Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


ΟΤΕ

          
                                                                             ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
   Καθημερινό σχόλιο Μichele  και γραφημα ΟΤΕ.

Στις 708,18 μον εκλεισε σημερα στο τελος της εβδομαδας ο ΓΔ..
με νεα ανοδο 2,67% και συνολικη 13,4% απο το χαμηλο της 10ης Ιανουαριου μετα απο μια σειρα 8 ανοδικων συνεδριασεων.Σημερα κατακτηθηκε και το πολυποθητο οχυρο των 701 μον,πραγμα που συνιστα σοβαρη διαγραμματικη εξελιξη.
Εν αναμονη των συμφωνιων μεταξυ των πιστωτων μας  και της κυβερνησης για το PSI  ,πρεπει η αγορα να δειξει οτι κατακτα καποια επιπεδα πριν τις επομενες κινησεις της.
Σημερα κινηθηκε ο ΔΤΡ στο+ 3,90% στις 290,4 μον ,λιγο πριν την σoβαρη αντισταση των 300μον,καθως και ο FTSE 20 στις 278,5 μον στη σημαντικη ζωνη (275-280) πανω απο την οποια 
θα μπορουσαν να ληφθουν αγοραστικες θεσεις ποικιλου ενδιαφεροντος ακομα και στα δικαιωματα προαιρεσης (long call) η στα συμβολαια( futures) επι μετοχων η δεικτων.
Μενει να δουμε πως θα εκτιμησει η αγορα την συμφωνια της οποιας τις λεπτομερειες δεν γνωριζουμε αυτη τη στιγμη.
H ΑΛΦΑ με κερδη +7,09% στα 0,6650 ευρω ,πρωταγωνιστησε απο τις τραπεζες,για να ακολουθησουν η ΕΥΡΩΒ και η ΕΤΕ η μεν πρωτη με ανοδο 6,41% η δε δευτερη με κερδη 5%στα 1,89 ευρω. Η ανοδος διαχυθηκε και σε αλλα χαρτια του 20αρη,με πρωτο τον ΟΠΑΠ ο οποιος επιασε τα 7 ευρω με ανοδο 9,37% ακολουθουμενος απο τον ΟΤΕ που περασε παλι πανω απο τα 3 με κερδη 4,11% στα 3,04 ευρω,γεγονος σημαντικο για τη μετοχη.Πολυ καλος και ο ΤΙΤΚ στα 12,69 ευρω και +3,34% ενω και η ΜΟΗ "επιστρεφει"με κρδη 2,65% στα 5,42 ευρω.Θετικη εκπληξη για Τραπεζα Ελλαδος ( ΕΛΛ) με 9,5% στα 13,71 σαφως υποτιμημενη και τον ΦΡΛΚ με +7,59% στα 1,70 ευρω.
Ενδιαφερουσα για την γενικοτερη εικονα της αγορας η παραμονη του ΜΥΤΙΛ πανω απο την ζωνη των 2,75-2,80 ,ο οποιος εκλεισε με κερδη 2,81% στα 2,93 ευρω.
Τα ΣΩΛΚ  ηταν η καλυτερη απο τις μετοχες του ομιλου ΒΙΟΧΚ με αποδοση 5,63 % στα 0,60 ευρω.
Απο την περιφερεια ξεχωρισε για μια ακομη φορα η ΠΡΟΦ με ανοδο 19,06% στα 0,4060 αποκαθιστωντας με ενα 120% απο τα χαμηλα της ,καπως την κεφαλαιοποιηση της.Καλη η ΙΝΤΚΑ στα 0,1890 με ανοδο 6,78%,πρεπει να περασει πανω απο τα 0,20 για να πουμε οτι περασε τον "καβο".Ο ΕΠΙΛΚ συνεχιζει ομαλα και σταθερα την ανοδικη του πορεια και εφτασε τα 0,58 ευρω πρεπει ομως να αποδειξει οτι αξιζει την κεφαλαιοποιηση του σ αυτα τα επιπεδα (30,1 εκ ευρω).
Αυτη τη στιγμη λιγο κατω ο DAX με απωλειες 0,09% στις 6409 μον και λιγο πανω ο εκπληκτικος DOW στις 12.672 μον με ανοδο 0,38%


ΓΡΑΦΗΜΑ ΟΤΕ 
Παρατηρουμε εναν απολυτα αρμονικο σχηματισμο κεφαλη -ωμοι που δημιουργηθηκε τελη 
Οκτωβριου αρχες Νοεμβριου με την κεφαλη να φτανει στην μωβ γραμμη Κ γυρω στα 4,05 ευρω.
Ο σχηματισμος λυθηκε καθοδικα στις 16/12 (γραμμη λαιμου Ν) αλλα αρνουμενος να απομα-
κρυνθει ,ξεκινησε μια ελαφρα πλαγιοανοδικη κινηση απο το χαμηλο 2,54 της 20/12.Μολις σημερα,διεσπασε εκ νεου προς τα πανω αυτη τη φορα την Ν προσπαθωντας να αναιρεσει οριστικα τη καθοδικη λυση του σχηματισμου.Αυτο θα επιτευχθει μετα τη διασπαση της πρασινης γραμμης στα 3.28 ευρω με στοχο πλεον την περιοχη των 4 ευρω.
Ανεκτη διορθωση μεχρι τα 2,75 οπου διερχεται αυτη τη στιγμη,η τελευταια γραμμη τασης απο τα 2,54.RSI σε ουδετερα επιπεδα στο 59,38

76 σχόλια:

Φ είπε...

Την πέφτουν άγρια οι σορτ σε ετε-αλφα-γιούρομπανκ

michele είπε...

για να τους δουμε Φωτη..

michele είπε...

καλο το κλεισιμο λοιπον ,γραφω το απογευματινο σχολιο ,τα λεμε μετα

Φ είπε...

άλλο ένα 4% πάνω το χ/φ,όχι γκρίνιες,με αγοραστές έκλεισαν σχεδόν όλες οι ΤRAP(παΓίδες του Γίδη)αμυδρό φως αχνοφαίνεται στην έξοδο του τούνελ της καραπτωσάρας.

michele είπε...

η επιβεβαιωση της επιστροφης πανω απο το 701 ειναι πολυ ενθαρρυντικη Φωτη,καθως και η διασπαση των 280 μον απο τον ftse 20

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

«Κλειδώνει το PSI»

http://www.24h.gr/section/oikonomia/kleidonei-psi


Συνάντηση Γ. Προβόπουλου με τραπεζίτες

http://www.24h.gr/section/oikonomia/sunantisi-g-probopoulou-me-trapezites

Τ. Νταλάρα: «Είναι πιθανό να έχουμε κάτι να πούμε αργότερα σήμερα»

http://www.24h.gr/section/oikonomia/t-ntalara-einai-pithano-na-exoume-kati-na-poume-argotera-simera


Με περίοδο χάριτος 10 ετών το κούρεμα του ελληνικού χρέους

http://www.24h.gr/section/oikonomia/me-periodo-xaritos-10-eton-kourema-tou-ellinikou-xreous

Η ελληνική κρίση έδωσε το «φιλί» της ζωής στη Γερμανία

http://www.24h.gr/section/oikonomia/i-elliniki-krisi-edose-fili-tis-zois-sti-germania


Φοροκάρτα; Τι είναι αυτό;


http://www.24h.gr/section/apopseis/forokarta-ti-einai-auto


Ξέχασε στην τουαλέτα δαχτυλίδι αξίας σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ!

http://www.24h.gr/section/kosmos/ksexase-stin-toualeta-daxtulidi-axias-sxedon-12-ekat-euro

ΦΣ είπε...

Παπαιωάννου-Μπεγλίτης=Ακοίμητοι φρουροί του Δημ.Πολιτεύματος=ΛΥΣΣΑΞΑΝ.Το ΜΠΟΓΙΑ επειγόντως να μαζέψει τα αδέσποτα κτήνη,δαγκώνουν. "Ο κ. Παπαϊωάννου εξετάζει εάν θα στείλει ερώτημα στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για την αντικατάσταση των δύο οικονομικών εισαγγελέων, μετά τις παραιτήσεις (αίτημα αντικατάστασής τους) που έχουν ήδη υποβάλει.
Ακόμη εξετάζει εάν θα ζητήσει ή όχι την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος τους, κάτι που εμμέσως συμπεραίνεται από τη χθεσινή δήλωσή του, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης «έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης με τις συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές τους».
Επίθεση στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης, με αφορμή το αίτημα του πρώτου να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για την ΕΛΣΤΑΤ, για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του προέδρου του Κινήματος και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ειδικότερα, αφού αρχικά αναφέρει ότι «για δεύτερη φορά οι καταγγελίες των δύο οικονομικών Εισαγγελέων αρχειοθετήθηκαν από την προϊσταμένη αρχή τους και αποδείχθηκε "άνθρακας ο θησαυρός"», o κ. Μπεγλίτης συμπληρώνει ότι εάν το νέο αίτημα «δεν πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας».
Επιπλέον, καλεί την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειές της και καταλήγει: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Το σενάριο εξελίχτηκε όπως περιγράφτηκε χθες εδώ. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη. Καλό απόγευμα, έχω ταξιδάκι για να κάνω κάποιες δουλειές που έχουν μείνει πίσω και θα τα πούμε το βράδυ.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Στη Βουλή η δικογραφία για το «φούσκωμα» του ελλείμματος το 2009

http://www.24h.gr/section/politiki/sti-bouli-i-dikografia-gia-fouskoma-tou-elleimmatos-2009


Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κεφαλογιάννης


http://www.24h.gr/section/politiki/efuge-apo-ti-zoi-o-giannis-kefalogiannis

Καλύτερα να δώσουμε εδάφη της Ελλάδας και να κοιμόμαστε ήσυχοι!


http://www.prionokordela.gr/rokanidia/video-ntokoumento-kalutera-na-dwsoume-edafh-ths-elladas-kai-na-koimomaste-hsyxoi/

Η αργομισθία ανταμείβεται πλουσιοπάροχα

http://www.antinews.gr/2012/01/20/143575/#more-143575

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Πρόεδρος και ο πρώην ΥΠΟΙΚ, ένα από τα μεγαλύτερα καθίκια που πέρασαν ποτέ από αυτήν τη θέση μαζί με το Αλογογκούφη...καλά πως τολμάνε έστω και να πιάνουν το όνομά τους στα χείλη τους αυτοί οι δύο μικρομεσαίοι εισαγγελικοί λειτουργοί? Στην πυρά γρήγορα.

VassilisS είπε...

Κλείσιμο χωρίς εκπλήξεις άρα καλο κλείσιμο.
ΓΙα να δούμε ρε παιδιά ποτε μα ποτε θα πάει ένας μέσα απο αυτούσ

michele είπε...

Αν και δεν περιμενω να γινει κατι,αισθανομαι προσωπικα δικαιωμενος που απο το τελος του 2009 μιλαγα για φουσκωμα του ελλειμματος προκειμενου να δικαιολογηθει η απουσια μετρων απο την τοτε κυβερνηση και η παρασκηνιακη προσπαθεια καταφυγης μας στο ΔΝΤ και την εξοδο μας απο τις αγορες.

Γεράκι είπε...

καλησπερα σας..
έχετε κάποια γνώμη για την worldspreads?michele έχεις άποψη?

michele είπε...

Νομιζω ειναι καλη..αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη ,καταλαβαινεις οτι εχω αλλη πλατφορμα εγω χαχα..πως πας με τα ξενα..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Αντώνη. Η worldspreads είναι η δεύτερη πλατφόρμα που έχω.
Είναι αυτή που παίζει μονόπολυ ο Στρατηγός. Ότι απορία έχεις αν μπορώ να στη λύσω πες μου

Γεράκι είπε...

Εχουν αρχισει και φουντωνουν οι επαγγελματικες υποχρεώσεις μου και μου τρώνε χρόνο έτσι ώστε δεν παίρνω ρίσκα...θα έλεγα όχι κάτι το αξιόλογο..μια η άλλη..ενω εσείς όσο παρακολουθω, έχετε δράση...

Γεράκι είπε...

ευχαριστω V. βασικά θέλω να δοκιμάσω κάτι με trading σε δεικτες κατι το οποιο δεν μπορω να κανω με την δική μου..όταν λένε 0% προμήθεια, που είναι η παγίδα?

michele είπε...

χαχα η βασιλισσα της πλατφορμας η Βαλια..απο ενα αρθρο που ειδα στο ΒΝ εχει καμμια σημασια Πετραν,αν συμμετεχουν η οχι οι ξενοι τη στιγμη που τα χαρτια εχουν ανεβει 35% σε λιγες μερες??? και αυτοι που κατεχουν στον 20αρη το 52% τι ειναι??? μηπως θα πρεπει να αναρωτηθω αν ελληνας η ξενος πηγε το ΠΡΟΦ διπλη τιμη ??Αχ ρε Πετραν..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έχει ιδιαιτερότητες σαν πλατφόρμα
που δεν μπορώ να στις εξηγήσω έτσι
Αν θες δοκίμασε το demo της για να δεις πως λειτουργεί. Είναι δωρεάν και σου δίνουν κωδικούς αμέσως.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεια σου ακούραστε Μιχάλη.

michele είπε...

μακαρι η μονη κουραση μου Βαλια,να ειναι να γραφω σχολια χαχα,πως παει ο S&P??

Γεράκι είπε...

miss V..πριν το τσεκάρω μονος μου..ξερεις εάν μπορεις να επιλέξεις high ή low στον ΕΜΑ και να τις έχεις παράλληλα στο διάγραμμα σου...???

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντώνη mail.
Μιχάλη έχω δουλειά και δεν έχω κάνει
κινήσεις στα έξω, μόνο στο δικό μας.
Για sp περιμένω να δω τι θα κάνει
όταν φτάσει 1320 1330 μον. Δεν έχω λόγο να ρισκάρω τώρα.

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η michele είπε...
Αν και δεν περιμενω να γινει κατι,αισθανομαι προσωπικα δικαιωμενος που απο το τελος του 2009 μιλαγα για φουσκωμα του ελλειμματος προκειμενου να δικαιολογηθει η απουσια μετρων απο την τοτε κυβερνηση και η παρασκηνιακη προσπαθεια καταφυγης μας στο ΔΝΤ και την εξοδο μας απο τις αγορες.

20 Ιανουαρίου 2012 6:25 μ.μ.

...ξεχναμε -περρα απο ολα-οτι μας εδειναν 75 δις με χαμηλοτατο επιτοκιο...και τα παιδια συζητουσαν μονο ...με τους δανειστες και πως θα φερουν τετελεσμενα...και κυκλοφορουν...
ο Σιμητης ανεφερε το μνημονιο"μοιραιο λαθος"και ο Προβοπλος...τα εστριψε...μωρε ξεφτηλες που εισαστε δυο χρονια...με το αμιλητο νερο;;;
και ακομη δεν εχει αποκαλυφθει τιπ[οτα...

michele είπε...

Καλα τα λες Λιακο..καντε και ανανεωση ανεβασα γραφημα ΟΤΕ στην ιδια αναρτηση

ΦΣ είπε...

Και για να μην ξεχνάμε πώς ξεκίνησαν ΟΛΑ στις 5/10/09 την επομένη των εκλογών (Τ+3 ->Τ+10),ΜΙχάλη όποτε βρεις χρόνο,γράψε ένα άρθρο,είναι κάτι που δεν πρέπει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ να ξεχνά.Ο τρόπος που η χώρα βγήκε από τις αγορές,μπήκε στο μνημόνιο και εξευτέλισε τους πολίτες της με τον πιο αισχρό τρόπο,είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Και τα καθίκια του ΠΑΣΟΚ μας απευθύνουν το λόγο,εγκαλούν εισαγγελείς και εξακολουθούν ΠΛΗΡΩΣ ανενόχλητοι να λυμαίνονται τον ιδρώτα του λαού μέσω ανηλεούς φορολογίας,αφήνοντας πάντα ασύδοτους τους τραπεζίτες και τους κερδοσκόπους να σκυλεύουν το πτώμα της χώρας.--και στο βν το ίδιο γράφω.-Με απλή εγκύκλιο της ΤτΕ,Δ/νση τάδε,χωρίς υπογραφή Διοκητού,με απλή αίτηση της Ένωσης Τραπεζών.Ποιός θα χώσει μέσα επιτέλους όλο αυτό το αδέσποτο σκυλολόι;

ΦΣ είπε...

Καλά είναι τα κερδάκια από τις μετοχούλες,αλλά άλλα είναι ΠΟΛΥ σημαντικότερα θέματα από 100 ή 200ε μεροκάματο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

"Κάνε την Ακρόπολη δική σου με 1.600 ευρώ"
http://gr.news.yahoo.com/%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-1-600-183230971.html

michele είπε...

Ποσο εχεις ρε Φωτη,μην ανησυχεις θα γραψω,θα γραψω..

μπαρμπαλιας είπε...

...κλσ σε ολους και ιδιαιτερα στον παντα καιστικο Φωτη μας...
ασε δε με τους τοκογλυφους...πηγα εδω και δυο χρονια Θεσ/κη με την γυναικα μου...και χαζεψαμε απο τις χλυδατες βιτρινες...με τις κυριες να βγαινουν φορτωμενες...πχ μποτες με 550 ευρω...και στεισαμε και τσακωμο...χαχαχα...λεει δεν μου περνεις...τι να σου παρω τις λεω,δεν βλεπεις οτι κυκλοφορει καταμαυρο χρημα...με τελικους αποδεκτες τις αρχοντοπουτανες;;;;
τελικα τα βρηκαμε με πολυ λιγα...ενα παραδειγμα ειπα...αλλα λεει πολλα

μπαρμπαλιας είπε...

Βασιλικη μας το βιντεο με τις συνεπειες του...συγκλονιστικο...μπραβο

μπαρμπαλιας είπε...

Φωτη..μην τραβας ζορια...το πατσοκ τριαντα χρονια επομενα θα ειναι κυβερνηση...συνεχεια...αν το πιανεις

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Μπάρμπα. Σωστός, δεν ξεβρομίζει έτσι εύκολα ο τόπος.

ΦΣ είπε...

Είσαι έξω καρδιά,γι αυτό σε πάω.

μπαρμπαλιας είπε...

...και εγω σας παω ουλους...χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορώνα περάσω κι εγώ από την παρέα σας για ένα καφέ? Καλησπέρα σε όλους, εκτός έδρας σήμερα.

ΦΣ είπε...

Γειά σου Βασιλική,χάθηκε κι ο καπετάνιος με το γιώτ,δεν πιστεύω να ήταν ο Ιταλός με το cruiseboat που το έριξε στον ύφαλο;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς τον Πάνο. Τσίπουρα κερνάει
ο Μπάρμπας τέτοια ώρα. Εμείς που είμαστε ακόμη στην Αθήνα και δουλεύουμε αύριο ζηλεύουμε.......

ΦΣ είπε...

Πάνο ,ησυχία δίπλα,είμαι βέβαιος πως ο 205 μιλάει με τον ΔΝ στο τηλέφωνο.Αλλά δεν παίρνω και όρκο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεια σου βρε Φώτη με το χιούμορ σου.
Ο δικός μου ο captain βρήκε άλλη αγάπη σε άλλο λιμάνι και με ξέχασε

μπαρμπαλιας είπε...

...οι καπταναιοι..ειναι παντα επικινδυνοι...εχουν την "τρελα"οτι μετα τον θεο ...κυβερνουν ...εχω προσωπικη πειρα,τους ξερω καλα...υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα...

καλως τον Πανο...φιλε τωρα σε χαιρετω αλλα παω να απολαυσω την φωτια μου...
καλη σας νυχτα

michele είπε...

καλως τα παιδια..ωστε ετσι μπαρμπα ηθελε η κυρα ψωνια?? για πες της τωρα κανε κρατει αμα παει ο εικοσαρης 6οο μον κατι θα σου παρω( εγω ετσι της λεω χεχε)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είστε όλοι καλά, καληνύχτα μπάρμπα.
Φωτη τι γίνεται εκεί δεν ξέρω ειλικρινά και αν δεν αποφασίσουν να το ξεκαθαρίσουν θα συνεχιστεί το ίδιο μπέρδεμα. Δεν παίρνω όρκο για κανέναν πλέον. Πάντως έχει και την πλάκα του και μερικοί μερικοί δεν μπορούν χωρίς το μπάχαλο.
Θα μπω σε λίγο κι εκεί.

ΦΣ είπε...

Βασιλική,ένας ΘΒ παλαιότερα στο βν είχε ίσως κάπως καλύτερο ,έτσι θυμάμαι.ΚΛΝ Μπαρμπαλιά,κι εγώ πείνασα ,αλλά ευτυχώς κάτι υπάρχει για ψήσιμο,καλά θα ήταν να είχα την παρέα σας εδώ πάντως και να τα λέγαμε δια ζώσης.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη και τι σου απαντάει;

michele είπε...

με γραφει κανονικα χαχα( ενταξει ειναι ..αντιλαμβανεται) τωρα αμα σου πω και που παει αρχες Φλεβαρη ..θα στο στειλω σε mail xexe

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι απαντάει? Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι χαχα

ΦΣ είπε...

Πάνο ,έχει γούστο να είναι ο ΠΘ και να γράφει κατά του ...εαυτού του,ρε τι πλάκα έχει,αλλά πού όρεξη όπως παλιά,που με 10 διαφορετικές IP ταυτόχρονα τους έκανε(κάποιος) να ...ξεχνουν ακόμα και το όνομά τους και να νομίζουν ότι πάντα κάποιος άλλος τους απαντά...χαχα ένα βράδυ γράφει ο δν.."εσεις οι 5 που κάνετε την πλάκα μεταξύ σας να σταματήσετε"-μα ένας είμαι του λέω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για την δικιά μου το λεω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φώτη είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι αυτός, δεν χρειάζομαι ειδικές γνώσεις. Τα λέει έτσι για να ψαρέψει. Αν δεν σταματήσει πάντως θα παριστάνω κι εγώ αυτόν και θα γίνει πανηγύρι από Δευτέρα, μάλλον από αύριο.

166 είπε...

Αλλά οι πλάκες που κάναμε με το Δήμο στο μάγο και τον άλλο που ακόμα νομίζει ότι 2=1,ανεπανάληπτες έμειναν,ωραίοι καιροί τότε

michele είπε...

Του Φωτη ηταν ωραιο: ..ενας ΘΒ χαχα

166 είπε...

Εγώ πάντως την αφήνω να ψωνίζει,και μετά να νομίζει ότι πρόκειται να πληρώσω cash,αλλά έλα που έπειτα βγαίνει το πλαστικό...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εγώ Μιχάλη το άφησα ασχολίαστο, μην είσαι μαρτυριάρης.

166 είπε...

Και...πολλοί ακόμα Μικέλε !!!κι ο ΠΘ απαντούσε ..."ΘΟΥΒΟΥ ΗΡΩΝΑ..."

michele είπε...

ναι το ΗΡΩΝΑ ολα τα λεφτα..εσυ εισαι μια διακριτικη κυρια Βαλια μου.Φωτη το πλαστικο μας τσακισε,κανονικα no money ,no honey χαχα

166 είπε...

Βασιλική ευχαριστώ,αλλά δεν παίζονται πια,τρώω το ένα κάρφωμα αμέσως μετά το άλλο,βρε μας διαβάζουν και οι διπλανοί δεν το ξέρετε;τι το περάσατε εδώ,ΙΔΙΩΤΙΚΟ;

michele είπε...

χαχα ωραια τα κεφαλαια,σε μεγαλη φορμα σημερα σε βλεπω..θ ανεβηκαν τα χαρτια σου!

166 είπε...

Οι πλάκες πάντως, εγώ Ιούλιος Καίσαρ, ο Δημοσθένης εκατόνταρχος, ο ένας Βάγγος Μανιάτικα-ο άλλος Κουκουβάουνες...και τόσα άλλα,έτσι και πας πίσω στις σελίδες,λες τι διάβολεμένη όρεξη για πλάκα είχαν...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα σε ολους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ότι μας διαβάζουν είναι σίγουρο, ειδικά εκείνο το φειδάκι ο ΠΕΤΡΟΣ δηλ. ο ΠΘ γιατί αμέσως γράφει εκεί για όσα διάβασε εδώ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δείτε ένα ωραίο mail που σας έστειλα.

φσ είπε...

Παρασκευή 20 Ιαν 2012 - 22:40 ΠΘ IP: XXX.128.87.157
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΝΑΧΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΟΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ???----Καλόοοοο,πάω να ψήσω,χαιρετώ.--Και αναλησοις ούρον κάνουμαι άμα λάχει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παιδιά τα λάθη που γίνονται σήμερα οφείλονται σε κούραση, κρασάκι και το ρημάδι το ΛΑΠΙΤΟΠ, μου τη σπάει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικρή διακοπή για μέιλ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο στείλτο σε παρακαλώ και στο Γιάννη γιατί δεν έχω το mail του. Καλησπέρα Γιάννη

michele είπε...

ωραιο ! ( το mail λεμε ντεεεε)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη. Βάλια πολύ καλό το μέιλ, δες και το δικό μου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αμα έχω όρεξη θα τον ταράξω τον π....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δείτε και το επόμενο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ημουνα στο ΒΝ και διαβαζα λιγο τα σχολια καλησπερα και παλι

michele είπε...

γεια σου Γιαννη η ωρα της χαλαρωσης..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ναι χαλαρα τωρα ευτηχως.Αν καθομουνα μια ωρα ακομα θα εσκαγα χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Χάσαμε τη ΝΊΚΗ κύριοι. Το έχετε καταλάβει; Νίκη που είσαι;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ΙΡ βγήκε έτσι λόγω Κορνίθου

michele είπε...

παιδια παμε επανω ανεβασε ο Αλεξανδρος ΜΕΤΚΑ