΘΑΝΑΣΗ,εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι μετρο πιεσης..Δεν νομιζω οτι εχουν plan b,οι τραπεζες τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,αν εξαιρεσεις οτι οι δικες μας πιεστηκαν λογω ελληνικων ομολογων.Αυτη ειναι η αποψη μου..Ασε που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ μελους της ευρωζωνης θα εφερνε ντομινο στις χωρες του νοτου..στο κοσμο κυριως bankrun κλπ

michele είπε...

Μανο δεν ξερω χρονικα να σου πω,αλλα σαν τιμη αυτο βλεπω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Αυτό μάλιστα, πρέπει να είναι διάχυση.

166 είπε...

Για να το δει κι Πάνος που μπήκε τώρα... Ένα περιστατικό μόνο....από zougla.gr
"Τα «χνάρια» της A' Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης εμφανίζονται, μέσα από την αναφορά του Κασιμάτη, να ακολουθούν και οι υπάλληλοι των Δ’ και Ζ’ Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον νούμερο ένα οφειλέτη, τη χρονική περίοδο 1999 – 2001, η Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, μέσω ενός εφόρου επέστρεψε στην ομόρρυθμη εταιρία «ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ ΧΡ. – ΜΙΧΑΛΑ Ο.Ε.», παράνομα Φ.Π.Α. το οποίο άγγιζε το αστρονομικό ποσό του 1.176 854.051 δραχμών! Στην παράνομη επιστροφή Φ.Π.Α. φέρονται να εμπλέκονται ο επιθεωρητής και κάποιοι υπάλληλοι οι οποίοι προκύπτουν από τα βιβλία της υπηρεσίας. Ο Κασιμάτης ισχυρίζεται ότι και την συγκεκριμένη υπόθεση την ερεύνησε το Σ.Δ.Ο.Ε., διαπίστωσε τις παρανομίες και τις συγκάλυψε.----όχι ρε μαλακισμένα,,,,φταίνε οι ΜΙΣΘΟΙ των αξιοπρεπών ΔΥ(που δεν έβαλαν ποτέ το χέρι στο μέλι)για τη χρεοκοπία και για το έλειμμα του εμπ.ισοζυγίου...ίσως και γιά το τεράστιο κενό που έχουν ΠΟΛΛΟΙ στο μέσα στο κεφάλι τους.
Τόσα όσα χρειαζόντουσαν τότε για μισθοδοσία ΕΝΟΣ έτους για 235 υπαλλήλους.(300.000δρχΧ14=5εκ.ετησίως)

FS είπε...

My fav. from 3DD

FS είπε...

...'cause I got the blues(temporarily)

michele είπε...

Ωραιος Φωτη,ναι ΠΑΝΟ,τωρα τελειωσα το σχολιο,αυτο ακριβως λεω,διαχυση..να δουμε τι θα πουν τα πολιτικα αστερια,γιατι χτες η δημοσκοπηση που βγηκε στη δημοσιοτητα ισως κανει καποιους να σκεφτουν "επικοινωνιακα"

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Φώτη. Το είχα διαβάσει και στην προηγούμενη ανάρτηση, πριν έλθω εδώ. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Και τώρα...κάθομαι μέσα γιατί πέραν των άλλων, πλην των μισθών, όπου κάπου ισορροπήσαμε (προς το παρόν τουλάχιστον) έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι και μειώσεις συντάξεων. Να φοβάσαι να φύγεις με 37 χρόνια σε λίγο (το καλοκαίρι) είναι λίγο βαρύ...τουλάχιστον να είχαν αφήσει απείραχτα τα Ταμεία, αλλά που. Το τελευταίο σωρευμένο ζεστό χρήμα ήταν στους ειδικούς λογαριασμούς, όπου ο αξιότιμος κ. καθηγητής (αλογό) φρόντισε να βάλει χέρι το 2008 (25/11) και...τέλος. Πάει κι αυτό χαμένο. Το έφαγε η μαύρη τρύπα.
Μιλάμε βέβαια για σοβαρούς Ε.Λ. όχι σαν του Ζαχόπουλου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραίοι και 3 πόρτες, από τα αγαπημένα μου.
Καλησπέρα Μικέλε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχεις άδικο για το επικοινωνιακό, γιατί δυστυχώς για μας τα ζωντόβολα αυτά ΔΕΝ ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο και θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν τη θέση τους.

michele είπε...

Απο το capital διαβαζω αυτο,για μελετησε το σαν ειδικοτερος:
http://www.capital.gr/News.asp?id=1405102

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν θέλω να γράφω τέτοια γιατί θα τα διαβάσει ο ΦΙΛΟΣ μου και θα βγει να λέει πάλι τα δικά του για Δ.Υ. και τα ρέστα.
Ο...καθαρός άνθρωπος της νύχτας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου (αν είναι αλήθεια γιατί μας έχει φλομώσει στο ψέμα) με ετήσιο εισόδημα 4.000 €!!! που θα έμπαινε και στο ταμείο της ...φτώχεια του αλογό (αν δεν ξεκουμπιζόταν) ως αναξιοπαθών!
Αυτά δεν τα λέει κανείς όμως.

George είπε...

Tο sms που απασχόλησε σήμερα τα στελέχη της ΝΔ
Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία ένα μήνυμα, που έχει σταλεί ακόμα και στο κινητό του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, το μήνυμα συζητήθηκε εκτενώς μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και των συνεργατών του.

Στο sms αναφέρεται: «ένα φτωχό κράτος μπορεί να ορθοποδήσει. Ένα ταπεινωμένο έθνος ποτέ...
Ας βάλουμε ένα τέλος στη συνεχή ροή των παράλογων απαιτήσεών τους, σώζοντας το πιο πολύτιμο. Την εθνική μας αξιοπρέπεια», αναφέρει επί λέξει το μήνυμα, σύμφωνα με το diktionews.gr.

ΦΣ είπε...

Δεν είναι μόνο οι μειώσεις μισθών Πάνο(που φυσικά ο μισθός του εν ενεργεία επηρεάζει αμέσως τις συντ.αποδοχές).Αλλά το βάθος χρόνου,χωρίς ουσιαστική προοπτική αύξησης,κάτι που μέσα στη δεκαετία θα έχει φέρει ,αντικειμενικά λόγω πληθωρισμού,τη σαφή μείωση των πραγματικών αποδοχών,τη μείωση/εξαφάνιση των διαθεσίμων και τελικά τον όλεθρο.Τρώμε πιά τα έτοιμα ,οι αποταμιεύσεις μειώνονται ενώ οι απαιτήσεις αυξάνονται και ως το 2015 που θα εφαρμοστεί η βασική των 360+αναλογική ,εκατοντάδες χιλιάδες μικροσυνταξιούχοι με υποχρεώσεις θα έχουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης.Βάλε μαζί όμως και την περίθαλψη(ενοποίηση ταμείων),με τις τεράστιες περικοπές,όπου εξισώνεται κάποιος με 50 ένσημα ετησίως ,με τον άλλο που πληρώνει περίθαλψη με κρατήσεις για 365 μέρες!Προτοφανέίς καταστάσεις...και να ήταν μόνο αυτά;

michele είπε...

Δυστυχως εχουμε φτασει τον ασθενη στο παραπεντε με επαναλαμβανομες αστοχες κινησεις,επομενως δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να του τραβηξουμε τα σωληνακια για να εχει ενα περηφανο τελος..

μπαρμπαλιας είπε...

Φ ...αφου αυτο τραβαγε ο οργανισμος μας ...πατσοκ και ξερο ψωμι..ειναι πολλες χιλιαδες εκατονταδες οι βολεμενοι...και μη μασατε για Κουβελη-αναχωμα...μολις γινουν εκλογες θα δουτε συσπειρωση...ο ελλην δεν αλαζει...μονο αλαλαζει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το διάβασα επί τροχάδην. Και γενικόλογο αλλά και καθαρό.
Μείωση επικουρικών, μείωση συντάξεων ΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ γιατί μείωση εισφορών χωρίς καλυψη από τον προϋπολογισμό τι άλλο σημαίνει? Τώρα τα υπόλοιπα είναι σάλτσα...ελπίζουν σε αύξηση αποτελεσματικότητας στην είσπραξη (!). Τα πράγματα είναι καθαρά.
Και μέσα βέβαια τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.
Ενδεικτικά. Επανεξέταση μισθολογικών κλιμακίων που μόλις τον περασμένο Νοέμβρη εφαρμόστηκαν κλπ κλπ.
Δεν υπάρχει ένα τέλος στον κατήφορο δυστυχώς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου και σένα Μπαρμπαλιά μου, δεν μένει παρά να το δούμε αυτό.
Μικέλε επάνω σ αυτό που είπες, αργά ή γρήγορα δεν θα γίνει? Δεν μπορεί να βγει πέρα ένα τέτοιο χρέος με τίποτα. Περηφάνια τώρα μάλλον.

ΦΣ είπε...

Μπ.κλσ...κρατώ μόνο 2-3..."-Πάγωμα ωριμάνσεων μέχρις ότου η ανεργία μειωθεί κάτω από 10%.---Υπόψιν ότι κάθε ΔΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ήδη τους άνεργους με κράτηση 1-2%

-Μείωση ασφαλιστικών εισφορών κατά 2% με την κατάργηση των εισφορών για ΟΕΚ-ΟΕΕ. Οι δύο αυτοί οργανισμοί κλείνουν.---Άρα και μείωση συντάξεων φυσικά.
-Περαιτέρω μείωση κατά 3% των εισφορών ΙΚΑ από 1.1.2013 χωρίς να επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός.
2. Επανεξέταση μισθολογικών κλιμακίων στο δημόσιο--που,όπως λέει κι ο Πάνος εφαρμόστηκαν από 1/11/11 και από τον Β΄βαθμό το επόμενο ΜΚ δίδεται ανα 3ετία,και μάλιστα μόνο μετά από αξιολόγηση(η οποία φυσικά δεν άρχισε ακόμα).Και μιλάμε για "αύξηση" 40ε ανά 3ετία!ΚΟΛΑΣΗ.

μπαρμπαλιας είπε...

...δικιο Πανο.δεν υπαρχει τελος...ολο κατι νεο σκαρωνουν και το παρουσιαζουν ζητημα ζωης θανατου...και συνεχιζουν μεχρι τελικης εξαθλοιωσης των μεσαιων...

απορια..εχω πολλες μερες να ακουσω ανακοινωση για κατεπειγουσα προκαταρκτικη...αλλη παπαρα κιαυτη...εχουν τοσες κανει...ενα κατεπειγον πορισμα;;;

michele είπε...

το μονο θετικο που ειδα εγω:
ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ σε δεκο-τραπεζες

μπαρμπαλιας είπε...

Φ μην ζοριζεσαι...ο καλπαζων χονδροσυνταγματαρχης ...θα τα τακτοποιησει ολα...γιατι πιστευεις οτι ο πιτουρας ο Σαμ θα επιβιωσει;;Μπενι ...θα εχουμε εκπληξεις ακομη...δεν σου κανει εντυπωση που η χοντροπορδη ειναι σε ολα μεσα;;;ουστ ρε

VassilisS είπε...

Juncker: Αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει το Eurogroup για την Ελλάδα

αρα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κατεπείγουσα εξέταση.. το πιο ωραίο αστείο, κάνουν το << καθήκον >> τους αλλά πότε θα δούμε ΕΝΑ πόρισμα?
Για γέλια είναι Φώτη, μόνο για γέλια, γιατί δεν θα τους κάνουμε την χάρη να κλάψουμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η άρση μονιμότητας να γίνει αύριο, δυστυχώς δεν υπάρχει ένα αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης, το έχω δει πολλές φορές το έργο, όλοι άριστοι βρε παιδί μου να ξεμπερδεύουμε σου λένε οι από πάνω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Vas, προφανώς τα έχουν συμφωνήσει όλα

VassilisS είπε...

Καλησπέρα Πανο. Πράγματι ποιος λεει όχι στην αξιολόγηση αλλα απο ποιους? μήπως γίνει πλεον ο νέος ναός του ρουσφετιού?

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΑΠις ...με εξη συνεχομενα πτωτικα...τι περιμενουμε...την τυχη του ΟΤΕ και της ΔΕΗ...ηδη μπηκε κιαυτος στο ταμειο εκποιησης πιρπαρα...

Νίκη είπε...

ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
michele στις Κυριακή, Ιανουάριος 08, 2012 94 σχόλια

michele είπε...
Kαλημερα ,καλημερα ,παω να κοιμηθω..κουραστηκα!

8 Ιανουαρίου 2012 2:56 π.μ.
Καλησπέρα σας. Ένας μήνας. 30 ημέρες. Πολύχρονο να είναι το σπίτι μας. Όλους σας ευχαριστώ για την ευπρέπεια και την βοήθεια που μας χαρίζετε. michele Να είσαι καλά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η αξιολόγηση μπορεί ΑΝΕΤΑ να γίνει από προϊσταμένους και διευθυντές, αρκεί να βάλουν παρωπίδες και να ΓΡΑΨΟΥΝ καθαρά αυτά που λένε μόνο σε ιδιωτικές συζητήσεις.
Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, από την αξιολόγηση των υπαλλήλων, σε λίγα χρόνια θα βρίσκονται μόνο άξια άτομα σε θέσεις ευθύνης.
Είναι σχετικά απλό αν το σκεφτείς, αλλά ποτέ δεν έγινε έτσι.
Τώρα για το ρουσφέτι... ας τολμήσουν να κάνουν την αρχή και να παίξουν καθαρά και δεν θα είναι τόσο εύκολο γιατί σε κάθε χώρο ΟΛΟΙ λίγο πολύ γνωρίζονται.
Δεν θα μπορώ να σε βγάλω άχρηστο ή το αντίθετο όταν έχεις περάσει από 3-4 πόστα και οι άλλοι ξέρουν τι καπνό φουμάρεις.
Και οι κρίνοντες πρέπει να κρίνονται.
Αλλά αυτά είναι ευχολόγια τώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά και εσύ Νίκη που το θυμήθηκες, σε ευχαριστούμε όλοι για την παρουσία σου που μας τιμά.

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο ,αξιολογησεις μονο απο σχολη δημ.διοικησης...περασες;προαγεσαι...τοσο απλο ...

μπαρμπαλιας είπε...

Νικη κλσ σε χασαμε ...κομητης ,πας κιερχεσαι...απο την αλλη καλα κανεις...και εγω το αποφευγω συστηματικα πλεον...αλλα αποψε εμεινα μεσα λογω καιρου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία αυτό είναι ίσως μελλοντικό, μέχρι τώρα η σχολή ισχύει μόνο για να εισαχθείς στο Δημόσιο χωρίς εξετάσεις αν δεν κάνω λάθος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ θα την κάνω για έξω σε καμιά ώρα Ηλία, ασχέτως καιρού, βαρέθηκα μέσα.

michele είπε...

Εγω παλι μολις ηρθα μεσα,καλησπερα..Νικη ευχαριστουμε πολυ ,θα συνεχισουμε ακομα καλυτερα,μας τιμα η παρουσια σου.Και εγω ( φυσικα) δεν ξεχασα τα γενεθλια χαχα

michele είπε...

AΠΟ ΒΝ :
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τσοχατζόπουλος - Δεσμεύτηκε το ακίνητο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Αργησαμε λιγο....κατι ΧΡΟΝΙΑ

166 είπε...

Και πού να δείτε κάτι αξιολογήσεις όπως..." εριστικός με....δεν κάνει το σημείο του σταυρού...υπερβολικά δίκαιος με όλους,με αποτέλεσμα ...παράπονα...και άλλα ευτράπελα(τα υπέρ τα αποφεύεγω)

166 είπε...

από απόψε Μικέλε,θα έχω φάτσα την Ακρόπολη λοιπόν,τέρμα οι βόλτες στον πεζόδρομο και τα σκαλοπάτια ΤΟΥ (τα έχω λειώσει άλλωστε)καιρός να δω πώς είναι κι από μέσα."Δεσμεύτηκε από το δημόσιο",άρα είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΖΗΤΩΩΩΩ

michele είπε...

Απορω Φωτη,ρητορικα το λεω,γιατι επρεπε να περασουν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,να ερθει εδω ο κυριος Ραινχεμπαχ για να γινονται αυτονοητα πραγματα καθε ευνομουμενης πολιτειας.Δημευσεις μεχρι της πληρους σε ανωτατο βαθμο δικαστικης αποφασης,αποκατασταση των διασυρομενων σε περιπτωση απαλλαγης τους,απαγορευση εξοδου απο τη χωρα κλπ

ΦΣ είπε...

Μιχάλη απλώς χαιδεύουν.Δυστυχώς,σε πολύ κατώτερα κλιμάκια ΜΗ πτυχιούχων υπαλλήλων του υποικ,η διαφθορά είναι τέτοια (και φυσικά η έπαρση του αγράμματου,που τον προδίδει)που "θύμωσε" μαζί μου λέγοντάς μου ότι έχει "στο κεφάλι του" ΤΡΙΑ σπιτια,το ένα ¨"εξοχικό",αλλά τριώροφο ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ Μ2,και δύο διαμερισμάτων εν Αθήναις,των οποίων τα δάνεια ΠΡΟεξοφλήθηκαν πολλά χρόνια πριν λήξουν...άσε γιατί το ψάρι όταν ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ βρωμάει μόνο από το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

kalispera
ti kanoume?

michele είπε...

Ειπες μεγαλη αληθεια Φωτη,το λεω εγω δεν φταινε μονο οι απο πανω.Το προβλημα της Ελλαδας ξεκινησε επι Ανδρεα οπου ¨"ενα δωρακι 5 εκανε στον εαυτο του",ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ αυτο ηταν η εναρξη ενος ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ της κοινωνιας

Michalis είπε...

kalispera
ti kanoume?
ola kala?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ είμαι λίγο πριν φύγω.
Εξοχικό 500 Μ2? Τόσο μικρό? Και τώρα τι γίνεται με το χαράτσι? Εκτός και αν έχουν τα μέσα να απαλλάσσονται.
Τέλος πάντων Φώτη πρότεινε συγκρότημα και καμια τετράδα για την γραμμή βίντεο.
Ενδεικτικά από μένα (και τον γιο μου)
Skillet. Hero, Awake and alive, Live or let me die, Comatose.
Λίγο hard βέβαια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη. Όλα καλά.

michele είπε...

καλως τον συνονοματο!

michele είπε...

Παραγγελια του γιου ε Πανο,οκ το βραδακι θα γινει σημερα εχει γραφημα ΔΕΗ για οσουν ενδιαφερονται

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλες ιδέες.
3 Doors Down.
Backstreet Boys.
Nickelback.

ΦΣ είπε...

"Ένα δάκρυ κυλάει στο πρόσωπο του ελληνικού λαού, και τα μάτια υγραίνονται, κοκκινίζουν, θολώνουν, τα χέρια σφίγγονται,


απο συμπόνοια προς τον πάλαι ποτέ αγωνιστη του σοσιαλισμού και της...ληστρικης παράταξης"..(apo capital) xaxa...πωπω βρε παιδί συγκινήθηκα τώρα....μου έλεγε ΤΟΤΕ ακριβώς Μιχάλη φίλος μηχανικός,ότι στην ανακαίνιση του Ζαππείου,150εκ.πήγαν κατευθείαν στον αρμόδιο υπουργό και ...απορούσα πώς μπορεί να ....γίνονται τέτοια πράγματα...Ταυτόχρονα,ταξιδεύοντας,μάθαινα για το δάσκαλο που για να μάθει ΓΡΑΜΜΑΤΑ στα παιδιά,πήγαινε ποδαρόδρομο από το Μικρό Πάπιγκο στην Άνω Κλειδωνιά(αν ξέρεις το τοπίο)πρωί-απόγευμα,μέσα στο χειμώνα...και πάλι απορούσα μα τόσο "βλάκας πια είναι;"...Ε λοιπόν σε αυτόν ΕΚΟΨΑΝ τη σύνταξη,αυτός φταίει για τα χάλια μας,ΘΑΝΑΤΟΣ στους βλάκες, αλλο να πώ δεν έχω.Έτσι Γ@@@ΕΙ το κράτος τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ ωραία. Σήμερα πήγε καλά η ΔΕΗ και ενδιαφέρει πολλούς.
Θα τα πούμε αργότερα, όταν γυρίσω, αν δεν είμαι πολύ ζαλισμένος χαχα

michele είπε...

Ποσο δικιο εχεις ΦΩΤΗ,για να ευθυμισουμε λιγο: EΜΗΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΕ..Πανο ,καλη διασκεδαση μη σε νοιαζει η ζαλαδα..

ΦΣ είπε...

Επειδή ο μικρός μαθαίνει κλασσικό ροκ,θα προτιμούσε,τον ρώτησα, κάποιο 7 nation army λέει,τα δικά μου πολύ παλιά και χιλοακουσμένα θα έλεγα

ΠΑΝΟΣ είπε...

White Stripes ωραίοι είναι , άντε γεια

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους...

michele είπε...

χαχα κατι θα κανω ,ετσι θα αφησουμε τους γιους??

pantelis είπε...

Ξεκινησε μια υποτιποδη καθαρση η ειναι για τα ματια του κοσμου???

μπαρμπαλιας είπε...

Τετάρτη 08 Φεβ 2012 - 20:50 Μπαρμπαλιας IP: XXX.130.50.41
...παιδια ο Φωτοπλος...ο ηρωας μου...θα μου τον μπεθανετε...τον ειδα στο μεγα και επαθα...ελεος ...ο Φωτοπλος μου ,ο ηρωας μου... και ολα αυτα στην πορτα του υπουργειου του φιλου του του Λιλικα,..ελεος ,ο Φωτοπλος μου ο ρομπιν φτωχων και αδικημενων...δεν το αντεχω...

pantelis είπε...

Αν μου δοθει ποτε η ευκαιρια και πεσουν στα χερια μου τιποτε παιδακια σα το Φωτοπουλο... Θα γελασει καθε πικραμενος..

Νίκη είπε...

ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19:55
Τα βασικά σημεία της δανειακής σύμβασης ΚΑΙ
Ολόκληρο το υπό διαπραγμάτευση Μνημόνιο
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=442616
Καλή σας νύχτα.

ROBIN HOOD είπε...

Σερίφη του Nottingham ...den tha ti glitoseis...h Maid Marian einai diki moy

ΦΣ είπε...

κλσπ κα Νίκη.Έχουμε πόλεμο.Οι Έλληνες πάντα όταν χρειάστηκε είπαν ΟΧΙ.

μπαρμπαλιας είπε...

http://youtu.be/BOb39hv_kiA

...βαρατε αμητες...

Πιτσιρικος είπε...

Καλησπερα

Καλα ρε παιδια πιστευετε οτι θα ισχυσουν αυτα για τον Τζοχατζο και για τον καθεναν απο αυτους;
Μολις κατακατσει η σκονη παλι στα ιδια θα 'μαστε.
Ο Ακης στην Δ. Αεροπαγιτου, η Πετραλια με το νησι της, ο Αλαβανος με τα ακινητα του στο Παρισι και στις Βρυξελες, ο Παγκαλος με την κοιλαρα του, που θα ξεφουσκωσει μονο οταν τον φανε τα σκουλικια, η Παπαρηγα που εμενε στην οδο Αγαθιου στα Εξαρχεια και μολις εγινε Γ.Γ. του ΚΚΕ μετακομισε στο Π. Ψυχικο για να ειναι πιο κοντα στον λαο, ο Λιαπης με τα εκατομυρια του, που του τα εδωσε ο μπαρμπας του να τα φυλαξει για τις αναγκες, ταχα μου ταχα μου, του κοματος, ο αναπαγγελτος Τσιπρας με την εταιρια του μπαμπα του, ο Λαλιωτης και Βασουλα με το Ιατρικο Κεντρο Αθηνων, ο Βουλγαρακης με την Τσεκουρα και τα 52 ακινητα, οι Μητσοτακιδες με τις ιδιωτικες συλλογες αρχαιων, ο Τσοβολας που πηγε φυλακη γιατι εφαγε χρηματα του κρατους και οταν βγηκε εφτιαξε κομμα και εφαγε κι αλλα για την χρηματοδοτηση του απο το κρατος κλπ .
Α ρε κοροϊδο Πλαστηρα που εδωσες το αιμα σου για την πατριδα και πεθανες στην ψαθα, κοροϊδο Γουναρη που για τα λαθη αλλων σε εκτελεσαν, κοροϊδο Κολοκοτρωνη που σε 'κλεισαν τρεις φορες φυλακη και παραλιγο να σε εκτελεσουν κιολας γιατι πολεμησες οχι μονο για την πατριδα αλλα και για το αδικο, κοροϊδο Παπαδοπουλε που συνεχισες και επαιρνες το μισθο του συνταγματαρχη ενω ησουν δικτατορας κλπ κλπ.

Καληνυχτα Νεολληνες που ολα και ολοι φταινε εκτος απο τον εαυτο σας.

φσ είπε...

bertolt ,με χάλασε το τελευταίο με το δικτάτορα,κάνε κάτι...

μπαρμπαλιας είπε...

DEAR ROBIN ....η λαδυ μαριανθη ειναι δικια μου...διαλεξε οπλο

michele είπε...

Μπορουμε να συνεχισουμε απο πανω ,ανεβηκε διαγραμμα ΔΕΗ