Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΜΥΤΙΛ




Η μπλε γραμμη, τομη των κμο 20 και 55 ημερων, ειναι το στοπ μας.Η πρασινη με ενα ημερησιο κλεισιμο πανω της ειναι το σημειο εισοδου.Απαραιτητως η διασπαση της πρασινης γραμμης απαιτειται να γινει με ογκο πανω απο 1000.000 .Σε καθε περιπτωση, εαν αυριο εχουμε μια εντονα ανοδικη συνεδριαση δεν θα ηταν ιδιαιτερα παρακινδυνευμενη μια αγορα,μεθαυριο στην εναρξη της συνεδριασης,με την απαραβιαστη τηρηση του στενου επιπεδου περικοπης ζημιων.Και σε αυτη την περιπτωση απαιτουνται οι αυξημενοι ογκοι που προαναφερθησαν.Καλη τυχη

13 σχόλια:

Αλεξανδρος είπε...

να σημειωσω οτι με αυριανο θετικο κλεισιμο η μετοχη βγαινει,οριστικα ελπιζω πανω απο το τριγωνο με τις κοκκινες γραμμες που τοσο την εχει ταλαιπωρησει,και αυτο ειναι σημαντικο διαγραμματικα γεγονος.

michele είπε...

Σωστη η τελευταια επισημανση Αλεξ..Τωρα πανω απο 1.000.000 στα 3.45 δεν χρειαζονται..ειναι ογκος ξεφορτωματος,αρκου και 650.000..χεχε

michele είπε...

Oσον αφορα τις πλατφορμες Spooky δεν πολυσυμφωνω γενικα.Ειναι φτιαγμενες για να σε"οδηγουν" στις κινησεις

Αλεξανδρος είπε...

michele το κερι που τελικα απετυχε να κανει την διασπαση στις 09/02 ειχε ογκο 960000....

spooky είπε...

Δεν έχω ενημερωθεί επαρκώς φίλε Μικέλε ακόμη,απλά παρακολουθώ κάποιο φίλο που αξιοποιεί τον τελευταίο καιρό τις αξιόλογες μοχλεύσεις επωφελώς,καθώς είναι πάντα απο πάνω και είναι πολύ γρήγορος.Εγω είμαι ακόμη στο margin που μου παρέχει η χρηματιστηριακή μου απο ίδια κεφάλαια και είναι με χαμηλό επιτόκιο.

Αλεξανδρος είπε...

Σε οτι αφορα τις πλατφορμες ,τι να πω ...δεν μου αρεσουν ,μονο για short ειναι

michele είπε...

Συμφωνω Αλεξανδρε,ειχε πιο πολλους πωλητες,αμφιβαλλω την αλλη φορα αν θα εχει τοσους.Spooky ,προσωπικη αποψη εκφραζω: μεινε εκει και χρησιμοποιησε το σωστα.Ειδικα αν δεν μπορεις να εισαι απο πανω..

spooky είπε...

Ευχαριστώ Μικέλε για τη συμβουλή.Δεν σκοπεύω να κάνω χρήση,αν και παρακολουθώ καθημερινά on line.Ισως γιατί "δεν το έχω" και οι τυχόν επιτυχημένες κινήσεις μου προκύπτουν συνήθως απο μεσομακροπρόθεσμες τοποθετήσεις,με κριτήρια value & growth.
Χαιρετώ σας

Αλεξανδρος είπε...

Επικρoτω το σχολιο του spooky για τις μεσοπροθεσμες τοποθετησεις,στον χωρο των πολυ γρηγορων υπαρχουν δυο κατηγοριες... κερδισμενων,οι τυχεροι και οι ψευτες ! μαντεψτε ποιοι ειναι οι περισσοτεροι!!!

Αλεξανδρος είπε...

καλο βραδυ

michele είπε...

Eπικροτω και γω.Εκ των αποτελεσματων.

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα κ από έμενα σε όλους και καλή εβδομάδα.

michele είπε...

Καλη βδομαδα παιδια!