Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

FTSES

FTSES -SMALL CAP

Ιδιαιτερη σημασια κατα την αποψη μου εχει η πορεια του δεικτη μικρης κεφαλαιοποιησης του ΧΑΑ. Ο δεικτης απο τις 1/4/2010 εποχης υπογραφης του Α μνημονιου ,κινηθηκε μεσα στο μεγαλο καναλι με τις μωβ γραμμες με εντονη πτωτικη ταση. Πεντε!! φορες προσπαθησε να κρατησει τις 237 μον περιπου ,δημιουργωντας την πρασινη neck line Γ.
Στις 5/8/2011 εγκατελειψε με παταγο την προαναφερθεισα ζωνη,εξηλθε απο το μεγαλο πτωτικο καναλι και εγραψε τις 148 μον στις 10/1/2012.Εκτοτε ξεκινησε μια ανοδικη πορεια ,διεσπασε αμεσα τον κμο 30 ημ στις 157 μον και αυτη τη στιγμη προσπαθει ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ τη διασπαση ενος πολυ σημαντικου επιπεδου στις 187-190 μον,οπου συγκλινουν η γραμμη λαιμου Η καθως και κατω γραμμη του πτωτικου καναλιου.
Η επιβεβαιωση των επιπεδων αυτων θα ωθησει τον δείκτη προς το επιπεδο των 24Ο μον περιπου οπου βρισκεται η neck line Γ και η minimum κατα fibo διορθωση 38,2 % απο το υψηλο της 1/4/2010 εως το χαμηλο της 10/1/2012।Θα χρειασθει αρκετη δυναμη στα επιπεδα του κμο 200ημ στις 204 μον για να επιτραπει η συνεχεια με σχετικη ευκολια.Διορθωση ανεκτη στα επιπεδα των ωμων του σχηματισμου αναποδη κεφαλη-ωμοι στις 175 μον.
ΕΔΩ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ FTSES


http://www.ase.gr/content/gr/Indices/Composition/Index_Stocks.asp?Index=96&Name=FTSE/%D7.%C1.%20Small%20Cap&Date=13/02/2012

62 σχόλια:

michele είπε...

Oπως βλεπετε ξανα-μπαινει στο καναλι ο¨" μικρος" .Πολυ σημαντικο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα σε ολους Μιχαλη ετρεξε το μικρο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από εδώ Μικέλε και Γιάννη. .

Michalis είπε...

kalispera xana

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου Πανο καλησπερα.

Michalis είπε...

Πώς παγιδεύτηκαν hedge funds που «επένδυσαν» σε CDS

Του Ηλια Γ. Μπελλου

Σε αδιέξοδο οδήγησαν Βερολίνο και Κομισιόν τα hedge funds που έχτισαν θέσεις σε ελληνικά ομόλογα, σε πολύ χαμηλές τιμές κτήσης, για να μπλοκάρουν τις διαπραγματεύσεις του PSI+ με σκοπό να εξασφαλίσουν καλύτερους όρους ή πληρωμή των ασφάλιστρων κινδύνου (CDS). Αιτία; Η ανεπίσημη αλλαγή στάσης Ευρωπαίων παραγόντων που άφησαν να εννοηθεί πως πληρωμή των CDS «δεν θα ήταν και καταστροφή», αλλά και η παρέμβαση της ISDA (International Swaps and Derivatives Association), του οργάνου το οποίο είναι επιφορτισμένο από την αγορά με το να αποφαίνεται για θέματα όπως το κατά πόσον η αναδρομική εισαγωγή ρήτρας συλλογική ευθύνης (Collective Action Clauses) στο καθεστώς που διέπει τα ελληνικά ομόλογα συνιστά πιστωτικό γεγονός (credit event) και πρέπει τα ασφάλιστρα να καταβληθούν.

Οι εξελίξεις αυτές, την ώρα που κλιμακώνονταν οι διαπραγματεύσεις, αποθάρρυναν πολλά hedge funds, αλλά και άλλους ομολογιούχους, από την επιδίωξη σημαντικά καλύτερων όρων ανταλλαγής. Είναι χαρακτηριστικό πως χρηματομεσιτικοί κύκλοι του Λονδίνου, που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις συναλλαγές στη δευτερογενή αγορά του ελληνικού χρέους, τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν αύξηση των πωλητών ελληνικών τίτλων που λήγουν τον Μάρτιο.

Ομως δεν υπήρχαν πλέον αγοραστές, καθώς το «στοίχημα» έχει ενσωματώσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τεράστιο ρίσκο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τα 14,5 δισ. ευρώ χρέους που ωριμάζει τότε, το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται στα χέρια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με μέση τιμή κτήσης τα 70 σεντς στο ευρώ. Από την ίδια σειρά, ομόλογα ονομαστικής αξίας της τάξης των 4 με 5 δισ. ευρώ έχουν αγοραστεί μετά το φθινόπωρο από hedge fund με μέση τιμή κτήσης που κυμαίνεται μεταξύ 40 και 50 σεντς. Κεφάλαια δηλαδή που δεν μπορούν να ανακτηθούν από τα επίπεδα στα οποία αναμένεται να κλείσει τελικά το PSI+. Επί του συνόλου των 14,5 δισ., έχουν εκδοθεί CDS που καλύπτουν ονομαστική αξία 3,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας οικονομικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάρκο Μπούτι.

Τα hedge funds, με την προσδοκία ότι μπορούν να πληρωθούν είτε από το πακέτο βοήθειας είτε από τα ασφάλιστρα, πίεσαν για καλύτερους όρους. Ομως τόσο από το Βερολίνο όσο και από το Παρίσι διέρρευσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πληρωμή των CDS στην «ειδική περίπτωση της Ελλάδας» δεν είναι καταστροφή. Την ίδια ώρα η ISDA, που κρίνει την πληρωμή ή όχι των CDS, σε έκτακτη διευκρινιστική ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως τα CACs δεν πυροδοτούν από μόνα τους τα CDS. Υπογράμμισε δε πως σε κάθε περίπτωση, για να αποφανθεί για κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχει επίσημη αίτηση από ομολογιούχο στο αρμόδιο όργανό της (EMEA Determinations Committee). Με τον τρόπο αυτό αποδυναμώθηκε καθοριστικά το όπλο της πληρωμής των CDS, ενώ τα funds εξετέθησαν στο ενδεχόμενο η κόντρα με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα να «γυρίσει μπούμερανγκ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Κ» στέλεχος χρηματιστηριακής στο Λονδίνο.

Δεν είναι τυχαίο πως σύμφωνα με πληροφορίες, που είναι όμως δύσκολο να διασταυρωθούν, στις διαπραγματεύσεις για το PSI+ στο τέλος είχαν παραμείνει ενεργά μόνο δύο funds και συγκεκριμένα η Marathon και η Greylock Capital.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100016_12/02/2012_472171

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε η χρηματιστηριακή αξία στον 80άρη τι αντιπροσωπεύει, ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι?

10:49 είπε...

MIXALI ase ta sapakia toy deikth kai pes mas ti kanoume me ΕΛΦΚ-ΕΥΡΩΣ...αγωράζουμαι????

10:52 είπε...

Pano klsp...
ΑΛΤΕΡ
ΑΤΕΡΜ
ΑΤΛΑ
ΕΛΑΙΝ
ΕΜΔΚΟ
ΕΝΚΛΩ
ΙΝΤΕΡ
ΚΑΡΔ
ΚΛΩΝΚ
ΚΛΩΝΠ
ΠΕΤΖΚ
ΠΡΟ
ΤΕΞΤ....αγοράζουμαι????

michele είπε...

αυτα ειναι οντως σαπια.Να ξερεις ομως οτι σε bull αγορα παιζουν και οι σαπιοι..Γιαννη ανεβηκε μπολικο αυτη εε?? Πανο δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Κατ αρχην ειναι πολυ λιγοτερες απο 80 ετσι τον λεγαμε παλια.Και επισης ειναι πολυ μικτη η χρηματιστηριακη του αξια πια.Δειχνει ομως τα αντανακλαστικα των εταιρειων μικροτερης κεφαλαιοποιησησς..

michele είπε...

Αυτες ειναι απεξω,εγω σου λεω για τις μεσα.Θα κανουμε απολογισμο μια μερα χεχε

Michalis είπε...

vre pedia pios esvise to arthro pou anevasa gia ta CDS?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα 10.52. Όχι τους πεθαμένους, ποτέ. Τώρα μη μου πεις ότι μέσα στον 80άρη (28 μετοχές) δεν θα βρεις και μερικά διαμάντια?

10:59 είπε...

μιχάλη,μόλις τώρα τις είδα στη Ναυτ.,δεν έχω ξανακούσει ούτε το όνομά τους,δεν είμαι παρα-μορφωμένος βλέπεις για να τις ξέρω χαχα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε γι αυτό ρώτησαν αν καταλαβαίνω καλά. Η χρηματιστηριακή αξία των 28 μετοχών τι αντιπροσωπεύει, κεφαλαιοποίηση?

11:02 είπε...

Πάνο,όταν έχεις ερωμένες όπως ετε,αλφα,ευρο,πειρ...δεν λοξοκοιτάς...πάς εκεί που τ.. δίνουν χαχα

michele είπε...

Συνονοματε περιμενε λιγο μηπως πηγε στα ανεπιθυμητα

Michalis είπε...

sinonomate katalathos afto prpei na egine

michele είπε...

Πανο αν κανει κανεις την προσθεση στον πινακα που παραθετω στο τελος βρισκει τι κεφαλαιοποιηση αντιπροσωπευει,αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ εχει?? Φωτη αντιλαμβανομαι που το πας..εγω ματια ανοιγω ,μελετηστε λιγακι παραπανω

ΠΑΝΟΣ είπε...

11.02 ότι πεις, ελπίζω να σου πάνε καλά οι ...κυρίες, εγώ θα περιμένω το δεύτερο κύμα, τι να κάνω?
Δυο από τις 28 τις περιμένω πάντως.

michele είπε...

Συνονοματε δεν εγινε λαθος.Πηγε ΑΥΤΟΜΑΤΑ στα ανεπιθμητα επειδη ηταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.Το εχει παθει και ο Λασκαρης.Να το βαλω σε 2 δοσεις εδω παλι???

11:10 είπε...

από το κάπιταλ...(κινημ.Άστυ)"ΕΡΩΤΗΣH: Δηλαδή, τι σας είπαν; Ή μας πληρώνετε ή σας το καίμε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βέβαια!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έλληνες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έλληνες, ναι!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δε θέλω να πω.
Αντίστοιχος διάλογος Ελλήνων πολιτών:

-Κατέβηκαν οι γνωστοί πολιτικοί και μας ζήτησαν χρήματα για να μην μας κάψουν την χώρα.
-Δηλαδή, τι σας είπαν; Η μας πληρώνετε ή σας την καίμε;
-Βέβαια.
- Ελληνες;
-Ελληνες, ναι.
-Πόσα;
-Δεν ξέρουμε ακριβώς, αλλά δεχτήκαμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει ξέχνα το Μικέλε.
Φ. είναι γνωστή από παλιά η αντίθεσή σου στα μικρά και οι κοντρίτσες με τον ΔΝ, δεν μένει παρά να το δούμε και να κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος.

11:13 είπε...

Μελετάτε τας Γραφάς...σωστά...όχι Πίστευε και μη ερεύνα...ευχ.για τη χθεσινή στήριξη Πάνο,είναι και ατελείωτοι και αμετανόητοι.Να μην πω ότι πολλοί έλπιζαν χθες βράδυ να ακούσουν...ερπύστριες....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο δεύτερο μέρος στο Έλληνες θα έλεγα όχι ακριβώς, τώρα στο ποσό που θα πληρώσουμε άστα να πάνε

michele είπε...

Ξαναβαζω το αρθρο που ανεβασε ο ΜICHALIS σε δυο δοσεις:
Πώς παγιδεύτηκαν hedge funds που «επένδυσαν» σε CDS Του Ηλια Γ. Μπελλου Σε αδιέξοδο οδήγησαν Βερολίνο και Κομισιόν τα hedge funds που έχτισαν θέσεις σε ελληνικά ομόλογα, σε πολύ χαμηλές τιμές κτήσης, για να μπλοκάρουν τις διαπραγματεύσεις του PSI+ με σκοπό να εξασφαλίσουν καλύτερους όρους ή πληρωμή των ασφάλιστρων κινδύνου (CDS). Αιτία; Η ανεπίσημη αλλαγή στάσης Ευρωπαίων παραγόντων που άφησαν να εννοηθεί πως πληρωμή των CDS «δεν θα ήταν και καταστροφή», αλλά και η παρέμβαση της ISDA (International Swaps and Derivatives Association), του οργάνου το οποίο είναι επιφορτισμένο από την αγορά με το να αποφαίνεται για θέματα όπως το κατά πόσον η αναδρομική εισαγωγή ρήτρας συλλογική ευθύνης (Collective Action Clauses) στο καθεστώς που διέπει τα ελληνικά ομόλογα συνιστά πιστωτικό γεγονός (credit event) και πρέπει τα ασφάλιστρα να καταβληθούν. Οι εξελίξεις αυτές, την ώρα που κλιμακώνονταν οι διαπραγματεύσεις, αποθάρρυναν πολλά hedge funds, αλλά και άλλους ομολογιούχους, από την επιδίωξη σημαντικά καλύτερων όρων ανταλλαγής. Είναι χαρακτηριστικό πως χρηματομεσιτικοί κύκλοι του Λονδίνου, που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις συναλλαγές στη δευτερογενή αγορά του ελληνικού χρέους, τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν αύξηση των πωλητών ελληνικών τίτλων που λήγουν τον Μάρτιο. Ομως δεν υπήρχαν πλέον αγοραστές, καθώς το «στοίχημα» έχει ενσωματώσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τεράστιο ρίσκο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από τα 14,5 δισ. ευρώ χρέους που ωριμάζει τότε, το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται στα χέρια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με μέση τιμή κτήσης τα 70 σεντς στο ευρώ. Από την ίδια σειρά, ομόλογα ονομαστικής αξίας της τάξης των 4 με 5 δισ. ευρώ έχουν αγοραστεί μετά το φθινόπωρο από hedge fund με μέση τιμή κτήσης που κυμαίνεται μεταξύ 40 και 50 σεντς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Κεφάλαια δηλαδή που δεν μπορούν να ανακτηθούν από τα επίπεδα στα οποία αναμένεται να κλείσει τελικά το PSI+. Επί του συνόλου των 14,5 δισ., έχουν εκδοθεί CDS που καλύπτουν ονομαστική αξία 3,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της υπηρεσίας οικονομικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάρκο Μπούτι. Τα hedge funds, με την προσδοκία ότι μπορούν να πληρωθούν είτε από το πακέτο βοήθειας είτε από τα ασφάλιστρα, πίεσαν για καλύτερους όρους. Ομως τόσο από το Βερολίνο όσο και από το Παρίσι διέρρευσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πληρωμή των CDS στην «ειδική περίπτωση της Ελλάδας» δεν είναι καταστροφή. Την ίδια ώρα η ISDA, που κρίνει την πληρωμή ή όχι των CDS, σε έκτακτη διευκρινιστική ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως τα CACs δεν πυροδοτούν από μόνα τους τα CDS. Υπογράμμισε δε πως σε κάθε περίπτωση, για να αποφανθεί για κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρχει επίσημη αίτηση από ομολογιούχο στο αρμόδιο όργανό της (EMEA Determinations Committee). Με τον τρόπο αυτό αποδυναμώθηκε καθοριστικά το όπλο της πληρωμής των CDS, ενώ τα funds εξετέθησαν στο ενδεχόμενο η κόντρα με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα να «γυρίσει μπούμερανγκ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Κ» στέλεχος χρηματιστηριακής στο Λονδίνο. Δεν είναι τυχαίο πως σύμφωνα με πληροφορίες, που είναι όμως δύσκολο να διασταυρωθούν, στις διαπραγματεύσεις για το PSI+ στο τέλος είχαν παραμείνει ενεργά μόνο δύο funds και συγκεκριμένα η Marathon και η Greylock Capital. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100016_12/02/2012_472171

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοίτα και να περίμεναν ΟΥΤΕ ερπύστριες δεν μπορούμε να ακούσουμε πλέον, ούτε κότσια έχουν ούτε καύσιμα. Και μη το πάρεις στραβά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω παράλληλα και Στάη (όχι σταη πληρωμών που έγραψε ο άλλος προχθές χαχα)

michele είπε...

Μιχαλη το ανεβασα σε 2 δοσεις.ΕΙΝΑΙ και ενδιαφερον.
Γιαννη εκλεισε ακριβως πανω στη γραμμη λαιμου.ΑΝ φυγει απο εδω θα ..τρεξει πολυ.Πολυ σημαντικο τι θα κανει αυριο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη το σαλαμάκι?

michele είπε...

Αρχισε και ο Πρετεντερης εχει και φακελους στο Σκαι χαχα

11:22 είπε...

Πάνο,πολλά είναι για ΠΟΛΥ μακροπρόθεσμους.Δυό τρία πράγματα δεν μπορώ να ανεχθώ:Ότι με 1τμχ.μπορεί ο κάθε καραγκιόζης να πηγαίνει + ή - 30% ένα χαρτί,ή να θέλεις οπωσδήποτε να δώσεις,να ανοίγει η αγορά και το πάνω μέρος να είναι ΚΕΝΟ,ή να ζητάει ΕΝΑΣ 1τμχ. στο -30%....αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα,και μια φορά στο τόσο να συμβεί ,έχω ορκιστεί ΕΚΕΙ να μην πλησιάσω.Ποτέ.Ας κερδίζουν μόνο όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ναι Πανο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο.
Δεν διαβάζω από την άλλη μεριά για να δω αντιδράσεις του ΠΛ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστω πολυ Μιχαλη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φώτη δεν έχεις άδικο. Αλλά τα πράγματα αλλάζουν και αν αρχίσεις να το ...συνηθίζεις κάποια στιγμή γελάς. Εχω δει 100 φορές να γίνεται αυτό με 1 κομμάτι αλλά τελικά δεν έχει σημασία, κάποιος παίζει.
Ή μπορεί να ανοίξει ένα χαρτί στο -15% το πρωί με 10 κομμάτια αλλά ΞΕΡΕΙΣ ότι το μεσημέρι θα κλείσει αρκετά επάνω. Χώρια ότι δεν τσακίζονται όπως τα μεγάλα (τα δικά σου).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε βάθος χρόνου εννοώ, άρα προστασία κεφαλαίου.

φσ είπε...

«Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο, γιατί θα λειτουργούσαμε με κόστη σε δραχμές και θα είχαμε έσοδα από εξαγωγές σε ευρώ ή δολάρια», για να σπεύσει στη συνέχεια να επιχειρηματολογήσει περί του αντιθέτου:

«Αλλά, ως Έλληνας, δεν θέλω να δω τη χώρα να επιστρέφει εκεί που ήταν 50 χρόνια πριν, δεν θέλω να δω την κοινωνική αναταραχή, που θα ακολουθήσει την επιστροφή στη δραχμή. Συνεπώς, πρώτα είμαι Έλληνας και μετά επιχειρηματίας».---100δρχ το μήνα και έσοδα σε ζεστά ευρωδολλάρια,αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ προπαγανδίζουν επί τόσο καιρό οι οπαδοί της δραχμής,ξέρει τι λέει ο Ε.Μυτιλ.

φσ είπε...

όσο κι αν τσακίζονται,φεύγεις στο δευτερόλεπτο με ασήμαντες απώλειες αν δεν σου βγει,στα άλλα κάθεσαι και ...προσεύχεσαι όμως.Τι στοπ λος να βάλεις εκεί;-30%;

φσ είπε...

εκτός αν,όπως λέει άλλος(πάρε πχ 40τμχ.),παίζεις με 100 και 200ε,τότε αλλάζει...τι είχες τι έχασες

michele είπε...

Αυτο οντως γινεται,εκμεταλλευομενοι τις καινουργιες διαταξεις.Ηδη 62 απο αυτες τις "γυρισαν" στο+10% -10% λογω χαμηλης εμπορευσιμοτητας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φώτη δεν μιλάμε για τα σκουπίδια.
Για μερικά χαρτιά της προκοπής μιλάμε, που προσπαθούν στο μείον να μαζέψουν κομμάτια και αν τους κάτσει από κάποιον απελπισμένο ή αγανακτισμένο τα αρπάζουν στο φτερό

michele είπε...

O Bαγγελης παντα ειχε σωστες τοποθετησεις και στις γενικες συνελευσεις και στην εταιρικη του αναλυση και στην αποψη του περι την αγορα γενικοτερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το φτερό που είπες, δεν παρακολουθώ συνέχεια και μέχρι να κάνω κάτι έχει φύγει το χαρτί πολύ προς τα κάτω, οπότε τέλος το στοπ λος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα χαρτιά αυτά παίζεις 4-5000 κομμάτια το πολύ με το ανάλογο κόστος. Είπαμε θα γίνει απολογισμός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Εγω παντως πιστευω οτι αυτο το +-30% στα μικρα θα επρεπε να εχει οριο καποιον επαρκη ογκο τεμαχιων και να ισχυει απο την αρχη γιατι τωρα που τα φτασαν εκει που τα θελανε με +- 10 δεν φτανουν ποτε πουθενα. Μα θα μου πεις πιθανοτατα αυτος να ηταν και ο στοχος του μετρου......

φσ είπε...

το καλό της ιστορίας είναι πως μια σύνθεση απόψεων και αντιμετώπισης της αγοράς,πάντα ωφελεί,μπορεί να προφυλάξει από κινδύνους,αλλά και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες,κάτι σαν ΓΝΩΣΗ πρέπει να λέγεται.

michele είπε...

Σωστο του Φωτη,αλλωστε ολα αυτα τα ..χαμενα ( και δεν μιλαω για σαπια) ,οταν φευγουν καλα ,κανουν τοσα κομματια που φευγεις και συ ..ευκολα.Ρωτηστε και το Γιαννη με το ..μικρο για το οποιο λεγαμε πριν

φσ είπε...

διαγράψτε την πλάκα που κάνω στο 10:53,μην πάρω κανένα στο λαιμό μου ,δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά τα χαρτιά και αν ανοίγουν...το λέω μην τυχόν και κλείσω μέσα κανέναν άνθρωπο που δεν ξέρει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ου μονο κοματια παρε να εχεις αλλα πολυ πιο πανω απο κει που ξεκινησε

michele είπε...

Φωτη μην ανησυχεις,δεν διαπραγματευεται κανενα απο αυτα χαχα

michele είπε...

Ε ναι Γιαννη στην αρχη δεν κανουνε,φευγουνε μουλωχτα..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχα έχεις πλάκα Φώτη, τώρα πλέον δεν νομίζω να μην ξέρει κανείς που βρίσκεται και τι κάνει.
Σωστός ο Μικέλε, το λεγάμενο έκανε σχεδόν 200.000 τεμάχια σήμερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν παιδιά η ώρα πέρασε, σας χαιρετώ, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μαλιστα την παρασκευη εκανε και τρελη διακυμανση απο +20% κοντα στο -10% και ξανα +10% με πολυ ογκο

φσ είπε...

"200.000 τεμάχια σήμερα το λεγάμενο"...αποκλείεται να τα έκανα εγώ,θα το ...θυμόμουν χαχα,καληνύχτα σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

καληνυχτα Πανο ΦΣ

michele είπε...

Kαληνυχτα Φωτη ,Πανο..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνυχτα σε ολους