Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012


 ΣΑΒΒΑΤΟ με άποψη.

                                                                ..και καφεδάκι         
  Aram Gharabekian conducts the National Chamber Orchestra of Armenia - the orchestral version of the Astor Piazzolla Libertango at the Zvartnots Monument-Complex Gala Concert in 2006 in Armenia.     


SARKOZY : Οι Ελληνες θα τα πάρουν



    «Πεπεισμένος» ότι τα μέλη της ευρωζώνης τη Δευτέρα θα καταλήξουν σε συμφωνία δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά και διαγραφής τμήματος του δημοσίου χρέους της Ελλάδας, παρουσιάστηκε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που συνομίλησε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνικώς με την πρόεδρο του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, αναφέρει το ανακοινωθέν του γαλλικού προεδρικού μεγάρου.


Σημείωση Μichele: Σιγά μην δεν τα δώσεις,έχεις και εκλογές  22 Απριλίου.

48 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...δεν ξερω αν θα τα δωσει ο Σαρκοζις "η καποιοι αλλοι ,το βεβαιο ειναι οτι θα παρουν χοντρα τοκια σε βαρος μας.εν τω μεταξυ εχει αρχισει ενα παγκοσμιο κινημα υπερ του ελληνικου λαου,γιαυτα που τραβαει...με τους πακεταδορους απειραχτους στα Λονδινα ,στας Ευρωπας και στους φορολογικους παραδεισους...και με την ηγεσια των δυο μεγαλων (;) κομματων να συμπλεει σε ολα ...

ΦΣ είπε...

Ο κ. Νίκος Κωστόπουλος αναλυτής της Εμπορικής Τράπεζας εκτιμά ότι η μεταβλητότητα της αγοράς θα εκτιναχθεί στα ύψη το επόμενο διάστημα και θα ευνοήσει τους βραχυπρόθεσμους επενδυτές. Ο κ. Κωστόπουλος ανέφερε στην εβδομαδιαία τεχνική ανάλυση ότι η αγορά έχει κλείσει τους λογαριασμούς με τα χαμηλότερα επίπεδα των 621 μονάδων στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο ίδιος πιστεύει ότι το πρόσφατο ανοδικό ράλι αποτελεί την αφετηρία ενός ανοδικού κύματος με πιθανό στόχο την προσέγγιση των 1.000 μονάδων κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Πάντως μερίδα χρηματιστών που αρχίζουν να βλέπουν εκ νέου επενδυτές στα γραφεία τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο στόχος των 1.000 μονάδων να εκπληρωθεί τους επόμενους μήνες.---ΚΛΜ ΜΠ...είναι πολλές οι 1.000 (+20%)για το φετινό Μάρτη;Να μην πω και εντός Φεβρουαρίου...Θυμήσου στα τέλη Αυγούστου εκείνο το +15% στον ΓΔ και τα κλειδώματα των τραπ. στο +30.

ΦΣ είπε...

Δευτέρα,29 Αυγούστου.Ο ΓΔ κάνει άλμα από τις 880μνδ στις 1.020(+16%),μέσα σε μία μέρα.Χωρίς να έχει συμβεί κάτι το άκρως συνταρακικό,αν δεν θυμάμαι καλά,διόρθωσέ με.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα, εγώ θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά με αφορμή το πρώτο θέμα.
Η μουσική πολύ γνωστή στα αυτιά μας, όλοι την έχουμε ακούσει, αλλά μερικές φορές δεν κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε δυο τρεις σειρές για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν. Ίσως γιατί δεν είναι μέσα στα άμεσα "ακουστικά" ενδιαφέροντά μας, ή επειδή μας έχουν τόσο πολύ απορροφήσει τα θέματα της επικαιρότητας και η μίζερη πραγματικότητα που καθημερινά βιώνουμε.
Ο Άστορ Πιατσόλα (στα ισπανικά Ástor Piazzolla, 11 Μαρτίου 1921 στο Μαρ ντελ Πλάτα, Αργεντινή – 4 Ιουλίου 1992 στο Μπουένος Άιρες) θεωρείται ο πιο σημαντικός συνθέτης του τάγκο κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα. Οι συνθέσεις του έφεραν επανάσταση στο παραδοσιακό τάγκο, ενσωματώνοντας σ' αυτό στοιχεία τζαζ και κλασικής μουσικής, και δημιούργησαν το nuevo tango (νέο τάγκο).

Τα υπόλοιπα, τα καθημερινά, οι μειώσεις και τα χαράτσια μπορούν να περιμένουν λίγο, δεν πρόκειται να φύγουν γρήγορα, μην ανησυχείτε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Φώτη, αμάν πια, στον ύπνο σου τα έβλεπες? χαχα

φσ είπε...

διάβασα πριν λίγο την Ημερησία,άνοιξα την πλατφόρμα μου και ...θυμήθηκα τα παλιά...ωραία λιακάδα,θα πάμε εκδρομούλα παρά το κρύο,επιβάλλεται σήμερα η έξοδος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σαφώς και χρειάζεται, περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα.

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ είπε...

θα ξεκινησω μεγαλο ραλλυ

bertolt είπε...

κλμ, http://www.youtube.com/watch?v=f32BGmLOodc&feature=youtube_gdata_player

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Bertolt.
Θα κρατήσω το ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ, που είναι κοινό σε όλα.
Από το πρώτο σκέλος θα ήθελα να τα έχω όλα, δυστυχώς δεν ξέρω τι μου έχει απομείνει πλέον.
Το ΜΙΣΩ άρα υπάρχω πιάνεται?
Το ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ κάποια μέρα άρα υπάρχω προφανώς δεν πιάνεται.
Ποτέ δεν θα κάνω την υπέρβαση δυστυχώς.

michele είπε...

Kαλημερα κι απο μενα.Σωστη η επισημανση Πανου,ετσι εγινε ηζωη μας που προσπερναμε καποια πραγματα ..ποιος κρυβεται πισω απο ενα εργο..εγω ανεδειξα τον Αρμενη μαεστρο που μου φανηκε φυσιογνωμια ..η συνθεση του Piazzola πολυ οικεια στ αυτια ολων μας..Καλημερα Bertolt

michele είπε...

Φωτη δεν θυμασαι καλα..το συνταρακτικο ηταν το deal ετε-αλφα ολες οι τραπεζες στο +30%..

bertolt είπε...

το να αναγνωριζω συνειδητα το οτι μισω ,αρα υπαρχω. Τωρα το ζω για να εκδικηθω πολυ μιζερο κανει και μελοδραματικο κανει δε νομιζεις?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα αυτή τη φορά (εκτός έδρας).
Bertolt γι αυτό έγραψα ότι προφανώς δεν πιάνεται.
Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν έχει πρωθυπουργό. Η Ελλάδα έχει εποπτεύων πρωθυπουργό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ωχ το μάτι μου. Στο ίδιο σχολείο με τον ΠΘ θα πήγαινε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είμαστε όλοι Έλληνες.
Το κεντρικό σύνθημα των εκδηλώσεων υποστήριξης προς την Ελλάδα σήμερα.
Αυτά από τους έξω. Έχω κάποιες αμφιβολίες αν αυτό ισχύει και για τους εντός των συνόρων.
Τόσα χρόνια κάναμε ότι μπορούσαμε για να αποδείξουμε το αντίθετο.

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Περηφάνια ή ξεφτίλα;
Πρώτο θέμα - 18/02/2012 13:50 --- Βασ. Αναστασόπουλος

Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ μέχρι τη Μαδρίτη, το κίνημα υπέρ της Ελλάδας ενισχύεται και η φωνή του δυναμώνει. Με αιχμή τα σκληρά μέτρα λιτότητα που επιβάλλει η πολιτική και του νέου Μνημονίου, ευρωπαϊκές οργανώσεις και απλοί πολίτες στέκονται στο πλευρό της χώρας μας, αντιδρώντας στην εξαθλίωση, στην οποία οδηγούν ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ τον ελληνικό λαό.

Την ίδια ώρα, φωνές όπως αυτές των Χάνες Σβόμποντα και Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ ή ακόμα και Γερμανών «σοφών», όπως ο Πέτερ Μπόφινγκερ, επιμένουν ότι οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο θα πρέπει να ρίξουν τους τόνους της κριτικής τους προς την Ελλάδα και να αναλογιστούν και τις δικές τους ευθύνες στη διαμορφωθείσα κατάσταση.

Το γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτήν την «περιπέτεια» της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, μας κάνει ίσως να νιώθουμε μια ψυχολογική «ανάταση», ως έθνος... Υπάρχει ωστόσο και η αντίθετη πλευρά, όπως εκφράζεται από κινήσεις σαν αυτές των Ιταλών δημάρχων Μάρκο Γκάλντι και Τζοβάνι Μοσκατιέλο, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν υπέρ της Ελλάδας ένα μέρος από τα επιδόματα που λαμβάνουν από το ιταλικό κράτος, λόγω του αξιώματός τους...

Δεν είναι ότι η κίνηση των Ιταλών δημάρχων δεν τους τιμά ως ανθρώπους ή ότι μας πέφτουν... λίγα τα 1.100 και 780 ευρώ, αντίστοιχα, που προθυμοποιούνται να προσφέρουν μηνιαίως για την Ελλάδα.

Όταν όμως οι εγχώριοι τοπικοί και πολιτικοί άρχοντες δεν έχουν κάνει καμία ανάλογη κίνηση, βάζοντας το χέρι βαθιά στη δική τους τσέπη, ή όταν το ελληνικό κράτος αδυνατεί να αγγίξει τα εισοδήματα των πλουσιοτέρων και περικόπτει επιδόματα και συντάξεις από τους ασθενείς, η βοήθεια των Ιταλών γειτόνων μας, μου μοιάζει περισσότερο με κατάντια, με λύπηση αν προτιμάτε...

Εδώ που φτάσαμε, βέβαια, ίσως και να είμαστε για να μας λυπούνται... Εάν θέλουμε να βγούμε με κάποιον τρόπο από το τέλμα αυτό, η λήψη συγκεκριμένων μέτρων κατά της φοροδιαφυγής και η φορολόγηση των υψηλοτέρων εισοδηματικών στρωμάτων είναι μονόδρομος, εάν είναι μάλιστα να αποκατασταθεί και η κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό είναι προτιμότερο -και όχι να τρέχει η Ελλάδα με... απλωμένο το χέρι στις κωμοπόλεις Κάβα Ντέι Τιρένι και Μπαρονίσι της Ιταλίας.

Γι' αυτό λοιπόν αξιότιμοι κύριοι Γκάλντι και Μοσκατιέλο, σας ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε! Αν θέλει πραγματικά το ελληνικό κράτος να γεμίσει με χρήματα τα ελλειμματικά ταμεία, ξέρει πού να απευθυνθεί...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη.
Σάββατο με άποψη λέει στην κεντρική σελίδα.
Καλά τα κόπι παστέ (κατά μπάρμπα) αλλά πρέπει να λέμε και τις δικές μας απόψεις.

Νίκη είπε...

Καλησπέρα Πάνο. Η άποψή μου είναι ότι ο καθένας εκφράζεται όπως μπορεί.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκη εκτός από το καλησπέρα όλα τα άλλα ήταν γενικά και για όλους, όχι για σένα που είσαι πάντα ...συγκρατημένη.

ΡΕΥΤΕΡς είπε...

ΤΗ ΟΡΑ ΗΝΕ???ΣΤΗΣ ΤΡΙΣ ΗΠΑΜΕ ΘΑ ΒΓΗ ΟΙ ΗΔΟΙΣΕΙ...............ΚΙ AKOMA THΠΟΤΑ?????

μπαρμπαλιας είπε...

kaλησπερα Πανο με τα ...ωραια σου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μπάρμπα και Φ

ΡΕΥΤΕΡς είπε...

"Βγηκε μια ειδηση απο το ΙΦΟ "...από το ΙΦΟ ή από το ΟΥΦΟ βγήκε,μάθατε τελικά;

ΡΕΥΤΕΡς είπε...

για το XXX.92.231.87 από ...κεί,έχετε καμμιά ιδέα;Πρακτορείο είμαι,να μάθω θέλω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μη μου παίρνεις την ...αποκλειστικότητα τώρα Φ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αρης Βότσης έχεις μέιλ, λύνουμε όλες τις απορίες χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα έχουμε 2 ρόιτερς από εκεί χαχα αν επιστρέψει το αφεντικό θα τα σβήσει και τέλος η πλάκα

σύγχρονη αττική σύνταξη είπε...

motor storm σε 3D,PS3 τα παιδία παίζει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά κάνει τα παιδία, μικρά και μεγάλα. Είναι η ώρα τους...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλησπερα πωπω φασαρια που εχει το καναλι μας σημερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ARvesNfkXAs&feature=g-vrec&context=G2689f85RVAAAAAAAAAQ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη. Είπα να ρίξω μια ματιά μετά από ώρα και βλέπω...κόσμο. Σήμερα είναι μέρα ανάπαυσης και ηρεμίας.

michele είπε...

Kαλως τα παιδια,ημερα χαλαρωσης..πηγα κι απο κει πεφτει λιγο..μακακια απο οτι βλεπω..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μικέλε, την πλάκα όμως δεν την πρόλαβες, έπεσε σβου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα και παλι εχω νεα

Τι ειναι αυτο που φωραει μαυρο σκουφι και περναει καβαλα απο τον αυλωνα;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη αν κατάλαβα καλά, άντε ρε να τελειώνεις με το καλό και την υποχρέωση αυτή...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκτός και αν είναι αίνιγμα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλα καταλαβες

michele είπε...

Δεν την προλαβα Πανο,κατι καταλαβα απο τα λεγομενα σας..Γιαννη τι ειναι?? χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει καιρός ήταν, θα ξεμπερδέψεις στα γρήγορα και όσο να είναι θα σε σέβονται λόγω ηλικίας χαχα, οι υπόλοιπες υποχρεώσεις εντάξει?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Εγω μικελε χαχα

Πανο το παλευω κατι περασα αν λες για τη σχολη. Οσο για το σεβασμο δεν το υπολογιζω δεν θα υπαρξει αλλα δε μασαμε εδω φαγαμε 5 χρονια πτωση και τη παλευουμε ακομα θα μας τη πουν οι καραβαναδες χαχα

michele είπε...

Γιαννη ειδες πως "σκληραινει" το χρηματιστηριο,μετα δεν μασας σε τιποτα χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι για τη σχολή έλεγα Γιάννη.
Πότε πας μέσα? Λίγος σεβασμός πρέπει να υπάρχει εκτός και αν έχουν αλλάξει όλα τόσο πολύ. Θεωρητικά είσαι... παππούς για τον στρατό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πραγματικά αποκτάς αντοχές μέσα στο ΧΑΑ... τόσα χρόνια και έχουμε ακόμα διάθεση για πλάκες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ετσι ειναι μικελε ποναει και στεναχωρει αν δε εισαι συνετος και σωστος.Πανο μη με πληγωνεις αλλο χαχα στις 8/3

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι να σε πληγώσω τώρα εσένα, είσαι μια χαρά. Άντε πριν ανέβει και η θητεία.
Παιδιά σας χαιρετώ πάω μια βόλτα έξω προς παραλία μεριά και τα λέμε αύριο. Καληνύχτα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Αντε καληνυχτα και καλη βολτα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνυχτα κι απο μενα. Παω να διαβασω ΔΝ και μετα βολτα και γω.