Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΗ

Πολύ καλή κίνηση για τη μετοχή της ΔΕΗ..

την οποία βλέπουμε στο γράφημα μας. Μετά την τελευταία κίνηση της μετοχής από τις αρχές του Οκτωβρίου εντός του πτωτικού καναλιού P1-P2 και του εσωτερικού καναλιού Β-Β1 ,ο τίτλος κινούμενος μεθοδικά διασπά τον κμο30 ημ και εντός ολίγων συνεδριάσεων εξέρχεται του πτωτικού καναλιού μετά απο 3,5 μήνες.
Κινούμενη απόλυτα τεχνικά προσεγγίζει τη γραμμή λαιμού Ε, διορθώνει μέχρι τον κμο 30ημ ημερών αγγίζοντας την έξω πλευρά της άνω γραμμής του καναλιού P1 και αντιδρά άμεσα με την εξαιρετική σημερινή συνεδρίαση.
Η μετοχή πάνω από τα 4.05 ( neck line E) αλλάζει τη βραχυπρόθεσμη τάση της σε ανοδική και θα κινηθεί άνετα μέχρι τη ζώνη των 4,60 ευρώ, όπου διέρχεται ο κμο90ημ και η μικρή κορυφή της 5ης Δεκεμβρίου.
Διασπώντας επικυρωμένα τη ζώνη των  4,60  , επόμενη αντίσταση είναι η κάτω γραμμή Α2 της οριζόντιας ζώνης συναλλαγών Α1-Α2 , από όπου θα κινηθεί προς το gap της 1/11/2011.
Πεδίον δόξης λαμπρόν. Σε περίπτωση διόρθωσης δεν πρέπει να χαθεί η ζώνη των 3,55 ευρώ , ισχυρή στήριξη πλέον για τη μετοχή. RSI σε ουδετερα επιπεδα στο 56,69 συναδει με την κινηση του τιτλου.

38 σχόλια:

michele είπε...

Στον bertolt ,παρ οτι ενιοτε διαφωνω,η θεωρω υπερβολη κατι που λεει,αναγνωριζω το συναισθημα.Κατι που λειπει απο πολλες πτυχες της πολυταραχης ζωης μας.

λαδυ μαριανθη είπε...

είμαι του Robin καλέ εγώ...πρόσεχε ΜΠ. έχει το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΕΛΟΣ

Πιτσιρικος είπε...

Δεν ειμαι ο bertolt.

Και γιατι παρακαλω σε χαλασε;
Μηπως γιατι τοτε χαρισε τα δανεια στους αγροτες;
Μηπως επειδη εδωσε ωθηση στην εγχωρια βιομηχανια που επι διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ εξαφανιστηκε;
Μηπως επειδη εκανε δημοσια εργα;
Μηπως επειδη αποπληρωσε τα δανεια του Τρικουπη 25 χρονια νωριτερα απο την ληξη τους;
Μηπως επειδη αφησε την χωρα με χρεος μονο 330 εκατομυρια και 4 χρονια μετα επι Κων. Καραμανλη εφτασε τα 3 δις και επι Α. Παπανδρεου μεσα στα 2 πρωτα χρονια της διακυβερνησης απο το ΠΑΣΟΚ τα 10 δις;
Μηπως επειδη δεν καθαρισε την χωρα απο αυτα τα καθαρματα τους πολιτικους και τους παρατρεχαμενους τους;
Γιατι οντως δυστυχως αυτο ηταν το μονο που δεν εκανε.

ΦΣ είπε...

επειδή έζησα την τρομοκρατία και το φασισμό στο πετσί μου και τα βλαχαδερά-χουντικούς να κάνουν κουμάντο ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ,την προσωπική μου ελευθερία ,ΚΑΙ στο εισόδημα,δεν αξίζεις απάντησης από κάποιο του οποίου αγνοείς ΠΛΗΡΩΣ την πορεία της ζωής του.Βρες ένα άλλο κράτος με παρόμοιο καθεστώς και άδειασέ μας τη γωνια,τζάμπα ο χώρος που πιάνεις.Εκτός αν νομίζεις πως ανήκω σε κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα και δικαιολογώ το παρόν καθεστώς στο οποίο απλώς από ατύχημα γέννησης συν-υπάρχω,οπότε ακόμα χειρότερα για σένα.

michele είπε...

Απο τη δικη μου μερια,πιτσιρικο, η γραφη σου μου θυμισε τον bertolt ειχε κατι απο τη δικη του.Οπως και ναχει δεν αλλαζω την αποψη μου για το υφος γραφης.Ομως οτιδηποτε σαν πολιτευμα δεν μου διασφαλιζει την ελευθερη διακινηση ιδεων και πολιτικων πεποιθησεων δεν μου αρεσει.Αν και υπαρχουν αληθειες σ αυτα που λες.

Πιτσιρικος είπε...

Ε λοιπον ΦΣ αφου δεν καταλαβαινεις τι εννοω και μαλλον ανηκεις στην συντομοταξια των Νεολληνων της μεταπολιτευσης, φαε τωρα στη μαπα την << Δημοκρατια >> που εχει στην κορυφη οχι τον λαο αλλα τα λαμογια.

Α και Michele δεν επικροτω το συγκεκριμενο << πολιτευμα >> απλως επισημανσεις κανω, γιατι και τωρα δικτατορια εχουμε και μαλιστα με ξενο δερβεναγα και ειναι διπλο το βαρος.

φσ είπε...

μη μου επισείεις εμένα λέξεις όπως "λαμόγια" και μη μου κουνάς το δάχτυλο αν παρακολούθησες τα κείμενά μου εδώ και δυό χρόνια στο βν.τίποτε άλλο.

michele είπε...

Χαιρομαι που τ ακουω πιτσιρικε.Η απωλεια της εθνικης κυριαρχιας ειναι προ των πυλων.Το στηλιτευσα οσο μπορουσα σαν κοινωνικο ον..αλλα ο,τι και να γινει, ευελπιστω παντα λογω της "φυσικης" αισιοδοξιας που με διακατεχει οτι μπορουμε να τα καταφερουμε.

μπαρμπαλιας είπε...

πιτσιρικο ...θα ειχε βαση η συζητηση....και θα ηταν αποδεκτα ορισμενα ...αλλα εδω εχουμε γεγονοτα που εχουν σιμαζεψει ζωες...στηλανε τον κοσμο στα ξερονησια για τις ιδεες τους-σωστες "η λαθος-και προετοιμασαν τη γενια του πολυτεχνειου...να κυβερνησει...πολλα πολλλα πολλλλα.αστο ειμαστε παλιοι και τα εχουμε φαει στη μαπα

ΦΣ είπε...

newsbeast.gr
Αστυφύλακας έβγαζε χρήματα εκβιάζοντας αλλοδαπούς
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος ενός 39χρονου αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, καθώς και δύο αλλοδαπών γυναικών, από τη...---Διαβάστε ποιόν πληρώνουμε να μας "προστατεύει" από το κοινό έγκλημα...

μπαρμπαλιας είπε...

..το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα...δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε χαρατσια και φορους και θα μας περνουν το σπιτι...το ψηφησαν κιαυτο...

ΦΣ είπε...

Μπαρμπ....ήταν λειψό το κλήμα,τόφαγε κι ο γάιδαρος...

Πιτσιρικος είπε...

ΦΣ οχι δεν παρακολουθω το βν και το δακτυλο δεν ειναι δυνατον να στο κουνησω μεσω διαδικτυου.
Παρολα αυτα εσυ αρχισες την επιθεση ενω εγω ειχα σκοπο να κανω μια συγκριση μονο.
Γι αυτο στο ξαναλεω φαε τωρα την << Δημοκρατια >> της μεταπολιτευσης για να χορτασεις.
Και τζαμπα χωρο πιανεις εσυ.

ΦΣ είπε...

όσο για το δείγμα γραφής του προηγούμενου,όρκο έτσι κι αλλοιώς ΔΕΝ παίρνω....για την πλάκα μας(κυρίως με τον ΠΘ) μπήκαμε πολλοί στο βν ,γνωριστήκαμε κάποιοι,οι διαφορετικότητά μας απύθμενη,αλλά η καλή καρδιά κάποιων εδώ,δίνει κουράγιο σε πολλούς να συνεχίσουν να γράφουν,αυτό δεν παραβλέπεται με τίποτε.

ΦΣ είπε...

ΠΙΤΣ ΓΡΑΨΕ μου ΣΤΟ ΒΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Εδώ δεν θέλω να το χοντρήνω.Επειδή με γνωρίζουν προσωπικά.

michele είπε...

Ο σκοπος της κεντροβορειου αξονα ειναι ο εξης: Χαμηλοι μισιοι εργαζομενων στις επιχειρησουν ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ εδω να εγκατασταθουν για να εκμεταλλευτουν τον πλουτοπαραγωγικο ιστο της χωρας,διαχειριση ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ των στεγαστικων και καταναλωτικων δανειων των ελληνων,μειωση της μεγαλης ΑΚΙΝΗΤΗΣ περιουσιας του Ελληνα προς οφελος τους. Η Γερμανια ο leader, Ο ΓΑΠ ο προδοτης που αφησε την κερκοπορτα ανοιχτη.

michele είπε...

Εγω προσωπικα χαιρομαι την κουβεντα σας στην οποια "εμφυλλοχωρησα",επομενως προς τι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αντιπαραθεση?? αυτα που λεμε αντιπαρατιθενται ενδεχομενως ,αλλα εσυ,εγω,αυτος γιατι να υπαρχουν? Απορια εκφραζω και sorry.

φσ είπε...

Μιχάλη τα νούμερα για μισθούς νέων που είδα,είναι ήδη επιπέδου Ρουμανίας,για να μη πάω νοτιώτερα.

michele είπε...

στο 10.39 εχω κατι αβλεψιες πληκτρολογημενες αλλα το νοημα πιστευω εγινε αντιληπτο.

ΦΣ είπε...

χαιρετώ,αύριο πάλι.

michele είπε...

Ναι Φωτη συμφωνω,προς τα εκει παμε..αλλιως πως θα ερθει η αναπτυξη?? ετσι εξηγειται αυτο που ελεγα στην γυναικα μου πριν 2 χρονια μιλωντας για το Α μνημονιο,οτι θα ανεβαινει μονο το ΧΑΑ και ολα τα αλλα θα ειναι ΔΥΣΚΟΛΑ.Τουλαχιστον την προετοιμασα..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλησπερα σε ολους.

(οσο γινεται δυστηχως παπανδρεο γαρ)

michele είπε...

καλως το Γιαννη,πως πηγαμε σημερα??

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ.

http://youtu.be/uX5HMCL5hC8

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλα μικελε δε μου βγηκε αυτο που σκεφτηκα με τις τραπεζες και δεν το εκανα

michele είπε...

Δημητρη,ωραιος! και σε ειχα μονο πρωινο..οντως μεγιστος ο Ξυλουρης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου Λασκαρη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Σημερα απ οτι βλεπω ηταν η γιορτη των μεταλων ε!!! χαμος

manos1 είπε...

kalhspera sta nyxtopoulia

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

MICHELE ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Η ΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΤΑ 3,5 ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ 4 ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΑ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΣ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΑ.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

http://www.youtube.com/watch?v=Ri4PDOF_KxM&feature=related

michele είπε...

Ναι χαμος στα μεταλλα,για τους σωληνες δεν λεμε χαχα,καλησπερα Μανο.
Λασκαρη προηγουνται οι δουλειες σου ,δεν συζητιεται αυτο..μετα ολα τα αλλα.Μακαρι να ειναι οπως τα λες για ΕΤΕ θα δουνε θα εχει και αυξηση??

michele είπε...

Η nbg στο Αμερικα εκλεισε στο 1.74% στα 3,96.Το καλο ειναι οτι εκλεισε στα υψηλα ημερας παρ οτι πηγε 10 cents πιο κατω( χαμηλο 3,87)

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

MICHELE ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ.

michele είπε...

Για την ΕΤΕ οντως ισχυει αυτο,πριν λιγο καιρο πηρε το 1δισ προνομιουχες χρησιμοποιωντας τον νομο Αλογοσκουφη,οι αλλες ειχαν παρει το μεριδιο τους νωριτερα, εχει και την finansbank ,μπορει να τη γλυτωσει οριακα.Η να μην κανει μεγαλη αυξηση

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

MICHELE ΘΕΛΕΙ 5 ΔΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΕΧΕΙ 1,350 ΔΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ

ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ 30% ΤΗΣ FIN ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ 1,900 ΔΙΣ.
ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ 500 ΕΚ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 3,750 ΔΙΣ ΣΥΝ 1,250 ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΕΥ ΨΗΦΟΥ ΙΣΟΝ 5,000 ΔΙΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

michele είπε...

καλα τα λες,αλλα ειναι οριακα,ρευστα ολα.Και πρεπει και να πουλησει αυτα που λες.Την τουρκικη πουλαει και παραπανω..αλλα τραπεζες εστω κι αυτη που ειναι αναπτυσσομενη δεν ξερω αν αγοραζουν ευκολα συτη την εποχη .Ιδωμεν

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ)

http://www.youtube.com/watch?v=dsZarUYiRH8&feature=related

Τη σπάθα σήκωσε και πάλι

http://www.youtube.com/watch?v=xcz0NYotIYg&feature=related

michele είπε...

Kαληνυχτα Λασκαρη ευχαριστουμε για τα βιντεακια