Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΡΦΒ

HΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΡΦΒ..

Απο τις 17.11 οταν η μετοχη εκανε το χαμηλο της στα 0,1960 ,ξεξινησε να κινειται πλαγιοανοδικα εντος του μπλε καναλιου ΓΔ.Ο τιτλος εξηλθε του καναλιου στις 27/1 και κινηθηκε προς το πανω μερος της οριζοντιας ζωνης συναλλαγων ΚΝ οπου βρηκε αντισταση στην ζωνη των 0,40 ευρω.Κατοπιν δημιουργειται μια τριπλη κορυφη ( καθε μια χαμηλοτερη απο τις αλλες) ,οποτε η μετοχη επανηλθε εντος του καναλιου και το διεσπασε και προς τα κατω,διασπωντας την πρασινη γραμμη λαιμου Η.
Η μετοχη αντεδρασε εντονα ανοδικα σημερα πριν πλησιασει την στηριξη των 0.2290 ευρω,εν μεσω φημων για εισοδο στρατηγικου επενδυτη,κλεινοντας  στην πολυ σημαντικη αντισταση των 0,31 ευρω (κοκκινη γραμμη Λ),επανερχομενη ταυτοχρονα εκ νεου στο καναλι ΓΔ.
0,332 επομενη αντισταση στο κμο 30ημ για τη μετοχη και αμεσως μετα στα 0,36 ευρω.
Σε περιπτωση αδυναμιας διασπασης των 0,31 και 0,332 η μετοχη θα δοκιμασει εκ νεου τα 0,2290 και οπωσηποτε και τα χαμηλα 0,1960.

39 σχόλια:

michele είπε...

Η μαρφβ που εδωσε ρεστα σημερα. Τα 0,40 οπως και να εχει η μεγαλη αντισταση.

Γεράκι είπε...

όλα πιέζονται στην απέναντι πλευρά...

michele είπε...

Η NBG χωθηκε απο τα ψηλα αλλα εκλεισε το χτεσινο gap ,να δουμε το τελειωμα της

Γεράκι είπε...

χανει δύναμη σταδιακά...νεα χαμηλά για πολλά χαρτιά...

Αλεξανδρος είπε...

Αυριο θα μας δειξει που θα παει,στο 0,40 η στο 0,20...

michele είπε...

εσυ προς τα που λες??

Γεράκι είπε...

οσο για την NBG..Ο 50αρης αντέχει ακόμα...δυστυχώς έκανε νέο gap απο κάτω..έχει άλλα δυο απο πάνω. Ακόμα παίζει το θετικό σενάριο..ίσως συνεχίσει συσώρευση σε αυτά τα επίπεδα πριν κάνει την κίνηση της..

Αλεξανδρος είπε...

0,20

michele είπε...

χαχα το περιμενα Αλεξανδρε!! εγω λεω απ την αλλη πλευρα θα παει.. Αντωνη η nbg χωθηκε γιατι επεσε αποτομα το ευρω στα 1.3329 απο 1 ευρωλεπτο παραπανω πριν και επομενως αν εμενε ψηλα θα ηταν μεγαλη η αποκλιση τιμης με την ΕΤΕ εδω.Επομενως cool..

zougla είπε...

O τρόπος με τον οποίο τα «επίορκα» στελέχη του κρατικού μηχανισμού προσπαθούν να «ταλαιπωρήσουν», να «απαξιώσουν» και να θέσουν στο περιθώριο τους «υγιείς» υπαλλήλους, οι οποίοι δεν συνεισφέρουν στο κουκούλωμα έκνομων πράξεων από την πλευρά συναδέλφων τους, αποκαλύπτεται από τη μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο συνέδραμε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιστροφών Φ.Π.Α..

Ο λόγος για τον συνταξιούχο, πλέον, υπάλληλο κ. Δημήτριο Ψαθά. Μέχρι και την ημέρα της συνταξιοδότησής του, ο κ. Ψαθάς είχε τη φήμη του «σκληρού» και «άτεγκτου» υπαλλήλου, καθώς η ιστορία έχει καταγράψει ότι, χάρη στον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησε σε επιχειρήσεις- φαντάσματα της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε μεγάλο μέρος της δράσης του κυκλώματος στο οποίο συμμετέχουν στελέχη της φορολογικής διοίκησης.

Ωστόσο, ο πρώην ελεγκτής, αντί να ανταμειφθεί για την υπηρεσία που προσέφερε στο ελληνικό Δημόσιο, παραλίγο να παραπεμφθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για χρηματισμό.

Γεράκι είπε...

συμφωνω..cool..ετσι κ αλλοιως δηλωσα θετικος για long σεναριο..οχι γιατί είμαι μέσα αλλα το διαβάζω στο διάγραμμα..απλα δεν θα επαιζα την nbg λογω πολλων gap αλλα λόγω ελληνικών συμφερόντων , είπα να κάνω μια εξαίρεση..χεεχε..

Γεράκι είπε...

τον σφάζουν τον sp500...ή τουλάχιστον προσπαθούν..

μπλαμπλα είπε...

άγνοια/αδιαφορία=συγκάλυψη...χαλάζι στο ματς...Η διεύθυνση URL καταλήγει σε μη έγκυρο όνομα τομέα ανώτερου επιπέδου".|

michele είπε...

Zougla μεχρι να "πεσουν" θα το παλεψουν τα λαμογια..

μπλαμπλα είπε...

μεταντο και στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά.

Γεράκι είπε...

και στα σαλόνια...δεν μας χαλάει..

ζούγκλας είπε...

τι να παλέψουν;αυτοί δεν παλεύονται ,ούτε ανησυχούν.Η συγκυβέρνηση σαμ-μπενι καλύπτει.Και θα καλύψει όλη τη σαπίλα ΚΑΙ μετά τις εκλογές,προγραμματισμένο κι αυτό,βουλιάξαμε δια παντός,δεν υπάρχει η παραμική ελπίδα αλλαγής πια.Ούτε εξεγέρσεις και αηδίες που σερβίρουν οι δήθεν αριστερίζοντες.Τίποτε δεν θα γίνει,οι νέοι μας είναι τόσο απολίτικοι και βολεμένοι με τα λεφτά του μπαμπά,που δεν πρόκειται ούτε το φραπέ ν'αφήσουν ,ούτε το χαβαλέ.

michele είπε...

Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος ,τα λεφτα του μπαμπα εχουν συρρικνωθει..οσο για την συγκυβερνηση ο Rainchenbach ειναι εδω..κατι θα κανει

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλησπερα σε ολη την παρεα ανεξαιρετως.Michele εχεις κερδισει την συμπαθεια μου οχι μονο για τις αναλυσεις σου,οχι μονο γιατι απαντας σε ολες τις ερωτησεις αλλα και γιατι παντα μα παντα εισαι καλοδιαθετος και διαχεεις θετικη ενεργεια σε ολο το blog σου ολες τις μερες.Σ'ευχαριστω και για αυτο.Βεβαι σημερα εναν λογο παραπαω να εισαι καλοδιαθετος λογω συνεδριασης.Ευχομαι να τα πουμε εντος της εβδομαδας.

michele είπε...

Γιαννη ευχαριστω για τα καλα σου λογια,λογω χαρακτηρα ειμαι ετσι,αντθετα οταν βλεπω "φουσκες" αρχιζω και κατσουφιαζω χαχα..αντε παρε να τα πουμε,Χαθηκε και ο ΦΣΚ ,θα ψαξω να τον βρω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από μένα ξανά. Καλησπέρα Γιάννη Γιάννη. Έχεις δίκιο για τον Μικέλε και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε όλοι.
Τελείωσε και η Εθνική.
Τα λεφτά του μπαμπά όντως συρρικνώθηκαν και τώρα παίρνει σειρά και ο παππούς, εκεί να δείτε...άστα να πάνε.
Βρε Αλέξανδρε δήλωσε μια φορά αισιόδοξος... γίνεται?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ΦΣΚ μας έχει καλέσει από καιρό στο νησί αλλά εμείς φανήκαμε γαϊδούρια (μετά συγχωρήσεως). Πρέπει να ανταποκριθούμε επί τέλους.

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλησπερα Πανο και σε εσενα.Χαχα αχ αυτα τα λεφτα.Εχεις δικιο για τον ΦΣΚ μας εχει καλεσει,Μεγαλη Καρδια επισης.Οντως χαθηκε Μichele ισως τρεχει με δουλειες ο ανθρωπος η ισως θελει και αυτος να αποτοξινωθει.Αυριο θα τον αναζητησω.Michele αυριο πρωτα ο Θεος θα σε καλεσω.Ευχαριστω

ΤΑΣΟΣ είπε...

GΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΕΛΕ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ.2,20 αγορες μικελε ΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΧΤΕς.ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΓΕΝΟ.ΧΤΕς ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑς 500 ΑΡΕς ΜΙΓ ΚΑΙ ΜΑΡΦΒ.ΠΟΤΕ ΠΟς ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕς .ΑΛΛΑ ΜΙΚΕΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΕς

michele είπε...

Πανο συμφωνω μαζι σου και γω τον εχασα,ελπιζω να ειναι λογω δουλειας..Ρε συ εχεις δρομο οταν γινεις παππους που πρεπει να δινεις ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα εχει ανεβει και το χρηματιστηριο!

michele είπε...

εγω δεν ελεγα τιποτα.Μιλανε οι δικες μου ζωγραφιες εδω δημοσια.Ριχνε καμμια ματια στα γραφηματα να βλεπεις ποτε αγοραζεις και ποτε πουλας.Ευκολη ζωη βρε Γλυφαδα

ΤΑΣΟΣ είπε...

OI xarakeς ειναι για εσας ΜΙΚΕΛΕ,εμεις εχουμε φιλαρακια καλα.και τα φιλαρακια τους δουλευουν αγρια αυτους που ασχολουνται με τους χαρακες εδω και 2 χρονακια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε συ ΤΑΣΟ από εκεί γράφεις με μικρά και από δω...ξεχάστηκες και έγραψες με κεφαλαία?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε το ξέχασες, είμαι ΗΔΗ παππούς!

Γεράκι είπε...

καλο βράδυ..τα λέμε αυριο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό βράδυ Hawk

michele είπε...

δεν καταλαβες Πανο.Εγραψα συγκεκριμενα: οταν γινεις παππους που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,εννουσα οτι τωρα κοντα εχεις γινει..κατσε να περασει λιγος καιρος και θα αναγκασθεις ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ χαχαχα

michele είπε...

Να σου λενε ποτε να βγαινεις απο κατι ΔΙΟΝ και τετοια ομως...γιατι εγω τογραψα εδω..

ΤΑΣΟΣ είπε...

mikele 1.5 moy eixan πει απο το 0,4

michele είπε...

μετα ο δικος σου ομως ελεγε 2,5 και γελασαν και οι πετρες..αμα βγηκες μπραβο γιατι εμαθαν οτι την πατησαν πολλοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει αλλά και τώρα που κοντεύει στα 2,5 τα έχει τα εξοδάκια της χαχα...με πιέζει αυτή η χαζογιαγιά που όλο και κάτι θέλει να της παίρνει.

ΤΑΣΟΣ είπε...

ειπε 2,5?τι να πω εμενα μου ειχε πει για 1.5,τωρα αν δεν πηραν στο ο,5 και πηραν στο 1.5 τι να πω?προσεχουμε σε αυτα.παντος απο οτι ξερω τα φιλαρακια βγηκαν εκει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε καληνύχτα κι από μένα και τα λέμε αύριο πάλι.

michele είπε...

Την ειχα για μικροτερη τη μικρη..αλλα βλεπεις ολα οι γυναικες τα κανουν,αμαν οι πιεσεις!! χαχα